Visszajelzés Vissza a múltba - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 30.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Nagy -nagy GRATULA!!:inlove:Időben végeztél és ez a lényeg. Amikor kezdtem, 2x2-es földön töklekvárral eventeztem és megcsináltam. A panniról azt se tudtam, hogy mi az, eszik vagy isszák. Nélkülük is van élet, és az event is teljesíthető!! A módszer ( taktika ) helyes megválasztása és alkalmazása, út a sikerhez.

szöszi50, bocsinet, okoska58 és 13 más kedveli ezt.
  2. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Jaj,gyerekek,most néztem,pontosan 10 szintet léptem a bahán ezzel az eventel!:D

ildiko44, újfarm53, osztrak12 és 16 más kedveli ezt.
  3. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Mivel nem tudjuk a farmod adottságait egy picit nehéz.
    Nálam ami most már önti magából a szappankövet,
    a retró papagájröptető ++ aratásonként 4-5db.
    A pannik már hétvége óta nem látogatják a bahát,
    vitrinbe kerültek még mielőtt valaki kérdezi,
    csakis 29-es legendát használom.

ildiko44, osztrak12, Gio és 4 más kedveli ezt.
  4. Csókos

Csókos Fórum bárója

A nagy munkában elhagytam egy esőkabátot, úgyhogy amit megkerestem, el is költöm az újra (pláne az egészben, hogy nem az enyém volt).
    Anyu megérdemel egy egész cukrászdányi édességet :D
    Én pedig beindítottam egy aratógépet, és kimaxolom a pihenést. 40 perc múlva aratok a farmon, a bahamán pedig már meg van a növényt. Lassan lehet pajtát is töltögetni.

ursa11, ildiko44, Maszatka47 és 13 más kedveli ezt.
  5. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok! Felhősor tegnap este óta beüzemelve, jó kis event volt. Jöhet a pajta töltögetés és a következő event :)

Maszatka47, osztrak12, nyaf-nyaf és 6 más kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Na puff neki. Még négy nap + munka az esőkabátért és a cukrászdáért. :)
    Remélem ennyi viszontagság után sikerül megcsinálni az eventet, szóljál ha tudunk valamiben segíteni. ;)

ildiko44, Maszatka47, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  7. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Marika312-nek mindent nagyon szépen köszönök:inlove:

Maszatka47, osztrak12, Gio és 3 más kedveli ezt.
  8. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Egész jól jönnek a felröpik, mészkő, szappankő, de.... KÜLDENE MÁR NEKEM VALAKI EGY FAKALAPÁCSOT?????

(Zölddel írtam, tudom, hogy barkácscuccot lehet küldeni, de abban szerintem még nem láttam.)

ildiko44, Maszatka47, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia! Nőszirom nemesítés. Lesz sok :) Akkor is, ha csak viccnek szántad. Bár nem tudom mit kezdenél 1 fakalapáccsal :), amúgy tényleg nem találkoztam még én sem vele ajándékként.

taga1, Maszatka47, Gio és 3 más kedveli ezt.
  10. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Nem akar kinemesedni, se sziromból, se spárgából :(
    3 db van. Ahhoz, hogy vadaskertet fejlesszek, 4 db kéne. (30 deszka meg már csak összejön.....)

Maszatka47, Gio és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Nekem kb. 150 FA. és 3-4 miilió értékű csengőpengőbe került a fullos karfiol, mert ugye az is jó) Ja, és a szupitrágya is fogyott, hogy felezzem folyamatosan. Eddig volt 53 fakalapács és most van 78. Úgy, hogy eléggé hiányosan kb. 230 van ültetve 3 napja.

kutyaszálló, osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  12. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Tudna valaki pontos számot adni, hogy mennyi FA.-ból lehet a középső részt kiváltani?

Előre is köszönöm.

13. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Szia! Reggel fél 6 és 7 óra között 4x tudom megnézni.

14. kukori80

Szerintem nagyon-nagyon sokat mert ott van a felhősor. Próbáld meg legalább a felét megcsinálni önerőből.

15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Egy jó tanács, ha elfogadod. :) Én mindig először a felhősort váltom ki, mert az legalább meglesz, a rávalókat cserenapon beszerzem. :) Eddig nem sikerült kiváltani a felhőt? :( A kitehetők nekem sem lesznek meg, mert volt 2 nap kiesés is, de a felhő megvan. :)

16. kukori80

Miért gondolod hogy nem tudja? Szerintem időhiány miatt szeretné így befejezni.

17. Ninett79

Jól van nem tudhatom bocsi,hogy belekotyogtam. + ez a farmaranyas befejezés is attól függ, hogy éppen hol tart. Egyre csökken, ahogy adja be a dolgokat.

18. kukori80

Nem tudom mert én még nem fejeztem be egy feladatot sem FA-ért de nekem úgy rémlik a Levesmesterből hogy egyre növekszik a FA. De majd jön valaki aki jobban tudja és segít.

kutyaszálló, robeszka74 és osztrak12 kedveli ezt.
  19. Ninett79

Igen, ha nem adsz be semmit.

taga1 és kutyaszálló kedveli ezt.
  20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha semmit nem adsz be a középső épületbe 4020 FA
    Az első 95 az utolsó már 572FA.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.