Világítótorony csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 29.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zebraful

zebraful Fórumelemző

Én is ki akartam nyitni, de erős voltam. Ezek után végképp eltekintek a soron kívüliségtől.
    Fél 10-kor lesz kész 2 db. Megírom mi lett.

szemike50, Gio, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

kiszedtem az összeset délután fél 1 negyed 2 között nyílik a maradék 4 :D

szemike50, Gio, _tHUNder_ és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

ezek lettek a titokóljaimból:

- békató
    - vakondlak
    - mosómedveodú
    - sárga tehenészet
    - narancs lóistálló

Békám még nem volt, nagyon örülök neki.
    A többiek elférnek a pajtában,
    amíg értük nem jön a zsákos ember és föl nem teszi őket a gőzösre ...

_Cygnus_, -orgona-, mamszi5107 és 12 más kedveli ezt.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jó reggelt!
    Ha esetleg valaki vetne komfortba gyopárt: 108 komfort gyopár, 5 óriás ól, 4 mamutfa, bahán 4 alap pálcikás és pár xxl fa=105 röpi reggel. Szerintem nem rossz ;) A pontos érési időt nem néztem, de valamivel éjfél előtt ültettem el, víz+trágya+sztrágyával, sztrágya hatékonyság növelő nélkül és már vagy 3/4 órája learattam, szóval alig több, mint 8 óra így.
    Ezüstök készen, 5 titokól, 2-2 fa kitéve:)

5. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Szép reggelt Mindenkinek! Nem is kell a google, a cinege így is beszáll az erdőbe :D:D Azért én is bezavartam magam :music: Teljes kétségbeesés lett úrrá rajtam, hogy hogy a bánatban keverek-kavarok össze 270 fagyit :oops: Aztán tremoros végtagokkal és őszbe csavarodott hajjal rájöttem, hogy az csak 27 !!!!!!:pxD Egy egész K2 gördült le a szívemről :D

_Cygnus_, Erzsike5110, szemike50 és 13 más kedveli ezt.
  6. zebraful

zebraful Fórumelemző

Meglett az első széria: piros kacsaól ( ilyen nem volt, nagyon tetszik a grafikája)
    farkasbarlang
    Ezeknél rosszabb ne legyen:D

7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

8. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Itt vagyok drága szomszéd!!!!a fő farmon egyik japán naspolya lett a másik szivarfa xxl!!! Remélem igazad lesz a bahás fáknál :) <3 <3 ( Bahás fa egyik papagájtoll a másik cédrát ) a többi még talány :)

mamszi5107, szemike50, Gio és 5 más kedveli ezt.
  9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A kowhait a farmra várd, ne a szigetre;):). Ha végeztem, egyszerre fogom kitenni az ólakat és a fákat. Remélem nekem is ad valami izgalmasat;).

_Cygnus_, ambrusne, szemike50 és 7 más kedveli ezt.
  10. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Sziasztok!Eddig 262 csoki.Csak a legvégén dobálom be a cuccokat.Most kaptam a nyúl szomszédomtól gépeket,kihasználom.Az eventes gép meg jó lesz a rémségesre.Nálunk igen esik az eső és hideg van...:(

mamszi5107, szemike50, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. anami1980

anami1980 Fórumszaki

köszi teljesen belezavarodtam ezekbe a fákba :cry:készülök a keresztelőre és már össze vissza van a fejem talán nem hagyom el....:cry:xDxDxD

szemike50, MamaMeseKertje, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  12. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Meg van a másik három titokól is. De ezeket csak akkor pakolom ki, ha az előző kettő beérik. Olyan délután 1-2 táján.
    Remélem hétfőig ki tudom pucolni a titokfákat az eventből.

Sajnos itt is esik az eső. :(

13. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Én még nem adtam be feladatba tovább az 1.-esnél, mert reggel kómás fejjel elfelejtettem, hogy a 2. feladat munkásokat ad,... nem akartam a 12 órás kuponra ráindítani őket, ezért majd csak holnap reggel kezdem el a beadogatást.... (minő meglepetés, hogy ennél az eventnél se ment zökkenőmentesen valami... :D:D:D:D:D)

Addig meg olvasgatom, kinek mik fejlődtek ki a titkosakból, aztán vágyakozom... ;) az utolsó kökényemet is elcsereberéltem... így nekem kökény kellene... bízok, aztán meglátjuk.. :D

Sok sikert mindenkinek..

_Cygnus_, -orgona-, Pharmer500#2 és 11 más kedveli ezt.
  14. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

tegnap nagyon ideges lettem:) kevertem korábban pár darab svájci fagyit és órákig kerestem a felbukkanó denevéreket:) már éppen írni akartam a panasz és hibatopikba, mire nehezen rájöttem, hogy összekevertem a rémséges és svájci eventet...
    felröppenők jöhetnének kicsit jobban is, egyenlőre nem halmozzák el a farmomat:(

mimi, szemike50, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

150 felröpi kell hogy kiszedjem a titkosokat remélem reggelig meg lesz virágok majdnem készen vannak

szemike50, Baby72, Gio és 3 más kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Már látom az alagút végét, de csak akkor adom be, ha minden kész. A munkásokat fogom a legvégén, jó lesz majd a visszapakoláshoz is, mivel azt nagyon nem szeretem. A turbófáimhoz ragaszkodom, azok most is kinn vannak. A titkokra kíváncsi vagyok, miért is ne lennék?? - de kivárom, csak nem öregszem meg addig...xD

-orgona-, szemike50, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  17. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Két titokólam:
    Sárga csacsikovács és egy sün. Mindkettő megy a pajtába.

csio70, szemike50 és MamaMeseKertje kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

második titokólam most sokan fújolhatnak retro hódvár++ :inlove: ilyenerm még nem volt :D 15 percen belül nyílik a másik 3 :) de több retro hódot nem kérek :)
    kinyílt a másik 3 és narancs nyúlketrec lett retro hódvár és megjött a 3-ik farkasom :Dbár a farkas még elmegy szódával de nem használom mióta a táp előállítása lement illetve a farkas is zuhanni kezdett egy kivinek jobban örültem volna :)

Utoljára szerkesztett: 2.5.15
    _Cygnus_, csio70, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  19. czutika

czutika Fórumlakó

Sziasztok! 3-3000 növény és 50 röpi kell az 5db csokihoz! Lehet jól haladni,a fákat és a titkosok egy részét nem szedtem le! Sok sikert mindenkinek!

szemike50 és Gio kedveli ezt.
  20. _pepe77_

_pepe77_ Utánpótlás-írogató

A farmon a titokfakbol egyedul a japan naspolyanak orulok,viszont a bahaman AMHERSTIA,TAMARINDUSZ,BRAZIL DIO XL ES XXL,GRANATALMA XL ES XXL!!!Nagyon orulok neki!

csio70, szemike50, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.