Visszajelzés Vissza a múltba - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 30.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nekem is sikerült még tegnap befejezni, csak a mozillával volt gond és nem tudtam rajta írni....most töröltem az eredetit és újra letöltöttem, most már semmi gond. Egy nap pihi s jöhet a következő!!!! További szép napot mindenkinek és gyors gyüjtögetést.......

osztrak12, Gio, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Ha törlést, takarítást elvégzem utána, a betöltés az néha keservesebb mint, a takarítás előtt. Van időm, megnézni a napi akciós vásárlási lehetőséget.;):D

osztrak12, Gio, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  3. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Szia, sziasztok !! Azért idézlek pont Téged, mert véletlenül elolvasgattam a szlogenjeidet...azóta is nevetek:D...magamon is, mert épp allergiás viszketegségem van ;):p Az event kész, felhő már kiosztotta a járandóságomat TP/BTP és CSP ügyben, na meg mellékelte a szerszámokat is !! Nekem -emlékeim szerint- valahogy nehezebbnek, cifrábbnak tűnt az előző, mintha többet szenvedtem volna a hiányos pajtakészletem miatt :music: de az is lehet, hogy használt az a 20-30 (ésatöbbi) szint amit azóta haladtam ;) Kicsit izgultam a mészkő miatt, mert amikor már el is felejtettem a Bahán az eventcentrikus termelést, a Farmom még tetemes hiányt mutatott felröpi ügyben :music:Ijedtemben összekaptam magam, lenyomtam a gyékényt és a széles leveleit, aztán beszórtam csipkebogyóval..hadd szóljon ;) Tetszett az event, tetszett a grafikája....hja, mivel már végeztem, könnyű áradozni ;) és még Kőműves Kelemen asszonyát is kihagytam a malterból ;) remélem nem omlik le holnap 2 óráig !!!!:music::) Szurkolok azoknak, akikre még munka vár, és gratula akik már lógathatják a lábukat a felhőről...sokáig úgy sem lehet, mert jönnek a repcsik, izmozni kell ám rá !!!:D

osztrak12, Gio, Sali~*.* és 11 más kedveli ezt.
  4. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm szépen, akkor majd próbálkozom!

osztrak12 kedveli ezt.
  5. Boróka.portája

Boróka.portája Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Ti mit ültettek hogy adjon a szigeten szappankövet , mert eventnövény már nem kell másra meg alíg-alíg ad és 40 még hiányzik :( :( :cry:

osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  6. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szia! Én egymagvú tököt ültettem éjszakára és szerencsém lett vele! Remélem neked is sikerül!
    Üdvözlettel: Éva0315

osztrak12, Gio, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  7. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szia!Én is egymagvú tököt ültettem,és raktam ki még állatokat is éjszakára!Nekem most jól adta röpiket,és most lettem kész az eventtel!Lettek nagyon jó titkos fáim,és végre van szerecsendióm igaz egy darab,de annak is örülök!:);)xD

Gio, Sali~*.*, -W-595- és 10 más kedveli ezt.
  8. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Én is kiraktam a titkos fákat és én is "szerencsedióra" vágyom, mert nekem sincs! 2 óra múlva megtudom:)))

osztrak12, Gio, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  9. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok,nagyon huncut ez a felröpi dolog .;)Szombaton este fejeztem be az eventet ,addig biza a hosszú érésűek is nagyon szűkmarkúan mérték...Vasárnap pajtába termeltem rövid érésűeket,még a zeller is 8-9 darabokat adogatott.Most már 266/248 plusz van és még hátra a délutáni aratás.A kisebb farmon pedig nem is biztos ,hogy össze tudom vakarni:p

osztrak12, Gio, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt::)
    Szia Maszatka:) Legközelebb a kis farmodon a bahán rakjál komfortba vízzel 4 órás növényt. Napi kétszer lehet aratni és így elég jól adja a felrepit. Ha már eléred a hosszabb idejű növényeket akkor ültetheted azokat. Fontos hogy az eventet is komfortba várd hogy kezdésre legyen pár darab felreppenőd, vagy nagyon hosszú ólakkal. Sajnos a kis farmoknak addig nehéz amíg nem érnek el egy megfelelő fejlettséget. Az állatos kupát meg fejleszd koalákkal. Sok sikert és kitartást.:)

Utoljára szerkesztett: 4.9.17
    almáspite48, osztrak12, Gio és 7 más kedveli ezt.
  11. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Ma reggelre meg lett a felhő és a rávalók is, azért én már örülnék egy kis láblógatásnak is.
    Félre ne értsetek jó eventezni, de már annyira egymásba érnek a különböző eventek, hogy soknak tartom.
    Nem beszélve, a rengeteg akcióról, komolyan már azon se csodálkoznék, ha titokban Svarci lenne már a producer, hiszen anno ő volt az utolsó akcióhős.8)

osztrak12, Gio, Fatther és 17 más kedveli ezt.
  12. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

És végre kééééész!!!!:p;)xD

Gio, Cyra65, Sali~*.* és 12 más kedveli ezt.
  13. Maszatka47

Köszi,valójában a kisebb farmon a bahán van 10 órás növény ,de még olyan is előfordult,hogy egyetlen felröpit adott. A kupák:) is az utolsó köröknél vannak már.De ne hidd ,hogy elkeserit én utolsó percig optimista vagyok ,de mégiscsak óriási az eltérés.

osztrak12, Gio, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  14. kukori80

A bahára írtam amit írtam mert ott rövid a 10 órás növény. Egy 82-es farmon csináltam meg az eventet, a 6 órás paprika a leghosszabb, azt hiszem 1 felrepit adott, vagy kettőt. :D Komfortba raktam az aloe verát csak vízzel és az már szépen adta. A farmon a hagyma adott 60-t egy ültetésre, ott nem volt gond. Most váltottam ki a koalát mert a kupát fejleszteni kell, másképp csak szenvedés lesz az egész.

osztrak12, Gio, Cyra65 és 5 más kedveli ezt.
  15. Maszatka47

Most már értem és még ma kipróbálom!Ma is okosabb lettem valamivel.Köszönöm szépen!:D

osztrak12, Gio, Cyra65 és 4 más kedveli ezt.
  16. vm68

vm68 Rutinos

Segítség! :D
    Miből jön a legtöbb mészkő felröppenő?

Gio és Maszatka47 kedveli ezt.
  17. Maszatka47

Nálam a rózsa és a mogyoró nagyon jól adott.

vm68, Gio, GA-BI-O-Farm és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Végre, hét nap után van 20 óra pihenőm, így fel tudok ide is nézni. Az egész eventet anyu csinálta végig nekem, én csak aludni jártam haza... de holnap már megint megyek melózni... Jelenlegi állás szerint még 2500 széleslevelű gyékény, és 2150 aranypapirusz kell. Az aranypapiruszból van 800, de a másik miatt sem aggódom. Holnap reggel még le tudom szedni munka előtt, azzal tuti meg lesz minden, ami kell. A felreppenő még nincs meg a végéig, de szerintem egy aratással az is meg lesz. egyikből 10, másikból 25 hiányzik kb.

Örömmel látom, hogy már sokaknak kész az evenet :)

ildiko44, Gio, Fatther és 10 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Szia. Neked már oda fogjuk adni a Munka Legkiválóbb Hőse érdemrendet. Ennyi munka már az almás pitéből is sok.:) Anyudat meg vidd el egy cukrászdába, megérdemli.;)

almáspite48, osztrak12, Gio és 9 más kedveli ezt.
  20. margittka66

margittka66 Aktív író

Sziasztok!Nekem is sikerült befejezni Panni nélkül.Nagyon örülök.

ildiko44, osztrak12, Gio és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.