x2

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 2.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

2. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Sziasztok! Egy ideje mar nem jatszok, de most kaptam egy emailt egy pay safe koddal, hogy visszaterjek. A kerdesem ay lenne, hogy hol tudom bevaltani? Mert nem igayan sikerul megtalalni :$

3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A következő vásárlásod alkalmával tudod beváltani!

4. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Es ay akkor hogy is mukodik? Mennyit er? Hogy tudok vele fizetni? Vagy mit tudok erte kapni?

5. Angyalszárny

Szia!
    Mivel két különböző kód van érvényben, kérdezném melyikről van szó? csak számok vannak a kódban vagy betűk is?

6. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Csak számok. 7 napom van rá h frlhasznaljam.

7. Angyalszárny

Szia!

Akkor az egy rendes PSC kódszám.
    Pakold a kosárba amit vásárolni szeretnél, fizetés gomb, PSC fizetési módnak válaszd, add meg a kapott kódot, ha szükséges egészítsd ki . Nagyjából 1000 ft körüli összeg amit az ajándék kód tartalmaz!

Utoljára szerkesztett: 3.2.18
  8. Bianka51988

Bianka51988 Utánpótlás-írogató

Szaisztok!

Segítsetek kérlek, hol jutok fojtófűhöz? Sajnos figyelmetlen voltam és beadtam mindet...

9. Bianka51988

A "tökre meglepő" felhőre kitehetőhöz hol lehetett hozzájutni?

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Pár óra múlva kapsz a rendszertől 5 db ilyen növényt, amivel kezdheted a szaporítást.

Addig ültess kérlek mást növényt. Figyeld, mikor érkezik a pótlás.

Imi* kedveli ezt.
  11. mamarygen

Szia!

2017. november 21-én vehettük át Rackótól, a napi belépési bónusz keretében.

Tökre meglepő

Érési idő: 10:00 óra
    Szükséges szint: 2.
    Tapasztalatpont: 860 tp vagy btp a kihelyezéstől függően
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas kertet kivéve)

Van egy lehetőség még a játékban, hogy ezt a tárgyat megvehessük.

A Farmárudában 125 farmpengőért beszerezhető.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmáruda.14651/#post-813019https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmáruda.14651/#post-813019

Imi* kedveli ezt.
  12. Bianka51988

Nagyon köszönöm a segítséget mindkét esetben :) és még egy... a "karneváli mackó 3"-at hova avgy mire lehet kitenni? Régebben kint volt de most leszedtem mindent, átrendeztem a farmot és nem találom hová tehetném...

13. mamarygen

Szia!

Ezt a tárgyat már egyszer kihelyezted a farmodra, azt írtad.

Mivel ez egy összeépített tárgy, a név mellett jelzi a szám ezt, nem esik részekre, amikor a menübe kerül a váza ikon alá.

Onnan Te bármikor kihelyezheted, ha van elegendő üres, földterület nélküli helyed a termő területeke, vagy van olyan területrész a kerge kertben (kincses szigeten) amire ez elfér.

Imi* kedveli ezt.
  14. Bianka51988

Szuper

Szuper akkor én rontok el valamit :( Köszönöm szépen!

15. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! annyira bosszant, hogy sem a titokólak, sem a titok fák soha ne adnak új dolgokat. Még most a teleholdas fák is csak olyat adtak ami már van.:cry::mad:

16. mamarygen

Ha gondod van, írj kérlek farmnevet és a farmhoz tartozó ID-számot.

Jelezd, mit ellenőrizzünk.

Szívesen segítünk, de tudnunk kell hol és minek nézzünk utána.

Imi* kedveli ezt.
  17. mamarygen

Szia!

Help topicban jelezted a tapasztalatodat.

Nincs közvetlen kérdésed.

Ez így a Panaszkönyvben, vagy a titokólas, titokfás csevegőben jobb helyen lenne.

Tedd meg kérlek, hogy átmásolod valamelyik javasolt topicba a panaszodat. Köszönöm.

-ágianyu33- és Imi* kedveli ezt.
  18. hucsievelin

hucsievelin Fórum-zöldfülű

szisztok nem tudom jo helyre irok e de lenne egy olyan kérdésem hogy jelöltem szomszédokat már 3 napja de semmi nem igazolnak vissza de már nem is tudok jelölni mert nem engedi és igy a kerge kertet hogy birom ki takaritani ?? létszi segitsetek

19. mamarygen

Szia!

Nem a kerge kertet kell kitakarítani, hanem a szédült szántódat. Összekeverhetted a neveket, igaz?

Javaslom, alaposan tekintsd át a szomszédokkal kapcsolatos információkat a linkről. Kattints a zöld feliratra, és már olvashatod is a tájékoztatót.
    Azokat a játékosokat, akiknek a farmos ikonja fátyolos színű, kitörölheted. Helyette keress, hívj meg újabb társakat (13 fő veled együtt elegendő a szédült szántó kitakarításához.).

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/

Imi* kedveli ezt.
  20. hucsievelin

hucsievelin Fórum-zöldfülű

igen össze kevertem bocsánat :( köszönöm szépen akkor át is olvasom

Lenne egy olyan kérdésem hol tudok szomszédokat bérelni ??

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.2.18