Visszajelzés Visszatérő mini-eventek csevegője

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

2. csabesz311

csabesz311 Járnitanuló

Én végig csináltam, de a tenyészállatos ládáig ki tudttam váltani a többit nem, mertelfogyott a jelvényem és kész. nem adja be ujra, a választási utat....Most ilyenkor mi van???....

MaMo78 and Bokicska-völgy like this.
  3. hanny65

hanny65 Junior szaki

leforditoták frissiteni kell

4. gaboca1955

gaboca1955 Fórum ismerője

Nem jó! Próbáltam barna birkát beadni, de az előző beadáshoz adja hozzá!
    Nem vált át a tenyészállatról semmi másra, már 2X frissítettem!

5. hanny65

hanny65 Junior szaki

mindegy milyen juhot adsz be az értékét beszámitsa csak a 3 db meg kell legyen

6. Luminary

Sziasztok!

Amikor a Haladási sáv mind az 5 feladata kész, akkor rá kell kattintani az adott feladatra, hogy kipipálja a teljesítést. Akkor lesz zöld/ elérhető a következő szint.
    A zöld gombokra kattintva pipa kerül a feladatokra, a meglévő /eddig megszerzett Aranyos gombok beadásával.

upload_2026-9-24_18-3-9.png

farmerSS and -ágianyu33- like this.
  7. monika6767

monika6767 Törzsjátékos

Szia, innen hogy lehet kilépni, mert rákattintottam 9x, a 10-nél még hiányzik 1 gomb, de nem tudok sehol visszalépni a játékba, csak a cserkész jelvények gomb van. Köszi, ha segítesz,

8. valibori69

valibori69 Fórumlakó

Szia! Nálam is ez a kép van, a gombokat elköltöttem, de nem tudok tovább lépni. Nem vált vissza a feladatokra.

9. peter1022

peter1022 Fórum hercege

Ugyanez a hiba, gombolkodom, de nem jut eszembe megoldás.:wuerg::wuerg:xDxD
    Banánt még ki tudtam váltani, de nem lehet tovább menni. nincsenek feladatok.

10. szepesej

szepesej Fórumszaki

Gombok elköltve, de nincs új feladat ahol lehetne gyűjteni, hogy lehet tovább menni?

11. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Azért, mert ez az első expedíció. Majd valamikor érkezik a többi... egyenként.

A felfedező túra akkor ér véget, amikor mind az 5 szintet teljesítettük.

Kukackukac, Luminary and peter1022 like this.
  12. Luminary

Sziasztok!

Ez egy visszatérő mini-event.
    Nem mindenkinek van annyi tenyészállata, hogy az első pár órában teljesíteni tudja a feladatokat.
    Számunkra is újdonság ez a mini-event.
    Ahogy az ismertetőben írva van - 60 Aranyos gomb szükséges a 15. szint eléréséhez. Ami valószínű, hogy csak a következő mini-event idején fog megvalósulni.
    Ahogy @-BombadilToma- levezette az egyik hozzászólásában.

További jó játékot!

Ui. : Az ismertető a tapasztalatok alapján a későbbiekben módosítva lesz, ahogy azt már korábban jeleztük.

13. peter1022

peter1022 Fórum hercege

Köszi.
    Valahogy sejtettem, de ez az újdonságdömping elvette a kedvem az olvasástól. Csak belevágok mindenbe, hogy ne maradjak le semmiről sem.

farmerSS likes this.
  14. farmeres53

farmeres53 Fórumfelvigyázó

Ha csak a minimum követelménnyel megyek végig akkor is meglesz a végén a felhő?

15. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Azt most még senki se tudja, hogy miként lesz meg a felhő és mikor.

A dekort azt látjuk, hogy a sor végén van és a következő expedícióban megszerezhető, de a felhőről nem látni semmit, hogy miként kapjuk majd meg.

16. farmeres53

farmeres53 Fórumfelvigyázó

Remélem nem csak zsákba macska lesz a végén a sok tenyész állatért!

farmerSS likes this.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia
    A felhő szerintem egyenlőre messze van... pláne ha nem a legnagyobb csomagokat pakoltuk be...:music:
    Az ismertető és a valóság nem igazán találkozik... A dekor adatai nem stimmelnek... A felhőről egyenlőre szó sincs...:oops:
    De csak az hibázik aki dolgozikxDxDxD
    Mondjuk ha az ismertetőre hagyatkozom akkor a kicsi farmokon el sem kezedem a beadogatást... veszteség lett volna nekem is és a játékmesternek is... az ismertető hibájából:oops:
    Ahol a legnagyobb csomagnyi állatokat pakoltam be ott nem 9 hanem 10 pipa lett... :music: A dekor is messze van.. S a felhő majd csak utána jön valamikor8)

18. teomokus

teomokus Fórum ismerője

Sziasztok!

Nálam is ez a helyzet, pedig már mindent újraindítottam vagy háromszor, és és tenyészállat híjján sem vagyok... - Elég gáz!8)

MaMo78 and -Holdfeny-. like this.
  19. bjázmin

bjázmin Junior szaki

Sziasztok!
    megcsináltam az első túraútvonalon 5 feladatot különböző nehézségi szinteken, majd beadtam a gombokat, de továbbmenni nem tudok, nincs több feladat. Ha jól értelmezem a leírást és a hozzászólásokat akkor 1 minievent alatt 1 túraútvonal teljeíthető, azaz lesz még 2 minievent valamikor, amikor a másik 2 túraútvonal is teljesíthető. Jól gondolom?

20. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

A jelenlegi eventnél 1 felfedező túra van 5 egymást követő szinten, és minden szinten 3 különböző nehézségű útvonal van, ahol ki kell választani egyet.
    Ha kész mind az 5 szint, akkor a kapott arany gombokat beváltjuk. Ezzel a mostani event kész is.
    Senki sem tudja, hogy mikor lesz a következő és hogy mennyi mini event fog még érkezni.

Sylja, -ágianyu33- and GA-BI-O-Farm like this.