Világítótorony csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 29.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok első két-két titokfám farmra sárgabarack meg citromfa xxl bahán jobb a helyzet papagájtollfa meg szentjanikenyérfa egyik se volt ezek közül :D

Muci-farm, Peszi2, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  2. Numiz

Numiz Fórum veteránja

o_O Érdekes, azt hittem én vok béna, 60-60 darabbal elszámoltam magam :sleepy:?? Pedig tárnicsból volt egy plusz köröm ,egy területnyi... -.-

3. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Sziasztok! Az utólsó kör gyopár érik, hamarosan aratom és ezzel kész is az event. A titok ólak:
    3 db retró hódvár++, 1 db rókalyuk ( a sokadik) és 1 db piros lóistáló. A fák most érnek, remélem
    jobban sikerülnek.

4. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Megfogadtam, hogy legközelebb az összes titkosat csak jóval az event lezárása után fogom kibontani. Meglátjuk, akkor mi történik.
    Bár így sem panaszkodhatok, lett szakura cseresznyém, japán naspolyám, brazil dió XL és XXL, kamkvat XXL, cédrát, az ólak viszont mennek a raktárba... ;)

És hogy szaporítsam a lököttségek számát: kitöröltem (farmmunkással) a kifejlődött titokállatokat, és hiába kérdezték meg, hogy biztosan akarom-e, én akartam... És ezzel kitöröltem 2 ragasztógyárat is, aminek csak 2-3 órája volt a betakarításig... >:(

Anyák napja alkalmából megváltoztattam a banneremet...
    Ma reggel a három gyerek az apjukkal együtt csendben eltűnt, majd kb. 1 óra múlva megjelentek, és a lányomnak is és nekem is ezt hoztán - nagy örömmel és szeretettel: http://kepfeltoltes.hu/150503/orgona_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Hát nem boldogság nagymamának lenni??? (És a vejem is fantasztikus!!!) :inlove:

Utoljára szerkesztett: 3.5.15
    kekmaci75, _Cygnus_, Lillapilla73 és 17 más kedveli ezt.
  5. babcsíra

babcsíra Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A most földben lévőn kívül még egy kör 7 órás eventgaz, és kész vagyok (annak ellenére, hogy keveset voltam gép előtt).
    Egyenlőre még csak a Bahamás titokfákat tettem ki, ezek lettek: 2db tűzvirág, 1-1db szentjánoskenyér, cédrát, tamarindusz (az ELSŐ!!!), pisztácia XXL, füge XXL, banán XXL, 2db kamkvat XL, gránátalma XL.
    Főleg a tamarindusz miatt elégedett vagyok :D.
    A még küzdőknek sok felröppenőt, a többieknek jó pihit.

6. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Kedves Márti Mama:))

Gratulálok a Kincseidhez, nagyon szépek, és Boldog Anyák Napját kívánok Neked is és Minden kedves Gazdatársamnak :))

Az event nekem nem lesz meg teljesen, csak addig teljesítem ameddig meglesz a felhősor és a rávaló kitehetők.
    Nem bontottam le a Bahát és a Tölgyest, csak a főfarmon és a szédültön termelek.
    Szép vasárnapot Mindenkinek:))

_Cygnus_, MamaMeseKertje, Numiz és 3 más kedveli ezt.
  7. lepsényianikó

lepsényianikó Utánpótlás-írogató

Sziasztok,a 4 bahás titokból 1 xxl maté és 3 amsnemtommicsoda még egyik sem volt!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:A farmosak nem jöttek most be ,még érnek a 6 k

alpha58, csio70, Muci-farm és 6 más kedveli ezt.
  8. atesz007

atesz007 Haladó

helló kellene egy kis segitség. van 323 db svájci csokim ebböl menyit keverjek meg a malomba?

9. belluska6

belluska6 Fórum-zöldfülű

270db kell

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A feladatba 27 darab malmos hozzávaló kell. Ez egyenként 10 darab csokit igényel, vagyis 270 darab elhasználása szükséges a teljes event befejezéséhez.

11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Elkezdtem a magszaporítást, öröm az ürömben, hogy 3 perc után a rendszer megdobott még 5 tárniccsal, így 45 perc múlva már lesz 126 magom.:D Megy ez...amúgy jól számolt a paradicsomnál.

East, szeretnék kérdezni valamit. Tart még a pinkies csatnim, ha most eszek rá még egyet, azt hozzáadja? Tudom, hogy arra már nem lesz hatással a Pinkie, de szeretném most megenni, hogy a nagy kapkodásban nehogy csatni nélkül arassak.:D

12. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Lehet, nem témához kapcsolódik, de ha a rémséges event alatt 100 szusit kell leadni,
    akkor az 1500 bűzcsápot és 1000 gombaszemet jelent? Én érzem ezt kevés, vagy ez
    egy területen bőven elég?

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Hozzáadódik, de Pinkie hatás nélkül.

Kukori.és.Kotkoda és _Cygnus_ kedveli ezt.
  14. atesz007

atesz007 Haladó

na akkor most menyi kell a fagyihoz?

15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

27 x 10 csoki.

16. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Sziasztok!A farmos fák meg ólak nem valami nagy számok de a bahás fák nagyon jók lettek!3 db szentjánoskenyérfa,2 amherstia,1 tamarindusz,2xxl guava,1xxl kakaó,1xl gránát,1xl pisztácia,1 XXL gránát!

csio70, Peszi2, imi010 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Köszi! :)
    Nem akartam ezt is elbaltázni.:D Ugyancsak kapkodva csináltam az eventet, de még most sem értem, hogy lehettem ennyire béna.:D:D

kekmaci75, Linden és Baby72 kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

3 napos az event még az ember szupitrágyával felszaporítja akkor már este van plussz ilyenkor kell megoldani az egyéb horroros cuccokat stb... hidd el sokan izzadni fognak kint van a 4-4 fám fél 8-kor eredmény hirdetés bár tudom 4 kowhai meg 4 amherstia azaz álmodik a nyomor este pörgetés reggel 6-6 fa kitétele és végezetül a két kitehető és event pipa

19. Nikike8200

Nikike8200 Utánpótlás-írogató

Már rég befejeztem volna a feladatot, ha rendesen röppen fel a svájci csoki. Csak nálam ilyen silány? Vagy másnál is? A kupáim elég fejlettek, most rózsa ültetéssel próbálkozom, hátha többet hoz fel.

20. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Ha a neked lényegeseket kiszeded,már akkor is megérte belekezdeni!!!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.