Visszajelzés Viking saga 17. - event csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 4.6.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 13.6.25, 07:05.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Igen, olvasom a képek alatti csillagos érméket, xD, tetszik. Jó az irány. Köszönjük !

2. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia!

Ez csodálatos hír! Brutális mennyiségű dekorra lehet így szert tenni!

Gondoljatok bele 5 lövésből azért elérhető a telitalálat, ami ha csak a 4 játékkal számolunk is 80 csillagos érme, amihez jön még a telitalálatos bónusz is ami attól függ hanyadikra jön ki, de számoljuk 5.-re ez a legrosszabb eshetőség (már ha nem számoljuk, hogy nem lesz telitalálat) 80+25 = 105 érme, amihez még gyűjteni kell 20 érmét és pipa a boltból is a dekor. Ezzel 2x ki is szedtük a 20 órás dekorokat. AKinek van huzalma hozzá én raknék a kicsikre fákat, péntek reggel egy 12h kuponnal leaktiválva csatnival estére már túl is vagyunk a két körön, szommbat reggelre beérik a 3.-kör amivel szinte garantáltá is válik a 2x 20 órás dekor, plusz csemegézhető is.
    Viszont fontos megjegyezni, hogy 40-es farmszinttől lehet csak elérni az eventet! :) Köszi a jelzsét Ableotory!:)

Akik dekor hiányban szenvednek, most nyomassák meg amennyire csak engedi az idejük, hiszen hó végén a cserénél már mehetnek is haza a jobbnál jobb dekorok! :) Nem mellesleg azért csere alapnak se rosszak :p

gyöngy! így már a piccoló is sokkal barátibb! :)

Utoljára szerkesztett: 4.6.25, 15:43
  3. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Érdemes figyelembe venni, az event a 40. farmos szinttől érhető el. :)

4. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia!

Igen, ez tuti sokaknak fontos szempont! Köszi a felhívást!

Szerencsére a karácsonyi eventen közel 50-70-es szintig torlódtak a frissen regisztrált kis farmok is, csak az eventek teljesítésével! :D

Beírom a leírásomba! :)

5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Na...végre itt a kedvenc eventem :D Tetszik a felhő, klasszak a jutalmak és az is pozitív nálam, hogy odafigyeltek a BP-nél ránk, módosították a jutalmak árát. Szóval klassz lesz már alig várom :D

Ms.AbyZu, CsőszMester, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  6. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát nem is tudom a bolt kínálata nagyon silány.

zsani_apja kedveli ezt.
  7. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nagyon köszönöm a számolásokat!

A növény az Illatos varjúháj alapból 5:30, vízzel 4:24, vízzel és trágyával 3:58.
    Napi négy aratással számolhatunk reálisan.

Két területen termelhetünk, a Főfarmon és a Szédült szántón.
    Ez 404 db 1x1-et jelent. A szaporulat csak csatnival 1.212 db növény.

A haladási sáv végéig 26 lejátszott játékot kell teljesíteni, függetlenül az eredménytől.
    Egy malomterméket kapunk ajándékba, ezért 25 Viking erőlevest kell előállítanunk.

25 x 972 = 24.300 db Illatos varjúháj.
    25 x 60 = 1.500 db Ivókürt
    24.300 / 1.212 = 20.04 --> 20 körre lesz szükség a felszaporításon felül, mert az utolsó körben nincs visszavetés.
    Ez öt nap alatt teljesíthető.

Érdekes lehet, hogy a három dekor megszerzéséhez 12 lejátszott játékra lesz szükség.
    Ehhez 11 Viking erőlevest kell előállítani.

11 x 972 = 10.692 db Illatos varjúháj.
    11 x 60 = 660 db Ivókürt
    Ez napi két aratással teljesíthető.

Ha végigjátszva a haladási sávot körönként "csak" 15 csillagos érmével számolok, akkor ez összesen 26 x 15 =390 db.
    Bízva abban, hogy ez alatt sikerül a 2., 3., 4. és az 5. próbálkozás bónusza az még 100+75+50+25=250 db.
    Összesen 640 Csillagos érme.
    Ennyiből ki lehet váltani a boltból a harmadik garnitúra dekor sort. 125 + 150 +175 = 450 db

Ugyanez a 12. lejátszott játékig.
    12 x 15 = 180 db
    Ha nem sikerül egyetlen első próbálkozás sem, ez akkor is elegendő valamelyik dekor újbóli kiváltásához.

Én mind a két területen Amaránttal várom a játékot.
    Ha kevés lesz a felröpi, akkor nullpercezek.
    Célom a teljes haladási sáv, a boltból a három dekor és a Piccolo láda.
    Ehhez összesen 125 + 150 + 175 + 350 = 800 db Csillagos érmére lesz szükségem.

Visszafelé számolva, a fentebb írt négy bónuszt számításba véve:
    800 - 100 - 75 - 50 - 25 = 550 db Csillagos érme
    550 / 15 = 36,67 figyelembe véve az ajándék levest, kb. 35 új Viking erőleves kellhet.
    35 x 972 = 34.020 db Illatos varjúháj.

Letermelek "gyorsan" 32-33 ezer növényt. Ehhez pörgetek, indítok 2 Jacket és használok Kacsa Katát,
    Gyorsítok szupertrágyával (Fehér ártatlanság, Karácsonyi süti és két felhő).
    Ha netán kevés lenne ennyi növény, azt már könnyen le tudom termelni a főfarmon.
    (A Szédült szántóra péntek reggel visszatelepítem a dekorokat.)
    Ha sikerül elérnem 1x1-en a 16 db-os hozamot, akkor 5 kör alatt
    4 x 16 x 404 + 1 x 17 x 404 = 32.724 növényem lehet.

A dekorok nagyon tetszenek. Mindegyik megszerezhető háromszor.
    Ebből egy kör a felhőre kerül, kettő pedig kitéve gyűjtögetheti a TP-ket.

A felhőt én naponta kétszer tudom aratni 12:00.

Viking saga felhősor 12
    • Lezárási idő: 12:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 2x Farmanyagos láda II.
      • Több TP / TTP a jutalmazó tárgyaknál. Bónusz: 250%. Idő: 02:00 óra
    • Tematikus felhősor: meghatározott dekorok helyezhetőek rá (Hatalmas fejsze gyűjtemény, Vilmos malac, Viharos segítség).
    Lesz naponta 4 db Farmanyagos láda II

Farmanyagos láda II[​IMG]3.000 TP x farmszint
    4.000 TP x farmszint
    5.000 TP x farmszint
    4 x Szupertrágya
    2 x Kacsa Kata szupertrágyája
    1 x Szupertáp
    1 x Farmpengő
    400 CSP x farmszint
    - Profik a magasban felhősor 7.
    - Élénk ananász felhősor
    - 3 db-ot ad a Büdi kincs (+) dekor 3 aratásig
    - 3 db-ot ad a Zombijuh repülése (+) dekor 3 aratásig
    A profik a magasban - 2024. május eventben került a játékba.

Sok sikert, jó játékot!

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Teljesen igazad van. Se egy Farmaranyfa, se egy Teljes ráhatás Item. :D ;)

vihence, Fätum, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  9. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Én kedvelem ezt az eventet, ennél ezerszer gyengébb, ámde munkásabb is szokott lenni... :)

10. zsani_apja

halihoó!

Viccet félre, nagyon jól lett most össze rakva, ahogy átfutottam az ismertetőn. Most még a felhőkre is figyeltem végre, így holnap a végére járok. Amire okvetlen figyelni kell, hogy az eldobás pillanatában engedjük el a baltát. :D :)

11. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

:)

zsani_apja kedveli ezt.
  12. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Péntek estig le kell zavarnom ezt az eventet...sok a program a hétvégére xD:D

13. zsani_apja

Szia!
    A mi korunkban ez gyerek játék lesz. Mondjuk te még fiatal vagy, bízhatsz a holnap estében is. :D

14. controlman

controlman Fórum-zöldfülű

Farmaranyfa se segítene ezen a tákoldán! Tákolda a játék, és az event is!
    Az útszéli hajléktalan jobb játékot írna, mint ezek.
    A piccolo miért nem ad almafát? Most is annyit ér de legalább búrkoltan. jobb lenne örökre lebúrkolni.

libuskafarm kedveli ezt.
  15. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Nem sokkal jobb az almafánál amúgy, én már ki sem rakom. Csak gyűlik. Folyton csak bosszankodom, hogy foglalja a helyet a sok kacatja.

vidraszabina kedveli ezt.
  16. controlman

Lovagolnak rajta. FELESLEGESEN!
    Senkinek nem kéne gyűjteni a piccolo vackot! Nem hajtana érte senki, akkor nem adnák, kitalnának mást! Ameddig kereslet van rá, addig erőszeretettel fogják osztogatni - a SEMMIT! KÖNNYŰ MUNKA minden event végére beírni 1 piccolot! Hajtanak érte.... de minek???

17. zsani_apja

Most megnéztem, 11 havermackóm van. Bőven szednek annyi almát nyuszival, hogy az összes Piccoló ládám tele lesz almával. :D
    Nem kell itt burkolni semmit, terület kellene.
    Én találkozok a munkám során hajléktalannal, nem sűrűn, de igen. Egyenlőre annak is örülne, ha kapna két almát, de az nem tetszik neki.
    Inkább élezzük a baltát holnapra.

18. controlman

Jelzésértékű event a megalkotó kezéből, talán az egyetlen volt, akinek elege lett ebből az egészből amit megengednek maguknak. Már rég RÉG - ÉVÖTÖD óta meg van élezve.

19. 435345

435345 Junior szaki

Csodás napot mindenkinek!

Akinek nincs semmije az a leg apróbb ajándéknak is örül.

"Nem az a boldogtalan, kinek
    Nincsen a földön semmije,
    Hisz` hogyha még remélni tud,
    Akkor nyugalmat lel szive.
    (...)
    De az boldogtalan nagyon:
    Kinek már megvan mindene,
    - Amit a sors adhat neki -
    S mégsem elégszik meg vele."

Morócz Jenő

nagymami2, potyi120, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Meglepődve olvastam a változásokat, és ha így is marad, akkor nagyon örülök neki. Hátha valakinek nem tetszik odafenn, mert túlságosan játékos barát lett..... Ha marad, ez lesz az első 10 pontos eventem, mert itt tényleg minden a helyén van. A legtöbb esetben a semmit érő jutalmak miatt lett egyes, de itt nem lehet panasz a jutalmakra sem. Nem lehet a farm aranyfa, és a mammut mindig az elvárás. Végig viszem, és termelek többet, hátha lesz értelme az itemeknek is. Esetleg csere napkor...
    Mindenkinek sikeres játékot kívánok, és nagyon kellemes, szép napot!

Swartsch, rencsike982, PZoli64 és 7 más kedveli ezt.