Visszajelzés Vissza az időben csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 9.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Roxycat

Roxycat Utánpótlás-írogató

Szia!

Ne haragudj, de mit jelent a "- bölcs tölgynél szerzett +10% képesség"?
    Nyilván én vagyok megint vak, de kerestem a megadott linken is és a Bölcs tölgy leírásánál is, de nem találtam olyan rúnát, ami a felröppenőket érintené.

osztrak12 kedveli ezt.
  2. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Event kész a mai aratással. 95 plusz felröpim maradt és 500 event növény. valszeg most jobban jöttek a felröppenők,mint eddig :) most kaptam 200-at :D

Jó kis event volt mind a 2 mostani :D

-W-595-, Melan, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  3. ezazt

ezazt Járnitanuló

-kaktuszable-, dagaz70 és Gio kedveli ezt.
  4. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Talán 1 kis türelem nem ártana. Nem a Te és sok CSP-vel rendelkezőknek a kedvéért,hanem a kisebbekről sem feledve teszünk fel kisebb tételeket is.
    Az 1 db-ok sem szórakozásból,hanem,hogy ott alacsony ár és így próbáljuk növelni. A másik variáció,hogy 10x1 db-t piacra dobunk,majd töröljük és újból rakjuk már magasabb árakon.
    Ez úgy volna tisztességes,hogy keveset és olcsóbban a sok CSP-sek átugornák és hagynák "csibéknek".
    Tehát engem bizony nem idegesít,sőt ,mint jó kofa, magam is csinálom.
    Te nem emlékszel rá,hogy milyen kevés CSP-d volt és azért is mennyire megizzadtál?:music:

Ui: Amúgy már párszor olvastam Mentorok ilyen irányú kérését,hogy keveset is a csibék miatt.

jammm70, Ivibaba54, dagaz70 és 2 más kedveli ezt.
  5. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

szia

az a baj, hogy a napi max elküldhető ajűndékot elküldtem már a szomszédaim közt.
    készletből sem lehet küldeni.

Idézet eltávolítása az előzmény törlése miatt!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.9.16
    dagaz70 kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ez a rész a felsorolásban már nem megfelelő sajnos.

A rúna pontosított szövege:
    Volt régebben egy olyan értelmezés, mely szerint a felröppenésben is szerepet játszik. Ez változott, konkretizálódott a barkács-cuccokra.

A vonatkozó szöveges rész módosítását kezdeményezem a topicot gondozó munkatársnál. (Segítség-összefoglaló ...)

osztrak12, Melan, dagaz70 és 3 más kedveli ezt.
  7. Szántó_vető

Szántó_vető Utánpótlás-írogató

Baromi jó lenne ha eventhez tartozó felröppenők hozam mennyisége valami egzakt módon számolható lenne. A nyáron nem is olyan rég volt egy event ott is a többség anyázott, míg néhány ember félidőben befejezte. Időnként olyan az érzésem mintha személyre szabottan jönnének a felröppenők. Az sem korrekt hogy úgy tűnik mintha lennének olyanok, akik tudják milyen növényeket kell termeszteni az event vége felé hogy dőljön a felröppenő. Van aki azt állítja, hogy egy csomó felröppenője megmaradt, hogy lehet ez.

Már már bunda szaga van a dolognak

osztrak12 és dagaz70 kedveli ezt.
  8. Szántó_vető

Mire kaptál 200 felröppenőt? hogy csináltad?

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sok tényező befolyásolja, hogy melyik farmra, mennyi felröppenő érkezik. Érdemes ezeket számba venni, megtenni mindent az ügy érdekében, és ha mindent kifejlesztettél megfelelő szintre, akkor neked is lesz megfelelő mennyiségű felröppenőd.

taga1, osztrak12, Melan és 3 más kedveli ezt.
  10. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

:)az utolsó részlet is beadva...
    Ez a feladat is kipiálva..
    Felrepit már most mint 100-al túltermelve.. Mind ezt úgy tettem,hogy csak termeltem, de fura mód a Liliom is elég jól adta a köveket..

Melan, -kaktuszable-, lüszilke15 és 5 más kedveli ezt.
  11. Roxycat

Roxycat Utánpótlás-írogató

Köszi szépen, akkor legalább nem én vagyok vak.

12. zavah

zavah Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Örömmel jelentem, hogy bár messze vagyok attól, hogy felhőm legyen,de túlteljesítettem az előzetes terveket, (Róma11 Középkor 6) és még nincs vége, holnap délelőtt talán összejön még valami Egyiptomból is. Úgyhogy ezen a szinten én elégedett lehetek, mert több szintet is lépve végre elértem a komfort talajt, és annyi CSP-t szereztem, emennyit farmos fennállásom alatt még nem láttam együtt. :) Így mindenkit arra biztatnék, hogy ne elégedetlenkeden, ha nem sikerül végigcsinálni egy eventet, hiszen egy olyan játékosnak, aki például 0-percezni tud, vagy kosarakat tud venni, természetesen sokkal könnyebb dolga lehet. De én egyáltalán nem irigylem tőlük a sikert, mert nem velük, hanem magammal versenyzem, és próbálok reális célokat kitűzni az eventek előtt. Tisztában vagyok azzal, hogy egy évek óta játszó, 200-as, 300-as szinten lévő játékost soha nem érhetek utol. Egyébként szerintem ez a játék eventek nélkül is tökéletesen játszható, igaz akkor lassabban lehet előrejutni, de miért kell mindig sietni? Nem dőlök a kardomba, ha nem tudom őket teljesíteni, csak remélem, hogy legközelebb előrébb jutok. Így aztán az eventekre mindig úgy tekintek, mint valami bónuszra, jutok, amíg jutok. Az event minden sikerrel teljesített szintje, és az azért kapott jutalom, ajándék.

Utoljára szerkesztett: 17.9.16
    taga1, kosagi, jammm70 és 13 más kedveli ezt.
  13. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok!
    Kész lettem. Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget. Annyira jól sikerült számolnom, hogy 5 db növényem maradt, amit most adott a rendszer. :inlove: Jöhet a következő!;)

mamszi5107, emocy91, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  14. Szántó_vető

Na ez a tipikus politikusi mellébeszélés. Miért függ a csillagok állásától az adminisztrátorok vagy moderátorok szeme színétől? Miért nem lehet egzakt módon meghatározni?

Kérdem én, nemsített szegfű 1*es parcellán nem egészen 12 óra alatt miért csak 12 darab követ ad egy területről?

Miért van az hogy állítólag a hagyma többet ad mint a szegfű (pedig fordítva lenne logikus)?

Egyszerű kérdésekre, egyszerű válaszokat várunk.

osztrak12 és Leho69 kedveli ezt.
  15. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Kicsit késve kezdtem el az eventet, és nem is gyúrtam rá!
    Induláskor talán, négy-öt felröpim volt!
    Elkezdtem az event gazt szaporítani.
    Éjszakára mindig rózsa volt!! Olyan prózai megfontolásból, hogy az járt le reggel hat körülre.
    Amit nem is reméltem, ma délután befejeztem!
    Pedig, csak azért csinálgattam, mert igen szupi pontokat adott! :D
    Aki még csinálja!! Hajrá!!!!!:D :D

mamszi5107, taga1, jammm70 és 7 más kedveli ezt.
  16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Moderátorok, és adminisztrátoroktól ez teljesen független dolog. Fejlesztői döntésekbe pedig nem látunk bele. Kérem, ezeket a dolgokat ne keverjük bele.
    • Miért pont szegfű? Miért ne lehetne más?
    • Páncél Pannik száma adott területen?
    • Élő legenda megléte?
    • Élő legenda százalék értéke?
    • Termékek, amelyek bónuszt nyújtanak?
    • "0" percezési lehetőség?
    • Víz/trágya/szupertrágya használata?
    Ezek, így amik hirtelen eszembe jutottak, ezen kívül még lehetnek befolyásoló tényezők. Erről nem szeretnék vitát nyitni.

taga1, osztrak12, Melan és 5 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Egyszerű választ kaptál. De kivesézhetjük, ha akarod.
    Mi a nemesített szegfű? TP, érésidő, szupertrágyabónusz, víz hatékonysága? Mert olyan nincsen, hogy több eventfelröppeő x%kal. Ugye?
    A hagyma nullpercezéssel komfort talajon biztosan több felröpit ad mint 1x1n a szegfű. Kb 5perc alatt 100szor annyit, mint a szegfű 1x1n 12 óra alatt. Csak szupertrágya kérdése.
    Eventre készülve viszont 1x1n a szegfű többet ad, mint 2x2n, de csak akkor, ha 30as a legendád, és nem 12.
    Hányason lomol a legendád állapota? Ha mészkövet akarsz (jó sokat), vagy bármely eventes felröpit, vagy barkácscuccot, akkor ajánlom minél hamarabb 25 fölé tornászni a legenda szintjét.
    És ne feledd a rózsa kényelmesen napi 3 szor aratható egy kis felhő és érésgyorsító bónusz segítségével. Lehet hogy 24 órára vetítve több felröpit ad, mint a szegfű, amely szupertrágya nélkül max 2szer aratható. Időegységet kell nézni. Ötölni hatolni nem kell. Keresni kell a jó megoldásokat. Miden farmon megvan csak meg kell találni. Leghamarabb akkor találod meg, ha 30as a legendád, mert az a max.
    Egyébként 20 Pannival és 30as legendával 1x1n több felröpit fog adni nekem a rendszer hagymára, mint neked szegfűre.
    Ha sok felröpit akarsz a fentieken kívül még, keress egy olyan növényt, ami jó hosszú érésű és régen is, meg ritkán is veted. Tömd tele vele mindhárom területet és sok sok röpködés lesz.
    Ja és minden egzakt módon meg van határozva az én farmomon. A tieden azért nincs , mert még nem tetted meg.

Utoljára szerkesztett: 17.9.16
    taga1, Ivibaba54, osztrak12 és 13 más kedveli ezt.
  18. Voom

Voom Járnitanuló

Sziasztok!
    Sokat jelent, hogy hányas szintű a legenda, de baromi nehéz vele haladni, annyi állat kell, hogy egy év játék után is csak 27-es vagyok. Bár hosszú idő óta ez lesz az első event, amelyet a felröpik miatt nem tudok befejezni.

teréz65, Leho69 és Gio kedveli ezt.
  19. emancika

emancika Aktív író

kb. 35 órával ezelőtt úgy gondoltam, hogy nem fogom teljesíteni, no nem azért mert nem akarom, hanem a felröppenők mennyisége miatt. Láss csodát: ma reggeli, s délutáni aratásom után már nem gondolom ezt, mert már csak kb. 50 felröpi kell. Többször hagytam elmenni az eventeket, mert tudtam, hogy nem tudom befejezni, mert se időm, se energiám (pénzt meg nem tudok. s nem is akarnék erre áldozni), no meg dolgozom is napi 10 órát, tehát ezzel azt akarom sugallni a kétségbeesők felé, hogy játszatok tovább, néha el kell engedni egy-két eventet, pláne ha úgy tartjátok, hogy a Ti szempontotokból nincs jelentősége (azért, hogy csillagot gyűjtsek, vagy kb. 100 e. tapi pontot) én sem foglalkoztam ezekkel anno, de a mostani event legyen a legrosszabb, mert annyi tp-t, csp-t adott, hogy soha nem kívánnék magunknak mást (nem minden a szupitrágya, szupitáp stb.)!

jammm70, -kaktuszable-, teréz65 és 4 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Az nem a legendád miatt van. 27es legendával bőven be lehet fejezni ezt az eventet. 100-200 felröpidnek még maradni kellett volna.
    Nekem 30as legendával eddig olyan 1400 felröpi jött. Amiből kb 30-40 db a szomsziktól jött. Holnapig még 100 darabot tuti bezsebelek.
    Nálad nagy valószínűséggel a probléma a rendelkezésre álló idő maximális kihasználásával vannak gondok. Vagyis ha 10 óra múlva tudsz aratni, akkor azt kell vetni, ami 10 óra múlva érik be. Nem olyat ami 14 vagy 7 óra múlva. Felröpiknél ez nagyon sokat számít. Ezt a legtöbb gazda figyelmen kívül hagyja és általában pofára is esik. Rosszabb esetben pedig a szerverek mágikus befolyásolásáról költenek véget nem érő legendákat. Ezeknek a legendáknak nem 30 a max. szintjük, hanem több 100 is lehet.xD
    Ha nem hiányzik sok, és az eventgazt már letermelted hozzá, akkor 2x2n szupertrágyázva (karácsonyi süti és fehér ártatlanság mellett), dobj be 2-3 területen egy kis17,0-18,0 órás gazt vizezve trágyázva. 150-200 szupertrágyával össze lehet hozni hamar 120-180 felröpit.

kosagi, osztrak12, Melan és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.