Visszajelzés Vissza a múltba - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 30.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok mindenki!
    Szia staramajka!
    Gratulálok neked és a végzetteknek.köszönöm,hogy idehoztad a felhőd.:inlove:
    Látod és lássa mindenki,hogy az enyém is pont ilyen,csak szürkébe.;):D xD
    Az életünk annyira színes már xD(rengeteg adótól),hogy lassan még a Papagáj is megirigyli.xD:cry:xD
    kukori80 -kám! Ma nekem lett a legtöbb röpim és a gazam;)xDxD(vagy nem).

Utoljára szerkesztett: 2.9.17
    staramajka, genka53, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  2. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok!
    Tegnap este meglett a hiányzó bahás eventnövény és ma reggelre a farmos is. Időm volt rá, ezért szupertrágyát csak a szaporításhoz használtam. A röpik gyártására viszont elpazaroltam 250 szupertrágyát. Nem kellett volna:oops: Este felépítettem a két szélső épületet és a középsőt a bónuszig. Nem vagyok egy nagy TP hajhász, de azért az ilyeneket igyekszem kihasználni. Ezért a bahás területeket este tele tettem dekorokkal és egy pár xxl-es fákkal. Pont tegnap léptem ott szintet és a köv. szinthez több mint 20millió BTP kellett. Ma reggel sikerült kipörgetnem 100%-os és 50%-os 1 órás bónuszt az ajándék bónusz mellé, így a reggeli aratás után már csak 14millió kell. Az event, bár nem tartozik a kedvenceimhez, tetszett és számomra hasznos is volt. A piacon eladott állataimból sikerült viszonylag olcsón magas pajtaértékű növényeket vennem / készülök a TOP-ra, persze csak szigorúan az alsó harmadábaxD/ Mivel nem bontottam teljes farmot az új fákat, amiket a gőzös hozott kint hagytam, így a gazdaköris feladatokat is majdnem mind be tudtam fejezni. Egyszóval :D
    Én azért sietek az eventek befejezésével, mert nem szeretek növényeket ültetni. Nálam inkább ólak és fák vannak kint, ezért szeretem minél előbb visszarendezni a területeket és persze készülni a következő eventre.
    Mindenkinek sikeres befejezést és jó hétvégét kívánok!

Szia kedves piaci szomszim! A tippem Tiki-fa Talán azért, mert ez a legjobb fa és szeretném, hogy ezt nyerd:inlove: Ha eltaláltam a csatnikat kérlek azoknak küldd, akik jelzik, hogy szükségük lenne rá;)

3. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

meszimarsi, staramajka, Rebcsok és 7 más kedveli ezt.
  4. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Szépen lassan haladok a vége felé az eventnek. Már csak a középső épület utolsó 6 része hiányzik. Ahhoz az aranypapirusz letermelve, gyékény utolsó kör a földben, 4 óra múlva aratom. Viszont felröpik még kellenek. 64 db szappankő, az már nem olyan sok :) De mészkő még 171 db hiányzik, úgyhogy azon még dolgozni kell. Gratulálok a befejezőknek, hajrá aki még csinálja :)

meszimarsi, genka53, Jucika és 10 más kedveli ezt.
  5. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Sziasztok!

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Köszönöm szépen a tippeket,
    a régi farmos barátoknak pedig külön köszönöm a támogatást:inlove:
    Kedves Tőletek, hogy tikifát kívántatok nekem, nagyon jólesett:inlove:
    Még gondolkodom rajta,
    küldjek-e almafa XXL-t cserenapon azoknak, akik arra tippeltek
    :DxD

Megvan a nyertes tipp:
    osztrak12 fejhosszal eltalálta a banánfa XXL-t.

Nyereménye 5 db répás-almás csatni,
    melyet éjféltől 5 napon át napi ajándékként küldök majd neki.
    Gratula!!!:)8)

Köszönöm a tippeket és a részvételt Mindenkinek!:)

Aki már végzett, gratula,
    a még eventezőknek hajrá, sok felröpit kívánok!:)

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kukori.és.Kotkoda:)
    Örülök és gratulálok a nyertesnek:) Úgy gondolom nagyon jó helyre került a nyeremény. :D
    Már a mangóXXL-re is felszisszentem, amikor nyitottam, de úgy látszik lehet fokozni még azt is:)
    Végeztem a gazokkal csak elfelejtettem, hogy van bónuszom, vetettem még egy kört, amit már nem kellett volna, így a nádból lett vagy + 4000 db.:oops::music::cry: nem baj, adok egy kis munkát a rendszernek a visszaváltásával. Szappankőből viszont még mínuszban vagyok, de remélem pár óra alatt meglesz az is:):D

kisvirág, genka53, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  7. Gio

Gio Fórum bárója

Mi is köszönjük Neked a játékot:)! Sajnálom, hogy nem Tiki-fa lett. Viszont a nyertes osztrák12-nek gratulálok!:D

8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Csatlakozom, köszönöm én is hogy kis izgalmat hoztál a Játékba és a nyeremény nagyon jó helyre került, -szépen tud fejlődni.
    Minden letermelve, beadásra vár a középső részbe, de csak reggel fogom indítani, hogy a tp-bónuszt jól ki tudjam használni.

9. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

kisvirág, genka53, taga1 és 9 más kedveli ezt.
  10. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Megtódom a nyertesnek én is a napi nyereményt!!! Az xxl almafának nagyon örülnék!!!!:wuerg::p:D

kisvirág, genka53, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  11. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Cserenapkor kapsz egyet.xDxD

genka53, GA-BI-O-Farm, Domos52 és 4 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia!
    Kérlek ne nevess ki, de az egyik kedvenc vadászatom a léghajón az XXL-es almafára történik:) Szeretem őket, és nagy gyűjtőjük vagyok:)

Fätum, nyuszika215, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  13. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Olvasgatlak benneteket ki hogy halad az eventel, én még semmit nem adtam be, ugyanis a növényeket termelem, az arany papirusz mennyisége megvan, a szappan kőből még 40 db hiányzik, - de gondolom reggelre meglesz -, kiraktam a pálcika hegyező terményeseket, beültettem 2 területet habanero paprikával, a zuhatagok szigeten fákat és ólakat raktam ki.
    A széleslevelű gyékénynek van még egy órája, hogy megtudjam elég lesz e, vagy még kell ültetnem, a mészkőből is hiányzik még, de az is meglesz, ha vissza rendezem a farmot.
    Na és most nagy öröm ért, volt még 1 db tiki fám - amit a gőzös hozott - most ért be és alig hittem a szememnek mikor megláttam, hogy japán viaszbogyófa lett belőle :inlove::inlove::inlove:, nagyon szuper.
    Nagy gratula a végzősöknek és kitartást sok felröpivel a küzdőknek.

kisvirág, genka53, alpha58 és 20 más kedveli ezt.
  14. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Még 33/26 röpcsike választ el a láblógatástól!:D

kisvirág, genka53, alpha58 és 11 más kedveli ezt.
  15. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Nagyon rendes vagy!xDxD Köszike!

16. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Kapsz tőlem legközelebb! Különben szép kis fa!

17. -gyöngy-581

Szia!
    Nekem is nagyon tetszik:), köszönöm az ajánlatot:D

18. Banya-Tanya666

Banya-Tanya666 Törzsjátékos

Nem írok gyakran.
    Most fejeztem be a zeventet.
    Szépek az épületek. De egy Notre Dame-ra hajadzó épület nem fért volna el más kultúrák csodái között?
    A harmadikban még biztos sem vagyok. Dél-Amerikai kihalt kultúra?
    Homályosítsatok fel, légy szí'!

Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A rég múlt korok építményei ezek is.
    Jól gondolod a beazonosítást. :)

20. Banya-Tanya666

Banya-Tanya666 Törzsjátékos

Köszönöm a választ.
    Nagyon korrekt volt.
    Bár, a Dél amerikai "múlt". El.