Visszajelzés Visszatérés Csontzörgetővölgybe - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -Sudden-, Apr 15, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

87 vote(s)
    41.6%
  2. 2

10 vote(s)
    4.8%
  3. 3

5 vote(s)
    2.4%
  4. 4

5 vote(s)
    2.4%
  5. 5

13 vote(s)
    6.2%
  6. 6

3 vote(s)
    1.4%
  7. 7

3 vote(s)
    1.4%
  8. 8

9 vote(s)
    4.3%
  9. 9

7 vote(s)
    3.3%
  10. 10

67 vote(s)
    32.1%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ganéj1

Ganéj1 Fórum nagymestere

4 pályán vittem végig a 25 pályalépést, kis szerencsével de mind összejött.
    A pálya letakarítást is előre érdemes helyezni akkor sok ajándékba lehet a felsoroltak. (kötelet és csákányt)
    A TNT robbantást 9 sima kockával tenni, az ajándék nem számít a 9 kocka robbantásba
    Kapsz kötelet néha és csákányt is, szóval sok fölösleges költésre a kivárás a legjobb szó. Ha a jutalom több mint ami belefér akkor se fogom 4-5-l elengedni, hulljon kukába az az 1db plusz, ki tudja, mi lett volna , de az eventgazt nem kapom hamar...

2. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Befejeztem. Sikerült végigvinni minden feladatot.
    Sokba került, de nem bánom. A minijáték jó volt. Ha nem csökken a beadandó, akkor viszont legközelebb nem viszem végig.
    Fizetek a kv-ért, utána minden kattintásért, párért, fizetek az ajándékcsomagért, majd a hátizsákért, a szerszámokért. Mindig leveszi a félig tele zsákért is a 25-t. Ez próba volt részemről, de megbukott. Csak a minijáték kedvéért vittem végig.
    Maradt még pár ezer gaz, azt még elszórakozom.

sosoump likes this.
  3. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

számomra teljesen katyasz ez az event. Leírás sem segít semmit. A felhőre kitehető tárgyak hol találhatóak? A boltba csak 3 kupont lehetett kivenni.... megvan a felhő is, de a kitehetőket nem találom. köszönöm.

Kisfenyő likes this.
  4. apumbiapa

apumbiapa Fórum bárója

Szia!

Próbáld meg úgy hogy + jelet írsz a keresőbe a váza ikonnál. Ha így sem sikerül akkor menj egy segítség kérő topicba.

k.a.t.i likes this.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én már az előzőnél is az utcára kerültem, most neki sem álltam a feladatoknak. :D Így is sokba van, de elviselhető.

cicimsincs and libuskafarm like this.
  6. hagyma5

hagyma5 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A problémám hasonló. Bővítettem a zsákomat. Levonásra került a 2000 bambuszcsákány. A felhasználáskor újra kérte a 2000-et. Ez a projekt valahogy nem működik, hiába termelek.

7. tremama0422

tremama0422 Törekvő

Sziasztok! Nekem is az a kérdésem, hogy hol lehet hozzájutni a kitehetőkhöz és hogyan? A felhő megvan, de seholsem tallom a kitehetőket. Máskor ezt az eventet biztosan kihagyom.

szöszi50 likes this.
  8. szöszi50

szöszi50 Fórum parancsnoka

Szia!A kitehetők azok+osak,és elöbb ki kell tenni egy teületre,és ha lejártak az ajándékok fel tudod tenni a fehőre!Nekem is így voltak meg!Bocsi és remélem nem gond,hogy én irtam!

9. tremama0422

tremama0422 Törekvő

Kedves szöszi50 Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

szöszi50 likes this.
  10. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Hallihalló mindenkinek,

Befejeztem .... dehogy fejeztem be abbahagytam! Eredményeim??? az egyiknél 20/20 a másiknál 22/34 de nem ez volt
    a legnagyobb bajom. Mindenért fizetni kell, borsos áraik vannak meg kell hagyni. Gut dehogy gut :wuerg: szóval vicsorgattam
    a fogam. Már akkor kellett volna........OK hagyjuk ;)

A biztosítékot az verte ki nálam, hogy a "masnik" kb. 60-/70%-ban barkács cuccot adtak :cry: na erre nekem nincs
    szükségem köszönöm szépen xD:cry:

11. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Miért nem lehet 0-t adni az értékeléskor?

Thread Status:
Not open for further replies.