Visszajelzés Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szaki1979

szaki1979 Haladó

Hírek szerint poliptenyésztéshez kapcsolódóan új állandó gazdaköri küldetések érkeznek 2025 február 19 (szerda) 14 órától.
    Nálam sehol semmi... Nálatok?
    Csodálkoztam is, mert eddig minden új tenyésztésnél csak event után pár nappal jöttek az állandó gazdakörik.
    Vagy mint az utóbbi időkben mind gyakrabban írják el a híreket ezt is sikerült hibásan meghírdetni

Galadriel, DevilMókus és Marika312 kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Szomszika,
    szerintem megcsináltad a 4 kör tenyésztést, csak a fotózásnál maradt ki a 3. kör képe. A kezdeti sztápból ha leveszed a 4 kör tenyésztésére felhasznált sztápot, akkor az utolsó (4.kör) utáni szupertáp mennyiséged stimmel (az én számításom szerint.)
    Csak itt hiányoznak a 3. kör tenyésztett és visszakapott állatai.
    ((Velem is előfordult, hogy belekeveredtem, papíron számoltam melyik kört is csináltam, nem 1X-ű így tenyészteni+fotózni)).

Galadriel, DevilMókus, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    A végeredmény megvan, de szükségem lenne az induló polip alapállat és a szupertáp mennyiségére is. Kérlek írd meg, hogy beírhassam a táblázatba. :)

Szia!
    Te huncut vagy! Direkt te hiányoltad a kiírásból az alapszabályok meglétét, amit mindjárt pótoltam is, erre fel, megveszed lőre a Tüzes polipot. xD
    De nem baj, bocsánatos eset, mivel jelezted, ezért aztán le is vontam a végeredményből. :)

Szia!
    Kibogoztam... mivel az indulás és a végeredmény egyértelmű, így elfogadom a képeidet. :)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No kérem, egy gyorsjelentés a pillanatnyi helyzetről:
    A lájkolt, eredményeket hozó hozzászólásokat feldolgoztam, az adatokat beírtam a
    vonatkozó táblázatba.
    A versenyre benevezett 33 farmgazda közül eddig 21 fő leadta az eredményeit, 12 játékos eredményit várjuk még, hogy összeállhasson a tenyésztési rangsor. Reméljük azok is mihamarabb meglesznek, hiszen a Baby Boom is ~ 50 perc múlva lezárul.
    További sikeres tenyésztéseket kívánok! :D:inlove:

cili53, Sali~*.*, Anyamaci1976 és 11 más kedveli ezt.
  4. Alexa020975

Alexa020975 Junior szaki

5. Hahacska

Hahacska Törzsjátékos

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nagyon elfáradtam ma, de nem ez volt az oka, egyszerűen nem volt eszembe, hogy kapunk állatot. A tenyésztéshez való jogot akartam kiváltani, erre teleszórnak minden mással is. :D
    Egyik polipra ráragadt a harcsa bajusz. :D

DevilMókus, cili53, Marika312 és 10 más kedveli ezt.
  7. evikek1986

evikek1986 Fórum-zöldfülű

sziasztok. ma kb 100szor tenyesztetem polipot. halas jelvenyt kaptam . de a masik kelleket egyet sem. nem tudom mit csinalok rosszul ,vagy masnal is van ez igy

DevilMókus, Marika312 és Galadriel kedveli ezt.
  8. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    A Városban, a Műhelyben tudod megépíteni a polip terményes ólját, a Tintamanufaktúrát, az adja a tintahal-tintát.
    (A Tintamanufaktúra a poliptenyésztéssel együtt került a játékba: >> Poliptenyésztés <<)

Utoljára szerkesztett: 19.2.25
    DevilMókus, Marika312, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  9. Szomszika

Szomszika Rutinos

Igen, megcsináltam, csak egyről 2 kép készült, egyről pedig elmaradt. Belekeveredtem, mert ahogy indítottam a tenyésztést, rögtön elkészült.

DevilMókus, GA-BI-O-Farm és Marika312 kedveli ezt.
  10. pampi21

pampi21 Járnitanuló

11. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia! :)

Mint írtam én így terveztem osztani őket, ezt még most is tartom. Nem nézek rá a jelenlegi állásra, véletlen se legyek részre hajló! :) Sok sikert mindenkinek! :)
    5. Tengeri szerelmes élet
    10. Véletlen szerelem
    15. Szerelmi csapda

Galadriel, DevilMókus, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  12. genka53

Szia!
    Te ki vagy? :) Ezzel a farmnévvel nem jelentkezett senki a versenyre. Vagy más farmnévvel neveztél, és a ruka egy nicknév, vagy "kisfarm", és erről töltötted fel a képeket?

Galadriel, DevilMókus, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  13. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Itt egy moderátori válasz egy hasonló kérdésre: https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-14#post-1437145

DevilMókus, cili53, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  14. pampi21

pampi21 Járnitanuló

Bocsánat rossz helyre raktam töröltem .pampi21

15. szaki1979

szaki1979 Haladó

DevilMókus, Marika312 és Galadriel kedveli ezt.
  16. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!

Lehet, hogy másik hsz-t olvastál? Amit beidéztem, abban szó szerint ez van:
    "Lenczy írta:
    Sziasztok! A polipos gazdaköri mikor lesz?​
    Szia,
    várhatóan a tenyésztési event vége után fog indulni.
    Megértésedet köszönöm!"

Valaki valamit elnézett, az tuti.

Ui: Én kérek elnézést, hogy próbáltam hiteles választ keresni a kérdésedre...xDxDxDxD

Utoljára szerkesztett: 19.2.25
    DevilMókus, Marika312, geliko és 6 más kedveli ezt.
  17. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia. Nem tudom te mit látsz a linken, én ezt:

Sziasztok! A polipos gazdaköri mikor lesz?​
    Szia,
    várhatóan a tenyésztési event vége után fog indulni.
    Megértésedet köszönöm!

DevilMókus, Marika312, geliko és 4 más kedveli ezt.
  18. genka53

Szia!
    Bocsi, figyelmetlen voltam, látom ismét hoztad, bár közben én is rátaláltam az eredeti hozzászólásodra.
    Köszönet még egyszer! :inlove:

Galadriel, DevilMókus, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

no, akkor tippeljünk :D
    Szerintem random hozta az eredményeket.

Galadriel, DevilMókus, Fätum és 4 más kedveli ezt.
  20. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos