Visszajelzés Visszatérés a szentélybe csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 14.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Ez nem ér :( Nekem 0 percezni kellet , mert kevés a felreppenőm:cry:

Mindig a kissebbek maradnak ki a jóból :oops: Nem leszek kész, ráadásul event növény se érkezett. o_O

Pedig olyan szép volt az animációja az event növénynek. :inlove: Hol egy modi . Panaszt teszek :cry:

Írtam a Stupportra , azt mondták vessek magamra :(:cry:

Ráadásul színvak vagyok, és nem ismerem fel a zöld színt :D

Utoljára szerkesztett: 15.9.16
    Peszi2, Magdusnéne, Melan és 10 más kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Moderátor van, de nem a Te kérésedre. :)

Panaszt magadra tegyél! :) :) :)

A "Visszatérés a szentélybe" event csevegője ez a hely. :) :)

Jobb lenne, ha színeznéd, leginkább zöld színnel a modókádat! Megzavarod a játékostársakat a közlendőddel, ha nem viszel "színt" a hozzászólásodba! :)

Peszi2, Magdusnéne, Melan és 13 más kedveli ezt.
  3. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

8) Számitottam ilyesmire, mert tudom, hogy sok itt a segitőkész gazda:D de nem akartam irni, hogy BIZTOS lesz aki küld ingyen és bérmentve, mert tőlem okosabb emberek is azt mondták, az életben csak két dolog biztos az adók és az élet vége:D

De azért nagy összegben mertem volna rá fogadni, hogy kapni fogod őket:) Most akkor nincs más hátra csak pörgetni a termelést, szoritok neked:)

Szia,

Curkonádon nem gondolkoztam, kicsit melós azt pörgetni végig:p De ahogy Nóci már irta, egy dologban hibás a számitás, a nettó hozam a lényeg, ami pedig RA csatnival és mangós maszkkal is csak 4 db, nem pedig 5. Ez alapján pedig kicsit módosul a számitásod.

Igy egy aratással 360 kis kockán lesz 1440 a nettó hozam, egy óra alatt, ha 4 aratást veszek akkor az 5760 cukornád, ez pajtaértéken 8640, tehát nincs meg 1 óra alatt semmiképp sem a paprika pajtaértéke.

Ha tovább számolunk, és megpróbáljuk összehasonlitani a paprikával, akkor a 3 óra 38 percbe beleférhet mondjuk 14 cukornád aratás, ami nettóhozamban 20160 cukornád, pajtaértékben ez 30240, mig 1080 paprika meg 32400, tehát pajtaértékben még mindig jobbnak tűnik a paprika, és a cukornád kicsit macerásabb is.

Persze ahogy Nóci irta, esetleg meg lehet próbálni hogy piacra termeled a cukornádat, mert tényleg jó áron megy. 20160 cukornád nálam most 50 CSP-n több mint 1 milla, mig a 1080 paprika 300 CSP-s áron is csak 300 ezer körül. Úgyhogy az biztos, hogy ha 3 és félórán keresztül cukornádat tolod, és eladod a piacon, akkor pajtaértékben jóval több paprikát fogsz tudni megvenni. Ha 300 CSP-n tudsz venni paprikát, akkor az 3000 paprika, tehát inkább 3x pajtaérték:D

Úgyhogy az ötlet alapvetően nem rossz, csak annyi, hogy a letermelt cukornádat a piacra kell vinni, és abból be kell vásárolni. Hamarabb készen leszel vele, viszont a gép mellett kell ülni:)

Ha valaki viszont tényleg cukornádazni szeretne, és van 3-4 órája, akkor tényleg azt ajánlom, hogy pucolja le a farmos területeket is, és a cukornád mellé menjen a búza zabkenyérrel:D Cukornádból bejöhet az 1 millió, búzából még 1.5 millió, tehát 4 óra alatt ki lehet termelni 2.5 millió CSP-t, az meg 300 CSP-s paprikával számolva több mint 8000 paprika 4 óra alatt:music:

Azért mielőtt bárki is nekiesik ennek a verziónak, egy dologra kell még figyelni, de arra NAGYON. Jelenleg az én piacom, össze-vissza 1!!!!! db paprika van kint 1 100-s csomag. Tehát nem mindegy hogy mi érthető el a piacon, ha üres a piac, akkor hiába van meg CSP, hogy bevásároljak, mert nincs mit, szóval azért óvatosan.

Gratula, akkor hiába volt a két event összemosva, még igy is lehet lábat lógatni:D

Peszi2, Magdusnéne, Fatther és 13 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Én ezeket az eventeket szeretem.Igaz,a pajta készletem nem egészen egyenlő a nullával,de akkor is imádom!! :D ;)
    üdv.:apja

Peszi2, Melan, Rebcsok és 15 más kedveli ezt.
  5. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Event kész, felhő aktív. :inlove::inlove::inlove:
    Először megijedtem, hogy nem lesz elég a növény mennyiség, de végül csak össze hoztam, leginkább sárgadinnyét adtam be - ez a legértékesebb növényem - de pótolni kellett citromfűvel és gyömbérrel.
    A pajta készletem kicsit megcsappant de pótolható ;):)
    A titokólakat és fákat majd holnap tudom kitenni,hely hiány miatt, mert minden terület beültetve .

Peszi2, Melan, heureca3 és 19 más kedveli ezt.
  6. -Taygeta-

-Taygeta- Fórum-zöldfülű

Igen, igazad van a számolást illetően és így tovább gondolva ez nagyon jó.
    Köszönöm a felajánlást, már kaptam két kedves gazdatárstól maszkot, hogy megismerkedjek vele :Dde egyébként, igen ez a farmneven.

Melan, heureca3, Gio és 6 más kedveli ezt.
  7. Vazulnéne

Vazulnéne Haladó

Köszönöm mégegyszer mindenkinek ! :):inlove:
    Termelem a paprikát ezerrel8)
    A cukornádas ötlet érdekes , az én piacomon nem működne mert szinte nincs ára 11CSP-ért megy úgyhogy vettem is egy csomót:music: Paprika remélem marad a végén egy kicsi mert már majdnem 400-ét lehet csak venni:D fura ez a piac...xD

Peszi2, Melan, heureca3 és 10 más kedveli ezt.
  8. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Sziasztok!
    Event teljesítve, felhő aktiválva. :inlove::inlove::inlove:
    Nagyon tetszett, mivel megvolt hozzá minden a pajtában. ;)
    még sok hasonló feladatot kívánok magunknak ;):)

-W-595-, Peszi2, heureca3 és 11 más kedveli ezt.
  9. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Hát ezt imádtam! Kb. 10 perc alatt készen lettem az egésszel, és még csak meg sem csappant a pajtakészletem. Ilyen jöhetne minden héten :p

-W-595-, Peszi2, Melan és 13 más kedveli ezt.
  10. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok! Event kész, egy-két fatermést, növényt majd pótolnom kell, mert egy kicsit lefogytak, de nem a vészes kategória. Mindenkinek sok sikert, és érje el azt, amit szeretne ebben az eventben!

-W-595-, Peszi2, Melan és 11 más kedveli ezt.
  11. kisvirág

kisvirág Haladó

Sziasztok!
    Event kész, felhő aktív. :inlove::inlove::inlove:
    Pajta készlet értékesebb növényei és fatermései megcsappantak, de pótolható. ;)

12. margit2-

margit2- Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Kellemes meglepetés volt ez az játék. Most nem jártam úgy mint a múltkor,hogy hiányzik valamelyik alakzat.Megcsináltam a gazdakörit,szerencsére volt elég készlet a pajtában.És már csak nyitogatnom kellett És kész. Köszi Bp.

13. maniszla

maniszla Aktív író

Feladat teljesítve, felhő aktiválva, most kíváncsian várom, hogy mi lesz a titokólakból és fákból. :) Jó kis event: tömör és velős jó kis ajándékokkal. ;)

-W-595-, Peszi2, Melan és 10 más kedveli ezt.
  14. revaa

revaa Fórumgróf

Eventen kapott titkosakból 2 flamingó :inlove: és a mandosztánfán :inlove: kívül rollinia (még nem volt) :inlove:is érkezett, huang pi társaságában! :inlove::inlove: Köszönöm!

-W-595-, Peszi2, Melan és 13 más kedveli ezt.
  15. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Sziasztok!
    Event teljesítve, felhő aktív. :inlove::inlove::inlove:
    Szuper event volt.
    A titokfákat és ólakat nemtudtam kirakni, majd holnap.

-W-595-, Peszi2, heureca3 és 9 más kedveli ezt.
  16. tla.

tla. Haladó

Sziasztok! Nemrég értem haza, 10 perc sem kellett és kész voltam az eventtel. Jó, hogy néha ilyen is van, de én szeretem a kihívást jelentő feladatokat is, bár most a másiknál kezdek felröpi bajban lenni, Még a végén ott baj lesz...:wuerg:

-W-595-, Peszi2, Melan és 9 más kedveli ezt.
  17. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Nagyon tetszik az ilyen típusú event. Mivel raktározós, gyűjtögetős, felhalmozós típus vagyok a pajtából délután pillanatok alatt teljesítettem a feladatot és este pedig a felhőt használtam fel aratásnál. Reggel is jól jön a +BTP.
    Kéthavonta jöhetne "pajtaürítős" event!

-W-595-, heureca3, Gio és 5 más kedveli ezt.
  18. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Nyugodtan gazdagodjál! Úgy csináld, ahogy Neked jó. De SZERÉNY véleményem, ne kérdezz olyat, ami bántó lehet. Ki miért farmozik, az magán ügye. Hogy csinálja az is. Nem azért vagyunk itt, hogy bántsuk egymást, aki sokat segít sokaknak, azt pláne ne! Szeressük egymást gazdák, segíteni vagyunk itt, de ki mit hogyan csinál az magánügy. Senkinek nem kényszer, hisz nem ebből élünk, csak kikapcsolódás. Gondold át. És kapcsolódj ki. Sok sikert.

Peszi2, Melan, taga1 és 13 más kedveli ezt.
  19. Lili060504

Lili060504 Törekvő

Fél óra alatt kész volt:)

-W-595-, Peszi2, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  20. alpha58

alpha58 Rutinos

Event kész, a felhőt majd a következő nagy aratás előtt aktiválom.:)
    Gyakrabban jöhetne ilyen jellegű event. Nincs kényszerültetés és nem kellett felröpikre vadászni. :)
    A grafika is csodálatos:)

A titkosat majd csak holnap tudom kirakni helyhiány miatt.

-W-595-, Peszi2, Melan és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.