Visszajelzés Vissza az időben csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 9.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Tisztelt BP! Nem tudom, hogy mások hogyan csinálják, de én az esőerdőben tartom a bahás állatokat és fákat, az erdei tisztáson pedig a mamutfákat és ólakat. Így általában 3 területem marad, amin eventes növényt termelhetek és csak pár darab különleges fa foglalta a helyet. Eddig a szigeten mindig lehetett termelni, most alaposan megtréfáltak az újítással. Hát én bizony nem szedem szét az egész far-momat, utálom visszarendezni. Legfeljebb nem lesz kész az event, nem csinálom végig és nem fogom az összes szupertrágyámat beáldozni az ajándékokért. No meg éjjel sem fogok 4 óránként fölkelni veteményezni. Tiszteltetem azt, aki ezt most így megvariálta. Remélem, hogy boldogan dörzsölgeti a kezét, hogy milyen jól kitolt velünk. A játékosoknak sok sikert kívánok! Üdv. Bonzó1945-

Fuhur, teréz65, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  2. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok4
    89 db mészkövet kaptam, igaz még nem értek be a növények, mert problémák voltak a gépemmel, és tudtam, hogy ma munka után le kell vigyem a "doktorbácsihoz ":) és így komfortba ültettem egy terület növényt a farmon a többin állatok voltak, a bahán a jamszgyökér sem érett még be.

Peszi2, Kukori.és.Kotkoda, Gio és 7 más kedveli ezt.
  3. danika910

danika910 Járnitanuló

Az rendben van, hogy az egyes épületekben más a főnyeremény, de ...
    Első körben 569 ólomvirág, 10 mandula!!!!, 31 tehén. Azért valami arányosság lehetne az egyes termékcsoportok között. A fatermésekből, nem tudni miért (illetve dehogynem ....), mindig aránytalanul keveset kérnek.

Peszi2, Gio, yokas és 6 más kedveli ezt.
  4. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Hazaértem, 148 felröpivel kezdtem, én nem szedtem le a Bahát és Esőerdőt, nem is volt szándékomban, szép nyugisan akarom termelni a gyékényt, hiszen az ókorban és a középkorban nem voltak annyira idegbajosok az emberek, mint most, és eldöntöttem, hogyha mégis elkap a remegés valamiért, van itthon is gyékényszőnyegem, hát majd lótuszülésben leülök rá és megvárom, míg megint nyugis leszek.

Van elég idegeskedés a munkahelyen és azt hiszem elég kimenni az utcára, máris elkap az ideg néha, úgyhogy eventezni nyugisan fogok.
    Most mindennel megszórva a gyékényt, beüzelmelve a gesztenyés felhőt, berakva a rekeszekbe a karácsonyi sütit és fehér ártatlanságot, 51 percre redukálódott a gyékény érési ideje.

MIndenkinek kellemes kikapcsolódást és nyugodt órákat az event idejére és azon kívül is :)

északiboszi, Fuhur, teréz65 és 17 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm hm .. belegondoltál abba , hogy ez a megoldás az alvó fák miatt van ? .....
    Egyébként nincs vele problémám ....

6. erdkert

erdkert Fórum-zöldfülű

Nem teljesen értem ezt az állandó siránkozást a felröppenők száma miatt. Ha 7 nappal számolom az eventet, napi 150 Db kell. Ha ennyi nem jön össze, érdemes kérni, de ha már ez az első aratásnál megvolt, a kicsiket riogatni teljesen felesleges!

7. -Holdfeny-.

Nálam extra gyors termelés kell mert Balcsin nem szeretnék aratni csütörtöktől ....

8. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Vegre egy pozitiv velemeny ;)Nekem sem lett sokkal tobb ;)
    Lehet a vegen meg pluszban is lesz felroppeno :)
    Nekem tettszik a felhosor es meg is szerzem :inlove:

9. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Bocsáss meg, de nem értem, hogy mire gondolsz az alvó fákkal?

bindi5454 kedveli ezt.
  10. Csak 80 felröpi ilyen kevés még sosem volt!
    lehet ,hogy ez azért van mert közelítek a százas felé?

Peszi2, missuzy_53, Gio és 2 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Vannak gazdák aki prémium tagság adta lehetőséggel élve rengeteg tp-re tesznek szert úgy hogy hosszú ideig nem aratják egy egy területüket .... csak akkor amikor nagy mennyiségű tp bónuszt pörgetnek stb ... Nekik egy kis nehezítés .... ;)

12. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Első körben 106 tönkölybúza, 40 narancs, 48 sertés. Mi kell mire a végére érünk? :D
    Akinek még nincs csillagot adó felhősora gondolom nagyon szeretné megcsinálni. A nadrágszíjjat és a hózentrógert is elő kell venni. :D

Peszi2, Kukori.és.Kotkoda, Gio és 8 más kedveli ezt.
  13. imike915

imike915 Utánpótlás-írogató

Na most akkor tisztázzuk! Hogy közelítenél a százhoz, ha csak 80-at kaptál?

Peszi2, Kukori.és.Kotkoda, Gio és 4 más kedveli ezt.
  14. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

21

nyuszika215, Peszi2, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Kenyérke24

Kenyérke24 Fórum-zöldfülű

Ez így igaz, de... Vannak pl. olyan nem rég regisztrált gazdák, akik még nem tudták megszerezni az esőerdőt, mert ugye a 250 csillag nem pite... Tudom nem kell feltétlenül csinálni, de az eventek visznek előre a haladásban.

16. -Holdfeny-.

Nem is olyan rég azért nyürrögtek a gazdák , hogy olyan eventek vannak amiket kezdőknek találtak ki .... :music:
    Most meg az a baj .. hogy nem lehet teljesíteni kezdőként :oops: Itt nem lehet jót tenni :(
    Én az őserdőn soha nem eventezek .. bár a felreppenőben segít ;)

Peszi2, missuzy_53, Gio és 5 más kedveli ezt.
  17. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Szerintem jó ki event ez megint. Legalább a felesleget be tudjuk adni. A felröpikkel szokott bajom lenni, de még csak most kezdtük (2 órája), lehet hogy azzal sem lesz baj.! Hajrá mindenki!

Cyra65, Peszi2, Gio és 3 más kedveli ezt.
  18. Kenyérke24

Kenyérke24 Fórum-zöldfülű

Nem azt mondom, hogy nem lehet teljesíteni, csak nem mindegy hogy valaki maga dönti el eventezik az adott területen vagy lehetősége sincs rá. Egyébként meg lehetetlen nincs, csak tehetetlen.;)

nyuszika215, teréz65, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  19. hanny65

hanny65 Járnitanuló

Sziasztok ,tudod, régen, az ókorban:p havonta egy event volt és ugy is haladtunk . az is igaz ,hogy akkor nem csináltam meg egy hét alatt a 40. szintig;).hogy ne legyek off 115 felröpim jöttxD

Cyra65, Peszi2, Gio és 5 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

És ezek a gazdák a tölgyest kipucolták ugye? Pedig az sem pite. 2 területen lazán le lehet termelni a gazt. Csak nem napi 1 aratással. Egyébként napi 1 aratással semmilyen gazos eventet nem érdemes csinálni.
    Az eventek nem mindig visznek előre a haladásban. Van amelyik igen és van amelyik nem. Ez speciel nem visz előre. Néhány mazsola van, amit érdemes kiszedni, de a 8. sortól felfelé mindegyikben felejtős a jutalom.

Peszi2, Gio, taga1 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.