Visszajelzés Visszatérés a Kígyók templomába - event csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 21.9.22, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szerintem nem elég, ha gyorsan akarsz végezni. Rékának igaza van, minél rövidebb érésidejűt ültetsz, annál több Panni kell, viszont az egy az egyben adja a felrepit.
   
  cili53, GA-BI-O-Farm, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
 2. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Elnézést, de amikor én írtam azt, hogy elég lesz még a fákról volt szó, ott elég is lehet a 20. Azóta törölt hozzászólás is lett és utólag szerkesztett is, amit eddig nem olvastam el. Újra olvastam mindent így már teljesen igazad van és kevés a 20 panni. A csilivel szerencsém volt, de szakaszosan arattam, raktam le 60 pannit még kb 50 sarló és csákány hiányom van a következő növényig.
  PS: kiegészítettem a hozzászólásomat én is.
  ps/2.[​IMG]
   
  Utoljára szerkesztett: 22.9.22, 21:02
  Matold, cili53, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
 3. Amira09

  Amira09 Fórumlakó

  Sziasztok!
  Felhő beüzemelve.
  A kerékkel ma szerencsém volt. A 4 órás növénnyel kezdtem, aztán sisakbabbal felröpiztem 20 + 1 Pannival.
  Még 20 perc és lesz 125 db a 8 órás növényből (a 3 felhő sajnos lejárt), éjszakára már azt ültetem.
  Innentől már nem használok gyorsítókat és bónuszokat (kosarat elvből nem veszek sosem).
  Nappal a 8 órást ültetem vízzel és trágyával, éjszakára valami hosszabb érésűt.
  Remélem, sikerül így is befejezni.
  Jó éjt!:)
   
  Mici-farmer, maszilva, Matold és 10 más kedveli ezt.
 4. nagyjuli

  nagyjuli Fórumszaki

  Szerintetek normális dolog az, hogy 20 panni kevés a felröppenő teljesítéshez? Sőt az sem normális, hogy 24 órás ixorával 142 felröppenőt kap a játékos? Az igaz, hogy még csak fél napja tart az event, de figyelembe kellene venni a játékot készítőknek, hogy a játékosok többsége nem tudja 1 hétig az órát lesni, hogy pontosan arasson, vessen azért, hogy legyen egy kis sikerélménye. Azon kívül nincs mindenkinek 60, de még 20 pannija sem!
   
  PZoli64, krajnyakjozsefne, Matold és 10 más kedveli ezt.
 5. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Két kisfarmon is nekiálltam eventezni, mert a felhőt oda is szeretném. Ott egyiken sincsen panni, nem hogy 20, de a számuk nulla. Tudomásul veszem, hogy a felröppenőt jóval kevesebbet fogok kapni, mint a 252. szintű farmomon. Játszom és el fogom érni az event végéig a felhőt.

  Neked is azt kívánom, hogy sikerüljön elérned oda ahová szeretnél eljutni az eventben.
  Legyen örömöd a játékban, sok sikert kívánok hozzá.
  Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Neked :)
   
  Mici-farmer, PZoli64, Matold és 6 más kedveli ezt.
 6. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  reggelt!
  Picit besokalltam a növénnyel. Így utólag nem csodálom, néztem, hogy 4, azaz négy 100%- os bónuszt adott a kerék tegnap. :(
  Várom a felröpit, mint galamb a búzát. :D ;)
  [​IMG]
   
 7. Luca_511

  Luca_511 Kivételes tehetség

  Semmi baj a játékkal. Eddig még mindig tudtam teljesíteni minden eventet 3 azaz három+1 pannival. Egy titok van. Az event nem fél napra szól, hanem egy egész hétre. :)
   
  Mici-farmer, Rizstej, mamszi5107 és 11 más kedveli ezt.
 8. mandityalexandra

  mandityalexandra Fórumgróf

  Szia!

  Ez az event mindig nyögvenyelős a röpik miatt. A legtöbb event úgy van kitalálva, hogy a felhőig kezdő gazdák is gond nélkül eljussanak. Hát ez nem olyan, ritka kivétel. Az event 6 napos. Ez kezdőként, extrák nélkül még ekkora időintervallumban is kihívás, simán benne van, hogy a felhőig sem tudja megcsinálni a gazda.

  Nekem is 20 Pannim van kint, 156 db 1*1-es földön gazdálkodom. 2 db füvészkert (12:00) és még 4 db fa van kint (18:00 és 20:00). Tiszmiával vártam az eventet, tegnap csak a felszaporításhoz használtam szupertrágyát és repülős trágyát, semmi mást, az időmbe így 2 kör fért bele és éjszakára már a teljes 156 földkockán tudtam egazt vetni. Most van 292 db sarlóm. Ha figyelembe veszem az event időtartamát, így meglesz a felhőig szükséges mennyiségem. (tovább nem is tervezek) Tehát kicsit gyakorlottabb játékosként már megy a dolog.

  Igen ám, de itt jön a - jogos - felvetésed, hogy mi van, ha valaki nem tud gépnél lenni. A játék mindig rengeteg lehetőséget kínál. Az eventek többsége megcsinálható kezdőknek is, ritka az ilyen típusú szivatós. Nemzetközi játék 200 országban, több millió felhasználóval. Egyértelmű, hogy nem lehet mindenkihez igazodni. Én magam is már nem egyszer engedtem el - ennél egyszerűbb - eventet teljesen vagy félkészen, mert nem volt időm arra, hogy foglalkozzak vele és nem akartam annyi extrát beáldozni, amennyit kellett volna. Ez egy örök kérdés, amit felvetettél, amolyan tyúk vagy tojás típusú, amire, szerintem, sosem lesz egyértelmű válasz. Mindig elmerül, hogy miért így-úgy van ez-az. Mindig más okból. Tavaly nyáron vki felvetette, hogy hosszú hétvége lesz, ünneppel, minek olyan event, amilyen akkor volt. Hát igen. De hozzá kell tenni, hogy nálunk. Németországban, a játék hazájában tartományonként máskor van pl. az iskolai szünet. Nem, hogy 200 országban. Plusz ünnepek, stb. Ehhez nem lehet alkalmazkodni. Ez az event, véleményem szerint, kimondottan a rutinosabb gazdák kedvéért van, hiszen annyit olvasni tőlük, hogy jöhetne már egy kihívás. Hát ez olyan. Azért bőven nem ez a jellemző. A nyeremények sem olyanok, hogyha kimarad pl. a felhő a kardomba kellene dőljek.
  Az én taktikám az, hogy nem csak a felhő vagy a teljes event teljesítését tekintem sikernek. Utóbbit nem is tartom - számomra - életszerűnek, mivel a legtöbb event kínál túlteljesítésre lehetőséget, én azt nem fogom finanszírozni. Kicsit úgy kezelem, mint a tanmesében a majom és a teknős. A majomnak az úszás kudarc, a teknősnek a fára mászás. Csinálja mindenki úgy, ahogy neki sikerélmény.
  Ezzel nem vitatom a panaszod jogosságát, próbálom inkább megnézni a komplexebb összefüggéseket. Régebben engem is sokminden zavart a játékban. Aztán bevettem azt a bizonyos "nem foglalkozom vele" tablettát és jobb. :D :D :D Megváltozni úgysem fog, mert azért lehet látni, hogy a BP min hajlandó játékosi nyomásra változtatni és min nem. Ha meg nem tudok rajta változtatni, akkor két opcióm van: kompromisszumot kötök, hogy jó legyen nekem, vagy morgok. Legalábbis ez az én meglátásom és gondolatmenetem, lehet vele nem egyet érteni.

  Jó játékot!
   
 9. ildiko44

  ildiko44 Fórumfelvigyázó

  A gondolatmeneted tökéletes, mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hogy mi a cél. Én már 78 éves vagyok és jót nevetek rajta, hogy amikor a barátnőm játszott vele csak csodálkoztam, hogy ilyen játékot....hát én biztosan nem fogok belekezdeni. Azután mikor láttam a jópofa állatkákat, grafikákat, bizony nekem is nagyon tetszett és elkezdtem...ennek már 10 éve. Először egyetlen eventet sem tudtam megcsinálni és megtaláltam ezt az oldalt, ahol rengeteg ötletet kaptam és kapok a mai napig is. Mamár egy-egy event befejezése a társak segítsége/ötlete nélkül valószínű nem mindig sikerülne, de ez benne a varázslat. Igaz, nyugdijasként már mások az elképzeléseim, de a lehetőségeken belül megtalálom azt amit szeretnék és szerintem ez igy van jól. Majd lassan nekem is lesz elég pannim, amivel gyorsabban be tudom fejezni, addig meg csinálom a magam módján ez a játék varázsa. Azt tudnunk kell ,hogy az életben sem történik minden úgy ahogy szereténk, és alkalmazkodni kell. Bocs, de ezt el akartam mondani. Haladjatok elképzeléseitek szerint.:inlove::)
   
 10. Fätum

  Fätum Fórum admirálisa

  Sziasztok eventezők :)
  Ma reggelre én is kész lettem a 8 órás növénnyel, van 687 felröpim, és volt kint 16 panni. Az event növények ültetését be is fejeztem. Nem vagyok hajlandó még több mint 11ezer növényt termeszteni egy területen, és azon mérgelődni, hogy kevés a felröppenő. Ültetgetek rövidebb zöldségeket, szerintem a hiányzó 143 felröpi ma ezzel meglesz. Kiszedem a felhőt és én be is fejeztem ezt az eventet.
  Lesz most időm állatokat termelni legalább, eléggé kifogyott a pajta állatokból. Tehát, most nekiállok tápokat keverni, aztán állatokat. Jó kis hét lesz így, mert az evet felhője ma meglesz, és aztán játszhatom a saját játékom.
  Jó játékot mindenkinek :)
   
 11. magdi06

  magdi06 Mindentudó orákulum

  Sziasztok.
  https://kepkuldes.com/image/i1Mx5i
  Felhőig kész, most először gyüjtögetek még sarlókat, délután ültetem a macskás szobrocskát. Sikeres eventezést!
   
  juliannakoczkas, .barbi1., cili53 és 10 más kedveli ezt.
 12. DevilMókus

  DevilMókus Mindentudó orákulum

  Szia, Nekem is meglett a felhőm,:)
  Viszont valószínűleg nem megyek tovább túl drága.:oops:
  fordított sorendbe röpizek zöldségekkel 1-2 napig, de ha nem lesz 400 röpim szombat estig / valószínűleg nem /akkor elengedem.o_O
  1 piccoloért nem szórok el 1-2000 szupit még:wuerg:
  Azt kell mondjam ilyen gyenge röpiszórás eddig nem volt, kicsit erősnek érzem.:sleepy::music:
   
  Utoljára szerkesztett: 23.9.22, 12:02
 13. franyo121

  franyo121 Fórum admirálisa

  Szervusztok!
  Szeretném megdicsérni a fejlesztőket! Csodálatosan kiszámították a felröpik mennyiségét. Letermeltem a 8 órás event növény 1.274 db többlettel, de a felhőhöz szükséges 810 Sarló és csákány helyett csak 359 db van. Most azon szenvedek (mert a Bahamán nem tudok nulla percezni), hogy a hosszú érésű növényekkel pótoljam a hiányzó 451 + 20 db-t a 9999 iránytű megszerzéséért.
   
 14. kissandras29

  kissandras29 Utánpótlás-írogató

  A gaz megvan, de nem tudok továbbmenni mert "csak" még 468 felrepi kell. No komment!
   
 15. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  halihoó!
  Borzalom volt ez a várakozás. :( Teljesen megmacskásodott a szobrom lába. :D Most végre útnak indítottam. Hál Isten főnök nem volt ma, így közben tudtam aratni a bahát. Mást is tudtam volna, de csak ott csinálom az eventet.
   
  soresne, Mici-farmer, maszilva és 13 más kedveli ezt.
 16. farmeres53

  farmeres53 Fórum bárója

  Szia!514ndb -vel sem! V alószínű már nem lesz idő a 4 órásra, de dugdosom a magokat hátha!!!
   
 17. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia Apja :)
  Olvaslak és csodálkozom :D Nem hatott rá a gyógykenőcs? No én meg simán beadtam az összes növényt a feladatba, még szerencse, hogy rejtegettem 10 darabot a malomban, így legalább újra tudtam szaporítani a macskákat... már van újra 100 darab :D, de most felröpit gyártok, majd holnap végzek az eventtel, ha ezek beérnek :D
  Remélem kapok még a 30-ból legalább egy új fát :D
   
 18. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Itt már nem hatnak a kenőcsök. :) Most mennem kell boltba, utána lányom viszem barátjához. Sz.trágyám nincs sok, ládám sincs, akció meg hétfőn lesz, ahogy nézem. Más stratégiát fogok választani. Nézek, mint szobor a múzeumban. :D ;)
   
 19. .kisvirág.

  .kisvirág. Utánpótlás-írogató

  Én a 4 órásat termeltem le, felröpi 364. Most ültetem a 24 órásat /naponta 1x/ Még igy sem jutok el a felhőig. Annyiszor megfogadtam, hogy az ilyen típusú eventeket nem csinálom. Ez volt az utolsó. Sajnálom rá az időt. pénzem meg nincs, hogy extrákat vegyek, de szorgalmasan dolgozom. Sajnos, ez nem elég. Akik ezt a játékot szerkesztették, csak a fizetőképes farmerekre gondoltak - no meg a zsebükre. Tudom a válaszotokat: nem kötelező az event Több mint 10 éve játszom, szeretem, nem hagyom abba, csak jobban átgondolom az eventeket..
   
 20. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Sziasztok
  A 8 órás növény választottam , cél a felhő , semmi más .

  Szia
  Tudom , hogy az az ősi szabály , hogy ne hagyjuk az eventet az utolsó napra , de .....
  Az event vége : 2022. szeptember 28. (szerda) 14:00 óra

  A szezon vége : 2022. szeptember 28. 13:59 óra

  Szóval , ha én , 2022. szeptember 28. 13:59 óra után 1 másodperccel csinálom , akkor a maradék 1 percben elszállnak a szezonpontok

  Jó , oké , tudom , hogy ez a realitás , hogy nem az utolsó 1 percben kell csinálni az eventet .
   
  Utoljára szerkesztett: 23.9.22, 19:49