Visszajelzés Zoknitöltés eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Jó reggelt és szép napot kívánok neked és mindenkinek! Érdeklődnék afelől, hogy hol tartasz röpi ügyben. Mi lett a reggeli aratásod eredménye, meglett a hiányzó röpi mennyiség? Remélem, hogy sikerült összehozni a kellő mennyiséget!! Sikeres befejezést kívánok mindenkinek!!!

Szabi451, Gio, Ivibaba54 és 7 más kedveli ezt.
  2. melcsi10

melcsi10 Járnitanuló

Szép jó reggelt ! Beszámolok majd este az egész ügyletemről ,most még ezerrel dolgozom az ügyért ! DE MEG LESZ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Még 28 hiányzik ,egy terület sárgadinnye még érik ! Köszi mindenkinek a jó és építő jellegű tanácsokat !

genka53, Szabi451, -ágianyu4- és 10 más kedveli ezt.
  3. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Tele van az összes hócipőm az eventekkel. Minden felturbózással sem lesz kész. Mától nem költök rá egy forintot sem!!!!! Minden meg van bundázva, hogy vegyen az ember felröpit is.

melcsi10 kedveli ezt.
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

Hisszük, mert nekem már van még 1 eventre való, és még aratok. Én is tyúkoztam és nyulaztam.
    Nem értem, miért nem válthatunk ki plusz kitevőt?!

szekulagábor, Gio, melcsi10 és 7 más kedveli ezt.
  5. melcsi10

melcsi10 Járnitanuló

Most fogok aratni ! 28 röpi kell még . Meglesz ???

Gio, Ivibaba54, benedekbobe63 és 5 más kedveli ezt.
  6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Melcsi, szép napot !
    Tudtam én hogy össze tudod hozni azt a többszáz felröpit, mert összehozható. Bátran kell változtatni az ültetésben, mert minden más jobban ad, mint az eventnövény (idejéből adódóan is). Javasolnám a következő eventeknél már amikor a fele e-növény megvan, éjszakára egy-két területre ültesd a leghosszabb érésidejű növényed, hogy a felröpi "ne maradjon le" a növényhez képest. Az érésidő csökkentőkről írtam, használd ezeket is bátran, légy taktikus. Nagyon fontosnak tartom, s megosztom Veled is ezen tapasztalatom, az eventre való felkészülés, itt is a leghosszabb érésidejű növénnyel, szélen 20 órás fákkal, raktárházakkal (ezekben is hosszú é-idős ólak) , hogy eventkezdés után minél több felröppenő jöjjön. a kezdéskor kapott többszáz felröpi segít a továbbiakban is.

Szia, de jó is lenne, ha kiválthatnánk (1.805 van), lenne miből.

GA-BI-O-Farm, emocy91, nyuszika215 és 7 más kedveli ezt.
  7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Én is örülnék egy ilyen lehetőségnek;)

szekulagábor, Swordfish, mebajah és 6 más kedveli ezt.
  8. magika

magika Fórum nagymestere

Szerintem meg! Nekem tegnap 40 db dobozom volt. Estére hosszú érésűeket vetettem és még nem is arattam le mindent meglettek a hiányzó dobozok, szóval ma reggel kész is lettem! Hajrá!

Ribiszke, mebajah, Gio és 6 más kedveli ezt.
  9. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia!
    Ne mérgelődj,ez egy játék.Én a bundázást nem hoznám ide,aki ésszerűen aratott-vetett annak meg lett.
    Bocs ,de muszáj voltam leírni,nem értek egyet veled.

10. Dellinger

Dellinger Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Szeretnék kérni egy kis segítséget, mert sajnos a felröpik miatt nem lesz meg ez a küldetés és nem tudom, hogy hol rontom el.
    Tegnap délelőtt meg lett az összes szalagtulipán, így elkezdtem a felröpiket csinálni, mert abból még hiányzott tegnap kb 2 adag.
    Ezeket ültettem tegnap délelőtt:
    Egyes szántó: 1x1 póréhagyma + 10 fa. (+1 db panni van itt) Eredmény: 45 felröpi.
    Második szántó: 1x1 póréhagyma + 15 fa. (+1 db kupa) Eredmény: 30 felröpi.
    Harmadik szántó: 1x1 póréhagyma +70 fa amiknek az érési ideje 20 óra (+1 db kupa). Eredmény: 30 felröpi.
    Hogyan tudnám megemelni még jobban a felröpik számát?
    A többi területen (Baha), még nem vagyok olyan magas szinten, de ott is kiraktam az összes fát és 1x1 területen ültettem, de ott sem kaptam 15-nél többet területenként. Nyílván nincs még az összes terület felszabadítva.
    Így ma reggel nekem még kb 160 hiányzik.

Gio és melcsi10 kedveli ezt.
  11. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia! Sárgadinnyéből meglesz bőven. Gratulálok! Jól taktikáztál. :)

12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Dellinger, lehet, hogy ez nem lesz meg... - előbb kellett volna idejönnöd, hogy olvasni tudtad volna tanácsainkat a felröpik gyarapítására. A 1106-os hozzászólásban leírtam a kezdetet és az event közbeni felröpigyártás módszerét, ez lehet segítségedre lesz a pár nap múlva kezdődő Karácsonyi eventnél.
    Nálam a fák nem igen váltak be, a leghosszabb érésidejű növénnyel várom mindig az eventeket és fele/háromnegyed eventnövény mennyiségnél már nappal és éjszaka is hosszút ültetek két-három területre, így szinte egyszerre van meg a felröpi és az e-növény.

13. melcsi10

melcsi10 Járnitanuló

Szia ! KÉSZEN van a felhőm !!!!!!! Nagyon-nagyon izgi volt az utolsó 17 óra .389 röpi hiányzott .most + 2 van ,de mindegyikterületen érnek még a rövid idejűek /gomba ,pár retek ,káposzta ,csili és egy terület elefánt ,retro lajhár /. Meglehet csinálni ,de dolgozni is kell !Köszönöm a segítséget ,a buzdítást és a szorítást ! Legyen szép napja mindenkinek ! Este jövök ! Sziasztok ! Boldogság és elégedettség érzése jár át .

maszilva, taga1, Farm_Tadity_ és 15 más kedveli ezt.
  14. melcsi10

melcsi10 Járnitanuló

Bocsi ,hogy nem értek Veled egyet! Kérlek olvasd el a nekem küldött ,címzett hozzászólásokat ,tanácsokat és ezek szerint próbálj meg termelni . Nekem nagyon jól beváltak ezek a tanácsok ! Legyen mérgelődés helyett, mosolygós szép napod !

taga1, Ribiszke, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  15. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

De mérgelődök, mert egy csomó pénzt (forintot) ráköltök és még sincs meg az utolsó doboz. Azelőtt mikor nem költöttem rá semmit, mindig sikerült az eventet befejezni. Ezzel csak azt érik el, hogy mától egy forintot sem fogok a játékra költeni.

16. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

A tegnapi zoknit a mikulásos BP igen csak furán adta kivágta az összes Magnólia , és a Lilaakác erdőt hogy legyen mivel a gazdáknak tűzelni , még olyan se volt benn amit a gazdakörbe kellene bedobálni , minek azt vegyük meg aranyért , remélem majd valamelyik zokniba vagy dobozba ARANY IS LESZ !!!!!!!!!!!!

17. povika

povika Járnitanuló

.
    igazad van. milyen kupát ! tegnaptól rózsázok.valamit javult a helyzet. vettem fa. aranyt, igy talán meg lesz. nagyon szépen köszönöm , hogy próbáltál segiteni

18. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Vicuska, - sajnos néha nem sikerülnek dolgok, (( és van amit pénzért se lehet megvenni)) időhiány, stb. miatt.
    Viszont ennél könnyebb, haladósabb eventünk nem is emlékszem (4 éve játszom), hogy volt.
    1/ Nem kellett felszaporítani az eventnövényt
    2/ jelentős mennyiségű felröppenőt kaptunk
    Ezeket megkaptuk gazdaköri feladat teljesítéséből. Innentől rajtunk múlt, hogyan boldogulunk az 5 órás eventnövénnyel.
    Sokan egy-két nap alatt befejezték, pénzköltés és sztrágya használata nélkül. Máskor gyere előbb olvasni, kérdezni, biztos, hogy sikerülni fog teljesítened. Sajnálom, hogy most így jártál.
    Nem is kell forintot költeni a játékra, anélkül is játszható, teljesíthető, de taktikázni, ügyeskedni kell.

GA-BI-O-Farm, taga1, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Szoktad olvasni az enciklopédiát? Ott minden alapvető és fontos dolog megvan. Ha nem értenéd, amit a kupáról olvastál, írj baglyot, légy szí!
    Ha a fórum jobb fölső sarkában lévő keresőmezőbe beírod, amit tudni szeretnél, sok választ megjelenít a fórum.
    Szorítok, hogy meglegyen.
    Mehetsz az ajándékkérőbe is /SPAM SAROK/ a fórumon, aki tud, küld, ha kéred.

20. pappgera

pappgera Törzsjátékos

A fákat is fenn kell hagyni azok is jól adtak. Én nem mindig szedem le a fákat az erdőben és az uj baha szigeten.

-Fülemüle-70 és Marika312 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.