Visszajelzés Zoknitöltés eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy kérdezte már valaki (mert olvasni nem tanítottak meg) a virágfüzért hol találom mert lassan kész vagyok ezzel az eventtel és csinálnám a gazdakörit tovább!
    Na mindegy szerintem a héten nem olvasok Fórumot mert engem idegesít pedig nem kellene! Sok dobozt meg miegymást, sziasztok!

jerikoi53, taga1, brekkencs. és 2 más kedveli ezt.
  2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Azon gondolkodom, miért nem lehetett kettéválasztani a gazdakörit, és akkor nem lenne ennyi értetlenség?:oops::oops:

borhas, judy95 és lazanne kedveli ezt.
  3. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Szia

Röviden: jövő hétig várni kell a virágfüzérre, a következő event növénye lesz.

Bővebben: az alábbi hozzászólásokban megtalálható a kérdésedre a válasz
    26, 95, 96, 154, 155, 158, 191, 192, 218, 219, 22, 231, 232, 236, 249, 251, 259, 266, 276, 295, 309, 320, 326, 328, 341, 352, 366, 377, 383, 386, 387, 392, 395, 410, 411, 412, 454, 457, 478, 504, 506, 508, 533, 516, 547, 552, 553, 556, 559, 568, 575
    (Valamiért úgy érzem, h. csak viccelsz ezzel a virágfüzér kérdéssel.)

Ha Téged idegesít a Fórum olvasása, képzeld magad a többiek a helyébe, akik a virágfüzér kérdéseket olvassák.
    Azt végképp nem értem, ha nem fogod olvasni a Fórumot, akkor miért teszed fel a kérdést?

Fätum, HéricsBáró, moonubul és 12 más kedveli ezt.
  4. zebraful

zebraful Fórumelemző

Mielőtt a kardvirágomba dőlnék, elmondom a csevegőbe!!! - gondolom jó helyen járok, ez a csevegő - hogy 6 dobozom van eddig kész.
    A virágok délután 2-re meglesznek, aztán a felröpiket üldözöm, mert abból még majdnem 800 hiányzik. Nekem a hosszú érésű növények jönnek be, az állatok, fák nem igazán. Idő van, ajándék van , miért ne dobozozzak? Ez jó kis event, nem kell folyton a gép mellett ülni, most indulok szaloncukrot venni. Nálunk a zselést és a gyümölcsöst szeretik a gyerekek.:D Kell a fára, - nem sok-, kell a fa alá rengeteg!!:p

taga1, genka53, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  5. Kókusztej

Kókusztej Törekvő

Szia!
    Én általában szegfűt szoktam ültetni, hozzáteszem többek között azért is, mert a növénynemesítésnél a plusz TP ki van fejlesztve. Ha van tavaszi koszorúm azt is fel szoktam pluszban használni, mivel az 30%-kal több TP-t ad 12 órán keresztül. Nyilván ha nem használok mellé SZT-t akkor csak egyszer tudok vele aratni, de annyi baj legyen. Oldalt fák vannak kint (egyszerűen nincs kedvem leszedni őket), igaz azok nem adnak annyi felröpit, de több mint a semmi. Pannim egyáltalán nincs.:)
    Én eddig ezekkel a trükkökkel eventeztem és mindig meglett a kellő mennyiség. Koszorúm az esetek többségében nincs is, csak ha nyerek valahol.
    Valaki a rózsára esküszik. Nálam pl. abból alig-alig jön.
    Sok Sikert!:D

genka53, meszimarsi, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  6. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Szia. Ültess minél hosszabb érésidejű növényeket. VÍz+trágya esetleg szupertrágya.

7. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Legendával hogy állsz illetve milyen szinten jársz?
    28-29 legendával müködik már elég régóta tesztelem.
    Amit javasolnék számodra napi 2 aratás s simán lesz kb. 300 röpi/nap.
    Farm mindhárom terület medveól ez (tojáspuncs,valentin napi cserép +víz) 10óra:24 perc szélek alma és szilvafa a táphoz.
    Baha mindhárom terüeten koala ez (tojáspuncs,valentin napi cserép +víz) 9óra:10 perc szélek eukaliptuszfa a táphoz.
    S részben önfenntartó igaz egyszerre nagyobb CSP befektetést igénnyel de hosszabb távon megéri

_Cygnus_, eko19, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  8. kiscsikó123

kiscsikó123 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen. Szegfűnél még nem tartok. Ilyen-olyan nyert koszorúm van 1-2 majd azokkal kombinálok8)

_Cygnus_ és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  9. kiscsikó123

Köszönöm szépen 8)

Fenyvesi1010 és Petike1968 kedveli ezt.
  10. tappancs

tappancs Fórum mestere

Úgy tudom, hogy a csupa nagybetű használata a fórumon = a kiabálással!
    Nyugi.....
    Ő csak egy kérdező, egy kezdő farmozó. :)

11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Bocsi, de ez tényleg egyértelmű!Ha nem olvasunk,akkor nem!

12. kiscsikó123

75-ös szinten vagyok. Legendám nincs illetve még azt sem tudom mi az :eek:
    Bahán sincs még koalámo_O
    No de sebaj, majd egyszer biztos lesz ez is az is :D Addíg is akkor maradok a hosszú érésű növénynél meg a sűrű imádkozásnál:D:D

Fätum, ursa11, rencsike982 és 10 más kedveli ezt.
  13. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Nos ki hogy áll?

Nekem a következő aratással ami 4 óra múlva esedékes meglesz a 19200 növény. Felröppenő sajnos még nagyon kevés van: 794 db

taga1, Swordfish, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  14. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Köszönöm válaszod!
    Nem akartam zölddel írni amire válaszoltál mert még azt is megkérdezték volna, hogy most ez miért zöld......
    Tudok olvasni és sikerült is elsőre, és tudom, hogy mikor várható a virágfüzér! viccnek szántam volna

majoranna65, taga1, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  15. kovacsniki84

Szia.

Bölcs Tölgy csúcsa :
    300 csillag az ára.
    A gazdakörben a tenyésztők versenye illetve kiállítás adja a kupákat amit
    ide tudsz berakni vagy pedig a kupákat kitudod rakni a farmra is amíg ez nincs kiváltva .

Bahán milyen állatok vannak kiváltva?

Utoljára szerkesztett: 15.12.17
    genka53, Swordfish, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  16. zebraful

zebraful Fórumelemző

Kb.ugyanígy. Még csak Péntek van, 2- től próbálkozom a hosszúérésű növényekkel, meglátom, mennyit adnak.Ha napi 2 dobozra való összejön, akkor Vasárnapra befejezhető az event, minden egyéb ráolvasás nélkül is. Persze ezek az én lehetőségeim. A farmon van 20 órás növényem, amit mindenféle csökkentőkkel le tudok vinni 11 órára, ez napi 2 aratás. A Bahán a dinnye a leghosszabb érésű, oda állatok és fák is kerülnek....még csak 1 nap telt el . Jó dobozolást minden gazdatársnak és sok-sok felröppenőt!!!

lukimi, taga1, brekkencs. és 4 más kedveli ezt.
  17. kiscsikó123

Maki, elefánt, papagáj, viziló is van meg vöröspanda
    A kupákból van kitéve a földekre, persze nem teljes még a sor, az 500 csillag meg odébb van. De köszönöm a sok hasznos ötletet, van még miért " dolgoznom"8)8)8)

nyuszi63, kovacsniki84, taga1 és 7 más kedveli ezt.
  18. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia!
    Gratu ehhez a gyűjteményhez, tegnap én is gondoltam rá, hogy megcsinálom, aztán feladtam, fáradt is voltam. Szóval köszi. Innen már csak ki kell Ctrl+C-zni, akinek éppen van hozzá türelme. :)
    Még csak 4 ajándékot osztottam ki szereplőinknek (a karaktereknek - őrület xD ), a tulipán szépen szaporodik, de a felröpi kevés, van mivel kötözni az ajándékot, csak nincs mibe rakni. ;)

Utoljára szerkesztett: 15.12.17
    taga1, genka53, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  19. kovacsniki84

Elnézést kérek 300 az az 500 :D

Az elefántból teljes baha két területen(esőerdő,Ültetvény) gondolom a zuhatag szigete is hiányos még ezért nem írtam
    aratásonként 30-40 röpit szedhetsz össze de a kupákat akkor vinned kell magaddal.

20. kiscsikó123

Köszönöm az elefántos tippet, ezt meg tudom valósítani;)
    Sokkal jobban hangzik a 300 :):):):)

genka53, meszimarsi, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.