Visszajelzés Viva la paradicsom! eventcsevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by PepperPotts, May 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Na ugye mondtam hogy jó;):p Bár én az 1 sora érveltem, de a lényeg ugyanaz:music: Mondjuk hogy ezt a sok dekort amit innen / duplán jön/meg a piacról kénytelenek leszünk kiváltani/ ládák miatt / hova tesszük az jó kérdés:music::eek:

Last edited: May 20, 2019
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Tudod, ez már csak azért van, mert ráérek. Ha ráérek. Minden kivéve és túltermeltem a gazt, mert nem volt kedvem számolni. És az a 100% bónusz nem jönne rosszul, mert abból 100 darab sem jönne rosszul. Csak az a bajom, hogy az 5. sorban semmi nincs. A matricánál kevesebbet ér az egész 5. sor.
    Az 1. sorban 200%os bónusz van. Az egy kicsit többet ér ennél, És töredéke nem kell hozzá, mint a 2. sorhoz.

GA-BI-O-Farm and DevilMókus like this.
  3. DevilMókus

Jogos ,egyébként nem éri meg.o_O Ezért is mondtam hogy idegi szempont ;)A 2 sorral alapvetően számoltam a dekor miatt hogy ott a legkönnyebb hozzájutnio_O, bár a kiváltója is adjao_O Érdekes...:music:
    Elszámoltam az érési időt az éjvirágnál,o_Oép nem fér bele a jack hatásába ,:oops:kénytelen voltam venni trágyát,:music: mintha a fogamat húznák. :oops:Akciósan 10000/ darab .Eddig csak eladtam, elvből nem veszek túl értlelteket.:music: Na ez is veszteség;):p

Döbi65 and spagetti24 like this.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Na ja, de abba a nyomvadt 5. sorba van a kulcs, amire szükséged van az 1-es gyémánthoz, ki van ez fifikázva xD

5. Szama

Szama Fórum veteránja

Érezhetően visszavettek a felröpik mennyiségéből. Remélem, hogy a hátralévő idő elég lesz arra, hogy a gazdakörit be tudjam fejezni teljesen. Az első két napban teljesen jól adta a felröpiket, még az eventgaz aratásából is. Ma reggelre már a leghosszabb érésű rémnövényre se adott annyit, amennyit addig. :(
    Jó lenne, ha nem ezen múlna az event teljesítése.
    Mindenkinek kitartást, és sikeres befejezést.

Kincső52, Döbi65 and DevilMókus like this.
  6. ginger.

ginger. Fórumprofi

Nálam is kevés a holdféreg. Hiába ültetem a hosszú érésű növényt, nem ad sok rőpit.

Döbi65 and Sanyat like this.
  7. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !

Most sikerült a felhőt megszerezni.
    Már csak 1 sáska kulcs kell a 2.ik részbe és 100 db holdféreg a 5.ik részbe, és kész vagyok

8. DevilMókus

Amit az első két nap után számoltam /200-300 túltermelés/az valóban nem reális már.:music:o_O Azt gondoltam hogy az 5h és a 5/30 érésidő közti különbség:music: De most csak a holdférget néztem egy 4h növényre, és érdekes...:oops::wuerg: 23 db egy terület és 26 hervadt../nem teljesen tiszta farm kb 20 kocka mínusz/
    Másik terület /202 kocka/ éjvirág 3.40/ 17 holdféreg ,27 hervadt szirom.o_O
    Nem kiugróan gyenge de kevesebb mint pár napja.. Jó nekem belefér de lesz akinek a röpi miatt nem jön össze szerintem...

nyuszi63, GA-BI-O-Farm and spagetti24 like this.
  9. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok eventezők!
    Sikerült megszereznem a felhőt és a 1-1 kitehetőt.
    Holnap folyt. köv.....
    Mindenkinek sikeres eventbefejezést kívánok és aki még küzd a felhőért, kitartást... Meglesz....:)

10. Blökix

Blökix Fórum hercege

Event lerendezve,kész lettem.

11. -DDani06-

-DDani06- Fórum-zöldfülű

Az eventgaz régen elfelejtve,de a féreg felröppenők nem jönnek,hogy lehet így felmérni

Döbi65 likes this.
  12. DevilMókus

Gratula ! Felhő kész nálam is, ismét a golfpálya kutya kettős került fel. ;):pAz 5 -ős és az 1 sor van hátra( min gaz hiány), de előbb lehozom a röpit a másikból (ól megvan) még 200 hiányzik a befejezéséhez, és akkor megcsinálom ezt is..;):p
    Mindenkinek kitartást aki küzd.o_O:inlove:

Döbi65 and GA-BI-O-Farm like this.
  13. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Ügyesek vagytok! Gratulálok! :)
    Nálam necces a vége, még a felhő sincs meg. Ahhoz hogy teljesen elkészüljek 421 féreg kell. A fontos részekhez 150-nel kevesebb, de még úgy is kételkedem benne, hogy sikerül.

Döbi65 and DevilMókus like this.
  14. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok kész van a felhő a rávalókkal együtt, bár képet azt nem tudok készíteni, a plusz kitehető a férgek röpködésétől függ, de fontosabb a hervadt szirom ami nem akar , de kivárok az event végéig, hogy ól legyen, vagy lombház fejlesztés.

alpha58, Döbi65 and DevilMókus like this.
  15. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Sziasztok. Én kész lettem az egész g.k-vel. Képet én se tudok hozni, de ide is írom: próbáljátok meg a röpizést 2x1-es földben. Nekem bejött! Sokkal több röpit ad. 6 - 8 órás (vagy ennél rövidebb) növényekre is :+Démoni bokréta, víz, trágya.

alpha58 and DevilMókus like this.
  16. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Nálam megugrott a röpik száma, mióta nem event gazt ültetek. Úgy néz ki, hogy mégis meglesz a felhő, sőt ki tudom váltani a következő területet a Gombaerdőben. :)

17. DevilMókus

Gratula ! :pIgen röpizni nem jó event-gazzal.o_ONekem is hiányzik a teljeshez 500-500 gaz.De előbb a 200 hiányzó röpi majd egy -egy terület e-gaz.o_O

Döbi65 likes this.
  18. Tron35

Tron35 Járnitanuló

Sziasztok ! A szarkofág körte fa hol kiváltható ?

19. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Szia. Titokzatos csemetéből (Kísértet rémítő talányos fa) vagy a "Városi kertészkedés" gazdaköri feladatból lehet szerezni.
    (Vagy cserenapon)

GA-BI-O-Farm likes this.
  20. Puszpang

Puszpang Rutinos

Nagyon tartottam tőle,hogy nem tudom befejezni,de szerencsére pár órával ezelőtt kész lett a felhő a rávalókkal együtt;)

Döbi65, GA-BI-O-Farm and Ribiszke like this.
Thread Status:
Not open for further replies.