Visszajelzés Vissza a múltba - Eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Aug 30, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Farmi

Farmi Fórummogul

Sziasztok, szép napot
    Na kérem nem sokat kellett várni hogy be vessék a zuhatagost, ismét lehet tolni a kapát ezerrel, s gyójtögetni a felreppenőt , ami igy első ránézésre nem tünik spknak , de volt már ilyen és igencsak myögve nyelős volt :) de nem akarom én az ördögöt a falra festeni. A feéhő nagggyon jóóó! Meg tekerték kicsit a dolgot , ketté osztották az eventbe valókat , s hogy nagyobb legyen örömünk nem azonos idős érésü gazzal. De mit nekünk ez :) Egy terület lóhere ( növény teee ) egy terület mühelyes . és egy terület 20 órás fák, baha is hasonló elosztásba , meglátom mit hoz a konyhára .
    Mindenkinek sikeres eventet , felröpikben bőséges aratást
    Remek fényképek készültek nyári szabi alatt , csak nem tudom melyiket posztoljam : amelyiken füvet nyirok , vagy amelyiken kapálok

Lazitsunk

Egy férfi talál egy bedugaszolt palackot a tengerparton. Kihúzza a dugót, amiből annak rendje és módja szerint előjön egy dzsinn. A dzsinn ásítva azt mondja a férfinak:- Ma sajnos nagyon fáradt vagyok, így csak két kívánságodat tudom teljesíteni.- Nem baj, két kívánság untig elég - mondja a férfi. - Először is, azt kívánom, legyen 1 milliárd dollárom egy svájci bankszámlán!Puff! A dzsinn kezében megjelenik egy papírlap, amit átnyújt a férfinak.- Tessék, itt van a bankszámlaszerződésed. Mi a második kívánságod?- Azt kívánom, legyek olyan, hogy a nők soha ne tudjanak ellenállni nekem!Puff! A férfi átvoltozott egy doboz csokoládévá...

2. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok! Nem tudom mit jelent, ilyennel még nem találkoztam. (1&4) és felröppenő (2&3) , Köszönöm a választ.

heureca3, majoranna65 and osztrak12 like this.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Sosem szoktam a sztrágyás időszakot kivéve sima trágyát használni eventnövényre. A hosszúakat is mindig próbáltam gyorsítóval megoldani, csak végszükség esetén szoktam venni sima trágyát. Mostanság meg az eventnövényre alkalmatlan helyeken mindig sok trágyát "csináló" :) állatot teszek, így némileg a kevés szükségletemet azok kielégítik. A raktárházak direkt jó trágyahelyek :)
    Szerintem ez a növénymennyiség nem olyan sok, hogy ne sikerüljön.
    Most is ugyanazt az utat követem, ki minden, csak mamut és raktáról marad és hadd szóljon az event-, s a hosszú növény. Nekem ezek adják a legtöbb röpit.

Mindenkinek sikeres számolást, tervezetet!
    Köszi az ügyeseknek a számolást :)

4. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

Szia. A képen 1.-sel és 4.-sel jelölték az eventnövényt, 2.-sel és 3.-sal a felröpiket. Szóval semmi extra :).

5. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Eventleírás elolvasva, értelmezve. Remélhetőleg a röpikkel nem lesz gond. Egyenlőre filózok, belekezdjek-e, mert ugye péntektől leterhelt leszek, holnap még ráérek. Lehet azt csinálom, holnap felszaporítok, estére mehet vmi hosszú, reggel a felszaporított magokkal bevetem a területeket, nem vizezem, ha hazaérek aratom. Hétvégén mindent bele, jó lenne befejezni, mert hétfőtől megint KO. Jó, hogy külön területekre oszlik a növény és a röpi, de lehetne egyforma a növények érésideje. Bár lehet nekem mindegy, így is egyszerre aratom majd, mert mindkettő beérik, mire géphez kerülök. Sajna hiába tettem telóra a játékot, munkaidőben semmiképp nem fogok tudni foglalkozni vele, nincs idő. Ez van, majdcsak megoldom. Abbahagyni sajnálom....

6. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

Üdv. Az előző event közben olyat tettem, amit eddig talán soha. Minden ólamat és fámat töröltem minden területen. Jelenleg sem pakoltam vissza, így 6 területen fogok növényt ültetni, hamar megleszek xD. A zuhatagok szigetén még hiányzik egy rész, csak nehezen állok neki az időkorlátos feladatoknak xD. A mostani felhő is megérős.

7. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Sziasztok ! Kérdésem lenne: mind a kétféle növényből 10 magot kapunk?

heureca3 likes this.
  8. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A tesztelést végző moderátor tapasztalatára lennék kíváncsi. Érdekelne, hogy a tesztelés folyamán előfordulhat-e az az eset, illetve élesben az eventben, hogy a véletlenszerű állat kérésénél mind a 78 állat azonos lehet? Például 78 fácán?

heureca3 and osztrak12 like this.
  9. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Mivel 2 különböző event növényről van szó, igen 10-10 magot kapunk! Ha prémium gazda vagy, akkor 15-15 magot kapsz. Itt az idevaló idézet az event ismertetőjéből : Eventkezdéskor 10 db mag jelenik meg a vetőtáblán. Ebből kell a kívánt mennyiséget felszaporítani. (új prémiumtagoknak +5 mag jár, tehát 15 db a kezdőmennyiség számukra

heureca3, genka53 and Gio like this.
  10. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Gondoltam beköszönök, rég jártam erre. Fél gőzzel csinálgatom a farmot, és az eventet, de egyszerűen már lassan saját magamra nincs erőm. Elgondolkodtam, hogy lehet abba kellene hagyni a játékot, de sajnálnám nagyon, ha meg is tenném...
    Előző eventet félig sem sikerült megcsinálnom. Azt hittem, hogy holnap végre belehúzhatok az event(kezdésbe), de ma megint csörgött a telefon... hét napot megyek eddig egyhuzamban...
    Remélem mindenkinek jól sikerült az előző event, és sok sikert kívánok a holnapihoz is! Ez egy jó event lesz a haladás tekintetében. Igyekszem majd visszanézni, de nem ígérem meg....

11. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!:inlove:
    Jelentkezem Calellébõl,:music: igaz, hogy azt terveztem nem eventezek ezen a 7-en, de ezt nem szeretném kihagyni! A tenger amúgyis viharos, akkor inkább farmozok!
    köszi a számolásokat! Bocsi a helyesirásért,de Ipadról keserves az irás!:wuerg:
    mindenkinek elegendõ ropit, jóóó játékot!

12. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Sziasztok!
    Nagyon szép az event grafikája!

13. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Event ismertető, és a hsz.-k elolvasva.
    Köszike a számolást.
    A grafika megint nagyon szép.
    Naná hogy elkezdem, tetszik a felhő, és a közben kapott TP-k és CSP-k is nagyon jól fognak jönni.
    Most mindent hagyok kint - vegyesen vannak fák,-ólak és majd 1x1-ben csipkebogyót fogok ültetni.
    A bahán és az esőerdőben, fák,-ólak és sárgadinnye, a zuhatagok szigeten fák és ólak.
    Mindenkinek sikeres eventezést sok-sok felröpivel.

Last edited: Aug 30, 2017
  14. cserfibaba

cserfibaba Törzsjátékos

én is elolvastam :/ egyre több növény, rövidebb idő alatt. Szorítják ám a csávók a gatyamadzagot :/ :/

15. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Szia, nem értem, miért kellene a korall szigetet bontani? Ott nem lehet event növényt ültetni !

osztrak12 likes this.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem nyúltad le. :D:D:D
    Ma kevés ideje volt kakaskának számolni.:)
    Szia Zalán, köszönjük. :)
    Szia. Nem a Korall szigeten hanem a Zuhatagon lehet ültetni. Idézet az ismertetőből:
    Aranypapirusz (eventnövény)
    Érési idő: 6:00 óra
    Értéke: 18 BTP
    Ültethető helyek: Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete

17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok! Tegnap Jónás kis pletyije után izgatott lettem, de végül is tetszik ez az elosztás és az egész event. A trópusokon kb. 450 1x1 kockán, a farmon kb. 500-on fogom csinálni az eventet. Kezdő aratásra bekészültem, csipkével, sárgadinnyével, 20 órás fákkal, zuhatagon kint hagytam az új fákat, esőerdőben a raktárakat, tölgyesen ugyanezeket plusz a 4 mamutot. Holnap felszaporítás, pénteken megpróbálok levadászni 1-2 +1-es bónuszt az egyik teljes aratás előtt, hátha legalább egy 6 órás összejön... Röpitől sem tartok és remélem az állatoknak jó piaca lesz, mert sokkal többre számítottam és alaposan betáraztam belőlük... Összességében nehezebbre számítottam.

18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Elméletileg előfordulhat, de erre olyan kicsi az esély mint nekem a lottó ötöst eltalálni, tehát majdnem nulla. :)

19. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) titok ólból kifejlődött állatokat nem fog kérni az event! :) elméletileg!!!!

20. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok mindenki!
    Én soha nem trágyázom már 1x1-es kockán se farmon,se bahán és mégis mindig idő előtt kész az összes gaz.:p
    Csak aratás,vetés,locsolás van,de az időre viszont.xD
    A bumm megint ott van a 924 db röpi ( 540+384) személyében,hogy miként jön?:music:Ettől mászok már a falra.xD
    Amúgy más a röpi a farmon és más a bahán,így bár ne úgy legyen,de fogunk szenvedni biztos.:pFog állni játék tuti!:eek:

Thread Status:
Not open for further replies.