Visszajelzés Zoknitöltés eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. silk57

silk57 Junior szaki

Sziasztok, a varázslatos tél gazdaköri feladatba beadandó virágfüzér hogy szerezhető? Sgitsetek, kérlek. Köszönöm.

silk57

_Cygnus_ és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  2. silk57

silk57 Junior szaki

köszi a választ, az előbb olvastam el, majd karácsonykor, de akkor hogy teljesitsük a feladatot?

3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

De tudom, mert egyrészt benne van az ismertetőben, másrészt kb. minden második komment erről szól...jövő héten indul a karácsonyi event, annak lesz az eventnövénye, akkor tudjuk folytatni a gazdakörit.

4. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

szia. pontosan úgy. karácsonykor. merthogy ahhoz az eventhez tartozik.;)

Fenyvesi1010, Gio és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Utolsó feladatba még 2x beadás hiányzik.12,20 órakor aratok és a növényem kész lesz.Utána visszapakolás és hoszut ültetek, mert dobozkám majdnem elfogyott.Várom a Virágvüzért!Talán kibírom
    21.-ig!Addig viszont az ünnepi előkészületek lesznek.Idő van,szép lassan az is meglesz kapkodás nélkül.

6. Kókusztej

Kókusztej Törekvő

Ne haragudj, de ilyenkor olyan kis tudatlannak érzem magam :oops: De én akkor is a virágfüzért akarom! xD

Fätum, -Fülemüle-70, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  7. csinzáno

csinzáno Fórum-zöldfülű

Szia ! Én is itt akadtam el nem értem a feladatot hogy lesz virágfüzérem??

8. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) majd karácsonykor megérted :D de addig is olvasd, értelmezd az event ismertetőt :D :D

9. Kókusztej

Kókusztej Törekvő

Szia! A virágfüzér a következő event növénye lesz. Ne is keresd mivel nem fogod most megtalálni. Kérlek terjeszd az igét, hogy máshoz is eljusson eme hasznos információ, mert már így is teljes fórumpánik alakult ki :D
    Azon gondolkoztam, hogy a gazdaköri feladatsor ismertetőjénél nem lenne célszerű 72-es Times New Roman betűstílussal inkább az elejére kiírni hogy a virágfüzért senki se keresse? :DxD

Utoljára szerkesztett: 15.12.17
    taga1, _Cygnus_, szemike50 és 8 más kedveli ezt.
  10. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szia!
    Be kell menni egy virág üzletbe és jő pénzért csinálnak neked:D:D

11. lazanne

lazanne Fórum félistene

Jó ötlet.:)

szemike50 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  12. Bence140602

Bence140602 Aktív író

Nekem tetszik a mostani event. Ajándékozni nagyon jó. Remélem Beigli Mama, Miki Mókus, Rénszarvas Rudolf no és Pingvin Paula is meg lesz elégedve. Szerintem szerények és mindennek örülnek.
    Minden játékostársamnak jó játékot és sok meglepetést az otthoni karácsonyfa alá !
    Egyik játékostárs

taga1, -Fülemüle-70, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  13. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok , szép napot kívánok Mindenkinek ! :):):) Ezúton bejelentem, megint elbaltáztam. Hajnal 3-kor learattam az eventgazt Racs nélkül. o_Oo_Oo_O Álmos voltam, de pontosan így nyíltak ki a szemeim, csak mindkettő, mikor újraültettem. :cry::cry: Ismét gratulálok magamnak. :music::music::music: Még aki ma is virágfüzért keres , bátran forduljon hozzám, kezdek szelektálni, kinek adok belőle. o_Oo_Oo_O

Utoljára szerkesztett: 15.12.17
    Fätum, brekkencs., -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  14. zuzumama

zuzumama Fórum-zöldfülű

Szerbusztok segítségre van szükségem, Sajnos nem tudtam rájönni hogy az új gazdaköri feladatban a virágfüzér hol szerezhető be. A segítséget előre is köszönöm.

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre sajnos sehol, hisz nincs még karácsony. Következő event.

drunyi, HéricsBáró, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  16. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Nem hiszem el, hogy még mindig, minden oldalon 10x megkérdezik legalább a fűzért....
    Semmi mást nem lehet olvasni.
    Bocs hogy ezt írom, de minek akar játszani az, aki nem tud olvasni, vagy ha véletlen el is tudja olvasni nem érti meg mit olvas???
    Hihetetlen......

Egyébként a virágfüzér ugyan olyan minta rózsafüzér, nagymamáktól lehet kérni és az eventbe beadni... xDxDxD

drunyi, meszimarsi, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  17. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, ne csináld már , most írtam eggyel feljebb. És mások is írták elég sokszor, csak olvasni kellene !!!! EZ ZOKNIS EVENT, IDE SZALAGTULIPÁN KELL, A VIRÁGFÜZÉR A KARÁCSONYI EVENTHEZ KELL MAJD. ÍGY ÉRTED ESETLEG??? EVENTISMERTETŐ + ELŐZŐ HSZ,-EK. :music::music::music:

majoranna65, drunyi, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  18. Bence140602

Bence140602 Aktív író

Nekem, csak nekem 1-et !!!!!!!!!!!!!!Meg ne tudják a többiek !!!!!!!!!!!!!! Csak úgy titokban...............

Fenyvesi1010 és lazanne kedveli ezt.
  19. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Én is kérdeztem már butaságot - úgy hívom, hogy hirtelen felindulásból elkövetett hülyeség - de nem 151-edikként. Bocsi

drunyi, taga1, brekkencs. és 5 más kedveli ezt.
  20. kiscsikó123

kiscsikó123 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Én nem keresek virágfüzért :D:D:D:D
    Egy-két hasznos ötletet viszont igen. Mindenhol mindent kiszedtem és a tulipánokkal lassan a végére érek, de mivel nincsenek szuper dolgaim így a felreppenők nem igazán reppennek. Holnap reggel vissza is pakolnám a megszokott dolgokat, már csak az a kérdés mit is tegyek, hogy a dobozok is meglegyenek?
    Személy szerint nagyon örültem ennek az eventnek, azt hittem, végre, lesz egy olyan, amit végig tudok csinálni. Most egy kicsit elkeseredtem :eek:
    Szóval kedves tapasztalt játékostársaim, mit, hova tegyek?

Swordfish, _Cygnus_, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.