Állati Gőzös csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csybu

csybu Járnitanuló

Juhuu! Elvitte a gőzös a piros denevérólamat és egy Katicaólat hozott vissza :) Hatalmas a boldogságom! :D

magaazordog666, Böbszi, Feca29 és 17 más kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nekem is az hozta, írtam isxDViszont vettem pár titokólat, hát egy nagy nullaaaaaaaaaa 15FA-ért:cry:

alex0824, §Böbe13§, pöttön és 6 más kedveli ezt.
  3. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Első körben 19 db Katicás ólat és egy db II-es szintű ólat raktam ki(ebből lett egy titkosügynök-képző), a többiből ezek lettek,a kinyitás sorrendjében írom le:

narancs strucckarám(megy vissza),
    narancs hódvár(dettó),
    narancs nyúlketrec(naná, hogy vissza a vonattal),
    gólyafészek(ez is retúr),
    narancs kecsketejüzem (miért ver az ég? visszamegy )
    narancs struccászati TSZ( talán marad),
    megint egy gólyafészek( mi van itt? nincs tervben babaproject, eltévedt biztos),
    jégmadárfészek( talán marad),
    piros lóistálló( marad),

és nini, hogy lehet, hogy Katicabogárlakot kaptam? :inlove::p,
    megint egy jégmadárfészek( hideg lesz a tél ),
    narancs nyúlketrec ( utazik),
    narancs lúdól( marad)

rózsa tyúkól( marad:D),
    narancs kaméleonlak(marad),
    gólyafészek
    -.-
    narancs lúdól:music:
    és egymás után 2 db teknőslak(mennek vissza a vonattal)

Tehát, kb. 20 ól volt kirakva, és ebből kaptam egy újdonságot és egy rózsaólat.
    Szeretnék még egy Katicabogárlakot, hátha sikerül.
    Mindenkinek sok szerencsét;)

-W-595-, -Mayacska85-, alex0824 és 14 más kedveli ezt.
  4. kovacstne

Pakolok én is a gőzösre 1000-rel, rózsa ólakat akarok!!!!Már kaptam 4 db-ot, nagyon örülök nekixDTyúkot még nem adott

5. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Gratulálok :)
    Nekem is nagy nulla lett...azért lett még egy Szarvasom, ennek örülök, de miféle dolog az, hogy 20 titokólból egy db új ól sem lesz?
    2 Hattyú, 1 Vidra, narancs lóistálló, narancs hódvár, sárga medve, sárga aranymosó, narancs strucc TSZ, piros tehénistálló, narancs bagolyvár, piros kaptár, 2 narancs kaméleonlak, narancs szamáristálló, narancs és sárga sasfészek, 2 db sárga bagolyvár, narancs nyúlketrec.:eek:o_O-.-...vonatoztatom őket a szarvas kivételével, na jó a narancs sas és bagoly maradnak.

.Eperke73., -W-595-, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  6. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Gratulálok a sikereseknek...nekem eddig 3 ólból egy katica sem jött,érik még három , egy a vonaton,remélem sikerül legalább egyet össze szedni,én jót indítottam és nincs siker egyik farmon se,pedig van három!:(

Feca29, alex0824, §Böbe13§ és 5 más kedveli ezt.
  7. kovacstne

Három ólból ? Ne viccelj már, van akinek 30-ból sem!! Nyomassad a gőzöst 1000-relxD

Utoljára szerkesztett: 25.11.16
  8. leguán61

leguán61 Fórumlakó

sziasztok.második kör,katica jöttxDxD

alex0824, §Böbe13§, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  9. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Szia! Azt teszem!!..:)

alex0824, §Böbe13§, pöttön és 2 más kedveli ezt.
  10. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Még mindig imádok vonatozni:D 2 db titokólat akartam venni csak a játék kedvéért, de meggondoltam magam és inkább a vonat érkezés gyorsítására használtam el az árát. Hosszú hónapok óta először sikerült pár farmaranyat mozizással is összeszednem ezeket is erre használtam. Nem bántam megxD
    Az eredmények 40 szállítmányból: 4 katicabogárlak, 1 rózsa tehénistálló, 1 rózsa halastó, 2 rózsa kaptár:inlove:

Kaptam még 3 piros juhakolt, 5 hattyúfészket, 1 jégmadárfészket, 1 teknőslakot és 1 gólyafészket, 15 narancs ólat és 6 sárgát.
    A vonatra kizárólag sima terményes és sárga terményes ólakat raktam fel. Elégedett vagyok , megszabadultam sok számomra felesleges óltól és kaptam cserébe jobb ólakat és a pajtámban is szép rend lett:D
    Sok szerencsét kívánok mindenkinek!
    Nagyon helyesre sikerült a katicalak:inlove: Puszi a grafikusoknak!

alpha58, -W-595-, -Mayacska85- és 15 más kedveli ezt.
  11. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Nekem is jutott egy katica már nem is vagyok elkeseredve

Feca29, alpha58, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  12. leguán61

leguán61 Fórumlakó

De jó Neked. Nekem sose sikerül a hattyú.

alex0824, §Böbe13§ és Gio kedveli ezt.
  13. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Szia, szarvas miből jöhet a mostani titokólakból, mert az nekem még egy sincs. Lehet hogy neked a gőzös hozta?

alex0824, pöttön, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  14. berzsike

berzsike Fórumszaki

Szia ! Ennek az eredménynek csak Gratulálni tudok! Én még sem katicát ,sem 1 fia rózsa ólat nem kaptam:(de reménykedem.

alex0824, §Böbe13§, pöttön és 3 más kedveli ezt.
  15. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Elinditottam a vonatot és üresen tért viszza>:(

alex0824, §Böbe13§ és pöttön kedveli ezt.
  16. maya

maya Fórumprofi

Szia Eperke!
    Irigykedek, én beraktam 2x 6 piros denevér ólat az 12 db., és kaptam piros pulykát, és narancs méhészetet, vettem, egyszer 24 Fa-ért is és narancs tehén ól lett. Ez aztán a szerencse! most próbálkozom kisebb értékűekkel.

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ne adj be 600 pontnál többet! 6 piros denevérólból 6 vonatot indíthattál volna...

maya, -vadocka70-, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  18. Gio

Gio Fórum bárója

Szia! Szivesen küldök Neked cserenapon ajándékba:). Ez a farmneved is?

-W-595-, Melan, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  19. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Szia!
    Persze :) Sárga ólakat szoktam rakni, pl. denevér, bagoly, medve, ezek 460-at érnek mert titkos ólakból valók, + kiegészítem 600-ig valamivel. A sárga terményesek is mehetnek többnyire 170-et érnek.
    De látom közben neked is lett. Igen, pl. a piros deni az kereken 600-at ér :)
    Viszont én nem rakom ki őket egyesével, hozatom sorban és este egyszerre teszem ki ami összejött, majd reggel megnézem.
    Az a tapasztalatom, hogy többségben az erő ;)

HéricsBáró, -W-595-, Marika312 és 14 más kedveli ezt.
  20. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Figyelj csak! Mindjárt jön egy pink pipi!:)

Marika312, Melan, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.