Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt a hivatalos közleményt ajánlom a figyelmedbe!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karbantartás-2016-11-17.14475/#post-605188

Várj türelmesen, hogy a játékba be tudj lépni. A karbantartás kissé hosszadalmasabb, mint tervezték.

Új topicot nyitottál, ez szabályellenes.

A meglévő segítségkérő topicok egyikébe is beírhattad volna a kérdésedet.

Figyelmedbe ajánlom a fórum szabályzatát. Kérlek tanulmányozd pontról pontra.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

A fórum felépítése és használata ismertető a tájékozódáshoz elengedhetetlen:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

A topicot zártam!

2. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Szia!

Válaszaid köszönöm, korrektek. Azonban egy részük nem fogadható el, remélem tévedésből származik a dezinformáció.

Képet sajnos nem tudok hova feltölteni, mert a képfeltöltés megszűnik, mást meg nem kerestem, de a közleményben kb egy órája is még az szerepelt pirossal kiemelve, hogy hitelkártyával van gond, nem bankkártyával. Akkor kérlek javítsátok.

Most, hogy újra megy a játék megnéztem, mert nem akartam hülyeséget írni:
    A játékban - ahogy máshol sem - nem engedtem meg az adataim tárolását, mégis, ha Maestrot választanék már ismeri a 15-03-06-n kelt vásárlásomból származó adatokat. Mivel azóta csak és kizárólag PayPallal fizettem, ahol a címzett nem látja a kártyám adatait, így csak és kizárólag sorolhatott be tévedésből rossz országba, ha azóta is ismeri a kártyám adatait!

Az meg, hogy csak akkor tárolja, ha rákattintok, erőteljes csúsztatás - durvábbat írnék, de nem akarok sértegetni, és megadom a tévedés lehetőségét - ugyanis amikor fizetnék, minden esetben nekem kell kivennem azt az átkozott pipát, hogy ne tárolja pofátlan módon automatikusan az adataimat! Tudod, az opt-in, pont arról szól, hogy nekem kell manuálisan hozzájárulnom a tároláshoz, az opt-out meg azt, hogy ha nem figyelek, akkor pofátlan módon lenyúlja ezeket az adatokat a rendszer.

Szóval, a kérdésem továbbra is áll: mikor kerül átállításra opt-inre, vagy mikor kerül be a játékba az az opció, hogy semmilyen adat tárolást, ami nem fontos a játék működéséhez, nem járulok hozzá? Még akkor is, ha továbbra is "kényelmetlen" módon mindig be kell jelentkeznem PP-ba, hogy ott aztán jóváhagyjam a fizetést.

És kérlek, segíts abban, hogy kihez fordulhatok, hogy a korábbi egyetlen kártyás vásárlásom során elmentett adatokat töröljétek a rendszerből - ugyanis nagyon maximum tévedésből, figyelmetlenségből estem az adattárolás áldozatává. Köztük a betéti kártyám számát!

Ja, és azt tudja a BP, hogy a bankkártya adat olyan adat, amit a felhasználó kifejezett, szándékos kérése ellenére nem tárolhatja - csak a tranzakció lebonyolításának idejére. (A szándékos azért fontos, mert az opt-out rendszer pont arra alapoz, hogy valaki figyelmetlen, és így lehet pofátlan módon adatot gyűjteni...)

A válaszodban meg megtalálható az a fontos információ, ami alapján kiderül, hogy a GeoIP-rendszeretek, nem GeoIP, ugyanis azt csak a felhasználó személyes adatának minősülő IP-cím elemzése működteti - nem pedig a bankkártya száma...

Remélem nem voltam durva, sértő, nem szándékoztam az lenni...

Szerkesztés oka: a teljesen természetes biológiai folyamat eredményét kifejező szót kicsillagozott a rendszer: "******"...

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hello!
    Ahogy beléptem a játékba és kinyitottam bal oldalt a feladatokat a gazdakört adta be.Lett jó pár,ha igaz 7 db új küldetés.Egyik pl. olyan,hogy Éhes nyulacska.Oda csak 5 db saláta kell és ennyi.Jó helyen vannak ezek nálam? :D
    Köszi!
    üdv.:apja

kocos7171 kedveli ezt.
  4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! A növények sora a vetőtáblán picit változott. Ez így marad, vagy csak valami gubanc van vele? Kicsit jobban meg kell nézni mi hol van.

5. boka007

boka007 Haladó

sziasztok!

a karbantartás után megjelent vagy 7 gazdaköri küldetés, hol lehet utánuk olvasni? csak azért mert nekem úgy tűnik nem sok értelmük van....alig adnak tp-t és csp-t, csillagot semmit, viszont tény hogy beadni sem kell sokat... de akkor mire jók?

libuskafarm kedveli ezt.
  6. mamarygen

Szia!
    Megjelent minden farmon ez a küldetési csokor ... nemcsak ez az egy feladat a megmosolyogtató.

A kezdő játékosoknak szánták ...

Amint lesz róla információ, akkor értesítünk Benneteket!

iboly54 és kocos7171 kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Már látom,Tamás hozta! :)
    Köszönöm!

8. mamarygen

Szia!

A személyes adatok törléséhez nem kell mást tenned, mint a banki oldalon az "Állapot és felmondás" kapcsoló segítségével törölni a mentet dolgokat.

9. mamarygen

Szia!
    Megjelent ezzel kapcsolatban egy új közlemény:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...sok-kiegyenlítő-változásai.14499/#post-605296

10. -marika65-

-marika65- Junior szaki

Sziaztok!Érdeklődni szeretnék mikor kezdődik a munkások féláron?

11. mamarygen

12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia mamarygen!
    Meglepve láttam, hogy a híreket megnyitva kaptam egy ajánlatot.
    Ezt tényleg ennyiért? Nyugodtan rákattinthatok?

*-ToFarmer-* kedveli ezt.
  13. andi130769

andi130769 Járnitanuló

Sziasztok, szeretném megkérdezni, azt a szuper ajánlatot minden játékos megkapja?

14. mamarygen

Szia!
    Minden farmon van ajánlat, de nem egy és ugyanaz.

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem mintha szoktam volna vásárolni, de nálam bizony nincs ajánlat. Így nem mindenkinél van...

16. mamarygen

Szia!

Ha ajánlat, és érdekel vedd meg! :)

17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszönöm. :)

18. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok. Ha tudtok válaszolni akkor megköszönöm. Az Alkimistánál a tekercset, tollvonást, iratot miért nem lehet felhasználni az üzlet fejlesztésébe? Akkor a TP bónusz mire használható fel? A Természetgyógyásznál is ez a helyzet az Aloé-moringa maszknál is.

19. -marika65-

-marika65- Junior szaki

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.11.16
  20. mamarygen

Szia!

Az általad felsorolt termékek felhasználhatók az adott mesterség fejlesztésébe. Az ötödik szint elérése után ez a használhatóság már nem aktív.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.