Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Értem. Sajnálom. :( De ugye nem nekem címezted ezeket a mérges arcokat? :)

-Fülemüle-70 és ada77201 kedveli ezt.
  2. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Nem nem nehogy meg sértődj csak kicsit rosszul esik,hogy soha nem volt még siker élményem ennyi év után ilyen magas szinten:D;)így már jobb lesz azt hiszemxD

-Fülemüle-70 és Ninett79 kedveli ezt.
  3. Ninett79

Hidd el,nekem sem. :( Tehát ugrott 1-2-t, de semmi extra. De nekem már ez is siker. Úgy látom ki kell tapasztani :)

4. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Hát akkor én elég rosszra kerültem sajnos!!:p:p:p

-Fülemüle-70 és Ninett79 kedveli ezt.
  5. Ninett79

Bocsi,közben javítottam. De igen, én is. :(

6. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Hát akkor így jártunk egypáran biztosan,:eek: maradnak a gazdaköriben a feladatok elférnekxD;)

https://kephost.com/image/BaUV

breki072 kedveli ezt.
  7. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

breki072, steve223, ada77201 és 3 más kedveli ezt.
  8. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Ezt senki sem vonta kétségbe. De talán a baby boom idején nagyobb, esetleg több esély van az ugrásra.

9. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Nem is azért írtam, mert valaki kétségbe vonta volna.

-Fülemüle-70 és gyulaika kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Boom idején minden tenyésztés eredményéhez kapunk még plusz 2 alapállatot vagy plusz 1 véletlenszerű tenyészállatot. Az ugrásokhoz ennek nem sok köze van. A topicot olvasgatva az a benyomásom, hogy a nagy tenyésztők tapasztalata éppen az volt korábban, hogy a Boom-on kívüli tenyésztések voltak a sikeresebbek az ugrásokat tekintve.

Utoljára szerkesztett: 21.8.17
    genka53, Swordfish, steve223 és 5 más kedveli ezt.
  11. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Igen, teljes mértékben igazad van, mert arról a kóbor állatról (keverésnél) nem tudjuk, hogy milyen lesz, és általában rosszabb.
    Boom alatt én 95 %-ban csak egyformákat teszek be.
    Itt a bizonyíték, boomon kívüli tenyésztés, gyülekeznek a pávák!!:
    http://imageshack.com/a/img924/7923/aMFtrZ.png

Swordfish, steve223, Gio és 5 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én nem sorolom magam a nagy tenyésztők közé, de boom alatt csak elvétve kevertem és keverek most is (már alig tenyésztek pár hónapja). Ami sikerem volt keverésben, mert volt nem is kevés, az mind a boom után jött. Számomra a boom arra volt jó, hogy előkészítsem a keveréseket az alacsonyabb állatokból (5.-6. szintig).
    Most sem mondom azt, hogy tenyésztettem bár rendeltem szupertápot és dolgozott a terep rendesen, a lakatokra volt szükségem és ezt a célt el is értem. Lett pár jobb állatom, de még piros ólig, vagy gköriig sem jutottam el velük (ott rózsa és aranyállataim hiányoznak, meg pár szultán és tudós, de nem a hal, strucc, vagy szamár lett volna a célom, ha tenyésztek). Ez az event számomra nem a tenyésztésről szólt.

HéricsBáró, Swordfish, steve223 és 6 más kedveli ezt.
  13. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Amennyiben nem sértő módon fogalmazod meg a mondani valódat, nem kerül törlésre!

14. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

-Fülemüle-70, Cyra65, breki072 és 5 más kedveli ezt.
  15. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Mini-boom előtt jó lenne tudni, hogy 2 hét múlva lesz-e elefánt ugróverseny?:) Vagy lehet pazarolni a szupitápot némi FP-ért cserébe?;)

Swordfish és Gio kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

17. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Most arattam, és a bummban kaptam alap tehénre egy szilaj bikát is :inlove: Boldog vagyok!

Fatther, Swordfish, eko19 és 6 más kedveli ezt.
  18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Én 2 gömb és 2 dokihal keverékébl gyöngyhalat kaptam, ki is tettem gyorsan a piacra...:music: csupa keverést indítottam, 41-et vegyesen alacsonyabbat és magasabbat, mindenféle állatból és egyelőre pluszban vagyok, még 21 keverés bent van, aztán se szupi, se Fa, de nem is bánom... FP-m van dögivel, ennyi táppal szerencsére nem tudok sokat bukni:D

Kutyultam még néhány milliónyi állatkát, őrméhet, kozákokat, gorillát...remélem elmegy minden hamar és akkor megérte. Még 7-8 tenyésztés bent van, utána megyek füzetet kötni...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.8.17
    Fatther, Swordfish, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  19. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

steve223, Fatther, Swordfish és 7 más kedveli ezt.
  20. szabo.zsu70

szabo.zsu70 Utánpótlás-írogató

A kakukkok nekem jól adják. Alapból mindjárt méhecskekakukkot. Puhából maszkosat és punkot egyszerre. Mindenkinek sok szerencsét.

Gio, Fatther, Swordfish és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.