Visszajelzés Visszatérés a szentélybe csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 14.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libra.libra

libra.libra Utánpótlás-írogató

Az eventablakban mind a 4 ,,Feladatok megtekintése" gomb szürke, a gazdakörben pedig mind a 3 feladat a Befejezett kategóriába került és ki vannak pipálva.
    Megpróbálom a topicot amit javasoltál. Köszönöm a válaszod!

2. nevada007

nevada007 Fórum hercege

farmer221278, maniszla, Fätum és 13 más kedveli ezt.
  3. varga1234

varga1234 Fórum hercege

nekem is van már 3db fúrom

alpha58, Ribiszke, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Kész lettem, állatok közül csak a Tukánt adogattam be, meg néhány majmot, a faterméseknél egy kicsit fájó szívvel válogattam, de ott a Pitomba és Moringa volt a nyerő.
    Most pedig a jól megérdemelt pihenés következik xD

breki072, ulmo12, -W-595- és 17 más kedveli ezt.
  5. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

A másik eventet csak részben csináltam meg, megszereztem az AB-t és a szupertápot. Ezt viszont sikerült befejeznem. Így ez lett a 100. felhősorom xD

szoszimo92, farmer221278, maniszla és 7 más kedveli ezt.
  6. csontkovácss

csontkovácss Járnitanuló

Kézcsókom, üdvözletem!

Nos, készen lett az ajtónyitogatás nekem is. Az ajándékokat még nem helyeztem ki, majd akkor fogom ha végeztem a mészkő gyűjtéssel mert az nagyon nem megy.

szoszimo92, -W-595-, Gio és 5 más kedveli ezt.
  7. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok!
    Én is megnyomnám a reset gombot. ;) Vöröspandát kaptam az egyik titkosban és ilyenem még nem volt, ha resetelnék akkor lehet hogy jönne egy hangyász, mert olyanom sincs. :inlove: Nagyon tetszett ez az event, mert nem kellett lepkehálót használni a röpikhez és a heti vizsgáim ( autóbusz rutin és műszaki vizsga) és a forgalmi vezetés mellett is extra könnyen kész lett. Mindenkinek itt is sikeres befejezést kívánok!:inlove:

szoszimo92, Feca29, pal73 és 15 más kedveli ezt.
  8. Jószomszéd59

Jószomszéd59 Fórum-zöldfülű

Örülök, hogy legalább Nektek rendes dolgok lettek a titok ólakból nekem szőnyeg és kókuszkopasztó és narancs panda lett és néhány olyan fa ami már volt, legfeljebb XXL ben:(:(

granit, Gio, teréz65 és 4 más kedveli ezt.
  9. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Nagy meglepetést okoztak a titkosak :) Meglett a hőn áhított tigris :inlove: Lett kesufám, és rolliniafám is :inlove: A többi sem lett rossz: xxl-es fák javarészt, 2 huang pi :p Ólak inkább retrók :p Ez nagyon jó kör volt :inlove:

Feca29, -tanaka40-1, Gio és 7 más kedveli ezt.
  10. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Minden álmom makitomboló narancs /2x/ és elefántaréna + volt a titokólakból,a fákból pedig tamarindusz/4/, achacha,amherstia/2/, mangosztán és moringafa volt.Még nem telt el félév az újak játékba kerülése óta,majd akkor szórja rám azokat!:(:(:(

h.lajosvilmos, maniszla, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ez egy nagyon fair hozzászólás. Reménykedünk, hogy legközelebb Fortuna Asszony kegyeibe fogad Téged is.

Vazulnéne, Gio, *-ToFarmer-* és 8 más kedveli ezt.
  12. kicsike4142

kicsike4142 Járnitanuló

Sziasztok! Háááát az én raktáraim kiürültek rendesen..... De megoldottam. Segített e rengeteg Csp a másik feladatból, ahol még vannak hiányosságaim. Holnap talán sikerül befejeznem a másikat is, bár csak Farmarannyal.. A fákat nem említem, hogy miket kaptam, voltak.. de szaporodtak a tigriseim. Vízilovat vártam, nem jött. Majd legközelebb!! Kitartás Nektek is!!

Peszi2, Gio, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  13. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Ezek nem vízilovas titokólak voltak,ne bánkódj! ;) Nem jön teknős a tyúktojásból xD

Vazulnéne, Peszi2, teréz65 és 2 más kedveli ezt.
  14. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

-20k zöld tea. Az egyetlen említésre méltó egy XXL achacha lett. :(

Leho69 és Gio kedveli ezt.
  15. farmer221278

farmer221278 Járnitanuló

Szia! Én is szívesen meg nyomnám nincs okom panaszra nekem lett XXl elefántom, hangyászom és tigrisem még eddig egyik sem volt . Fákból lett ami említésre méltó : XXL Makadámia, Majomkenyér, Guava, Moringa, a többi már volt . Nagyon tetszett ez az event :inlove:bárcsak több ilyen lenne.

taga1, Vazulnéne, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  16. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Jó reggelt!
    A titkosokból a következők lettek : 1 flamingó, 1 vöröspanda, 1 narancs pandakuckó. - 1 tigriskifutó jól jött volna, az még nincs, de sebaj majd legközelebb -
    1 XL majom kenyérfa, 1 XL Amherstia, 2 XXL tamarindusz, 1 huang pi, 1 XXL pitomba, 2 mangosztán, és lett 1 rollinia na ez még nincs de jóóóóó hogy lett. :inlove:;):)

taga1, Gio, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  17. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Sziasztok!
    A következőket kaptam a titkosokból : 1 narancs kókuszkopasztó, 1 sárga pálcika hegyező, 1 narancs panda kuckó.
    majom kenyérfa XL és XXL, 2 XXL acai pálma, 1 XXL pitomba, 1 XL amherstia 1 XXL tamarindusz, és 2 db kesufa :inlove::inlove::inlove: ez még nem volt, szuper ;)

Gio, alpha58, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  18. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Szia! Nem lehet, hogy kitetted valamelyik területre? Én már jártam így, jól el tud bújni a sok ajándék között.

Peszi2 kedveli ezt.
  19. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Szép napot!
    Jelentem meg van a régóta áhított Rózsa Teve :inlove: kisérönek kaptam Retró++ Papagáj, Flamingó
    Fák Amherstia,Tamarindusz, Moringa,fejlesztései vegyesen!
    Mindnek örülök:D
    Akinek nem sikerült azt kapni amit szeretett volna,........."A van-tól nem kell félni";)

Gio, andycyca87, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  20. SZMBM

SZMBM Utánpótlás-írogató

Fiatal szigetesként 1 kört tudtam végig vinni. Az állatost papagájból, a növényest cukkiniből (ez a "legnagyobb") sikerült megoldanom.
    A fás elvitte szinte az összes készletemet. De lett 13*, 9 titokfa, 2 titokól és 1 kitehető (a 2x2-s)
    A titkosakat most tettem ki, kíváncsi leszek mi lesz belőlük, persze bármi lesz nagyon fogok neki örülni :D

Vazulnéne, teréz65, Gio és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.