Visszajelzés Viva la paradicsom! eventcsevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: PepperPotts, témanyitás ideje: 16.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Felhő beüzemelve, horrorparadicsom megetetve. Sikerült felszabadítanom még egy területet a gombaerdőben, így a teljes befejezéshez szükséges 60 féreg simán meglesz 2 kör hosszúérésűvel. :):D

Sikka1, Gio és nyuszi63 kedveli ezt.
  2. Hooker78

Hooker78 Utánpótlás-írogató

Hát nekem a felröpit nem nagyon adta sajnos ,igy lehet a paradicsom ol sem lesz meg .

3. Faültető

Faültető Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 7 holdféreg kellene még, tudna küldeni valaki ajándékba. Én m már sajna nem tudom viszonozni.
    Köszi!

4. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

De hogy milyen ügyes vagyok, ezt reklámozni kell, hajottam a sárga ólra is meg is lett hozzá a hervadt szirom, és ültetés után kiderült 1100 evengaz kell még, úgyhogy a sárga ól nem lesz meg, nem volt kedvem kikapálni amit ültettem. :), de sebaj ez csak sárga

nyuszi63 és Ninett79 kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Áh, ne bánd!
    A sima ól ha megvan, az is elég. Én még azért hajtok. :)

DevilMókus, GA-BI-O-Farm és Katka54 kedveli ezt.
  6. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

repi kell hozzá?

Ninett79 kedveli ezt.
  7. Ninett79

Nem. Megleszek már. :)
    Mindjárt aratok. 20 kell még, az már meglesz. :)

Gio, kovacstne, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  8. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Sziasztok. Kérek mindenféle jelvényt!-mazohista ,év dolgozója,legjobb brigád tag , kiváló farmer,stb.Kész lettem mindennel és mind a 6 farmomon.A rémen ma még a arattam,de már minden vissza van rendezve.12 óráig még lehet szirmot aratni,beadni!Most a rövid is elég jól adja. Mindenkinek sikeres befejezést.:p:D;)

Gio, nagymami2, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Bár nem hajtok sztahanovista jelvényre (lehet, hogy a mai fiatalok nem is tudják, hogy mi az ;)xD), de úgy alakult, hogy nem csak a felhőt sikerült megszerezni, hanem a teljes gazdaköri feladatot is kimellesztettem :D:inlove: - vásárlás nélkül, mielőtt felröppenne az a szöveg, hogy persze, kosarakkal stb. [​IMG] :D:inlove:
    És íme a fullos gazdaköri pipája: [​IMG] :D:inlove:.
    Sok sikert nektek is, még van két és fél óra a Teliholdkert zárásig. Gratulálok a már végzetteknek! :D:inlove::inlove:

Leho69, Gio, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  10. Micimaci68

Micimaci68 Junior szaki

Hiába hajtok, nem lesz meg a felhőm. Még mindig kell 15 holdféreg, pedig folyamatosan ültetek. A másiknál a sárga fejlesztést nem sikerült elérnem, de legalább az alapól megvan.

Gio kedveli ezt.
  11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Elküldve !o_O figyelj;)
    Micimaci 68 is;)

Gio kedveli ezt.
  12. DevilMókus

Hát a jó hangulatót célzó versikéim ellenére , keserédes ez az event mint a trónok harca vége..:oops::music:
    Nagyon elgondolkodtató hogy Ninett-nek vagy Holdfénynek röpire kell vadásznia akiknek sokkal nagyobb tartalékjaik rálátásuk lehetőségeik vannak a játékra mint nekem,o_O mert egy aratás kihagyása végzetes lehet:oops: Ha nem használok hétfőn jacket ,és kedden nem érek rá tutti nincs meg/ nem tudtam volna röpizni/ Miért egy olyan event felületen van röpi vadászat ahol se hosszú érésű se nemesítés se egyéb eszközök nincsenek (pld panni)?? Érdekes...:oops: Sajnálom akiknek nem sikerült, pedig harcoltak érte tényleg:sleepy:
    Nem megy jó felé a játék, úgy érzem...o_O:wuerg:

13. pöttön

pöttön Járnitanuló

Köszönöm a segítségeket !

Utoljára szerkesztett: 22.5.19
    DevilMókus és mebajah kedveli ezt.
  14. Ninett79

Megy. :)

15. DevilMókus

Szintén.. figyeljo_O

16. pöttön

pöttön Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm !

Köszönöm szépen !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.5.19
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

555 holdféreg megy a trutyiba perceken belül. Ezért nincs szükségem felröpi ajándékra. Hervadós 159 megy a trutyiba.
    Sziromból pedig nem is tudom hány maradt meg.

Gio, DevilMókus és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Pusszantás mindenkinek! Meg vannak a kukacok, nagyon szépen köszönöm Kovács Nikinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Álmomban ne jöjjön elő az ilyen event!!!!!!!!!!!!!!!!!

renyke44, genka53, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Pondró ügyileg túl szárnyaltalak... :p hervadtból 100 maradt... sima sziromból 1200xDxDxD

Gio, DevilMókus és Leho69 kedveli ezt.
  20. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Én figyelmetlen voltam. Csak 10 db hervadt szirom hiányzott még reggel, a többi megvolt, de úgy gondoltam, nem aprózom el, 2-ig még bőven van időm. Hát, nem volt. 12 után már hiába arattam, le is hervadtam rendesen! Így jár, aki rutinból játszik.
    De azért örülök a többiek sikerének.

Gio, genka53, DevilMókus és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.