Visszajelzés Vissza a múltba - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 30.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Szia :) Semmi extrát nem vetettem be, csak az elején a felszaporításhoz használtam pár szupitrágyát, onnantól nem, viszont minden területen eventnövényt termelek, estére hosszú ment. Így gaz is lett, meg röpi is :) Ennyi a titok. Ja és persze, ha valaki bónuszokat pörget ki hozzá, úgy még gyorsabb a haladás. Ne add fel menni fog az :)

Jelenleg 7-5-10 részeknél járok, kövi aratásnál befejezem szerintem a jobb oldali építményt, legalább 1 legyen befejezve. Nálam állatot hódot, szamarat, tukánt, elefántot, pandát kért eddig. Most kaméleont kér a bal oldalon.
    1 óra múlva aratok ismét, addig olvasgatok kicsit :)

alpha58, meszimarsi, Gio és 4 más kedveli ezt.
  2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szerinted a Bájitalom mennyisége" ELÉG " 1-2 tenyésztéshez? Alap állatból indulnék a tenyésztésben. https://kephost.com/images/2017/09/01/BAJITALDBszamanalam.jpg

3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Köszönöm szépen a figyelmeztetést! Nem pazarlom! - nagyon sporolós vagyok! Főleg, hogy még nincs meg a receptem. Nekem a 2 állat egy ólból egyenlőre nagyon jó! Addig biztosan amíg a piacon jól értékesíthető és alapból is, ha egy feladatba x értékű állatot kell beadni.

genka53, ljanika6, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  4. macsezso

macsezso Fórumszaki

Játszunk xD
    Éles szem!
    Unatkozom,szabályok a következők itt egy kép a farmomról kincses szigetről.Elrejtettem rajta 1 tenyésztett állatot,aki meg találja melyik az annak küldök egy Répás-almás csatnit vagy egy cukkinis alma tortát.Kép becsapós,többet is kiraktam többfelé,és csak az egyik tenyésztett állat,többi alap.

genka53, ljanika6, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Köszönöm szépen Taga!
    Akkor talán átvált másik állatra, ha meg nem nincs mese, mennek ki az ólak, ha az eventnövényt letermeltem.

genka53, alpha58, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Neked valami feltűnési viszketegséged van, vagy mi a szösz? Nyugodj le. :)

kovacstne, -kaktuszable-, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  7. taga1

taga1 Fórum biztosa

7:12 az érésidő sima táp + vízzel

8. macsezso

macsezso Fórumszaki

Miért az jobb ha senki nem jár fórumokra mert senki nem ír?
    Vitára meg nem vagyok kíváncsi;ide szórakozni jövök.-ezt nem miattad írtam
    És szerintem az emberek 98%-is.
    De ha nincs beszélgetés,szórakozás stb. egyszerűen "bedöglik" egy szerver egy idő után,mert érdektelen lesz.
    Hidd csak el nekem.Tudom mert modi vagyok BP-nél egy másik szerón,most egy társam kiváltott hogy itt lehessek.
    Csodálom is hogy még nem írt xD
    Jók lehetnek az idegei. xD

genka53, Marika312 és juliska12 kedveli ezt.
  9. kukori80

Azzal nincs semmi gond ha írsz valamit de hogy egész nap nem a témáról az már igen. Nem érdekel senkit hogy milyen zenét raksz be, mert ez a topic nem arról szól. Ha csevegni szeretnél akkor keressél egy csevegőst, van sok ilyen. Ez az eventes és itt az eventről szeretnénk beszélgetni. Ha módi vagy akkor neked kellene a legjobban tudni.;)

Cyra65, -kaktuszable-, maszilva és 7 más kedveli ezt.
  10. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, szép-vidám estét !
    3 tevét találtam egyéni kifutóban, ebből a kép bal oldalán lenn mintha egy Alpakát látnék - kissé takarásban van az előtte levő 2x2-es kitehető miatt. De lehet ez a csel ? Sajnos túl aprók a képek, elég nehéz felismerni.
    Egy órán belül aratom az eventnövényt, már a középsőbe termelek.

genka53, Maszatka47, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  11. macsezso

macsezso Fórumszaki

csel ahogy írtam,nincs alpakka
    anyit segítek majdnem úgy néz ki a sima állat mint a tenyésztett szinte mondhatom azt hajszál híja

Marika312 kedveli ezt.
  12. Farmi

Farmi Fórummogul

Azt is meséld el milyen volt mikor király voltál !

kovacstne, Kata_rzis, Swordfish és 8 más kedveli ezt.
  13. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szép jó estét kívánok :)

Jelenleg 6-4-6 az állásom, tegnap este szaporítottam föl, mert este fél 10 körül tudtam csak gépezni egy kicsit.
    A Bölcs Tölgyes és a Zuhatag kivételével mindenhol 1x1-ben ültetek, csatnival.
    Nekem a legmagasabb szintű növényem jelenleg a tarlórépa, azt ültettem, BT-n mamutok és raktárházak vannak kinn.
    Bahamán sárgadinnyével vártam az eventet és mivel én a vizilovakkal vagyok ugye, kiraktam őket és a pandákat meg rengeteg fát.
    Egészen jól jönnek a kövek, mondhatnám úgyis, hogy gördülnek, remélem így is marad.
    Mindenkinek sikeres eventbefejezést és kitartást továbbra is :)
    A végére egy a mostani eventhez illő viccel zárnám soraim:

"Egy fickó üvöltve rohangál az építkezésen.
    - Mi történt? - kérdezi tőle a mester.
    - Egy tégla ráesett a lábamra.
    - Ezért kell így üvöltened? A Józsira tegnap rádőlt az egész fal, és még csak meg se mukkant."

14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Rövidfejű medve lenne az? :p

15. macsezso

macsezso Fórumszaki

közel ;)
    na anyit segítek egy másik állat mellé raktam

16. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Hárompúpú az amit alpakának nézet;)

Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  17. macsezso

macsezso Fórumszaki

BINGO!

genka53 és Gio kedveli ezt.
  18. kukori80

No akkor tegyük rendbe a dolgokat mert én fogok rád kérni egy ellenőrzést hogy ki is vagy Te. Mesélj és hallgatom....

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

No a játéknak vége. xDxD:p

20. macsezso

macsezso Fórumszaki

Te mindig ilyen vagy?
    Ez nem jó tulajdonság.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.