Visszajelzés Vissza az időben csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 9.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Kész vagyok. Mivel a nemesítő üvegház megszánt a karalábé kapcsán egy 25%-os szupertrágya-dologgal (és nem azt adta utolsóként! :)), kihasználtam a ma beérő gesztenyés felhősort, felturbóztam a karalábé-készletemet majd' 10ezerre, a mészköveket 921 darabra - és befejeztem az eventet!
    Köszönet a jótanácsokért, a BP-nek az eredményekért!
    További sikereket mindenkinek!

Peszi2, kutyaszálló, ulmo12 és 14 más kedveli ezt.
  2. tla.

tla. Haladó

Sziasztok! Háááááát nekem is elég gyenge a felhozatal 12-11-0, sokat melóztam, beindult az őszi-télelőtti őrültek háza, kevés időm van itt tölteni, de nagyon bosszús leszek, ha nem jö össze a felröpi mindamellett, hogy a munka fontosabb.

Peszi2, kutyaszálló, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  3. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Sziasztok! :) Jelenlegi állás: Egyiptom 5. szint, Róma 9. szint. Először a római feladatsort teljesítem szerintem, ott már csak pár szint hiányzik, aztán jöhet Egyiptom. A Középkort hagyom a végére, bár bízom benne, hogy marad időm azt is végigvinni.
    Aminek most nagyon örülök, az a 30 szupertáp, amit a római feladatsornál sikerült megszereznem. :D

Peszi2, kutyaszálló, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  4. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Tőlem 4x kért malacot, nem éreztem, úgy hogy megfogtam a malac farkát. Van elég, de bekevertem a malactápot. Én szeretek mindent pótolni. A piac nekem csak eladásra van, venni semmit. 1x ültettem kamillát, mert féltem, hogy újra kell, de nem kellett. Még van 1-2-1 kockám, beadandó +-ok rendben, növény is nem sokára (du. jó 4 órás áramszünet volt) a kövekre várok még. Van még idő! Menekülő útvonal terv, 0-percezés, de ejj ráérünk arra még. Így gratula akik befejték és sok sikert akik még csinálják. Én nekem is. Akik bajban vannak szóljanak, mert néma gyereknek... Ne vasárnap de. most is lehet és kell is mondani a gondokat, csak így tudnak segíteni időben a kedves gazdák.

Peszi2, kutyaszálló, mamszi5107 és 7 más kedveli ezt.
  5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Remek napom volt, 2 felhősort is szereztem ma;) A másik mondjuk könnyebb volt, de végre ez is megvan, 3 terület 1x1 szegfű 100 feletti röpivel örvendeztetett meg, így kész lett a 2 hiányzó feladat, gyönyörködhetek a 3 csodaszép épületemben. 40 gyékényem maradt, kivételesen sikerült nem többszázzal túltermelni és már 41 mészkő van pluszban...és még mennyi lesz a végéigxDMinden szempontból jó kis event volt, 3/4 részig jutot a zöld csík a farmon, még 9 millió tp és 94-es leszek:p csp szempontjából meg egyenesen hihetetlen jó volt, lassan a 60 milliót is elérem , ez megint egyéni rekord! Mi is lesz a következő event?:D

Peszi2, kutyaszálló, mamszi5107 és 9 más kedveli ezt.
  6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Mivel nálam is gyéren jönnek a röpcsik mostanában a szegfűre, így articsókát,spenótot és árpát ültettem éjszakára, a Bahamán meg sárgadinnyét. Nálam ezek adják /adták/ most legjobban a felröppenőket.
    Ma 165 landolt a farmomon és már "csak" 160 hiányzik, szerintem holnapra készen leszek az eventtel és annak örülök,hogy nem kellett 0 percezzek xD
    Sok-sok felröppenőt és szép álmokat mindenkinek !

Peszi2, kutyaszálló, mamszi5107 és 6 más kedveli ezt.
  7. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Nem tudom folytatni a mészkő beadást, eltünt a főtérről a belépési felület.

osztrak12 és Marika312 kedveli ezt.
  8. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Azóta én is megkaptam a harmadik adagot 48 darabbal. :)
    Ha így folytatódik, még a végén kuncsorognom kell felröpit. :D

Peszi2, kutyaszálló, glade és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Készen lettem az eventtel, minden épület teljes pompájában áll. Nagyon tetszett ez az event (is).
    A növények már tegnap megvoltak, felröppenőkre vártam - nem akartam 0 percezni, hiszen van idő bőven a végéig.
    Aki még dolgozik kitartás, sikerülni fog, hiszen éjszakára ültethetők a hosszú érés
    űek, amik szépen adják a felröppenőket.
    Ecóka2 - próbálj meg egy ki- belépést, vagy F5-tel frissítést.

Peszi2, kutyaszálló, ulmo12 és 7 más kedveli ezt.
  10. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Többen is írtuk ugyanezt a problémát a Hibák észlelése topicban. Kis türelmet, biztos hamarosan választ kapunk :)

Peszi2, kutyaszálló, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Már vizsgálják a több gazdánál is jelentkező problémát.

12. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok Event-óráról sem érhető el?

kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  13. SzabadEurópa

Nem, mert eventórák sincsenek, a Hírek ablak se ugrik fel, hogy onnan lehetne odajutni, a főtéren sincs event, sehol sincs. Aggódom...10 perc múlva aratnom kéne és még 8 perces rózsát is terveztem mára.... :oops:

kutyaszálló, osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

kutyaszálló, osztrak12, Gio és 2 más kedveli ezt.
  15. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

KI- belépés után nálam megszünt a hiba

kutyaszálló, Marika312 és Gio kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Engem 5 percenként kidobál a játékból, biztos azt hiszi hogy az udvaron akarok kukoricát keresgélni. :cry:
    De most elérhető az event órából. Gyorsan menjen akinek szükséges.

Peszi2, Melan, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  17. SzabadEurópa

Már nálam is, csak kitörölték a bejegyzést, amiben megköszöntem a moderátoroknak a segítséget :D

Peszi2, kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Kéééééész :DFelépült Egyiptom, Róma, és a középkori vár. Bevallom kissé besegítettem a gályázó birkáknak: egyszerűen nem volt türelmem kivárni a felröppenőket, ezért 0 perceztem póréval. :music: Most elkezdeném a bahamás eventet is, de ahogy olvasom a Technikait, meg a hibák észlelés topikot ez az event is kissé defektes -.- Tehát várok, amíg befoltozzák :p

Peszi2, Melan, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  19. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Bal oldalon a naptárra kattintva simán belehet jutni a játékhoz.
    Én majd nem mindig onnét nézem röpiket illetve onnan oldom feladatokat is.
    Belehet menni most is,hiszen onnét jöttem most is ide pár perce.

mamszi5107 kedveli ezt.
  20. SzabadEurópa

Ne magyarázd meg légy oly' kedves, NEM lehetett bejutni, mert egészen egyszerűen NEM volt naptár sem. Nekem és még sok más embernek sem és ezt a moderátorok is tudták, látták, mivel továbbították a központnak és már ki is javították a hibát. Már nekem is működik.

Szerk: Ideírom, nehogy dupla hozzászólás legyen. 115 db komfort talajba ültetett rózsa 89 db felröppenőt hozott :) Hátha ez segít valakinek.

Utoljára szerkesztett: 15.9.16
    Peszi2, ulmo12, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.