Visszajelzés Vissza a múltba - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 30.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Kész az event! Kinyitottam a hóbortos állatos ládát, és adott egy csillagot. Biztos tengeri csillag:)

osztrak12, Lindus1226, Cyra65 és 22 más kedveli ezt.
  2. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Most lettem kész az eventel, felhő aktiválva :inlove::inlove::inlove:.

osztrak12, Lindus1226, Maszatka47 és 18 más kedveli ezt.
  3. kisvirág

kisvirág Haladó

Sziasztok!
    Event kipipálva, felhő aktiválva :inlove::inlove::inlove:.

osztrak12, Sali~*.*, Lindus1226 és 14 más kedveli ezt.
  4. zoldliget

zoldliget Törekvő

Szép jó reggelt, kellemes hetet mindenkinek!
    Három darab mészkő felröppenőre várok és kész az event.
    Sok sikert mindenkinek, aki még "harcol".:music::music::music:

5. zsuska1957

zsuska1957 Haladó

Jó reggelt, eventtel szombaton kész lettem.
    Mozi működött 45 mozipontot adott.

osztrak12, Lindus1226, Maszatka47 és 11 más kedveli ezt.
  6. Drótakadály

Drótakadály Aktív író

Jó reggelt.
    Építkezés befejezve.
    Titkosból jött egy szerecsendiófa és egy ötlevelű akébiafa.
    Egyik sem volt még.

osztrak12, Lindus1226, Maszatka47 és 13 más kedveli ezt.
  7. zoldliget

zoldliget Törekvő

És sikerült!:DEvent kipipálva.:D

osztrak12, Lindus1226, csio70 és 12 más kedveli ezt.
  8. dijja5

dijja5 Járnitanuló

Sziasztok!Még 12 darab mészkő,1 szappankő,és én is kész vagyok. :D
    Hálás köszönet Gabianyus gazdának is,aki segített,hogy hogyan tudok aratni telefonról is! Nélküle nem lett volna meg. :)
    További jó játékot mindenkinek! :)

osztrak12, Sali~*.*, Lindus1226 és 14 más kedveli ezt.
  9. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Az utolsó maradék adagocska érik és én is kész vagyok teljesen az építkezéssel. Gratulálok annak ,aki kész van már és drukkolok, aki még hajrázik!

osztrak12, Lindus1226, csio70 és 11 más kedveli ezt.
  10. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Örülök, hogy sikerült, és máskor is szívesen segítek, ha tudok :) Én is kész lettem, farmok visszarendezve, pajtatöltögetés folyamatban :) Mindenkinek sikeres befejezést, a felröpire váróknak sok-sok felröpit :)

osztrak12, Sali~*.*, Lindus1226 és 10 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ez egy nagyon jó event volt! Különösen a tp-bónusznak örültem, amit nagy pakolászás és várakozás után, tegnap délelőtt indítottam el...elsején este léptem át a 99. szintre, ami 104,5 millió tp-t:eek: jelent és ebből mostanra majdnem 8 milliót ledolgoztam!!!! Konkrétan 3,5 milliót köszönhetek a +100%-nak. :D köszönöm! Tapasztalatszerzésnek is nagyon jó volt, talán mégsem kell olyan sok idő a 100-hoz, mint gondoltam...;)

osztrak12, meszimarsi, Lindus1226 és 15 más kedveli ezt.
  12. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szia! Gratulálok a befejezéshez (és mindenkinek, akinek sikerült), nekem még pár mészkőre van szükségem. Irtó szerencsés vagy azzal a mozival, én már időtlen idők óta nem láttam ott semmit sem! Melyik időpontban sikerült moziznod?
    Köszönettel: Éva0315

osztrak12, Sali~*.*, Maszatka47 és 7 más kedveli ezt.
  13. Beus85

Beus85 Aktív író

Sziasztok!
    Már tegnap délután kész lettem az eventtel, igaz pici bakik becsúsztak, mert a végén még egy terület növényt ültetnem kellett a farmon, mert kicsit elszámoltam magam :D de se baj, mert így pont egyszerre lett meg a növény és a felröppenő :D :D
    A titkosakat kitettem lett belőle egy szerecsendió ilyen még nem volt, illetve egy szomáliai balzsamfa :D ebből múltkor már kaptam, de jól jön :D :D a többi említésre sem méltó.

osztrak12, Gio, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  14. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nagyon minimális állat kellett, nem is sokféle, csodálkoztam is. A kitehetők valamiképpen emlékeztethetnének az épületekre, nem értem miért nem kapcsolódnak igazából az eventhez.
    A munkások viszont otthagyták a létrát az építkezésen, folyamatosan hordja a hajó az építőanyagot a turisták helyett :) Ejnyebejnye :D

Most már többször kénytelen voltam az eventnövény szaporítását a 2.-3. napon kezdeni, de úgy érzem szerencsésebb is vagyok így. Eztán, ha ráérek éppen eventinduláskor, akkor sem fogom vele kezdeni. Egyrészt egyből jön a +5 növény, másrészt mintha az elején több röpi jönne. Lehet csak érzéki csalódás, de nekem ez az új tervezés nagyon bejön.
    Mire összejön az eventnövény bőven megvan a röpi is.

osztrak12, Gio, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  15. catbp

catbp Fórum-zöldfülű

A kora reggeli órákban működik a mozi :)

Gio, Maszatka47, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
  16. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok tudom nemide tartozik mikor lesz már BOLDOG FANAP ugy váromár hogy legyen :)

osztrak12, Gio és Maszatka47 kedveli ezt.
  17. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Valóban, nem ide tartozik! Nagyon rég volt, s nem tudunk a visszatéréséről nyilatkozni. Ha lesz a hivatalos közlemények között szerepelni fog!

osztrak12, Gio, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  18. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Sziasztok.
    Gratulálok Mindenkinek aki befejezte az eventet :inlove:

Egy nem ide való kérdésem lenne nagyon lelassult két böngészővel is a Farmerama, Ti nem tapasztaltátok? már takarítottam :( de lassan kibújok a béka bőrömből, bár tudom a békák nem vedlenek :( köszönöm és bocs elsősorban Angyalszárnytól.

osztrak12, Gio, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  19. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép napot kívánok neked!! Csak ha a Baha valamelyikére megyek, akkor akad meg néha. Máshol működik rendesen, "JELENLEG"!! A Fire a böngészőm, ezt szoktam használni.

osztrak12, Gio, Maszatka47 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Nagyon köszönöm a gyors válaszodat, nekem is akkor akadozik :( a Fire és a Chrome is, most kicsit befejezem a ténykedésemet:inlove:

osztrak12, Gio, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.