Visszajelzés Visszatérés a szentélybe csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 14.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Remek kis event volt,pajtából megoldva,felhő beizzítva,titkosak reggel lesznek kirakva.:)Gratulálok mindenkinek a jó ólakhoz,fákhoz.:)

maniszla, Peszi2, Melan és 12 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt Professzor uram:) Jól emlékszem hogy Maga megint nem csinálta végig az eventet?

Melan, h.lajosvilmos, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  3. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok itt is:) Mind az 5 percét élveztem ennek az eventnek, amíg tartottxD
    Részemről piros pont a játék készítőinek, mert megérdemlik:inlove: A nyeremények is bőkezűek:inlove:. Imádtam olvasni a sok elégedett készen vagyok írásokat:D Az ujjam szinte tövig kopott a tetszikelésekbexD A titkosakra már csak holnap derül fény, majd jövök az eredményekkel.
    Jó éjt mindenkinek!

marci4077, maniszla, Peszi2 és 22 más kedveli ezt.
  4. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Kicsit bánatos vagyok. Elszállt az utolsó reményem hogy lesz végre egy vörös pandám. e helyett lett narancs kókusz kopasztó,narancs makitomboló, és piros teve. a fákból semmi új 3 majom kenyér is többek közt.:oops:na talán majd legközelebb.....:wuerg:

5. kukori80

Szia. Ne legyél bánatos, ha ezek az ólak feleslegesek rakd fel majd az ólvonatra, hátha kapsz jobbat. Én mindig úgy nézem a nyereményt hogy valahova jó lesz, ha nem most, akkor majd később.

maszilva, Peszi2, Melan és 17 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Az a múltbéli eventke. Amíg ezt el nem értem 8/8/5 addig végig csináltam. Egyébként, aki már befejezte az már nem csinálhatja végig. Végig csak az tudja csinálni, aki nem fejezi be.xD Én végig csinálom. Az event végéig.
    Ezt az eventet hirtelen felindulásból befejeztem már délután.

Kiszámoltam, hogy ha nem számolom ki mennyit bukhatok részteljesítéssel. Utána kiszámoltam, hogy ha mind teljesítem mennyit bukhatok. A két eredmény hibahatáron belüli egyezést mutatott. Így nem számoltam tovább, hanem dobáltam befele az eladhatatlan cuccokat. Aztán hirtelen elfogyott az event.

Utoljára szerkesztett: 15.9.16
    maszilva, Zsolti23, maniszla és 27 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Jújj de durcás ma Professzorom. xDTehát nem csinálta végig. 8/8/5. Egy icike picike nem volt még a pajtában? Nem baj ha röfög is de a miénk legyen, Hofitól szabadon.;)Azért ezt meg lehetett végig csinálni úgy is hogy közben kerestünk is szépen.Nem értem hogy miért nem csinálta meg?

maniszla, Peszi2, Melan és 10 más kedveli ezt.
  8. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Hát nem sok szerencsével jártam: ++anakonda, narancs panda és sárga kreatív kókuszkopasztó ett a vége, a fákat már nem is sorolom,nincs közte olyan, ami eddig nem lett volna.sajnálom! -hátha más szerencsével jár, örülnék neki.... Ez volt a hajnali ébresztés, de azért mindenkinek kellemes napot!

maniszla, Peszi2, Gio és 9 más kedveli ezt.
  9. Voom

Voom Járnitanuló

Hát ez hamar ment..

Peszi2, Gio, mamóka1cc és 5 más kedveli ezt.
  10. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Teljesen jogos, a vöröspanda mellé tettem a titkosakat, aztán hozzájuk olvastam. Túl sok is lett volna a jóból :) De amikor vízilovat akartam szerezni, akkor jött vagy 3 vöröspanda, meg hangyász, most már 3 tigris és 3 flamingó van, egész jól állok :)

maniszla, Gio, Melan és 10 más kedveli ezt.
  11. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Szép hajnalt!
    Tessetek ...

A moziból ugrottam át ide. Ott pihentem ki a kemény 2 perces event fáradalmait.
    A titkosakat majd ezután fogom bizgerálni. Ha jók lesznek, majd jövök dicsekedni! xD

maniszla, Peszi2, Gio és 11 más kedveli ezt.
  12. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok és szép reggelt!
    Most nyitogattam a titkokat és igeeeen lett új, 1 vörös panda:inlove::inlove::inlove: és 1 rolliniafa:D!
    Hasonló kellemes meglepiket kívánok Mindenkinek!

maniszla, Peszi2, Gio és 13 más kedveli ezt.
  13. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Sziasztok,

Tegnap már írtam, hogy kinyitottam a titokólakat, sajnos nem érkezett meg az áhított víziló, sem rózsa ól. Ma reggel a titokfákkal kezdtem. Semmi. Majomkenyér, achacha, tamarindusz. Ez komoly? A végére azért jött 1 moringa és 1 pitomba XXL, cserenapra jók lesznek tán. Annyi event van, hogy xxl fákat már nem is tudom, mióta nem rakok ki.:wuerg:

maniszla, Gio, Melan és 3 más kedveli ezt.
  14. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

A szentelyt en is kivegeztem, most mar a titkosakat kell kirakjam es menjek meg vissza az idoben, hogy egy jo nehany meszkovet gyujtsek a kovetkezo szentely megepitesehez, hat ha az is ilyen jora sikerulne.

maniszla, Peszi2, Gio és 3 más kedveli ezt.
  15. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Ha olyan sok XXL-es fad van es nem hasznalod, cserenapkor megajandekozhatsz engem veluk.

maniszla, Peszi2, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  16. csepcsányi

csepcsányi Járnitanuló

Köszi a kávét, nagyon kellett is mert a sokktól amit a szentélyben kaptam úgy leesett a vérnyomásom...szinte kifeküdtem, mint SurdaxD Tény, hogy a moziban regenerálódtam egy kicsit;) de ettől függetlenül azt gondolom, hogy azt a töménytelen mennyiségű árut amit a szentélybe szállítottam az ókori rabszolgáknak szállítják azzal a hajóval azok meg csak zabálnak, mert a munka az nem nagyon halad...

mingo826, maniszla, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  17. briguka

briguka Fórum mestere

Tegnap este pikk-pakk megcsináltam az eventet, tp-gyűjtésre jóv olt, a fákkal és ólakkal viszont nem igazán volt szerencsém: ami emlitésre méltó a fákból: xxl pitomba, a többi pajtában marad, ólak: piros teve, narancs maki és retro++ anakonda - ez jó lesz cserenapra! Összességében jó volt, lehetne gyakrabban hasonló pajtaürités! szép napot

mingo826, Peszi2, Gio és 2 más kedveli ezt.
  18. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Este kiraktam a titkosokat, és nagyon jó eredmények születtek.
    1 flamingó, 1 narancs teve és 1 sárga majom.
    A fáimból lett 7 XXL-es (maté, füge, langszat, tamarindusz, acai, moringa és amherstia) + 1 rollinia és 1 huang-pi.
    A "Sáros-városba" pedig beadtam 120 db hangyászt és abból lett 1 viziló. Nagyon örülök:inlove::inlove::inlove:
    A tenyésztős eventig lazítás jön.:music::music:

SzilvaG, mingo826, Peszi2 és 10 más kedveli ezt.
  19. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

:) nekem az ólakból lett piros makitombolóm-narancs pálcikahegyezö-vöröspanda-kuckó.. lett..
    Nem is rossz szerintem..

mingo826, maniszla, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Titkosokból lett Retró papagájröptető, Flamingó, Hangyász. Örülök ezeknek is (bár egy rózsa pandától boldogabb lennék).
    Fák is jók lettek, csak 3 db XL, a többi XXL. Szuper volt ez az event - bár a matricát hiányolom.
    Egyik szomszédom (77 éves) elkezdte beadogatni a három feladatba a beadandókat, kettőt teljesített, a kulcsokat beadta.
    A harmadikat félbehagyta, de itt is beadta a kulcsokat. Nem tudja folytatni a beadást - szerintetek hogyan tudná folytatni, hogy itt is megkapja a kitehetőt ?
    Köszönöm, ha segítségemre lesztek ez ügyben.

Gio, Melan, h.lajosvilmos és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.