Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vidra33

vidra33 Fórum-zöldfülű

sziasztok mozival kapcsolatos témát nem találtam. Elnézést hogy, ide írok párnapja a moziba csak szöveget ad be és nem értem hogy, mit kel ilyenkor csinálni és mozi pontokat sem ad. El nézés ha rossz helyre írtam volna. Köszönöm a választ előre is.

mebajah kedveli ezt.
  2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A mozis ajánlatokhoz nem kapunk leírást.
    Csak akkor tudunk nyilatkozni, segíteni, ha mi magunk már találkoztunk a kérdéses ajánlattal.
    Mivel idáig mi nem futottunk bele, így leírás sincs.
    Amit tehetsz : próbálkozol, tippelsz, mit is kell csinálni, illetve ha nem magyar a szöveg, szépen beleteszed egy fordítóprogramba, és megnézed mi a jelentése, és aszerint cselekszel.

3. bazsge

bazsge Haladó

Áttekintések

Sziasztok!
    Nekem ez a mozi :(
    Kép az nincs
    A Te eredményeidet más felhasználók értékelték.
    törölve, vagy hiányzik szerkesztve jóváhagyva
    Kész
    Látod épületek itt?
    igen nem Nem vagyok benne biztos.
    Küldés Küldés
    teste

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A moziban nincs mindig előadás!
    Soha senki nem garantálta, hogy naponta fogunk tudni mozizni!Ha van szponzor, aki biztosítja számunkra a filmnézést, akkor sikerrel járunk, ha nincs, akkor bizony nem tehetünk mást, mint várakozunk.
    Az, hogy a játékos csak úgy, ingyen aranyat kapjon, valakinek bizony pénzbe kerül : ha nincs olyan cég, aki ezt szponzorálja, konkrétan fizessen érte helyettünk, akkor film sincs, amit nézhetünk.
    Nagyon nagyon sokszor hetek, akár hónapok is telnek el sikeres mozizás nélkül!!!
    Ilyenkor lehet, hogy találkozol a "sajnos nincs ajánlat" felirattal.
    Lehet, hogy csak fekete háttér ugrik be.
    Lehet, fehér háttér ugrik be.
    Lehet, az ajánlat elvégezhetetlen.
    Ha elfogyott a szponzorok által kifizetett mennyiség, ilyen is előfordulhat.

5. kusztocsalad

kusztocsalad Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Átneztem, de nem találtam ilyen kérdést.
    Az lenne a kérdésem, hogy tudok egyszerre több (pl) növényt eladni. Nem tudom beállítani, hogy mondjuk 10 búzát adjak el. Előre is köszi a választ.

6. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Opera böngészőnél fordul elő ez a hiba sokaknál. Próbáld meg másik böngészővel (PL:Mozilla).

7. kusztocsalad

kusztocsalad Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget. Chrome van még a gépemen. Azzal már megy. :)

8. nikice85

nikice85 Fórum-zöldfülű

szia, tündérrózsát hol lehet szerezni?

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

10. bundusz68

bundusz68 Törekvő

A rém szentjános bogár röptetőt bárhová ki lehet tenni a Bahama kivételével?

11. |Tamás|

Szia!

Rémséges szentjánosbogár rejtek
    Megszerezhető A szentjánosbogár elnevezésű gazdaköri feladatból

Kihelyezhető : Fő farm, Szédült szántó, Erdei tisztás!!!
    Etetése szentjánosbogártáppal

12. pareva

pareva Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A mostani titok fa akció keretében, kaptam Bougainvillea fát. Az első aratásból meg is kaptam a termést, de azóta csak az a 3 db van a pajtámban. Legalább 3x arattam azóta.
    Szeretném, ha utána néznétek, hogy mi a gond.
    parevaID: 15236948
    Előre is köszönöm a fáradozásotokat.

13. |Tamás|

Szia!

Nem adtad be véletlenül valamelyik gazdaköri feladatba, amelyikbe azt kér a feladat?

14. erika041971

erika041971 Járnitanuló

Szia. Akárhogy is nézem nem találom a feladatban.

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A szentjánosbogár gazdaköri feladat 2 ezüst szintjének nyereménye.

16. pareva

pareva Utánpótlás-írogató

Szia! Nem. Tegnap vettem észre, hogy gond van, mert aratás után is csak az a 3 db. volt a pajtában. Most arattam ismét és nem változott a darabszám, pedig még kacsakatáztam is, hogy szaporodjon.

17. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Ahhoz hogy megkapjuk a rémséges szentjanit, meg kell szereznünk Jack boltjából a sötétlő szentjanit. Most már jól értelmeztem a feladatot?

18. |Tamás|

Szia!

Igen, hisz sötétlő szentjanit kér ahhoz a feladathoz, aminek a nyereménye a rémséges szentjani.

19. |Tamás|

Sajnos technikailag nincs lehetőségünk arra, hogy megvizsgáljuk az összes aratásodat és vetésedet, azaz nem tudjuk megvizsgálni, hogy valóban eltűnt-e valami a pajtából, és ha igen, akkor mennyi. Ennek megfelelően nem tudunk felajánlani kompenzációt, az általad elveszettnek vélt dolgokat nincs lehetőségünk pótolni.

Egy olyan verziót tudok felajánlani számodra, hogy leérik a fa, nem aratod le, jelzed számunkra, és illetékes személy learatja helyetted. Ez akár több órát is igénybe vehet, hisz jelzésed pillanatában nem feltétlen van aktív moderátor, aki ilyen tevékenységre jogosult.

20. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Köszönöm a választ, most már minden tiszta.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.