Visszajelzés Vissza az időben csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 9.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Ahogy Leho írta fentebb, sok múlik a szervezésen!!
    Bizony, néha agyalni kell!
    Erről is szól ez a játék!

Ivibaba54, k.krisztinka, Melan és 9 más kedveli ezt.
  2. rohonczi

rohonczi Aktív író

Huhh!
    Nem hittem, hogy készen leszek!!
    Még egy kis idő is maradt!!
    Jó kis event volt, jó kis pontokat adott! :D :D

Ivibaba54, Leho69, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  3. tereza6517

tereza6517 Haladó

Végre készen lettem. Nagyon nehezen.

-W-595-, alpha58, Ivibaba54 és 11 más kedveli ezt.
  4. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Nem szeretnék senkit idegesíteni, de 10 kör saláta 1x1-en, egy területen, locsolva, 3 kavicsot dobott.
    Nem mondom, hogy ez általános, de ha valaki ráérez és van ideje, szabad területe, akkor érdemes osztani, szorozni!
    Lehet, h még köbgyököt vonni is. :D

alpha58, Ivibaba54, andycyca87 és 10 más kedveli ezt.
  5. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Nem tudhatod, hogy az, aki már félidőben befejezte az eventet, nem-e vett event kosarat vagy kosarakat, és esetleg úgy sikerült neki, vagy hogy mennyi felröppenőt kapott szomszédoktól, barátoktól, továbbá, hogy egy nap hányszor ültetett és aratott. Nem tudom, hányas szinten vagy, de próbálj meg minél hosszabb érésű növényt ültetni, esetleg növényt nemesíteni. Én rózsát nemesítettem, sikerült megszereznem a trágyaimádatot és a vízimádatot, így a több mint 10 órás érésidőt lentebb tudom vinni 7,5 órára, így többször tudok ültetni és aratni, és több felröppenő is jön. Ha van szupertrágyád, akkor azt is be tudod vetni és azzal is csökkenteni tudod az érésidőt. Továbbá érdemesebb 1x1-es területeken ültetni, erre én a Szerencsés nap eventkor döbbentem rá.

Ide írom, hogy ne legyen dupla hozzászólás: Rómánál már csak egy szint hiányzik, azt még megcsinálom, Egyiptomot és a Középkort meg hagyom ahol vannak. Habár jó lett volna befejezni mind a 3 épületet, de nem búslakodom, mert sikerült a szupertáp készletemet feltölteni, továbbá rengeteg csengőpengőt és tapasztalatpontot bezsebelni (már nem sok hiányzik a szintlépéshez :D ).

emocy91, jammm70, szabinaszikora és 10 más kedveli ezt.
  6. teréz65

teréz65 Aktív író

Szia! Én is nagyon sokáig "álltam" a 27. szinten, aztán jöttek a kakukkok ,nekem is nagyon sok röppent,és viszonylag olcsón 3-400 Csp-ért lehetett venni a piacon is.
    Akkor vittem fel a legendámat 30-ra, de ahogy Leho írja valószínű Nálad inkább az időszűke a baj.
    Lehet, hogy jön még egy kakukkoshoz hasonló event a farmon, akkor kell időben kapcsolni.;)

emocy91, Ivibaba54, Melan és 5 más kedveli ezt.
  7. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Érdekes kérdést feszegetsz, de mióta világ a világ, azóta ez mindig így volt. Ugye vannak egyenlők és még egyenlőbbek.
    Nem lehet tudni, hogy kinek milyen aranykorona értékű a földje és abban mi terem meg a legjobban. :D
    De most komolyan ... ennél az eventnél nem sokan anyáztak, mert nem volt miért.
    Lehet, hogy a felröpi érzésre kevés volt, de a szükséges mennyiség az event utolsó percéig van számolva.
    Nem sokan fejezték be félidő előtt. Aki igen, az a normál termelésen kívül más eszközöket is igénybe vett.
    Bizonyára oka volt rá ... pld. nem akarta az egész hétvégét a gép előtt tölteni ...stb.
    Saját farmomat alapul véve, 94-es szint vége felé, max legendával, Panni nélkül csak tegnap este sikerült befejeznem.
    Semmi úri huncutságot nem kellett elkövetnem, csak türelmesen kivárni, hogy a röpik gyűljenek. Azóta kb. 200 pluszom van.
    Cirka 2-2,5 nap alatt a dudvát letermeltem. Igaz, hogy a szaporításhoz használtam szupertrágyát, trágyát, vizet és KK-t.
    Ahogy összejött a 4 területre, az 1x1-hez szükséges mag, onnan kezdve csak locsoltam.
    Napközben, időmtől függően szinte minden 4-5-6 órás növényt vetettem. A dinnye és a menta érezhetően jól működött.

Amit te érzel, az nem a bunda szaga, hanem a molyirtóé! xD xD

jammm70, Ivibaba54, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  8. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Sziasztok !
    Most arattam le a tegnap ültetett növényeket! /korábban szerettem volna, de csak most sikerült :( /
    Indulás elött kipörgettem egy 200 % tp bónuszt Rackónál xD;)
    Mogyoró és papirusz volt ültetve, 118 db követ adott összesen, ami szerintem szép mennyiség :D
    Összesen 1143 mészköven lett :D Szép tp ütötte a markomat is .
    Most indulok és felépítem a 3 város ,aztán beültetem reggelre a legmagasabb Tp-t adó növénnyel/ szem elött tartva, melyikből van a legkevesebb/ legalább kihasználom a bónusz adta lehetőséget.
    Sok-sok ködobálást és szép estét mindenkinek !

Felépítettem a 3 várost, rengeteg Csp, tp kaptam:) Most először léptem át a 12 millió csp-t :) Léptem egy szintet is közben, a 95.-re, ami azért jó, mert nem kell már a kivitápot drágán megvenni, mert a Babérlevél is megérkezett a 95. szinttel :)
    Részemről ez egy sikeres event volt, remélem még sok ilyen lesz :D
    Aki még "küzd", sok sikert és temérdek követ kívánok !
    Szép álmokat!

Utoljára szerkesztett: 17.9.16
    jammm70, szabinaszikora, Ivibaba54 és 7 más kedveli ezt.
  9. Voom

Voom Járnitanuló

Biztosan kész lennék, ha hétfő estig tartana az event, de én így sem bánkódom. Nagyon sok csp-t és tp-t szereztem.

Köszönöm, megpróbálom. Elkezdtem nemesíteni a fokhagymát, eddig rókagombában utaztam, hátha ezzel jobban járok.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.9.16
    Ivibaba54, teréz65, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  10. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Ma délelőtt én is kész lettem, a gaz már megvan egy ideje, a kövekre vártam. Nem kellett 0 perceznem, meglett. Igazából én azt ültettem, amire éppen szükségem volt, éjszakára ment csak hosszú. A legendám 28-as. Van 2 egész db Pannim is, de nem cipelem őket, ahhoz szerintem kevés, hogy megérje, lecövekeltem őket a szédült szántóra, és most állandóan ott vannak.
    Sok sikert mindenkinek!

Ivibaba54, teréz65, Melan és 3 más kedveli ezt.
  11. Katinéni1

Katinéni1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Még 30 db kő hiányzik. Reggelre kényelmesen kész lesz az event. Sok sikert mindenkinek.

Fuhur, alpha58, Ivibaba54 és 8 más kedveli ezt.
  12. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Articsóka volt meg a bahán Sárgadinnye

alpha58, Ivibaba54, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  13. maszilva

maszilva Haladó

Sziasztok! Most lettem kész. Ma reggel hiányzott még 100 felröpi, ami papiruszból, mogyoróból és a kedves szomszédok segítségével összegyűlt. Jól jött a sok tp, csp, nyeremény. :inlove: A felhőn külön örülök a csillag nyereménynek. :inlove:

Kitartást a még küzdőknek!

emocy91, alpha58, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  14. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Hát az idő ez az Event fölött is eljárt. Kész lettem!
    Most már jöhet a jövőbe utazás! :)

Gratulálok akik megcsinálták és kitartás akik még csinálják :)

Üdv: DRAGON86

alpha58, Ivibaba54, teréz65 és 6 más kedveli ezt.
  15. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Sziasztok! Nem volt sok időm foglalkozni az eventtel a héten, csak egyszer-kétszer tudtam aratni egy nap, ráadásul kedden kezdtem...
    Némi szupertrágyával árán és a tegnapi és mai hajrával végül egész sokáig eljutottam. :) Már csak a középkor van hátra, abból is az utolsó három. Növény kész van, csak a felröpikre várok.... amiből most 5 van, szóval nem kevés kell még. 8) A gesztenyésem nem aktiválható még, így nem tudok 0 percezni. Most ültettem egy kör liliomot (nemesített) szupertrágyával... meglátjuk. Drukkoljatok :)Délután kb négy órás növényt ültettem, a legjobb eredmény is 4 mészkő volt, szóval kellet az új stratégia. A kurkuma is csak 8 db-ot adott... de ez fért bele a délutánba. A liliom talán segít, aztán éjjelre újra hosszú érésű lesz (egyébként csalódottan néztem a nőszirom, ami máskor olyan jól adta, most 27-et adott csak, így most másikat vetek éjjelre).
    Kitartást, aki még hasonlóan küzd, vagy vadássza a mészkövet (aki pedig végzett, annak gratula :))

-kaktuszable-, alpha58, Ivibaba54 és 7 más kedveli ezt.
  16. Szántó_vető

Szántó_vető Utánpótlás-írogató

Na szóval 26-os a legenda és szinte folyamatosan gép előtt vagyok amúgy is, tehát kevés szokott lenni a holt idő. az utolsó épülethez 340 kő hiányzik.
    Nekem eddig 712 felröpi jött össze azaz még 338 hiányzik. szóval nekem ne mondja senki hogy ez korrektül működik és nincs benne valami svéd csavar.

Ivibaba54 és osztrak12 kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt:) Szeretem amikor valaki beismeri hogy kevés ideje volt a farmmal foglalkozni de tett is azért hogy meglegyen és azért csúszik. Ment egy kis segítség.)
    Szia. Nem tudom hányas szinten vagy és tudom hogy ez a blabla szöveg hogy még kicsi vagy, de tényleg kicsi vagy. 26-os legendával meg főleg. Mindenképp fel kellene fejlesztened. Nem tudom a bahával hogy állsz, de ahogy írtad hogy sokat vagy gépnél akkor javaslom hogy tegyél ki papagájokat én is ezzel csináltam meg. Nem mondom hogy holnap kész lesz mert a tápot is le kell hozzá gyártani, de valahol el kell kezdeni. Ha van majmod az még jobb, annak a tápjához csak a banánfákat kell kirakni. Szóval lehet válogatni ha akarod. Sok sikert.

Peszi2, -kaktuszable-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  18. PulyKarolina

PulyKarolina Fórum-zöldfülű

Én agyhúgykövet kapok az ilyenektől, én is elmegyek a százasig akkor is, ha jóval többe kerül. ki az az agyament, aki azt gondolja, valakinek 5 trágya kell? Na de növényeknél is elég gyakori. >:(:mad:>:(

Peszi2 és osztrak12 kedveli ezt.
  19. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Már végeztem az eventekkel, de az elején én is megijedtem a felröppenők mennyiségétől. Azután komfortba ültettem az eventes növénykét, s így növény is több lett, s a felröppenők is szépen gyűltek. Majd a növény elég lett, akkor hosszú érésűeket ültettem helyette. Ez nálam már bevett szokás és biztatóbb a befejezés. Szerencsére nem sok üres felhőm van, a java megtelt.
    Sok sikert Mindenkinek a befejezéshez , aki még küzd !

Peszi2, -kaktuszable-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  20. PulyKarolina

PulyKarolina Fórum-zöldfülű

Nekem is hiányzik a harmadikhoz 250 darab. Itthon vagyok, felírom, mikor kell aratni és akkor teszem, mégsem röppent fel a szükséges mennyiség. Mi az a "26-os stb. legendaaa? Valamiről jól lemaradtam :(

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.