Visszajelzés Vissza a múltba - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 30.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A növényed az megvan, csak a röpi hiányzik?

osztrak12, strawberry49, Gio és 4 más kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép napocskás időt minden játszópajtinak!Már csak mészkő hiányom van, de 2 óra múlva az is meg van!;)Amúgy csak megjegyezném, hogy nálam a mogyoró 1x1-be jött be,30-40 röpit adott,csak vízzel.xDNem kellett szt. használni csak a szaporításhoz.

3. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok , szép délutánt Mindenkinek ! :):) Kis helyzet jelentést írok, ahogyan tegnap el voltam keseredve, ugye nem tudtam időben az eventet kezdeni, ma délután örömmel látom, a bal oldali és a középső épület estére készen lesz. :):) Az eventnövények vígan meglesznek, már csak annyi probléma adódhat, esetlegesen mészkő hiányom lesz, de van még 2 nap, úgyhogy
    biztosan összejön az is. A jobb oldali épület részbe is belekezdtem, szükségem volt Kacsa Katára.
    Aki készen van, szívből gratulálok, aki küzd még velem együtt , sok felröpit !! :):)

4. majoranna65

majoranna65 Haladó

Kész vagyok, lóg a lábam a felhőről. És ennek annyira megörültem, hogy gyorsan el is ültettem csipkebogyót a farmra, hogy készülhessek a jövő hétre. És ezután vettem észre, hogy elfelejtettem nagy buzgalmamban visszarendezni az állatokat a helyükre. Így csak holnap kerülnek ki a friss levegőre :p. Remélem addig jól el lesznek egymással a pajtában. Mindenkinek sok sikert, ha még küzd. 1 hét múlva jövök olvasgatni benneteket, addig csak óvatosan repkedjetek :).

5. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:p:inlove::inlove::inlove::inlove:
    felhő aktiválva:), majdnem lemaradt,mert meló volt kicsit lefárasztott a jónép8) annyira megörültem,hogy kész
    lettem:D:D:Dfarmocska visszarendezgetve, nagyon klassz,hogy csak pár kattintás és kész is:p:)
    aki már kész annak gratula, aki még küzd annak sok röpcsit és húzzátok be a nyakatokat;);););)

-kaktuszable-, missuzy_53, csio70 és 18 más kedveli ezt.
  6. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Kicsit sokra becsülöd a BP-t vagy talán én becsülöm alá őket? Én nem hiszem hogy van olyan köztük aki merne ilyen nagyot álmodni;)8):D

-kaktuszable-, Sali~*.*, osztrak12 és 8 más kedveli ezt.
  7. strawberry49

strawberry49 Rutinos

hMagdi8, -kaktuszable-, drunyi és 25 más kedveli ezt.
  8. luszilke151

luszilke151 Utánpótlás-írogató

csio70, Sali~*.*, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Ha lenne ilyen, hangos lenne tőle a fórum. Mindenki így eventezne. Persze mindenki aki prémes. Nyugi, kedves Hugi.
    De ha veled mégis előfordulna egy ilyesmi, akkor sem lenne csalás, mert a rendszer adta Neked, és nem Te buheráltad a rendszert. Szóval alapszabály: ha Te buherálod a rendszert, az csalás, ha a rendszer Téged, az nem. A párezer éves történelmünkben ez mindig így volt. Már az ősközösségben is. És azt mondják, hogy az emberiség fejlődik.
    Csak nyugodtan haladj a célod felé.

Egy-egy eventnél azért néha megcsillantanak valamit. Hátha mégis.
    De ha csak annyi a baj, hogy nincs olyan, aki álmodni bírna, akkor ki kell rúgni néhány embert, hogy legyen hova felvenni ilyeneket.

-kaktuszable-, -W-595-, bendi1121 és 10 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia strawberry49! :)
    Ismét nagyon szépet alkottál! :D
    Köszönjük, hogy megosztottad velünk! :D:inlove:
    Minden egyes ilyen műved egy kis történelem az eventek sorában! :inlove:

-W-595-, csio70, marcsi152 és 13 más kedveli ezt.
  11. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

én is befejeztem, most jöhet egy kis pihi.....szép estét mindenkinek!!

luszilke151, -W-595-, Maszatka47 és 8 más kedveli ezt.
  12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Állásom 10-12-12, már a finisben vagyok, most már csak a mészkövekre várok, mert mint mindig, pont a végefelé fogy el az eventes felröpi.
    Elfelejtettem kipróbálni a visszatöltést, lehet, hogy nálam működött volna?:music:

13. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

Sziasztok ! Segítsen valaki _ agyagedényt melyik állat csinál ?
    Köszönöm szépen !

Fenyvesi1010, Swordfish és Gio kedveli ezt.
  14. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Anakonda

15. narancs69

narancs69 Junior szaki

Na látom megint nem lesz teljes a felhősorom,úgy látszik most már a szürke felhősorra bukok....középső ,jobboldali ha minden igaz kész lesz,a baloldali esetleg félig,egy nap egyszer tudom csak learatni.Most már az lesz a csoda ha betudok fejezni egy eventet,kicsit csalódott vagyok..

16. zsuzsa514

zsuzsa514 Aktív író

Az lenne a kérdésem hogy most a fák nem adnak felröpít? Nekem onnan nem jön. :(

Fenyvesi1010, Swordfish, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  17. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

Köszönöm szépen a választ fraudragon ,de nem jöttem rá,hogy -hogy csinál az anakonda agyagedényt segítséget kérek még !
    Köszönöm szépen !

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Fazekasműhely
    Tulajdonságai:
    • Kihelyezhető: Bahamarama, Esőerdő
    • Szükséges terület: 2x2
    • Szükséges szint: 1
    • Kategória: hüllő
    • Érésidő: 08:00 óra
    • Amit ad: 100 BTP, 1 db agyagedény
    • Etetéséhez szükséges: 1 db anakondatáp, 1 db anakonda

A termény megvásárolható a piacon!

Ebben az eventben volt nyeremény ez az ól többek között:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-vadon-csodás-állatai.15091/

-kaktuszable-, Swordfish, Gio és 5 más kedveli ezt.
  19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Cyra65! :)
    Már párszor oda-vissza megcsináltam a mentést és visszaállítást, fásított területtel és ólakkal is, és az ólakat az eredeti leírásban foglaltaknak megfelelően üres vályúkkal állította vissza, a fákat pedig frissen ültetett állapotban, a földet vetetlenül. Lehet kísérletezni, ellenőrizni, de mindenképp így állítja vissza, én már túl vagyok a visszaellenőrzéseken is ;):). Nagyon praktikus találmány, mert az egész farmot 2-3 perc alatt vissza lehet állítani területenként egy korábban mentett állapotúra. :D:inlove:

Cyra65, mária4702, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  20. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Jelentem kész lettem, felhő aktiválva. Öröm, és bóódottááá :) Az 5 barkácsot én onnan tudtam meg mi is volt, hogy a dekorok elhasználódó része alatt így találtam meg barkács 5, kinyitottam, és úgy megmutatta. Bár ha nemcsak a felhőből kapunk barkácsot a farmon, akkor ez a módszer sem működik.

Fenyvesi1010, Cyra65, alpha58 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.