Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Én is gratulálok minden játékosnak, szuper volt, mégegyszer gratulálok Imi*-nek a kiváló szervezésért és cserenapkor küldöm az ajikat.

Imi*, Sali~*.*, Galadriel és 15 más kedveli ezt.
  2. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Mindenkinek gratulálok!

Mivel az ajándékom tőlem származik, felajánlom azt az 55. helyen lévőnek :)

Imi*, Sali~*.*, Galadriel és 14 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mindig tudtam, hogy a tenyésztés egy nagy bukta. Ez most sincs másképpen. Annyi változott, hogy a versenynek megfelelően leküldtem a 4*132-t. Igen leküldtem, mint a WC-n. Ezek az eredmények, akárcsak az enyémek, ezt megerősítették. Ja és még egy dolog eldőlt. Soha többet ilyet nem csinálok. Ebből következik, hogy soha nem is indulok ilyen tenyésztésen. Eddig sem értettem mit esznek a játékosok a szupertápon, de ezután már még annyira sem fogom érteni.
    A boomot a kerge kerék szintje alá teszem, ahová való. És ez tenyésztős eventektől független. Ha azt is beleveszem a mérlegbe akkor, még a matricától is elmarad.
    Maradok az évek óta bevált taktikánál. Csak akkor és annyit tenyéssz, ami feltétlenül szükséges, a többit bízd a tenyésztőkre, mert ők megoldják az összes gondod és gazdakörid. És nem kerül semmibe.
    Hát ezért szurkolok, hogy kitartsanak.

mimi, nyuszi63, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  4. Hanikó71

Hanikó71 Aktív író

Sziasztok!
    Jó kis verseny volt :), gratulálok minden indulónak.
    Imi, köszönöm a sok munkát. Cserenapkor mennek az ajik...

Imi*, Sali~*.*, Galadriel és 17 más kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Lehet, hogy 5-8 évvel ezelőtt mindenkinek összejött 4 kör tenyésztésből 1 aranyálat, de amióta én játszom, nagyjából a mostani arányok szerint működik a tenyésztés. Most majdnem 15 ezer tenyésztésre jutott egy 8. szintű tenyészállat. Én a legutóbbi aranyállat óta csak 4-5 ezer tenyésztésen vagyok túl, így már csak 10 ezret kell tenyésztenem :D:wuerg:xD
    Ahogy sejtettem, nem fértem be az első 50-be, de nem bánkódom. Ez is egy játék volt, és szükség van sereghatókra is :D
    Kipróbáltam a tenyésztős versenyt, nem bántam meg, de a továbbiakban maradok a régi módszeremnél. Csak annyit tenyésztek, amennyit az event megkövetel 8)

Imi, neked külön köszönet a játék szervezéséért! Jó, hogy vannak köztünk ilyen gazdák is! :inlove:

Lillapilla73, nyuszi63, Imi* és 22 más kedveli ezt.
  6. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Gratulálok minden indulónak!
    Jó kis verseny volt bár több aranyállatra számítottam.
    Imi neked pedig köszönjük a szervezést sok munkád volt vele.

Imi*, Gio, Sali~*.* és 19 más kedveli ezt.
  7. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Mindenek előtt megköszönném Iminek a verseny hibátlan lebonyolítását!
    Továbbá minden versenyzőnek gratulálok a tenyésztéshez, külön megemelem a kalapomat a három dobogós, Hermione72, csicsu12, valamint GA-BI-O-Farm gazdák előtt! :)

Mázlim van, hogy az első helyezettnek személyesen is gratulálhatok a fantasztikus tenyésztéshez, mihelyt befejezem a hozzászólásomat, s mellé fekszem az ágyba...;):p
    Önmagamat is meglepve várakozáson felüli teljesítménnyel nem az utolsó helyre kullogtam be, s bár nagyon messze elmarad a teljesítményem a dobogósokétól, összességében elégedett vagyok a tenyésztésemmel. ;)
    Cserenapkor mennek az ajándékok az általam választott helyezetteknek!

Utoljára szerkesztett: 9.9.19
    mimi, csicsu12, Lillapilla73 és 24 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Gratulálok az első helyezettnek . Meg a másodiknak , meg a harmadiknak , meg a negyediknek .......... meg az 58.nak is :D

csicsu12, Imi*, Gio és 21 más kedveli ezt.
  9. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek, Imi köszi a munkát! Klassz kis verseny volt. 18. hely, nem is olyan rossz. :)

Imi*, Gio, Sali~*.* és 17 más kedveli ezt.
  10. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Mindenkinek gratulálok aki részt vett a megmérettetésben!

Imi*, Gio, Sali~*.* és 18 más kedveli ezt.
  11. bugavalika40

bugavalika40 Utánpótlás-írogató

Köszönöm ekívánjó élményt amit itt kaptam,külön köszönet Iminek aki ilyen jól megszervezte ezt a játékot! Most csináltam elöször ilyet de nem bántam meg sőt! izgalommal vártam az elejét, és ugyan úgy a végét! Elég szép eredményt értem el kezdő léttemre! Cserenapon küldöm az ajándékokat! További szép napot kívánok mindenkinek

Imi*, Gio, Sali~*.* és 15 más kedveli ezt.
  12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Köszi Imi, hogy részt vehettem ezen a versenyen. A sok munkát is köszönjük.:)
    Az elért helyem olyan amilyen, nem is ez volt a lényeg. Még úgy gondoltam,hogy hátrébb leszek.
    Gratulálok mindenkinek! Cserekor küldöm az általam felajánlott jutalmakat.:)

13. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!:)

Gratulálok minden helyezettnek és résztvevőnek:)
    Külön köszönet , gratuláció és elismerés Iminek a szervezésért és lebonyolításért!
    .

14. Tündégbogár

Tündégbogár Járnitanuló

Sziasztok!

Gratulálok Mindenkinek! :)
    Az ajándékokat küldöm a cserenapon.
    Iminek köszönet a szervezésért!

15. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Sziasztok. Csicsu12 gazda a 2. helyezett lett, nem tudok írni, mert nincs ilyen gazda, így felvenni sem. Egy jó nevet tudna valaki hozzá? vagy írjon rám.

Gio, Sali~*.*, steve223 és 12 más kedveli ezt.
  16. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Minden indulónak gratulálok, mind nyeretesek vagytok, Imi remek szervezés volt, ezért külön gratulálok. Az ajándékot cserenapon küldöm.

17. pampi21

pampi21 Járnitanuló

Sziasztok!
    Én is gratulálok minden játékosnak!
    Imi, neked külön köszönet a játék szervezéséért!

Imi*, Gio, Sali~*.* és 13 más kedveli ezt.
  18. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Sziasztok,

Mindenkinek gratulálok. Már bánom, hogy nem indultam de időhiány miatt még csak most olvastam el, hogyan kell képet csatolni. :(

Imi*, Gio, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  19. Hanikó71

Hanikó71 Aktív író

Szia!
    csicsu12-vel is próbáltad?

Sali~*.*, mani2004, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  20. kelleri

kelleri Fórummogul

Sziasztok! Szia Imi már annyian le írták előttem és én se tudok többet hozzátenni ez a kis verseny amit ennyire ügyesen megszerveztél szerintem jobb volt mint a "papagájos zűrzavaros eventek". Nagy nagy köszönet érte. És gatula minden részvevőnek.

bugavalika40, Imi*, Mica67 és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.