Visszajelzés Zoknitöltés eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Dec 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pittikepoter

pittikepoter Járnitanuló

Szervusztok Mindenkinek!
    Minden egyes eventnél sírások tömege olvasható, hogy nem jön a felröpi...
    Mit tesztek azért, hogy meg is legyen a szükséges mennyiség?
    A szupertrágya nem megoldás, hisz a világmindenség összes szupertrágyája sem segít, ha NEM MEGFELELŐEN alkalmazzák!
    Nem hiszem, hogy olyan sokan vannak, akik vásárlás nélkül győzik, ha csak így szerzik meg a kellő számú felröppenőt!
    Többször, több helyen írtam hogy nem egy farmon játszom, csinálom végig az eventeket - a kisebbeken még paszuly sincs:)
    Viszont a növénynemesítésre nem sajnáltam se az időt, se a gazakat - ki van nemesítve a málna, a spenót, a fokhagyma, a tönkölybúza és a szegfű! Mikor a kellő mennyiségű eventnövény megvan, ezeket ültetem, s mindig meghozzák a hasznukat ;)
    A spenót alap érésideje 17:15, ám a megfelelően ( legjobb hatásfokkal ) kinemesített növény 11 óra alatt megérik CSAK LOCSOLVA, a málna érése lecsökkenthető csak vizezve 10:30 körüli időtartamra - a felröppenőket viszont az alap érésidő szerint adja!
    Ezek a ( fentebb felsorolt ) hosszú érésű növények a felröpiket az alap érésidejükhöz mérten adják, nemesítve, órákkal hamarabb megérve, így amiből egy napra egyszer tudnál csak ültetni, jó időzítéssel kétszer is vethető, szupertrágya, felhősor és egyebek használata nélkül is!
    Kedves krimhildus!
    Rólad semmit nem tudok, így fogalmam sincs, milyen szinten vagy, milyen munkarendben dolgozol, de a nemesített növényekkel a saját időbeosztásodnak megfelelően tudhatnál "gazdálkodni" s "üresjárat" nélkül, munkaidőben hosszabb érésű növényt ültetve, szabadidődben az eventnövényt letermelve nagy eséllyel jó eredményeket érhetsz el!
    Tisztelt osztrak12!
    Téged elég sokszor látlak a fórumon szerepelni, szintedet is jelezted az aláírásodban, s tudom - mert megírtad valamikor korábban - hogy jórészt "otthonülő" lettél, de régebben munka mellett is tudtál farmozni..
    Nem értem, mi akadályoz az eventek teljesítésében?
    Szerver?
    Több farmom van, különböző "kondíciókkal", különböző piacokon, s egyiken sem probléma az eventek végigvitele - ha csak úgy nem döntök, hogy nem is akarom megcsinálni...
    Pedig a kisebbek alacsonyabb szinten vannak, mint a tiéd!
    Feküdj neki a nemesítésnek, "csodákat" tehet!

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

1200 + felreppenőm lett:music: De a virágfüzért még mindig nem találtam meg:p pedig napok óta keresem:wuerg:xDxDxD

3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Ottan van az csak még nem aktujálisxDxD

4. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Még nem aktuális

genka53 likes this.
  5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event a végéhez ért. Találkozunk legközelebb.

Thread Status:
Not open for further replies.