Visszajelzés Zoknitöltés eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

http://kepkezelo.com/images/zobml93buff4fqvtwj0h.gif
    Hááát, pont most kéred amikor órákig kell sorban állni. Majd Húsvétra megkapod. :D A kínai is tud összeadni, addig jó lesz az is. :D
    Lenne egy kérdésem: hogy lehet képet berakni és nem csak linket? Egyszer valahogy sikerült, de azóta se tudom hogyan. :D

Maszatka47, miniowl, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  2. bokoreva

bokoreva Utánpótlás-írogató

Én sem találom a virágfüzért! Valaki esetleg?Köszönöm

3. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia! Fórumok-Központ-Eventek-Mini-Event-Zoknifeltöltés és Karácsonyi event közös gazdaköri feladata.

Maszatka47, ulmo12 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

kép.png

Katt rá, kér egy linket a képhez és már kész is ;)

Maszatka47, Fenyvesi1010, miniowl és 8 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Szia Marika. Pont ezért nem szabad visszavonulót fújni. Nem kell az ilyenekkel törődni még akkor sem ha rosszul esett. Ez csak 1 volt a sok-sok-sok közül. Sokkal több pozitívumot kaptál mint ez az egy negatívum.

Fätum, Maszatka47, Fenyvesi1010 és 17 más kedveli ezt.
  6. julika080766

julika080766 Fórum-zöldfülű

A mostani event segítő gazdakörijéből most csak az első 3 feladatot tudjuk megcsinálni. A 4. feladatot csak a Karácsonyi eventben tudjuk folytatni, ott fogunk kapni virágfüzért ami annak az eventnek lesz a növénye, tehát most senki ne keresse. 2 event lett egybekötve a gazdaköri feladatban, viszont ha megcsináljuk, nem kell 10 magról szaporítanunk abban az eventben sem. A Karácsonyi eventnél fogunk szólni hogy ne felejtse el senki kivenni a gazdaköriből a magokat, addig el kell tenni pihenni .

Sajnos néhány gazdatársunk gyermekes vágyait itt éli, s nem válaszol érdemben, hanem szórakozik válaszadás helyett.

Fenyvesi1010, Leho69, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  7. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok!
    segítsetek honnan lesz virágfüzér?

Na jól van már elolvastam ne keressük csak a karácsonyi eventben;)

Maszatka47, heureca3, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Szia. Ezt most nekem írtad hogy nem segítek? Vagy miért idéztél be?

Maszatka47, miniowl, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ez most komoly?
    Segítség?
    Segítség! Virágfűzér!

Maszatka47, meszimarsi, taga1 és 14 más kedveli ezt.
  10. bokoreva

bokoreva Utánpótlás-írogató

Szia! A gazdaköri feladatot megtaláltam , teljesítettem is.De magom nincs amit el ültessek nem tudok tovább menni (aranyhaj) Köszönöm

11. Totyizselé

Totyizselé Járnitanuló

Sziasztok! Nekem az event leírásból nem egyértelmű, hogy szerezzük meg a felhősort és a kitehetőket? Teljesíteni kell a 4 ajándékozást és akkor egyben megkapjuk?

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  12. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Én már most imádom ezt az eventet, s vele együtt a mai napot. Az ajándék, a kellemes és hasznos változások a Karácsony hangulatát idézik. Egészen feldobódtam tőle. Szép estét és sikeres eventezést kívánok Mindenkinek !

maszilva, Maszatka47, Fenyvesi1010 és 9 más kedveli ezt.
  13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Teljesíteni kell a 4 karakternek a 3-3 ajándékát, és akkor kapjuk meg hiánytalanul a dekorokat és a felhősort.

Maszatka47, Fenyvesi1010, miniowl és 11 más kedveli ezt.
  14. kukori80

A kettes számú a felhő és a kitehetők. 12 feladatot kell megcsinálnod hozzá.
    Óóóó, balsors, köszönöm, köszönöm, megpróbálom berakni a képet:
    sikerült.

Maszatka47, Fenyvesi1010, miniowl és 12 más kedveli ezt.
  15. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia! A magok ott vannak, ahol mindig voltak, lesznek: a vetőtáblán. Ha nincs magod, talán nem is olyan nagy probléma. Nem tudod szaporítani, amíg segítséget nem kapsz...... Trollkodjátok szét a csevegőt nyugodtan. Ezzel csak az a gond, hogy vannak, akiknek tényleg szükségük lenne segítségre. Nem kapják meg, mert mindenkinek véges a türelme, segítő szándéka....

Fätum, Maszatka47, Fenyvesi1010 és 10 más kedveli ezt.
  16. monik29

monik29 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Miért nem lehet egyben megcsinálni az egészet ?? Köszi válaszotokat

Fenyvesi1010 és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Maszatka47, Fenyvesi1010, miniowl és 10 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Teljesen egyetértek. Az előző event végén már senki nem válaszolt semmire mert megunták. Ez lesz most is ahogy látom.

Fätum, Maszatka47, Fenyvesi1010 és 15 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Mert nem! Ez 2 részletben lesz.Ez a központ döntése, most erre milyen választ lehet adni??? :)

Maszatka47, Fenyvesi1010, miniowl és 12 más kedveli ezt.
  20. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nemrég értem haza a munkából,először teljesítettem a gazdakörit, majd arattam, lett összesen 455 db ajándékdobozom.
    Most elültetem a szalagtulipánokat, de már csak reggel aratom le.

maszilva, Maszatka47, Fenyvesi1010 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.