Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ne a pajtában (a tanyaház melletti tároló) keresd, kérlek!

A bal oldalon a fás tároló rekeszben van, a dobozban a fa jelű ikon alatt.

Használhatod ott a kereső funkciót is, beírod a fa nevét és a szűrő előhozza számodra. (Persze csak akkor, ha a menüben van, és nem tetted ki a farmodra... a raktárházas tároló is tartalmazhatja, ott nincs szem előtt ... ez a füvészkert.)

Leho69 kedveli ezt.
  2. erika1208

erika1208 Junior szaki

Sziasztok,
    az óriási FA akció keretében tudok átutalással fizetni? Ha igen hogyan kell? Hitelkártya lehetőséget ajánl fel a program, meg pay pal-t. Ha most rendelek, még megkapom az akción belül?
    Köszi a választ. Erika

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos az utalási rendszer ilyen esetekben nem járható út.
    Csak azok közül lehetséges választani, ami a banki oldalon szerepel az akciós ajánlat kattintását követően.

Van lehetőséged a bankkártyán kívüli vásárlás lehetőségére is? Pl. a paysafecard egy olyan anonim (személyes adatokat nem kérő) fizetési mód, ami sokszor kedvezőbb is.

Az átutalás rendje az alábbi linken olvasható---> 3-5 munkanapot is igénybe vehet!:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-rendelés-átutalással.773/

4. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy a káposztavetőmag bódét és a többi bódét hová lehet kitenni.
    Köszönöm előre is a választ.

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

6. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

7. andromama

andromama Utánpótlás-írogató

szia bocsika bougainvillea bokor és a fürt az egy

8. Kucmók

Kucmók Junior szaki

Helló !

Az lenne a kérdésem, h az iskolás event végeztével nem szedtem be a földről a magvető standokat, így ezek nekem nem lesznek meg, mert nem raktam el őket a feladat vége előtt???

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

10. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

A fórum játékban írtam én is, és tegnap láttam hogy eltünt a bejegyzésem, kérdeztem is hogy hova tünt de nem kaptam választ.

11. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Szia!

Valószínűnek tartom, hogy hiányzott a hsz-edből a farmnév és/vagy ID szám.
    Mindkettőt fel kell tüntetni ;)

12. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!
    Írtam ID számot, a farmnév meg látszik a bejegyzésnél és napokig fent volt csak tegnap tünt el. Ráadásul az értesítéseknél sem találom pedig sokaknak tetszett amit írtam.

13. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Igen, látszik, de bele kell írni sajna...
    Másokét is törölték, nem csak a tiédet, és ezt a választ kapták.
    Sajnálom... :oops:

(A kiírásból idézem:
    Természetesen a hozzászólásban meg kell adnotok a játékos neveteket és az User ID számotokat is. )

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pályázatod érvénytelen, hisz csak user id-t írtál, farmnevet nem. Fórum név és farmnév az kettő különböző dolog, hisz fórumnevet lehetett választani, mikor megkaptuk az új fórumot, így egyáltalán nem biztos, hogy fórumnév megegyezik a farmnévvel.
    Pályázat leadásához a szükséges információkat megtalálod a nyitó hozzászólásban, ezt önkényesen nem lehet módosítani.

HéricsBáró kedveli ezt.
  15. mdi1

mdi1 Törekvő

HELP!!
    Szeretnék farmaranyat vásárolni, de "a hívott szám nem kapcsolható".

16. |Tamás|

Szia!

Telefonos megrendelés jelenleg nem működik. Kérlek, próbáld másik fajta fizetési módot választani.

17. mdi1

mdi1 Törekvő

Köszi a gyors választ, de mindig telefonon szoktam vásárolni, akkor ezt most kihagyom.

18. sanyika77

sanyika77 Fórum-zöldfülű

érdeklődni szeretnék a TANUJ ÉS GYARAPODJ MALALA játékban , az összes feladatot elvégeztem ,vettem TUDÁS FÁLYÁT is, pluszz ezer biotermék és plusz három kavics is mégsem kaptam az égig érő paszulyban semmit , ha tudtok kérném a segítségeteket , sanyika77 ID 4787312

19. |Tamás|

Szia!

Az általad megadott farmon az ellenőrző panel adatai alapján Te a Kibontakozó értelem kosarat vásároltad meg.
    Ebben nincsen sem felhő, sem tudás fája jutalom.

20. atiádi01

atiádi01 Járnitanuló

Üdv. Az lenne a kérdésem, hogy a farmomra nem lehetne 25 arany banánt jóvá írni és utána meg - ba számolná amíg nincs meg a 25 aranybanán?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.