Visszajelzés Vissza a múltba - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 30.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    sikerült elültetni az eventnövényeket:p,melóból most jöttem,reggel gőzerővel csinálom:inlove::inlove::inlove:
    a röpcsik 114 mészkő, 77 szappankő lett az ajándékba kapottakkal együtt:)
    remélem az eventes remekelni fog,ha már a hosszú érésűek ilyen gyérül adták8)

2. hajnal13

hajnal13 Járnitanuló

szia Kékmadár1 ott folytatjuk :) köszönöm neked a segítséget h hol lehet erről beszélni :);)

jajj ne szedegesd :);) folytatjuk a kuncogóba ott megírom neked a visszajelzést, de itt már nem folytatjuk ;):)

Swordfish, heureca3, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  3. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Tamás!
    Olyan sűrűre nem sikeredhetett a napod,hisz nem 8,hanem 24 órából áll 1 nap.:pxD "8 óra munka, 8 óra alvás,8 óra szórakozás....";):D
    Nem tudom,hogy melyik sikerült hosszabban,de feleségednél melyikkel tudtad kivágni magad ?:music::music:
    Ágyba vitted a reggeli kávét neki?xD Csak azért,mert akkor értél haza?:music:xD

Jó lesz ám ha válaszokat csak halkan súgod meg.xD:cry:xD
    Jaj, ezek a kövek se macskakövek,mert nem igen csúsznak, hozzám!:cry:

Utoljára szerkesztett: 31.8.17
  4. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Szívből örülök, és még legalább ennyi évet kívánok, szeretetben, boldogságban:inlove:a legeslegnagyobb ajándékkal a csoda szép kis unokátokkal :inlove:

Mérhetetlenül sajnálom, hogy ilyen nagy problémád van :( anno 2010-ben amikor regiztem sima brekkencs-el szerettem volna regizni :( a rendszer nem engedte, már pontosan nem tudom mit írt, de van ilyen név ez volt a lényeg, így lettem brekkencs. mert igen ragaszkodtam a névhez. Az első név Akela lett volna, azt sem engedte, hogy már foglalt. Sok sikert kívánok Neked, hogy sikerüljön a név változtatás. Jó éjt.:inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.9.17
    Gio, Swordfish, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  5. macsezso

macsezso Fórumszaki

Sokan kérdezik honnan van 4 ezer szuper trágya satöbbi.
    Nos így,mivel ősrégi kövület vagyok xD
    Abban az időben mikor be vezeték a vonatot,én minden fát becseréltem,kivéve a ritka értékeseket.
    Nekem Mamut fából 80 db van xD
    Már azokból is csak az XXL meg az xl el van kint.
    ebbe bele tartozik az összes fajta...
    úgy számoljátok hogy fő farmonként ennyi,és akkor még csak a fele van kint :p

6. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Nagyon szépen köszönöm és bár úgy lenne.:inlove: Már másikak is bejelenthetnék baba érkezését és én is állhatnák jobb lábakon.:p
    Akkor volna igazán jó és akkor talán volna nagyobb remény a még 1x ennyire is.:p:inlove: Én vállalnám és ezt 35 év után írom!xD
    Gyerünk vissza a múltba!;) Bahán aratva,vetve éjszakára újból,de farmon van 16 percem még aratásig.:p
    Ezek a tégla nagyságú kövek úgy repülnek,mintha Én célba dobálnám 20m-re, az alig 60 kilómmal.xD:cry:xDxD

Aztaaaaa, pasztaaa, meg 1 cipő paszta !!!xDxD
    Most mondja valaki,hogy nem jobb volt és jobb ajik régen,mint most.:p Most csak Bájital, bájital hátán és már lassan Mi is bájolgunk,mert nekem még olyan fáim is vannak.xDxD

Utoljára szerkesztett: 1.9.17
  7. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok, szia Evelin,

itt egy kis segítség:
    Az utolsó vonatos titokfa nyeremény (amire tippelni lehet) még nem érkezett meg,
    amikor a fenti hozzászólást írtam,
    de talán mégis segít az idézet;)

Továbbra is szeretettel várom a tippeket:)

Az event eddig

- 1 kaméleont, 2 kaméleont, 3 szamarat, 4 szamarat, 5 kaméleont,
    - 1 pandát, 2 majmot, 3 lajhárt, 4 pandát, 5 elefántot, 6 majmot, 7 pandát

kért tőlem.

Jó eventezést, sok felröpit Mindenkinek!:)

8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Szerencsésen kipörgettem az eventhez termésbónuszt, ;):) így az event növény mindkét fajtája kész, a farmos röpi is bőven megvan, a szigetes szappankő további gyártása meg folyamatban van. A farmot visszarendeztem: a bónusz jobb kihasználása érdekében megbontott tölgyesre mamutok visszatelepítve, esőerdő visszafásítva. Egymagvú tököt ültettem a Baha udvari farmrészre. A Zuhatagok szigetét meghagytam,azon elefántok meg a legújabb fák vannak. Most már sétagalopp lesz a hiányzó felröppenőket összeszedni. Holnap délután lejár a bónusz, akkor én is kirakom a kütyüket, hogy az 5. feladat 100%-os TP-jét jól ki lehessen használni. [​IMG]
    Pillanatnyilag itt tartok: http://kephost.com/images/2017/09/01/Vissza-reszteljesites-G..jpg
    A két szélső épülethez az alábbi állatokat kérte tőlem feladatsoronként:
    - Bal oldalra: 1 kaméleon, 2 hód, 3 szamár, 4 szamár, 6 kaméleon, 7 szamár, 8 szamár, 9 hód, 10 kaméleon, 11 kaméleon, 12 hód.
    - Jobb oldalra: 1 lajhár, 2 anakonda, 3 elefánt, 4 papagáj, 5 tukán, 6 anakonda, 7 panda, 8 panda, 9 majom, 10 teve, 11 papagáj, és 12 koala. [​IMG]
    Sikeres eventezést kívánok mindenkinek! :D:inlove:

9. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok,két hete csak olvasgatni volt időm ,mert egy kicsit nyaralás forma időszak adódott ,de nem maradtam le semmiben,sőt sikerült a kupáimat 29/30-a fejlesztenem és hamarosan saját csatnit is főzhetek.:D A mostani event is nagyon fogamra való. Felrepivel sem lesznek gondok , jelenleg 239/153 megvan,tehát optimista vagyok.Örömmel láttam,hogy még többen csatlakoztak a társasághoz és öszintén hiányolok néhány rég látott gazdatársat.Most irány meló ,aztán meg teljes gőzzel kapálgatás.Remélem holnapra megleszek az eventgazzal és jöhetnek vissza az ormányosok.Csodás napot mindenkinek.:)

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Tény, hogy 1 nap 24 órából áll... de abból kell áldozni a munkára, ügyintézésre, szerdán az ETO-ra :D :D
    Feleségem? Kérlek mutass be neki :D

Kövek ne is csússzanak, inkább röpüljenek, csak vigyázz, hogy fejbe ne kólintson egyik se :D

11. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nem tudom, hogy hogyan is csináljátok, de nekem a második aratás után sem jön össze ennyi......még dolgozhatok.....szép napot mindenkinek! Jó aratást és sok-sok felröpit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem az első egy szamarat az utolsó egy majmot kér....

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.9.17
  12. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Én is így emlékszem, hogy sokat próbálkoztam, ezért nem értettem. Megváltoztatták menet közben????

Én szépen haladok 6-4-8 részek vannak készen. A középső építménynél azért lassultam le, mert a tp bónuszt hétvégére hagyom, akkor jobban tudok figyelni, és esetleg még megturbózni minden lehetőséggel a tp-t. Fontos nekem, mert haladok a 100 felé.

13. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Huhh! A moziban az a Volvo reklám... nagyon erős. Egyszer mindenki nézze meg, az is, akinek van elég farmaranya...!

brekkencs., Maszatka47, osztrak12 és 14 más kedveli ezt.
  14. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép jó reggelt kívánok neked és minden "építkezőnek"! És véletlenszerű állatot kérjen, olyat amiből sok van, csak keveset. Haladok az építkezéssel, eddig a baloldal kért, 3x hód- 4x szamár-3x-kaméleont. A jobboldal 3x panda-1xteve- 1x papagáj- 1x-koala- 2x tukán- 1x lajhár és 1x elefántot. m. Most kér megint pandát 12db-ot, szerencsére van mindenből, amit eddig kért. A középsőt még nem kezdtem el. Az első sorodban említett dolog, egy kicsit furcsa, mert akkor tényleg nem lehetett azonos a gazdanév. Bár ha azonos is a név, akkor is lehetne a rendszernek érzékelnie, hogy ki a szomszédom. Hiába van " 36db azonos nevű", mind nem lehet a szomszédom. A rendszer tudja, hogy van aranyam vagy nincs, mert ajánlatnál rögtön szürke a gomb, ha nincs vagy kevés van. Küldtem baglyot valakinek és vártam a választ, ami nem jött. Bagolyból 4 ment, válasz 1-sem jött, még az sem hogy téves, vagyis nem jelezte vissza, hogy ő nem kért baglyot. Küldtem 1x aznap amikor kérte és 1x másnap, utána vártam türelemmel, Kb 3 hétig! Írtam még 2-őt, kis időbeni eltéréssel és válasz még mindig nincs. Sok sikert és gyors haladást kívántam neki az utolsó levelemben.

gabianyus, brekkencs., Maszatka47 és 11 más kedveli ezt.
  15. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

3500 széleslevelű pjatában + ültetve 1x1-n, 205 felrepi
    4500 papírusz a pajtában + ültetve 1x1-n, 178 felrepi

Még 1 nap se telt, ahhoz képest jól állok szerintem. Holnap reggelig egaz termelés, papirusz sztem meglesz. Utána nyaralás :) és csak ritkán akarok fellépni, akkor meg jöhetnek a hosszúak.

16. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia!
    Mivel tudtok ilyen jól haladni? Ennyi szupitrágyátok van?:oops:

osztrak12, gabianyus, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  17. csuli70

csuli70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Remek,a narancsos turmix ajim a 2-es szinten landolt.

Maszatka47 és Swordfish kedveli ezt.
  18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt mindenkinek!Jönnek ám a röpik mint állat!!!!!!!!!!!!!!No figyu: tegnap 95 mészkő-ma 135 a vége
    tegnap 70 szappan-ma 84 a vége !!!!!!!!!!!! Azta!!!!!!!!!!!!!xDxDxDJa és ebből a szomszikáktól is jöttxDTegnap hogy örültemxDÍgy lehet a rendszer azt is lebontja amit megépítettemxDxD

osztrak12, brekkencs., Beus85 és 9 más kedveli ezt.
  19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Évi! :)
    Kényelmes, de ütemesen végzett eventezést terveztem, 3, vagy némi csúszással 3,5 napos befejezéssel, viszont mivel sikerült kipörgetnem termésbónuszt, muszáj volt beáldoznom a felszaporításhoz szükségesnél több szupertrágyát, hogy ne ketyegjen annyit üresben a bónusz. ;)
    Így a szintén nem tervezett nullázást is bevetettem, és eképpen sikerült az összes eventnövényt is letermelnem, és a farmos felröpppenőket begyűjtenem :). Ilyenem lett: [​IMG]
    Csupán a szigetes röpiket várom és gyűjtöm még a teljes befejezéshez. :):D:inlove:

Szia Pirike! :)
    Nekem is a Baha udvari részen az egymagvú tök kemény 15 db szappankövet dobott fel. Gyorsan elkaptam, nehogy azok is elszálljanak. ;)xD
    Bízom benne, hogy a visszarendezett esőerdőből több jön, csak arra még várnom kell, hogy beérjenek a fák, pedig meg is serkentettem őket picit xD.
    Nem baj, nem adjuk fel, van még idő, kitartás! :D:inlove:
    Szerk.: a válaszhoz beidézett hsz-t szétbontotta 3 részre a program, azt akartam helyrepofozni, de nem sikerült teljes mértékben, csak 2-be, pedig patyolat tiszta a gépem. ;)xD.

osztrak12, brekkencs., Swordfish és 10 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sikeres, szép napot Mindenkinek!
    Szia Pirike!
    Mondd kedves: - arattál azóta?:) Aggodalomra semmi ok, nincs egy napja sem, hogy elindult az event. Majd kapát, kaszát ragadunk, feltűrjük az ingujját, a fűszoknya avagy a gatyaszár szélét, meglásdd hamar összejön.

Mostani állásom: 7-6-9 Szerintem annyira nem vészes, ha lassan is de haladgatok. Nálam a tukán és hód a sláger, annyira azért nem örülök neki. Sok hozzávalót mindenkinek, fejet behúzni, a kövek ha ritkábban is, de röpködnek.;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.