Visszajelzés Visszatérés Csontzörgetővölgybe - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -Sudden-, Apr 15, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

87 vote(s)
    41.6%
  2. 2

10 vote(s)
    4.8%
  3. 3

5 vote(s)
    2.4%
  4. 4

5 vote(s)
    2.4%
  5. 5

13 vote(s)
    6.2%
  6. 6

3 vote(s)
    1.4%
  7. 7

3 vote(s)
    1.4%
  8. 8

9 vote(s)
    4.3%
  9. 9

7 vote(s)
    3.3%
  10. 10

67 vote(s)
    32.1%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ambrusne

ambrusne Rutinos

Nem tartozik ide - de sajnos van egy rossz érzésem!!!! Miért lehet venni ismét FA-t, ebben a hónapban ha jó emlékszem 2x. Mi következik amihez sok FA kell?, Köszönöm! Jó hétvégét kívánok!! Üdv.

cicimsincs likes this.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

3. ambrusne

ambrusne Rutinos

genka53 and zsani_apja like this.
  4. hagyma5

hagyma5 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Volna egy kérdésem. Az eventmezőben befizettem 1500 bambuszcsákányt 3 erős kávéért. A rendszer la barlangkutató boltban le is vonta, de a minijátékban nem adott érte semmit. Ilyenkor mit lehet csinálni?

5. Rizstej

Rizstej Kivételes tehetség

De akkor miért írja ilyen esetben, hogy elveszik a nyermény? Jön egy ilyen felugró ablak. Pl. van 4 cucc a zsákomban, és csak 3X masnis csempém van. De ugye értelemszerűen nem fér a zsákba csak kettő. Vagy kiürítem a zsákot a négy ajándékkal (akkor ugye nem használom ki maximálisan, azaz arányában drágább az ürítés) vagy felveszem a csempét, de akkor meg elveszítek egy nyereményt. Mi az ideális megoldás?

GA-BI-O-Farm likes this.
  6. PZoli64

PZoli64 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Nálam sem akarta kipipálni a 6 TNT-t. Többször ki-be léptem, de semmi. Ráhagytam és folyttam a játékot.
    Később sikerült, de nem tudom pontosan, hogy mikor. Valószínűleg akkor írta jóvá amikor felhasználtam belőle kettőt a feladathoz.

A játékban eddig "elhasználtam" kb. 85.000 növényt.
    Már csak 3 küldetés hiányzik, de ez valószínűleg így is marad.
    A 10, 15 és a 25 lépés új területre.

Én ezekben az esetekben kiürítettem a zsákot a 4 ajándékkal.
    Növényem van (volt) bőven, ezért az elhasznált energiát nem számoltam.
    Az elvesztett nyereményt sokkal jobban sajnáltam volna.

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Szomszikám :)

Én is így csináltam/csinálom :)

GA-BI-O-Farm, genka53 and PZoli64 like this.
  8. apumbiapa

apumbiapa Fórum bárója

Sziasztok!

Telihold event meghosszabbitva. Szuper jó , egy kicsit tovább lehet csinálni a pajta töltögetést.:)

Luca_511 and genka53 like this.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Csak előre, vagyis új területre tudunk menni a mászókötéllel, visszafelé nem.

GA-BI-O-Farm and -mala159- like this.
  10. vampire_hunter

vampire_hunter Fórum ismerője

Sziasztok!
    Miért van az, hogy legyártottam a 6 TNT-ét a smaragdok barlangjában, mert azt kérte az egyik feladat, hogy legyen az eszköztáradban 6 db TNT és mégsem írja jóvá a nyereményt.:(Farm: vampire_hunter ID: 12923836

Last edited: Apr 25, 2026
  11. GreenmesteR

GreenmesteR Törekvő

Sziasztok!

A küldetéseknél van, hogy legyen az eszköztáradban 6 TNT. Nekem van már 8 is, de nem írta jóvá az érte járó jutalmat. Valamit rosszul értelmeztem?

vampire_hunter likes this.
  12. vampire_hunter

Ugyanez a problémám sajnos.

13. Rizstej

Rizstej Kivételes tehetség

Hát én is így csinálom jelenleg, de azért akkor is na... ez nem ideális, csak szükségmegoldás... nem tudok vele sakkozni másképp :(

GA-BI-O-Farm likes this.
  14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Használjatok el belőle egyet

15. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Sziasztok.
    Miért van az, hogy a hátizsák vagy mi nincs tele, van még egy hely és egyik masnit sem tudom kirakni, mert 2 hely kell neki. Aztán amikor új hátizsákot indítok, ott már 1 helyet foglal. Ezzel több növénybe kerül az egész. Ez a 'plusz jutalom, bónusz"? :cry:

macimami1958 and Pintyőke73 like this.
  16. vampire_hunter

Óhh nagyon szépen köszönöm a segítséget, valóban használtam egyet és megtörtént a jóváírás. Köszönöm :inlove:

17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Már a TNT sem a régi, hiába álltak össze újra. :D

18. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Sziasztok.
    Sajnálom, hogy kérdésekre nincs ki válaszoljon.

Viszont a minijáték nagyon tetszik, kedvelem, de nagyon drága. Ezért nem adok rá 10est. Jó lenne, ha legközelebb olcsóbb lenne. Szinte falja a növényeket. Át kellene gondolni, hogy maradéktalanul élvezhető legyen. A világ összes eventnövénye sem lenne elég, ha be szeretném fejezni.
    kb 100-120 ezernél tartok szerintem, de még van 4 feladat. Tudom, hogy nem kötelező, nem is azért csinálom, hanem mert élvezem a minijátékot.

macimami1958 likes this.
  19. gaboca1955

gaboca1955 Fórum ismerője

Szia!
    Van 6db mászókötelem, mégse tudok továb menni egyik területen se!
    gaboca1955 ID: 8121341

20. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Nálam
    Nálam is ez van! 1 - 1 volt mikor ráálltam és amikor kitettem egyet azok álváltottak 2-re vagy 3-ra. Ilyenkor ha jó ajándékok voltak ürítettem a hátizsákot, egyébként kitettem még egy ajándékot és utána ürítettem.

Thread Status:
Not open for further replies.