Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A majd később megjelenő tenyésztési eventről szóló közleményből mindent megtudunk.
    Türelmet kérünk kedves játékostársak, és ahogy a régi öregek szokták mondani: "az idő mindent megold".

Gio, inanna11, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia rozo52 :)

A nulla perces ólakról >>ITT<< olvasható leírás.

3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mivel skorpiót nem tudok tenyészteni mert nincs.xD
    Szalamandrát tenyészettem...
    Már régóta szerettem volna egy rózsaszín napenergia-telepet.

Ma végre megvalósult az álom!:inlove:

Fätum, PalMa, ulmo12 és 22 más kedveli ezt.
  4. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

zolmány, HéricsBáró, Amira09 és 14 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    4 szőrösből lett rocksztár. Nem ez a trend manapság, de örültem. :D

Utoljára szerkesztett: 8.8.21
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Megrendeztem a magam házi versenyét a skorpió tenyésztéséből: Ennyi skorpióval indultam neki a tenyésztésnek:[​IMG]
    Nem nulláztam, (lehetőségem lett volna rá, de nem éreztem szükségét) "csak" 5 vadast tettem ki a tölgyesbe és azokat arattam +1 állat bónusszal volt amikor kettővel is. lehetőség szerint pontosan.
    4 teljes 132 kört tenyésztettem le, itt az eredménye:[​IMG] majdnem készen lett a gazdaköri beadandók mennyisége. Vasárnap az egy tápos alatt folytattam a tenyésztést, akkor idáig jutottam:
    [​IMG] Nem hagyott nyugodni az arany- és rózsaállatok száma, és hogy jutalma is legyen a tenyésztésnek folytattam amíg meg nem építettem ezeket: [​IMG]
    Az erdei skorpió luxus bájitallal szépen ugrott egészen a szőrösig, szinte minden esetben. A szőrös skorpió pedig többször is adott aranyat. Szóval én úgy érzem sikeres volt a tenyésztés. Még valamit elfelejtettem leírni: nem kevertem egyetlen tenyésztést sem. Görgetéssel csináltam végig.

tina07141983, Fätum, PalMa és 9 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

Szia!
    A nyakam oda mertem volna tenni, hogy megépíted őket. :D Írni is akartam, mikor olvastalak, hogy biztos megcsinálod, ha másért nem is, hogy a készletből ne hiányozzanak. ;)

tina07141983, Domos52, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia Apja :)
    Tudod a turbócsiga dolgozik bennem, pontosan nem bírtam abbahagyni addig amíg meg nem lettek az ólaim.
    Most pedig megmutatom miért tenyésztettem még :inlove:

https://kepkuldes.com/images/20dfc1850240381367da57abbae0a305.png::inlove:

tina07141983, Domos52, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  9. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia:)

Gratulálok, szép kis populációt hoztál létre...az első kép 4*132 alapból jött össze?

tina07141983, Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia!
    Köszönöm szépen a gratulát . Igen 4X 132 alapból, viszont azt elfelejtettem odaírni, hogy luxus bájitalt kaptak az azúrtól a tenyésztések és ez sokat segített.

tina07141983, GA-BI-O-Farm, Gio és 2 más kedveli ezt.
  11. jutka65

jutka65 Fórumprofi

Sziasztok bár már régen semmi jelentősége sincs az arany állatoknak de ha azért van egy baby boom és mégis tenyésztget az ősfarmer aki még itt maradt szupertápot és luxust nem kímélve talán lehetne valami sikerélményt nyújtani mert *****
    Kérjük mellőzni a csúnya szavakat, -a Fórum szabályzata is tiltja -, meg gyerekek is játszanak. Ne mutassunk nekik rossz példát, neveljük őket a kulturált viselkedésre!
    Köszönöm. Havasi Gyopár

tina07141983 és durnieva kedveli ezt.
  12. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Szerintem van jelentősége az arany állatoknak. Több is.
    - Rózsaszín ólakat lehet velük építeni, ami 4 állatot ad. Ha csak egy Raktárházat megtudsz pakolni rózsa ólakkal az 32 állatot jelent, igy nem kell tele rakni a termő részeket ólakkal, ha épp állatokat akarsz termelni.
    - cserenapokon is hasznos. Sokan keresnek a léghajón rózsa ólakat. Ha kell valami neked és rózsa ól az ára, lazán megtudod építeni, ha van hozzá tenyésztésed.
    - cserenapokon többen építenének piros, vagy rózsa ólakat, színes termények ólakat, de nincs hozzá arany állatuk. Ilyen napokon nagyobb eséllyel lehet eladni a piacon tenyésztéseket, mert jobban viszik őket mint máskor.
    Persze biztos vannak más szempontok is, nekem most hirtelen ez a három ugrott be

Fuhur, -W-595-, Gio és 9 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia!
    Csak egy szót tudok még mellé írni a hasznosságnak: Az üres gazdakör szempontjából sem utolsó, ha van 3 aranyállatod, amit oda beteszel. Persze ez csak azoknak fontos akik erre az ürességre vágynak :)

Sziasztok :)
    Megint kihalt ez a topik, senki sem tenyészt csak a tenyésztés öröme miatt?

Tettem egy kis kísérletet egy újabb skorpió terményesért:[​IMG] Ezt hoztam össze nem is olyan sok

állatból [​IMG]. Meglett a 2 terményesem is.
    Hasonló sikeres tenyésztést kívánok mindenkinek!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.9.21
    Fuhur, -W-595-, böbe764 és 11 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

Szia!

Nem tenyésztek többet, csak ami az eventhez kellett. Semmi ugrás nem volt, nem tud lekötni jelenleg. Pedig van itthon bála madzag is. :D

bugavalika40, -vadocka70-, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Ugrásom nekem sem volt, görgettem szokás szerint luxus bájitallal. hangyaszorgalommal :D tessék szépen türelmesen tenyészteni, nem csodákra várni, mert azok nincsenek (legalább is azt hiszem, hogy a tenyésztésben mostanában és főleg nálam :))

Fatther, tina07141983, kelemeni és 5 más kedveli ezt.
  16. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Gyengék a mostani ugrásaim, de van némi siker;)

soresne, -W-595-, Samborg és 15 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia Apja előkaptam a bálát és a madzagot ezt alkottam ma az 1 tápos induláskor. ( 3 kör alapból görgetve, keverve értem el a célomat 4 császárra volt szükségem 2 rózsa skorpió ólat szerettem volna építeni :D)
    Ezek szép ugrások voltak:
    [​IMG] kaptam később még ilyet 4 darabot csak nem mentettem el :)
    Erdeiből ugrott rockerig:

és végül:
    azt hittem elég lesz a 4 rózsaállathoz, de tévedtem:
    Még kevernem kellett egyet:
    És elértem a célomat, megvan a szükséges mennyiségű rózsaállat az ólakhoz.
    Hasonló sikeres tenyésztést kívánok mindenkinek.

-W-595-, Imi*, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Vettem 4 békát , és négyszer betereltem őket .

Fatther, ursa11, Gio és 5 más kedveli ezt.
  19. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Mai legjobbak eddig:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Lett még pár darab diszkó és szivárványos kaméleonom is de elfelejtettem rögzíteni.
    Estig van még idő, kicsit megtolom a skorpiókat hátha lesz valami!

Utoljára szerkesztett: 10.10.21
    -W-595-, Fatther, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  20. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.