Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    16 órakor kerülnek játékba a tervek szerint!

zoldliget kedveli ezt.
  2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves mamszi5107 és mindenki más, aki a Tökéletes kikapcsolódás dekort keresi a Hírek felületen!

Az elmúlt órában probléma adódott a Hírek felületen, eltűnt az ajándék dekor plakátja. Jeleztük a központnak a hibát, amit kijavítottak azóta.

Kérjük, hogy frissítsetek és térjetek vissza a Hírek felületre!

Utoljára szerkesztett: 19.9.17
    mamszi5107 kedveli ezt.
  3. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Nagyon szépen köszönöm !!

4. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Köszönöm a jelzést. Ebben a pillanatban kaptam meg a kitehetőt. :)

BackOffice kedveli ezt.
  5. biborka63

A Segítségeteket szeretném kérni !! Rendelni akartam ma SMS-ben farmaranyat , de nem sikerült !! Ez volt a rendelési oldalon !! Szeretném tudni , hogy mikor tudok rendelni !! A Supportnál a hibabejelentésnél , nem tudok írni a problémáról , mert még nem is tudtam rendelni !! Köszönöm a segítséget !! biborka63 ID : 6809366

Az adatátvitel közben sajnos egy hiba lépett fel.
    Kérjük, próbáld meg később.
    Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük, fordulj ide segítségért: Supporthoz

6. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek próbálj meg másik fizetési móddal rendelni!

7. biborka63

Sajnos nem tudok másképpen rendelni !! Nincs bankkártyám , folyószámlám sem , nyugdíjas vagyok !! Jó lenne tudni , hogy mikor lehet újra SMS -ben rendelni !! Tudnak egyáltalán az illetékesek a problémáról ? Gondolom Én Én vagyok az egyedüli aki így rendel !! Köszönöm

8. -dusmáta53-

-dusmáta53- Járnitanuló

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni , mivel a gazdaköri feladatokat nem találom , már többször próbáltam ki lépni és vissza de semmi nem jelenik meg míg a többi farmon meg jelent Köszönöm szépen -dusmáta53- ID 1272 2257

9. hercegem55

hercegem55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Szeretném kérni a segítségeteket mivel a gazdaköri feladatban a láb alatt és a pályaválasztási tanácsadás néven szereplő feladatok nem jelennek meg nálam . Köszönöm szépen . hercegem55 ID 29417854

10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ki kell váltani a szentélyben az elefánt szobrot hogy láthasd a hozzá tartozó gazdaköri feladatott.
    Maja majmok szentélye

11. hercegem55

hercegem55 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segítséget.

12. bigmami56

bigmami56 Járnitanuló

Szia biborka63! Tegnap délelőtt és este nekem is ezt írta, ma délután 3 órakor viszont már engedett venni fa-t . Próbáld meg, hátha már Neked is sikerül. üdv. bigmami56

13. biborka63

Szia !! Köszönöm szépen a segítséget !! Megnéztem , már Én is tudok rendelni !!

14. oroszso

oroszso Járnitanuló

Valamilyen okból a kincses szigetre nem tudok belépni, a többi helyre mindenhova.
    Kérnék segítséget. Köszönöm.
    oroszso
    ID: 4148585

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Milyen időszakonként szoktad a gépeden futtatni a takarítás műveletsort?

Sajnos a régi sütik nagyban zavarják a friss adatok áramlását.
    Ha ma nem futtattad még a Ccleaner programot, akkor tedd meg most:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-gyorsítótárának-cache-ürítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

16. oroszso

oroszso Járnitanuló

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.9.17
  17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Azt szeretném megtudni, hogy a kerek keréken 17:11-kor kipörgetett "200% termésbónusz (1 ó)" azonos a bónusz rekeszek felett található "termény bónusz +200% Idő: 07:45 ó"-val? És ha azonos, akkor mi indokolja az eltérő időt és megnevezést? Köszönöm a válaszotokat!
    http://kephost.com/image/BPRQ
    http://kephost.com/image/BPRy
    Farm név:franyo121 ID:36281016

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Hibás az időtartam a kerék kijelzésénél, sajnos! (Jeleztük már a központba ezt a gondot!)

A bónuszrekeszek feletti sávban helyesen szerepel az időtartam. Ezt vedd Te is figyelembe!

19. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Köszönöm a választ!

20. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Az normális, hogy a szakácsöltözet mellett automatikusan elhasználódik a fakanál is? Mert én azt későbbre tartogattam, de a feladat teljesítésekor az is elhasználódott, pedig arra nem kattintottam rá. Köszi ha válaszoltok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.