Visszajelzés Zoknitöltés eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Dec 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Hát most, most méééééért kötözködsz?
    Olvass és értelmezz ;):)! És nem megsértődni! :inlove:
    Minden figurának 3 ajándékot kell, hogy adjál, hogy kielégítsd és tovább mehess, amely 3 ajándék lehet akár egyforma is, a pajtád tartalmától függően. Majd ha megindul az event, akkor biztos már világosabban látod át te is. :p

2. długa

długa Járnitanuló

4 fajta doboz van . Max. 3x küldhetsz. Meg kell nézni a lehetőségeidet , van e, és milyen ajándékot kaphatsz érte. Ha minden ok, akkor ua-zt akár 3x választhatod. De tudod semmi sem kötelező! Felül számolja az ajándékok számát, felhő. ;)

3. narancs41

narancs41 Utánpótlás-írogató

köszönöm:)))))) nem jöttem volna rá:-DDD

Puszpang and Fenyvesi1010 like this.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok! Na most izgulok, hogy hiba nélkül, időben induljon az event...13.07-kot rutinból kinyitottam a Rackós ajit:eek:>:(:wuerg: így 7 percem lesz az első aratásra, ha tp-t és röpit is akarok...kénytelen leszek mindent 1 lapra feltenni, 55-kor elkezdem learatni a tojásokat meg a kütyüs területeket, tp-növelők már betéve és így talán lesz időm körbemenni a pannikkal, ha időben indul az event...ha nem, akkor bukta van. Kellett nekem belépni...:mad:

5. pijutka

pijutka Járnitanuló

Szia! Én ezt már korán reggel félálomban megtettem :(
    Neked még bejöhet, nagyon drukkolok, hogy időben induljon!!! :)

6. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

287 ajándékdoboz röppent a kezdéskor. Viszont mindkét malmom áll, törlődtek a beállított keverések...

Maszatka47 and Fenyvesi1010 like this.
  7. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Érezze magát megkövezve aki fákat mondott...nulla értelme volt fásítani...only 20 órásak voltak kitéve. Direkt hagytam területet ahol növény volt kint az többet adott mint 2xx db fa... Erről ennyit..

8. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

én elfelejtettem , hogy honnan lesz virágfüzérem, amit a gazdaköribe kell beadnom ? :)))kezdem magam elveszíteni :)

osztrak12, Gio and Fenyvesi1010 like this.
  9. szendrei62

szendrei62 Utánpótlás-írogató

Virágfüzért hol és miből lehet termelni?

10. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Hoppá! A varázslatos éj nevű új gazdaköri küldetés első 3 feladatsorát megcsinálva 1100 eventnövényt (is) kapunk, nem kell szaporítani!

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre nincs a játékban, majd amikor megérkezik a következő event.

12. |Tamás|

Szia!

Következő event érkezésével...

13. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Megkeresselek? :music::music::music:

14. |Tamás|

Szia!

Hírek felületen.

15. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Kedves tevehajcsár! Félreértettél valamit, mert 20:00 alapfák voltak nálam is kint 6db raktárház, 5db alap ól, tölgyben a kupák full és van 5db panni ami 5x5%=+25% esély felröppenőre és így lett 363db doboz. Ha ebből levesszük a +25% esélyt (ami nem azt jelenti ennyivel biztos emelkedik az eventes felröppenő) akkor kaphattam volna 290db dobozt. Szerintem még ez is elfogadható lenne.

16. Fenyvesi1010

Most esett le? o_Oo_Oo_O

17. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

léciiiiii :) huuuu , ez a karácsony , meg a sok bejgli :)))no meg a szemüvegem sem találom :)))

18. Fenyvesi1010

Kontaktlencse jó lesz? o_Oo_Oo_Oo_O

19. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

A legfrissebb híreknél kell az ajándékot átvenni

Fenyvesi1010 likes this.
  20. chrisbori

chrisbori Utánpótlás-írogató

Nálam a lóhere egy földön 45-öt, az ugyancsak 20 órás fák az esőerdőn 65-öt adtak. De biztos lesz ez még így se.

Thread Status:
Not open for further replies.