Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stewe1988

stewe1988 Junior szaki

Koszonom szepen!

2. hzsuzsanna2

hzsuzsanna2 Fórum-zöldfülű

Szia. A bank épületében lévő ablak miért nem jelenik meg normálisan? Hiszen ott tudnék db számra pontosan aranyat vennit.

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A banki csúszkás felület csak mentett banki adatok esetén jelenhet meg.

4. Bianka51988

Bianka51988 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, mostmár megjelent. Nem tudom mi lehetett...

5. Zso1964

Zso1964 Utánpótlás-írogató

Mi a módja, hogy mentornak jelentkezzem?

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

7. Zso1964

Zso1964 Utánpótlás-írogató

8. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Mindenkinek szép napot kívánok:)
    Érdeklődöm, hogy a közel egy éves mentornak jelentkezésem mikor realizálódik ?
    Csak a türelem...stb. jelenik meg, pedig már biztosan akadt volna csibe az én számomra is.
    Mit tegyek ? Hogy jelentkezzem ismét ? Mikorra várható bármilyen más értesítés, mint a türelem kérése?
    Segítséget előre is köszönöm.
    Üdv: Zsófi
    Gazda: Zsófi0101ID: 3246475

9. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Zsófi!
    Magad is megadtad a választ. A türelmes várakozásnál többet mi sem tudunk mondani.
    Jelenleg nincs információnk arról, hogy újabb mentorokat vonnának be a rendszerbe.
    És sajnos azt kell mondjam, nem is biztos, hogy jutna csibe számodra. A jelenlegi mentoroknak is sokszor heteket kell várni egy-egy csibére. Ennek több oka is lehet. Egyik az, hogy kevés az új regisztrált játékos. A másik pedig az, hogy manapság hihetetlen gyorsan eléri egy lelkes csibe a 40. szintet. Nagyon hamar kirepül és a mentora újra kereshet másik csibét.
    Köszönöm megértésedet!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Kedves BackOffice :)
    Természetesen megértő vagyok, hiszen már közel egy éve megértek... Most végül is tudomásul kell vennem, hogya mentorok köre nem bővül. Akiknek sikerült, azoknak is kevés a csibéjük. Sajnálom is őket nagyon, de magamat egy fokkal jobban.
    Értem már ezt a mentorosdit, a továbbiakban nem tartok igényt rá. Nem várok olyan buszra, amiről tudom, hogy soha sem jön...
    Köszönöm szépen a válaszodat, és sajnálom, hogy ezt voltál kénytelen írni.
    Legyen szép a napod:)
    üdv: Zsófi

BackOffice kedveli ezt.
  11. havastamas1

havastamas1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nyertem a keréken 100% Termény bónuszt. Ez mit jelent? Nyertem +1 termésbónuszt is. Ez a kettő nem ugyanaz? Mert az aktívált bónuszoknál külön jelzi.
    Köszi a választ előre is!

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A 100% termésbónusz (elvileg) mindenre hat, mindenből dupla termést arathatsz. Tehát pl. 1x1-es földön nem 2, hanem 4 termés üti a markodat, a fákról 4 helyett 8 gyümölcsöt szüretelhetsz, és az ólak is 1 helyett 2 állatot adnak.
    A +1 termésbónusz csak a földekre érvényes, és minden földről +1 termést takaríthatsz be - lényegében a hatása a töklekvárénak felel meg.

13. havastamas1

havastamas1 Fórum-zöldfülű

Ah, értem, nagyon köszönöm!

újfarm53 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  14. wici1976

wici1976 Fórum-zöldfülű

Helló!
    A napokban a hírek között kaptam egy ajándékot,ami farmpengőt és egyebet adott volna,de azóta sem találom.Valamit elnéztem volna?

15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Utoljára szerkesztett: 18.9.17
  16. labadyne

labadyne Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Mai nap folyamán vettem 3.űveg tök lekvárt és az éléskamrába nem jelent meg a pénzt viszont le vonta. Üdv:lábadyne ID számom29152661. Választ előre is köszönöm.

:inlove:
    :cry::cry::cry::cry::cry:

17. Angyalszárny

Szia!
    Az ellenőrzés adatai szerint, rendben megérkeztek a pajtába a töklekvárjaid!

18. aragorn*

aragorn* Haladó

Sziasztok!

azt szeretném kérdezni, hogy a holnapi nappal induló " Állandó tenyésztős, terményes gazdakörök érkezése" mit jelent, mert sehol nem találok hozzá semmit

19. Angyalszárny

aragorn* kedveli ezt.
  20. aragorn*

aragorn* Haladó

Angyalszárny kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.