Világítótorony csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 29.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Kész lettek a titokóljaim, 2 ++ hód, 2 mosómedve és 1 süni :cry: nem vagyok boldog.
    Fák: 2 xl bodza, 2 xxl fenyő, xl citrom és xxl juhar, az előző 6 ugyanilyen tüzifa. Nem vártam semmit, ajándék ló és az ő foga esete miatt, de hogy 12 ből semmi új, semmi titok, semmi jó ...
    Azért jó kis event volt, izgulhattam amig ki nem nyitottam őket.
    Remélem a maradék 6 bahásom jobb lesz.

_Cygnus_, Baby72, alpha58 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok!
    Sikeresen befejeztem az eventet, az ajándékok nagyon jók, a titkosakat kiraktam és reménykedek, hogy jókat kapok bár nekem a titkosakkal soha nincs szerencsém. A felhősort aktiváltam.
    Gratulálok a végzőknek és kitartást a még küzdőknek és sok felröppenőket!

3. Lilieth

Lilieth Törekvő

Sziasztok,
    befejeztem az eventet, nagyon tetszett, nem volt nehéz, pedig azt hittem rövid lesz az idő. A titkosokból az alábbiak lettek:
    ólak: róka, vakond, egér, narancs kecske, narancs angórasimogató
    fák: citrom xxl, datolya xxl, 2 db cukorjuhar xxl, bodza xxl, mandula xxl, 2 db bükkfa xl, fenyő xl, bodza xl ééééés 2 db KÖKÉNY
    baha fák: datolyaszilva xxl, mombinszilva xxl, 3 db papagájtoll, szentjánoskenyér, tűzvirág, 2 db matéfa xl, banánfa xl, pisztácia xl, kamkvat xl
    Szerintem nincs okom panaszra, az xxl fák aránya nem elhanyagolható és ugye a kökény :inlove:
    Mindenkinek hasonló jókat, és sok sikert, aki még nem végzett!

Utoljára szerkesztett: 3.5.15
    _Cygnus_, Baby72, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
  4. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Köszi BP!
    Kökény és japán naspolya, amherstia fa na és persze gránátalmafa dömping, a sima farmon meg bodza minden kivitelben. A titokólak elviselhetők: 2 sün, 1 béka, 1 róka és a drága Kakas.
    Teljesen elégedett vagyok, mert amit nem tudtam cserélni azt most mind megkaptam a titkokból.

_Cygnus_, icus08, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
  5. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok gratulálok annak aki végzett sikeres befejezést mindenkinek! Nem tudom ki hogy van vele én megküzdök a kitehetőkért és a paszulyért. Kicsit kevés az idő de talán meglesz.

6. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Hah!:D
    Ha pókereznék, most azt mondanám remek leosztás. Amiért valaha vért izzadtam, hogy legyen, most csokorban kaptam.Titok ólak:
    2X farkas ! :D
    1X kivi :D
    1X Kakas xD
    1X narancs pulyka ól. :p A fákból 5 XXl, s.barack,citrom és 7 Xl vegyesen. Szép volt ...

Magdusnéne, tedej, _Cygnus_ és 18 más kedveli ezt.
  7. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Irigyellek!

alpha58, pormacska1 és szellorozsa kedveli ezt.
  8. csípősblues

csípősblues Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Megnyertem a főnyereményt, megint lett két retro hódváram. :wuerg: Tudje ezt valaki űberelni? Na lett valakinek esetleg három hódja?:D...de a bot másik vén ott virít a csodálatos kökény! :inlove:

Baby72, alpha58, Jucus19 és 3 más kedveli ezt.
  9. teréz65

teréz65 Aktív író

Sziasztok! Én kicsit csalódott vagyok az ólak miatt: narancs disznó, narancs birka, sün, egér és egy kakas (ami jó!)
    A fák közül egy tamarindusz és elég sok xxl.

alpha58, Gio és Numiz kedveli ezt.
  10. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Nálam is beértek az utolsó titokfák. :)
    Farm: Fenyő XXL, Bükkfa XXL, Citromfa XL, 2 Kowhai fa, Szivarfa XL
    Farm: Licsi XXL, 2 Tűzvirágfa, Gránátalmafa XXL (nem igaz már!), Papagájtollfa, Guava XL

Nem lesz már sosem Amherstiám? :(

_Cygnus_, Baby72, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  11. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Sikeresen kiszámoltam és kevesebb gyopárt termeltem, mint amennyi kéne. De már csak ma tudok eventezni, mert holnap dolgozom, így szupertrágyáznom is kell. De ahhoz hamarabb kell, hogy beérjen, mint 2 óra hossza. Fehér ártatlanságot fogok enni. Vki tud nekem benne segíteni, hogy vetés előtt kell megenni, vagy előtte elvetek a földbe és csak utána a szupertrágya rányomása előtt kell megenni? Vagy már csak túlbonyolítom? köszönöm!! :)

_Cygnus_, alpha58, anami1980 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

20 perc múlva érik a 4 titokfa pörgettem 4-et és nem azért a 5 titkot hoztam mert 100% tp bónusz fődíj de mellé ugrott és sittes holló lett illetve szivarfa xxl amúgy a másik kettőt nem írom meg mert elfutnak a kowhaiok meg amherstiák :D

Gio kedveli ezt.
  13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A szupertrágyára hat, tehát az előtt kell megenned. Mindegy, hogy vetés előtt vagy után, de mindenképpen a szupertrágya előtt.

Zsolti23 kedveli ezt.
  14. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Beértek a titokfáim . A következők lettek:3 tamarindusz ,xxl :mangó,gránátalma és kivi, xl: gránátalma 3,pisztácia, guava és banán.
    A farmon xxl:bodza 2db, mandula 2 db,citrom 2 db,dió 1db és cukorjuhar 1 db,
    xl:sárgabarack, citrom és alma,
    ezen felül 1 db szakura cseresznye. Igazán elégedett vagyok. Vannak amik még hiányoznak de azok is bejönnek egyszer. Az eventet csak reggel fejezem be a 38 órás farmmunkások miatt. Sok sikert mindenkinek!:D:D

_Cygnus_, Baby72, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sikerült nekem is elszámolni...tárnics több lett valami 1700 darabbal, a gyopárból meg kellett még 1 kevés, 11 körül fog beérni;) Nem mintha számítana, a munkásokat úgyis csak holnap indítom el. Az összes többi készen van:D:D:DVárom ezt a denevéres-szusis dolgot...megyek is, kiszedek némi sztrágyát a gazdakörikből:p

_Cygnus_, Baby72, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  16. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Még nem végeztem,de kitettem két ólat, kíváncsi voltam, kivi és galamb lett.

Peszi2, Baby72, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  17. .*dóra*.

.*dóra*. Utánpótlás-írogató

Én is agybajt kapok a talányos fáktól, mind "tüzifa" lett ahogy írták korábban mások is, a Bahamán is meg a rendes farmon is, semmi értelmes nem lett belőle :mad:

18. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Nálam nagyban folyik a gaztermelés, a gyopárból hiányzik még vagy 2000. De 2-3 körből szerintem az is meglesz, egyenlőre nem nyugtalankodom. :) A felröpiket illetően ha nem is táltosodott meg a rendszer, de azért szépen lassan gyülögetnek, reményeim szerint a holnap reggeli betakarítással meg is lesznek. (a reményhal, a reményhal..... :D :D :D)

_Cygnus_, Baby72, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  19. Spifu

Spifu Járnitanuló

A titokólakból lett 2 macsek, 1 egér, 1 retro hódvár++ és 1 narancs strucc tsz. Így most van 8 egerem, 4 macskaházam, 8 hódváram. Kaptam is meg nem is, azt tudom erre mondani :(

Baby72, anami1980 és csio70 kedveli ezt.
  20. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Titokfákból lettek!
    Farm:Japán Naspoja+ tüzifák!
    Bahama:1Amhertisa!!!, 1 Tamarindusz, 2 Cédrát! Többi Vonat!:D

_Cygnus_, Baby72, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.