Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok, de most olvastam a rendeléssel kapcsolatos úgy módot. Miért kellett az átutalást ilyen nagyon megbonyolítani? Nem vagyok egy számítógép fenomén, lehet hogy nem is tudom majd megcsinálni. Az egyéb vásárlásoknál pedig bankkártya adatokat kell megadni, holott mindig azt mondják azt nem szabad. Akkor vagy abba hagyjuk a játékot, vagy arany nélkül próbálunk boldogulni>:(xD:mad:

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ha aggódsz a kártyás vásárlás biztonsága miatt, akkor használd a paysafecard-ot.
    Ha kártyával vásárolsz, akkor azt érdemes egy olyan kártyával megtenni, ami erre alkalmas, és minden alkalommal csak annyi pénzt teszel rá, amennyit el is költesz.
    Az utalás pedig csak annyiban változott, hogy a rendszer megadja Neked, hogy a vétel mennyibe kerül Neked euróban, és Neked pedig nem forintösszeget, hanem ezt az euró-összeget kell megadnod az utaláskor. A konverziót a bankod automatikusan végzi.
    Nem.

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

mebajah kedveli ezt.
  4. takizsuzsi40

Mi az a paysafecard?

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

6. nagykati59

nagykati59 Utánpótlás-írogató

Szia!

Prémiumgazda/arany/ vagyok, a napi plusz 1 pörgetést
    egyik farmomon sem kaptam meg,még egyszer sem!

nagykati59 féléves előfizetés
    ID: 23534968 2017.4.3.érvényes

Katus1959 féléves előfizetés
    ID:12985518 2017.4.3.érvényes

Utána néznél?
    Köszönöm!

7. mamarygen

Szia!

Arany prémium gazdaként a napi egy pörgetés rendelkezésre áll a prémium tagság ideje alatt!

Rackó, a fekete bárány azonban nem ad naponta egy pörgetést ... október elseje óta másként hozza a napi meglepetéseit.
    Itt olvashatod az ismertetőt:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/

8. nyuszoka5

nyuszoka5 Járnitanuló

Üdv. Nagyon mérges vagyok. A púpon túli játéknál van 4 db. Derék sivatagi csodám és 1 db. Nagyszerű sivatagi csodám., Egyiket sem tudom kirakni. Sivatagi csodám nincs, ami elvileg az alap. A játékot megcsináltam végig. Most akkor mi van??????

Leho69 kedveli ezt.
  9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Keresd meg azt a dekort, amit ki tudsz rakni, erre helyezd rá az összes derék sivatagi csodát(fejlesztés)

10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Semmi. Nem olvasod az eventismertetőt figyelmesen, de lehet, hogy egyáltalán nem olvasod.
    A nagyszerű sivatagi csodát ki lehet tenni. A Derék sivatagi csoda az mindig egy plusz fejlesztés. Remélem már tudod mit kell tenned. Ha nem, akkor keresd meg az eventismertetőt és olvasd el.

11. takizsuzsi40

12. katus1959

katus1959 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

Időközben rátaláltam a válaszra az előző hozzászólások közt.
    Olvasnom kellett volna...Bocs!

13. nyuszoka5

nyuszoka5 Járnitanuló

Üdv. Elolvastam, csak lehet, hogy nem voltam elég figyelmes. Köszönöm a gyors választ. Kellemes áldott ünnepeket kívánok.

Leho69 kedveli ezt.
  14. Gy43

Gy43 Fórum-zöldfülű

Elnézést kérek a zavarásért gy43 gazda vagyok az ID54500374 szeretném megkérdezni hogy új földet mikkor tudok venni ? mert a mostani föld terület kevés köszönöm a választ

15. mamarygen

Szia!
    Arra kérlek, írjál arról, milyen területek állnak már rendelkezésedre. Főfarm, szédült szántó és erdei tisztás? Az erdei tisztás minden része - több kiváltási egysége van - rendelkezésedre áll?
    A szigetere, a bahamarama ültetvényre is van már bejárásod? Az esőerdő nincs még a tulajdonodban?

Az is szempont, hányadik szinten jársz a farmodon ... mennyi időt tudsz a szabadidődben a játékra fordítani.

16. sanka1957

sanka1957 Aktív író

Sziasztok!
    Tegnap olvastam a Facebookon,hogy változások vannak,robot szedők meg stb.
    Amikor beléptem az építésben levő volt Rackó helyén egy épület jelent meg ami utánna el is tünt.
    Kérdésem,most akkor mik a változások ,és mikortól? Köszönöm

17. mamarygen

Szia!

A változásokat a hivatalos közlemények között olvashatjuk attól a pillanattól, ahogyan a központ előírja azt a nemzeti moderátorcsapatok számára.

Ha lesz ilyen hír, meg fog jelenni majd!

18. G.Máté.

G.Máté. Járnitanuló

Írtam a Support-hoz, ezt a választ kaptam:

/// a levél tartalmát nem lehet nyilvánosságra hozni ... levéltitok megsértése///

Engem megnyugtatott, hogy nem nálam van a baj. Bízom benne, hogy hamar sikerül orvosolni.

Bocsánat, nem tudtam ezt. Azt hittem, a saját levelemből közölhetek részt. Nem fordul elő többé ! :D
    Lényeg, hogy a hibát azóta kijavították. Újra működik a telefonos farmarany-rendelési lehetőség!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.12.16
  19. Gy43

Gy43 Fórum-zöldfülű

Szia!

sajnos csak a fő farmom van 13szinten vagyok semmi más

20. mamarygen

Köszönöm az információdat!:)

Szomszédokat kellene verbuválnod a barátkereső topicban.
    12 szomszéd és Te magad kellesz ahhoz, hogy a szédült szántót termővé tegyétek. 12 valódi szomszéd a feltétel.
    A csibetársaid a tanyaházból és a mentorod nem valódi szomszédok, mert csak ideiglenesen vannak veled a csibeszobában. Az ő szomszédmenüs ikonjaikon csak a levelezést és a napi ajándékok küldése ikont látod.

A valódi szomszédoknak még több ilyen belső ikonja is van.

Leírom a teendőket, hátha segítek vele. :)

A fórumon a Barátkereső alfórumot megnyitod.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/barátkeresés.286/

Két lehetőséged van ettől kezdve:
    - a hirdetések valamelyik topicjába beírod a saját kérésedet.(Figyelj arra, ha a farmneved nem egyezik a fórumbeli neveddel, akkor jelezd ezt!) Ne idézd más játékos hirdetését, a saját kéréshez az idézés nem szükséges!
    A beírásodat olvasva mások fognak keresni, amit a farmodon olvashatsz a felugró ablakban, ki szeretne jelölni szomszédnak.
    Ezt elfogadva gyarapszik a létszám a szomszédos menüdben.

Másik módszer:
    A Barátkereső topicokban olvasgass, lehetőleg a legfrissebb "hirdetéseket".
    A szimpatikus hirdető/hirdetők nevét jegyezd le magadnak.
    A farmodról a jobb oldali szomszédos menüben válaszd a csokornyakkendős ikont, majd újabb ugyanilyen ikont a lenyíló menüből. Az információs ablakba bemásolod a magad választotta nevet, és elküldöd. (A névhez tartozó írásjelekre, kis és nagy betűkre nagyon figyelj!!) A meghívós ablakban az üzenetrésszel ne foglalkozz, nem látja a partner sajnos.Hagyd üresen ...
    A leendő partner ha elfogadja a felkérésedet, akkor a szomszédos menüben az ő farmikonja már teljes, nem elmosódott lesz.

Ezeket a lépéseket néhányszor meg kellene ismételned.

Ismertető a szédült szántóról és a szomszédokról:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.