Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. asszony48

asszony48 Aktív író

Koszonom a segitseget.:D

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben írtál a Supportnak, akkor teljesen felesleges két szálon futtatni a történetet, Kérlek, várd meg a Support válaszát. A válasz a regisztrált email címedre fog érkezni, érdemes megnézni a spam mappát is, hát ha oda került a válasz email.

3. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Jó reggelt ! Sajnos elfelejtettem bekapcsolni az ajik mutatását , így nem tudom megnézni mit adott a szuperszomi.Vetnél rá egy pillantást, ha lesz időd ? ID:28744290 Köszönöm előre is !

4. |Tamás|

Szia!

2017-03-10 07:09:03 3960 TP
    2017-03-11 07:05:53 3 bájital
    2017-03-12 07:09:01 1 epres muffin
    2017-03-13 07:10:46 10 só
    2017-03-14 07:07:07 kaméleonlak citromsárga
    2017-03-15 07:09:08 3 bájital
    2017-03-16 07:09:26 2 szupertrágya
    2017-03-17 07:09:52 43200 másodperc munkások
    2017-03-18 07:04:55 10 virágdrót
    2017-03-19 07:05:59 1 barkács (2 tégla, 5 szög, 2 fa, 1 tetőcserép)

5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ez igen ! Köszönöm ! További szép napot !:)

6. gyagyaapa

gyagyaapa Fórum-zöldfülű

Szia!
    Sajnos mióta tulajdonos váltás volt, nagyon sok korábbi funkció nem működik, vagy nem úgy, ahogyan azt előtte megszoktuk. Fizetni a farmaranyért már nem tudunk, csak banki átutalással, de hétvégén az nem mindig teljesül, mint ahogyan most szombaton sem. A pénzt a számlánkról ugyan levonták, de sajnos a farmaranyat még most sem kaptuk meg, így lecsúszunk az akciókról....azt gondolom ez méltatlan eljárás. Néhány oldallal előrébb olvastam, hogy van aki csak bankkártyával tud fizetni, nem értem én miért nem tudok, miért csak a banki utalást engedi, (előtte csak hitelkártyával fizettem és mindig minden rendben volt)TRUST PAY szolgáltatás keretén belül? Nem ugyanazok a szabályok vonatkoznak mindannyiónkra?
    A supportnak is írtunk az este, válaszul azt kaptuk, hogy hamarosan válaszolnak a kérdésünkre, illetve intézkednek, sajnos ez azóta sem történt meg, sem farmarany, sem válasz.
    Szép napot!

7. |Tamás|

Szia!

Bankban többféle fizetési mód közül tudunk választani, van bankkártyás fizetés, PayPal, Paysafecard, mobiltelefon, vezetékes telefon és sorolhatnám még. Vannak azonnal teljesülő fizetési módszerek (paysafecard, bankkártya stb) és vannak nem azonnal teljesülők(utalás). Ezek az információk akkor igazak, ha a bank jobb felső sarkában magyar zászlót látsz.

8. syng

syng Utánpótlás-írogató

Kedves Módi!
    Köszönöm a tanácsod (?)
    Sajnos a support az elmúlt 22 órában nem tett semmit.
    Szerencsére jött a 12 éves kis unokám, és az ő javaslatára kipróbáltam az SMS rendelést, mely működött. Így átmenetileg megoldódott a problémám.
    További szép napot!

9. |Tamás|

Szia!

Melyik Supportra írtál?

10. syng

syng Utánpótlás-írogató

Szia!
    Ahol a vásárlást meghiúsulását kellett bejelenteni és azt bejelölni, hogy hibaüzenet érkezett

11. |Tamás|

Akkor kérdezem másként? Sima Support, vagy Megrendelési (Payment) Support?
    Sima Supporttól már kellett volna választ kapnod, míg a Payment Support csak hétköznapokon van, tehát hétfőnél előbb onnan ne várj választ.

12. zsofika19934

zsofika19934 Fórum-zöldfülű

Hello szia lehet nem ide kellene irnom de szomszédokat keresek!!!!kösziii

13. |Tamás|

14. gyagyaapa

gyagyaapa Fórum-zöldfülű

Szia!
    Ez világos és érthető. Egyet viszont még most sem értek. A pénzt levonták tőlem, akkor azt nálatok jóváírták, farmaranyat továbbra sem kaptam. A supportnak hiába írok csak egy rendszerüzenetet kapok, hogy dolgoznak az ügyön. Az idő megy, így szépen kicsúszok az akciókból. Miért kell hétvégére tennetek olyan egyedi lehetőségeket, akciókat amikhez a banki utaláson keresztül a farmaranyat csak hétköznap kapom meg, amikorra már késő?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.3.17
  15. |Tamás|

Szia!

Nagyon sokan hétvégén érnek rá, ezért kerülnek az ilyen akciók hétvégére.
    Amennyiben rendelni szeretnél akciósan, akkor bizony valami másik fajta fizetési módot kell választanod, ami azonnal teljesül, és nem csak hétköznap.
    Payment Support hétköznap működik, hisz az kint Németországban van, egy irodai dolgozóként, míg a rendes Support egy otthonról, saját szabadidejét feláldozó ember ül ott. Innen hétvégén is érkezik válasz, de fizetési adatokhoz Ők nem férnek hozzá, így továbbítják az ügyet a Payment Supportra.

16. gyagyaapa

gyagyaapa Fórum-zöldfülű

Igen ez is a problémám, hiszen hiába próbálok más fizetési módot használni azt sajnos "HIBA TÖRTÉNT" (amit nem értek, hiszen mindig így fizettem) üzenet után nem fogadja el, így sajnos, csak a banki utalás marad, ami bár a tranzakció megtörtént, mégsem jutok a játékpénzemhez...
    Persze én megértem amit írsz, csak felháborít, hogy valamilyen hiba folytán nincsenek egyenlő esélyek a játékban mindenkinek.
    Régóta játszom már, viszont mióta más üzemelteti egyre nehezebb teljesíteni az eventeket, sokszor csak vásárlás útján lehetséges, de most már úgy sem hiszen az sem mindegy hogyan fizetünk....

17. |Tamás|

Hiba történt miatt sima supporta kell fordulnod, fórumon én nem tudok megoldani semmit ezzel az üggyel kapcsolatban. Semmit nem kötelező, így vásárolni sem kötelező.

18. bakrisztina23

bakrisztina23 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Békatáphoz mi kell még tojáson kívül?

Köszönöm.

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Szójabab. :)

HéricsBáró és bakrisztina23 kedveli ezt.
  20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Szójabab és tojás a táp alapanyaga.

A bannered nem a fórum szabályzatában lefektetett méretben készült. Legyél szíves azt az 500*200 pixel nagyságra igazítani.
    Köszönöm.

bakrisztina23 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.