Világítótorony csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 29.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Na a másik három titokólam:
    narancs strucc, narancs disznó, és egérlyuk (már a 4.), ez mind megy be a pajtába innen is.

Két-két fa:
    Farm: japán naspolya, citromfa XXL
    Baha: papagájtoll, gránátalma xl

csio70, kutyaszálló, apuci30 és 3 más kedveli ezt.
  2. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Na én meg eddig azt hittem, egész jól haladok, de hozzátok képest jól le vagyok maradva. :)
    Nem tudom hogy csináltam, de még a 4órás fele van kész meg a 7 órásból érik a második kör. Na azért nem izgulok, kész leszek, csak megleptetek. :)

csio70, kutyaszálló, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  3. zebraful

zebraful Fórumelemző

Ugyanez pepitába. Most aztán ráhajtok mert milyen dolog, hogy lemaradok mint a borravaló:oops:

csio70, anami1980, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  4. apuci30

apuci30 Fórumőrült

szerintetek party pörgetés legyen egész ígéretesek a nyeremény 1nek nem örülnék az a 10 zokni :D vagy 2 -2 titokfa?

kukori80 kedveli ezt.
  5. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Hát gondoltam, hogy ez az event nem lesz könnyű, mert 3 napos "családi event" kezdődött nálunk tegnap.
    Tegnap este sikerült összezavarnom mindent, de ebben nem voltam egyedül :D
    Szóval: fagyi volt elég, de csak a majálison, és ma nemrég most jöttem haza a lányoméktól, ahol 4, azaz négy unoka napi felügyeletét vállaltam el ( a szülők ballagáson voltak).
    Nem bántam meg: a legcsodásabb ajándékot kaptam tőlük: egy "rajzalbumot", amit a 3 éves, az 5 éves, a 10 éves, és a 13 éves 1-1 rajzából készítették, és mind a 4 abbahagyta összes játékát, és rámparancsoltak: Mama, most maradj ott! (Éppen az ebédet főztem)
    Az ajándék piros krepp-papírba volt csomagolva, ráírva: "Szeretettel Mamának!!"
    Hát, szégyen nem szégyen, kicsordultak a könnyeim:)
    A szülők erről egyébként mit sem tudtak!!!
    Hát ez az én igazi "event-ajándékom":inlove:
    Ami a mostani eventet illeti: hazajöttem, arattam, vetettem.
    Ha ébren maradok, akkor a tárnics második vetését aratom, ha nem, akkor csak reggel. A gyopár már egész jól áll, egy aratás, és kész.
    Felröpivel, fagyival megvagyok.
    (De holnap folytatódik a "családi event", szürkemarhát főzök nekik bográcsban, ha az idő is engedi.)

mamszi5107, csio70, Peszi2 és 16 más kedveli ezt.
  6. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Milyen sok nagymama van itt a fórumon!!! :music: Annyira szeretem olvasgatni a nagyis történéseket...
    Én is az unokáimnál vagyok, de ők néha engednek vetni, aratni. Igaz, a két nagyobbiknak is van farmja, ilyenkor nekik is eszükbe jut megművelni.

Egyébként bejött a félelmem, hogy elszámolom magam. Abból a gyopárból mégiscsak kell még egy kör. Éjjel 1-kor lesz kész. Még az is lehet, hogy ébren leszek... xD

mamszi5107, -kaktuszable-, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ez jó kérdés:) Az előbb pörgettem ki egy ragasztóműhelyt és egy xxl-es őszit. De lehet hogy kapsz 2 olyan fát ami Neked még nincs. Mit súg az ösztönöd? azt csináld.

8. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szegény munkásaim eléggé elgyötörtek.. az odáig rendben van, hogy tegnap majálisoztak ma meg a bulitól megfáradtan dolgoznak reggel óta, de 3-4 szer kell rájuk parancsolni, hogy tegyék már a dolgukat :D;). Ajándék munkásnak ne nézd a hatékonyságát..:):p. Ettől eltekintve, elég jól állok a feladatokkal, holnap be is fejezem.. vagy nem:). Még ma egy kört elvetek aztán holnap folyt.köv.:)

mamszi5107, csio70, kovacstne és 12 más kedveli ezt.
  9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

az ösztönöm a pörit mondta cseresznyés túrótorta és vaddisznó lett hát nem rossz nem rossz éjszakára meg kiteszem a 2-2 fát éjfélig itt ülök úgyis :) plussz 140e csp-vel gazdagodtam ez nálam jó pénznek számít

csio70, georga06, kisszakács75 és 4 más kedveli ezt.
  10. soramay72

soramay72 Fórum hercege

miért is közepes a nehézsége az eventnek, a fagyi pikk és pakk eltud készülni, 5500 - 5500 nem egy eszelős mennyiség, ok elismerem nem egy egy-hetes event, nem reklamálok, kifejezetten örülök és hétfőn délután neki látok a rémsushi termelésnek és gyártásnak :D

csio70, dagaz70, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Tényleg nem rossz, gratulálok :) Akkor jól működik az ösztönöd ;):) Hallgass továbbra is rá ha elakadsz.
    Szia. Azért mert sokaknak gondjuk van a felreppenővel. A növényt le tudják termelni de abból nem kapnak elég felreppenőt és kevés az idő.

12. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

ezek a fák keltek ki a titokcsemetéimből:

- bodza XXL

- szakura cseresznye

- bükkfa XXL
    - sárgabarack XXL
    - 2 citrom XXL
    - fenyő XXL

- sárgabarack XL
    - szivarfa XXL
    - cseresznye XXL

- bodza XL
    - bükk XL

- mombinszilva XXL
    - kamkvat XXL
    - füge XXL
    - gránátalma XXL
    - mangó XXL

- tűzvirágfa
    - 3 papagájtollfa

- pisztácia XL
    - gránátalma XL

- datolyaszilva XL

Nagyon elégedett vagyok, főleg a szigetes nyereményekkel.
    Csak 3 olyan fát kaptam, melyet megvehetnék CSP-ért is, a többi mind értékes.

A bodza XXL-t és a szigetes XXL-eket kiültetem a tisztásra, illetve a szigetre,
    a többiek a pajtában várják a boldog fa napot (XXL)
    vagy a gőzöst.

Sok szerencsét a csemetékhez!:)

mamszi5107, csio70, georga06 és 10 más kedveli ezt.
  13. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Gondban vagyok, nem is kicsiben. Termelem a gazt ezerrel, remélem, hogy megleszek vele az event végéig. Elég szűk az idő.... :( Főleg, hogy először nem akartam leszedni az ólaimat, de délutánra beláttam, hogy sajnos muszáj.... :( Az igazi problémát a felröppenők száma adja, illetve, hogy nem nagyon jönnek. Eddig épp a malomravalót sikerült nagyjából összehaknizni. (Ott is hiányzik 3 csokihoz való... :( ) Viszont a feladatokhoz szükséges teljes 125 db hiányzik....o_O:cry: Egyenlőre lövésem sincs, hogy ez hogyan lesz meg......:(

csio70, LBetti és Baby72 kedveli ezt.
  14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Nyugi még 1,5 nap nekem 260 felröpi hiányzik bár nem is akarom megcsinálni csak a titkokat meg a felhőre valót akarom megszerezni

dagaz70 és Baby72 kedveli ezt.
  15. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

sziasztok
    két -két fa
    farmra :bükk xxl citrom xxl
    bahamára :füge xl pisztácia xl

csio70 és Gio kedveli ezt.
  16. _angela76_

_angela76_ Rutinos

:D :D Derék egy hozzáállás.... Csak tudod maximalistának születni kell :D (Némileg van köze a dologhoz, hogy lány lettem... :D :D :D) Mindennnt akarokkkkk...... :D :D :D

Magdusnéne, csio70, dagaz70 és 7 más kedveli ezt.
  17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Már megnyitott a felröppenő kérő, ha nagy a gond:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hiányzik-még-néhány-felröppenő-megoldás-lehet-a-hirdetőnk.12306/#post-232310

csio70, kovacstne, bridzs1988 és 5 más kedveli ezt.
  18. Ananke

Ananke Fórumelemző

Én is így vagyok ezzelxDxDxD

Gio és Baby72 kedveli ezt.
  19. kukori80

Szia. A bahán tudsz besegíteni a felreppenőkkel. Szedd le az összes fát és rakjál ki nagyobb értékű ólakat. A szélekre mehetnek az xxl-esek ha vannak, ha nincsenek, akkor a legnagyobb TP-seket. Sajna kevés az idő és ilyenkor nem szabad sajnálni leszedni semmit. Nem tudom szupertrágyával hogy állsz, de éjszakára mehetne komfortba a 4 órás is szupertrágyával.

csio70 kedveli ezt.
  20. Van még rá másfél napod és már túl vagy a felén!!
    Két hosszú estés és adhat 60-70 darabot akkor napközben meg lesz a többi.
    Én már csak a gyopár
    Az egy nagyon finom, és a mami meghálálhatja vele a krepp-papíros ajándékot.
    A finom süti ne maradjon el!

csio70, szemike50, dagaz70 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.