Visszajelzés Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Üdv Farmerek!

Ebben a topicban lehet egymással megosztani a tenyésztéssel kapcsolatos tapasztalataitokat.

19773e961a21b03ef2d5e12712e67460556080a1.png

Mielőtt hozzászólásodat elküldöd az alábbiakat ellenőrizd:

Biztos hogy rajtad kívül mindenki más is érti amit leírtál?
    Senkit nem sértettél meg hozzászólásoddal?
    Nem ütközik hozzászólásod a fórumszabályzat egyetlen pontjával sem?

Házirend

Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!

Denevér és Hollótenyésztés:

A denevér és hollótenyésztés lehetősége a havonta ismétlődő telihold event során szerezhető meg.

A telihold event ismertetőjét az alábbi linket megnyitva olvashatjátok:

Telihold event általános ismertető

Denevértenyésztés ismertetőt találtok a GYIK-ben, ha az alábbi linket megnyitjátok:

Denevérek

Hollótenyésztés ismertetőt az alábbi hivatkozás megnyitása után tanulmányozhatjátok:

Hollók

Ne feledjétek, ez itt csevegő topic!

Ha bármilyen problémátok van, szerencsésebb Help topicban feltenni kérdéseteket, hogy problémátok mielőbb megoldásra találjon.
    Ehhez az alábbi alfórumok állnak rendelkezésetekre:

Általános témák

Technikai kérdések

Kérdések és válaszok

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

Akinek panasza vagy problémája akad, a Panaszkönyv topik áll rendelkezésére:

Panaszkönyv

.

Kuzdern, .barbi1., Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  2. Timi21a

Timi21a Junior szaki

unatkoztam:music:, és bár nincs baby boom, néhány tételt beraktam a kupiba :inlove:

GA-BI-O-Farm, Sali~*.*, CoraQueen és 4 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

ide még befutok :D

reggelt!
    Tegnap megcsináltam, hogy minden állatból tettem ki három alapot. :) Úgy értem, minden állatból három turnust indítottam. :D
    Remélem tudja kezelni a házikó.

Kuzdern kedveli ezt.