Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A fotó a malomba készíthető! A feladatsorból kapható filmekből!

2. Accra24

Accra24 Aktív író

hali, még mindig nincs változás a banki oldalon, hiába írjátok, hogy ide katt- oda katt, csak egy terméket lehet fizetni. nem lehet betenni többet a kosárba, amíg nem kapjuk vissza a +kosárba jelet.

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Továbbra is a türelmedet kérjük az ügyben. Problémád jeleztük a központnak.

4. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Lehet, hogy ezt már kérdezte valaki, de én nem találtam. Az alábbiak vannak a kiírásban:

Az event végén a kellékek beváltásra kerülnek az alábbiak szerint:
    illatos varjúháj: 3 tp, 3 btp, 4 csp/1 db
    ivókürt: 8 tp, 8 btp, 10 csp/1 db
    viking erőleves: 1488 tp, 1488 btp, 1984 csp /1 db

De mi lesz a megmaradt csillagos érmékkel?
    Köszönöm a türelmeteket.

5. Kékmadár1

Szia!
    Az event végén a megmaradt érmék is beváltásra kerülnek.

6. csi48

csi48 Fórummogul

Mennyiért?

Köszönöm

7. Kékmadár1

Event végén a csillagos érmék beváltása: 50 tp. 25 csp. /1 db.

8. csi48

csi48 Fórummogul

Köszönöm szépen. Mivel ilyen kedves, és türelmes voltál, úgy érzem, tartozom egy kis magyarázattal, ha érdekel. Szeretem összeállítani, és dobálni a baltákat, mivel a maximumot szeretném, ami 65 pont, -s persze szerencse kérdése- de ugyan így érdekes, mikor mind a három balta résznél sikerül egyszerre 1-1 pontot elérni, ami még ritkább. A retrókat nem akarom, mert a felhősor kint van, a másik event kitehetői a pajtában porosodnak. Ezért el kellett döntenem, hogy a beváltás értékéről, vagy a dobálásról mondok le. A jobbik eszem a beváltásnál maradt, mivel az 1488 kicsit több, mint az 50.
    Köszönöm, hogy segítettél a döntésben. Sok-sok türelmet, és jó játékot kívánok.

farmeres53 és Kékmadár1 kedveli ezt.
  9. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok! Vettem egy közepes pékség kosarat de nem találom mit is vettem ??? hol van??? vagy van valahol?? ja és mi van benne???? SEGÍTSETEK!!!!:cry:

10. Kékmadár1

Szia!
    A közepes pékség kosár 254 sót és 10 alaptésztát tartalmaz. Mesterségek völgyében a pékműhelyben találod.
    Vásárláskor az (Í) betűre kattintva felugró ablak tájékoztat a kosár tartalmáról.

11. cicamicád

cicamicád Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy Ha meglesz a felhő és a feladat is teljesen, mikor tudjuk meg, hogy milyen tipusu Ingrid dekort kapunk? Mert én a feladatok teljesitésével nem láttam, hogy a gép kiirta volna. És mikor kapjuk meg? Mennyivel az event után? Köszönöm a segitséget! Mindenkinek jó játékot, sok felröpit kivánok! :) Cicamicád

12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Hogy milyen szintű Ingridet kapsz, azt a baloldali 40-es karikára vitt kurzor már most megmutatja. Itt egy kép róla: http://kephost.com/image/wQqw
    És hogy mennyi idővel az event befejezése után azt még talán a módik sem tudják, de biztosan megkapjuk. Úgy hogy emiatt ne izgulj!

cicamicád kedveli ezt.
  13. Kékmadár1

Szia!
    A felhő megszerzéséhez 35 dobást kell teljesíteni. Ingridet az event vége után néhány nappal kapjuk meg. Valószínű a maradék eventes kellékek beváltásakor. Hogy meg is kapjuk 40. dobást kell teljesíteni.
    Azt hogy éppen melyik fejlesztése aktuális, látható az event ablakban. Dobás közben is a megszerzett szintű dobja a baltát. Valamint ha egy magasabb fejlesztést sikerül elérni felugró ablak is tájékoztat.

cicamicád kedveli ezt.
  14. cicamicád

cicamicád Utánpótlás-írogató

Értem, nagyon szépen köszönöm! :) Remélem összejön, bár az event növény ültetésekor nagyon kevés felröppenőt kapok, úgyhogy szegfűvel és sárgadinynével megyek, remélem reggelre a felröpik mellett meglesz a felhő. :) Cicamicád

Köszönöm szépen a gyors segitséget! :) Cicamicád

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.5.17
    cskati01 kedveli ezt.
  15. csavokanna60

csavokanna60 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hol találom az Ezüst láng füstölőt? Tulajdonképp mi ez?

16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

17. csavokanna60

csavokanna60 Utánpótlás-írogató

18. kiskitti07

kiskitti07 Fórum-zöldfülű

Szeretném megkérdezni, hogy juthatok eukaliptuszhoz?

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Eukaliptuszfa a bahama szigeten elérhető, miután a maja majmok szentélyében, miután kiváltottad a hozzáférés jogát.

Ez egy feleslegesen nyitott topic, ez a hozzászólás bőven megfelelt volna bármely meglévő help topicba.

Fórumszabályzata értelmében a topicot zárom.

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.