GYIK Maja majmok szentélye

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: WildB, témanyitás ideje: 3.4.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. WildB

  WildB Fórum hercege

  Adj' Isten Farmerek!

  Ebben a topikban olvashattok a Maja majmok szentélyéről, a Bahamarama szigetének legújabb fejlesztéséről.

  [​IMG]
  A sziget ismertetőjét az alábbi linkre kattintva érhetitek el:
  Bahamarama

  Megkérnék mindenkit, hogy elsőként a sziget ismertetőjét olvassa el; ugyanis bizonyos dolgokat csak ott részleteztem és itt nem ismételtem meg!

  A szentélyt a sziget bal felső részén található maja piramist formázó kőépítményre kattintva nyithatjátok meg a bahamarama térképén:

  [​IMG]

  A másik lehetőség az előhívására a szintjelző csíkon az aranybanán ikonra való kattintás.

  Milyen célt szolgál pontosan a szentély?

  A szigeten a szántóföldi növények és fák termesztésének, valamint az egyes állatok előállításának, tenyésztésének a joga nem szintfüggő; tehát nem azzal szerzed meg a hozzáférést például egy adott fához, hogy elérsz egy előre kijelölt szintet, ahogyan ez a farmon működik. A szintlépésekkel mindössze egy új fizetőeszközt gyűjthettek: ez az arany banán, amelyből minden szintlépéskor 5 darabot fogunk kapni.

  [​IMG]

  Itt jön be a képbe a szentély, ahol az összegyűjtött arany banánokat válthatjuk be a különböző termelési jogok megszerzéséért cserébe.

  A másik fontos dolog a területnagyobbítás. A sziget 5 részre lett felosztva, amelyből kezdetben csak az első rész elérhető (vagy régebbi játékosoknak az első négy). A további területek is itt válthatóak ki.

  A tenyésztésről sem szabad megfeledkeznünk, hiszen egy ideje már ez is elérhető a szigeten. Az tenyésztési jogot is ki kell váltani. A farmon a tenyésztés a 21. szinttől elérhető. Mivel a sziget már a bölcs tölgy megjelenésétől fogva elméletileg kiváltható (14. szint), ezért előfordulhat hogy valaki hamarabb ki tudja váltani egy szigetes állat tenyésztésének szobrát, minthogy a farmon elérné a 21. szintet. Ez nem akadályozza a tenyésztést, tehát ebben az esetben rögtön nekiállhatunk az állataink fejlesztésének, de a farmon ettől függetlenül ki kell várni a megfelelő szintet! A tenyésztések szobra csak az alapól szobrának kiváltása után lesz aktív! A tölgyről ismert tenyésztési kezdőcsomagok és az egy magasabb tenyészállatot adó rúna is itt található meg szigetes tenyészthető állatok esetében. A szigeten tenyésztelepet csak akkor tudunk elhelyezni, ha már van kiváltott tenyésztési szobor!

  Egész pontosan tehát mit is lehet itt megszerezni?

  • szántóföldi növények termesztésének joga
  • fák ültetésének joga
  • ólak elhelyezésének joga
  • az erre alkalmas állatok esetében a tenyésztés joga
  • tenyésztő kezdőcsomag
  • 1 db magasabb szintű tenyészállat
  • földterületek felszabadítása
  Copyright © 2013 - Magyar FARMERAMA csapat

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is..
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.7.15
  Kuzdern, Bathilda, Imi* és 3 más kedveli ezt.
 2. WildB

  WildB Fórum hercege

  A szentély felépítése

  A szentély alapvető elemei a szobrok.

  [​IMG] [​IMG]

  A szobrok alakja és színe is jelentéssel bír. Az alak az adott szobor típusára utal, azaz hogy milyen funkciót rejt. A képen látható szobor szántóföldi növények ültetési jogának kiváltását takarja. A szín lehet bronz vagy arany szín. Előbbi esetében még nem aktiváltuk a szobrot, utóbbinál már igen.

  Találhatunk még ilyet is bizonyos helyeken: [​IMG]
  Ennek a zár jelnek nincs különösebb jelentősége. Olyan helyekre került ez, ahol jelenleg még nem található szobor, de a későbbiekben még kerülhet. Kinyitni ezeket tehát nem lehet, ahogyan rákattintva sem történik semmi.

  A szobrok sorokba vannak rendezve. Egy sorba maximum 5 szobor kerülhet, és minden sorban csak egyforma típusú szobrok lehetnek (tehát például csak fa alakú szobrok).

  A sornál még eggyel nagyobb egységek a kamrák. Összesen 8 kamra létezik jelenleg. Egy kamra két vagy három sort tartalmaz egymás alatt. A sorok minden esetben különböző típusú szobrokat tartalmaznak, tehát egy kamrán belül nem fordulhat elő például 2 ólak jogait tartalmazó sor. A kamrák között a szentély alsó részén található kör alakú gombokra kattintva válthatunk, az éppen kiválasztott kamra karikája felett egy majomfej található.

  [​IMG]
  A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.
  A képen jól látszanak az említett egységek:
  • Sárgával jelöltem a szobrokat,
  • pirossal a sorokat,
  • kékkel az aktuális kamrát.
  • Zölddel kereteztem a kamrák váltógombjait.
  • A barnával jelölt nyilak jelenleg nem aktívak. Amennyiben a későbbiek során újabb kamrák is bevezetésre kerülnek, még lehet szerepük.
  • A rózsaszínnel keretezett plusz gomb a következő kamra kiváltására szolgál, de erről még szólok.
  • A bal felső sarokban található Vissza feliratú táblára kattintva léphetünk ki a szentélyből.
  • A jobb felső sarokban levő Segítség feliratú tábla pedig a help ablakot rejti.
  Ha ráhúzzuk a kurzort egy szoborra, megjelenik szövegbuborékban róla némi információ:

  [​IMG]


  Ha pedig rá is kattintunk, akkor több eset lehetséges:

  • Ha már kiváltottuk:
  [​IMG]

  • Ha még nem váltottuk ki, és aktív a szobor (tehát rögtön kiváltható):
  [​IMG]

  • Ha még nem váltottuk ki, és inaktív (valamilyen feltétel nem teljesült az aktívvá váláshoz):
  [​IMG]

  Az inaktivitásnak több oka is lehet. Bizonyos esetekben a szövegbuborékban szerepel is, hogy mi kell még az aktiváláshoz. Csak akkor lesz aktív a szobor, ha az alábbiak közül egyik probléma sem áll fenn:

  • Nem áll rendelkezésre a szükséges mennyiségű arany banán.
  • A sorban tőle balra álló szobor még nincs aktiválva.
  Egy soron belül csak balról jobbra, sorban kihagyás nélkül haladva válthatjuk ki a szobrokat. Egy érintetlen aktív kamrában csak a sorok bal oldali, legelső eleme váltható ki kezdetben.
  • A kamra még nincs aktiválva.
  Kezdetben csak a legelső kamra aktív. Az inaktív kamrákban egyetlen szobrot sem lehet kiváltani. A kamrákat csak balról jobbra haladva lehet aktiválni. Ezt a korábbi képen rózsaszínnel keretezett plusz gombra kattintva arany banánért cserébe tehetjük meg. A plusz gomb mindig a legutolsó aktív és az első inaktív kamra kör alakú gombja között helyezkedik el. Az aktív kamrákat egy világoszöld sáv is jelzi, ami a bal szélről indul és az utolsó aktív kamra gombjáig tart.
  • Egyéb elő követelmény nem teljesül.
  Előfordulhat, hogy egy szobor egy másik sorban található szoborral is függésben áll. Amíg a követelmény szobor nincs kiváltva, addig nem váltható ki a vele függésben álló szobor sem, hiába áll mondjuk egy aktív kamrában a sor elején. Ilyen egyrészt a tenyésztéses szobrok esetében létezik, nevezetesen hogy a tenyésztés szobra nem váltható addig, amíg az alapól szobra nincs teljesítve. A másik hasonló eset a 4. terület felszabadításának szobra, ami a másik háromtól elkülönülten áll egyedül egy sorban, mégsem aktiválható amíg a másik három nincs kiváltva.
  Copyright © 2013 - Magyar FARMERAMA csapat

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Utoljára szerkesztett: 9.1.14
  Kuzdern, Bathilda, Imi* és 3 más kedveli ezt.
 3. WildB

  WildB Fórum hercege

  A kamrák elrendezése és tartalma

  Érdekesség, hogy az ólak, fák és szántóföldi növények ára számszerűleg megegyezik a régi rendszerben a megszerzésükhöz szükséges szinttel. Tehát például a licsifa régen a 24. szinttől volt elérhető, most pedig 24 arany banánba kerül a kiváltása.

  A Cukornád szobrot senkinek nem kell kiváltania, ez mindenkinél alapból teljesítve van!

  Most pedig következzen az egyes szobrok ára és az elrendezés táblázatos formában:

  Fontos! Ez a táblázat utolsó frissítési dátuma: 2017.09.15. Azóta érkezett pár újdonság a játékba azonban ezek NEM szerepelnek benne.
  "Naprakész" listáért görgőzz lentebb! >> Ide <<

  1. kamra
  Feloldás: ingyenes (automatikusan kiváltva)
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborBari MariMegrendelő
  ingyenes​
  Fahéj
  2. szoborTig RincsMegrendelő
  15​
  Mangó
  3. szoborAra CroftMegrendelő
  30​
  Tig Rincs, Elefánt
  Középső sor1. szobor1. mezőTöbb terület
  10​
  -
  2. szobor2. mezőTöbb terület
  20​
  1. mező
  3. szobor3. mezőTöbb terület
  30​
  2. mező
  4. szoborZuhatagok szigete I. bővítésTöbb terület
  40​
  -
  5. szoborZuhatagok szigete II. bővítésTöbb terület
  80​
  -
  Alsó sor1. szoborCukornádSzántóföldi növény
  ingyenes​
  automatikusan kiváltva
  2. szoborMaracujaSzántóföldi növény
  2​
  -
  3. szoborFahéjSzántóföldi növény
  4​
  Maracuja
  4. szoborRómai kökénySzántóföldi növény
  5​
  Fahéj
  5. szoborOkraSzántóföldi növény
  6​
  Római kökény
  2. kamra
  Feloldás: 10 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborBanánFa
  2​
  2. kamra
  2. szoborMandarinFa
  4​
  Banán
  3. szoborMangóFa
  5​
  Mandarin
  Középső sor1. szoborPapagájÓl
  2​
  2. kamra
  2. szoborMajomÓl
  6​
  Papagáj
  3. szoborElefántÓl
  10​
  Majom
  Alsó sor1. szoborSzőlőSzántóföldi növény
  1​
  2. kamra
  2. szoborVaníliaSzántóföldi növény
  3​
  Szőlő
  3. szoborAnanászSzántóföldi növény
  4​
  Vanília
  4. szoborÖrdögcsáklyaSzántóföldi növény
  7​
  Ananász
  5. szoborRáncos sárkányfüzérSzántóföldi növény
  12​
  Ördögcsáklya
  3. kamra
  Feloldás: 15 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborMajom tenyésztésTenyésztés
  20​
  3. kamra, Majom
  2. szoborMajom kezdőcsomagTenyésztés
  20​
  Majom tenyésztás
  3. szoborMajom jóváírásTenyésztés
  20​
  Majom kezdőcsomag
  Középső sor1. szoborKókuszFa
  3​
  3. kamra
  2. szoborFügeFa
  6​
  Kókusz
  3. szoborKiviFa
  7​
  Füge
  4. szoborEukaliptuszFa
  12​
  Kivi
  Alsó sor1. szoborManiókaSzántóföldi növény
  5​
  3. kamra
  2. szoborBroméliaSzántóföldi növény
  6​
  Manióka
  3. szoborCukkiniSzántóföldi növény
  7​
  Bromélia
  4. szoborJovellanaSzántóföldi növény
  8​
  Cukkini
  4. kamra
  Feloldás: 20 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborPandakuckóÓl
  15​
  4. kamra
  2. szoborPanda tenyésztésTenyésztés
  20​
  Pandakuckó
  3. szoborPanda kezdőcsomagTenyésztés
  20​
  Panda tenyésztés
  4. szoborPanda jóváírásTenyésztés
  20​
  Panda kezdőcsomag
  Középső sor1. szoborSárkány-gyümölcsFa
  8​
  4. kamra
  2. szoborGuavaFa
  11​
  Sárkány-gyümölcs
  3. szoborKakaóFa
  13​
  Guava
  4. szoborÉbenfaFa
  15​
  Kakaó
  Alsó sor1. szoborBorsSzántóföldi növény
  8​
  4. kamra
  2. szoborCsiliSzántóföldi növény
  9​
  Bors
  3. szoborBambuszSzántóföldi növény
  10​
  Csili
  4. szoborCukorcserjeSzántóföldi növény
  10​
  Bambusz
  5. kamra
  Feloldás: 25 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborElefánttenyésztésTenyésztés
  20​
  Elefánt
  2. szoborElefánt kezdőcsomagTenyésztés
  20​
  Elefánttenyésztés
  3. szoborElefánt jóváírásTenyésztés
  20​
  Elefánt kezdőcsomag
  Középső sor1. szoborAvokádóFa
  16​
  5. kamra
  2. szoborPapajaFa
  19​
  Avokádó
  3. szoborMakadámiafaFa
  25​
  Papaja
  4. szoborKönnyezőpálma-gyümölcsFa
  28​
  Makadámiafa
  Alsó sor1. szoborGyepSzántóföldi növény
  11​
  5. kamra
  2. szoborÉdesburgonyaSzántóföldi növény
  12​
  Gyep
  3. szoborFöldimogyoróSzántóföldi növény
  13​
  Édesburgonya
  4. szoborKaktuszfügeSzántóföldi növény
  16​
  Földimogyoró
  6. kamra
  Feloldás: 30 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborAloe VeraSzántóföldi növény
  14​
  6. kamra
  2. szoborJamszgyökérSzántóföldi növény
  15​
  Aloe Vera
  3. szoborPaprikaSzántóföldi növény
  17​
  Jamszgyökér
  4. szoborFöldicseresznyeSzántóföldi növény
  20​
  Paprika
  Alsó sor1. szoborLajhárÓl
  14​
  6. kamra
  2. szoborAnakondaÓl
  18​
  Lajhár
  3. szoborTeveÓl
  25​
  Anakonda
  4. szoborTukánodúÓl
  30​
  Teve
  5. szoborKoalakuckóÓl
  20​
  Tukánodú
  7. kamra
  Feloldás: 35 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborTeve tenyésztésTenyésztés
  20​
  7. kamra
  2. szoborTeve kezdőcsomagTenyésztés
  20​
  Teve tenyésztés
  3. szoborTeve jóváírásTenyésztés
  20​
  Teve kezdőcsomag
  Középső sor1. szobor4. mezőTöbb terület
  40​
  7. kamra,3. mező
  2. szoborBaha-vadaskertÓl
  45​
  4. mező
  3. szoborBaha-füvészkertÓl
  30​
  4. mező
  4. szoborBaha-manufaktúraÓl
  45​
  4. mező
  Alsó sor1. szoborKamkvatFa
  19​
  7. kamra
  2. szoborLicsiFa
  24​
  Kamkvat
  3. szoborMombinszilvaFa
  27​
  Licsi
  8. kamra
  Feloldás: 40 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborKikötőTöbb terület
  30​
  8. kamra
  Középső sor1. szoborDatolyaszilvaFa
  30​
  8. kamra
  2. szoborMatéFa
  32​
  Datolyaszilva
  3. szoborAcai pálmaFa
  42​
  Maté
  4. szoborPitombaFa
  44​
  Acai pálma
  5. szoborÖrdögcérnaFa
  46​
  Pitomba
  Alsó sor1. szoborKaktuszSzántóföldi növény
  20​
  8. kamra
  2. szoborHibiszkuszSzántóföldi növény
  22​
  Kaktusz
  3. szoborKávéSzántóföldi növény
  25​
  Hibiszkusz
  4. szoborGuaranaSzántóföldi növény
  27​
  Kávé
  5. szoborKeserű gyömbérSzántóföldi növény
  30​
  Guarana
  9. kamra
  Feloldás: 45 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborFókamedenceÓl
  45​
  9. kamra
  Középső sor1. szoborCsavarpálmaFa
  35​
  9. kamra
  2. szoborSzőlősóskaFa
  38​
  Csavarpálma
  3. szoborMoringaFa
  40​
  Szőlősóska
  4. szoborJávai almaFa
  43​
  Moringa
  Alsó sor1. szoborZöld teaSzántóföldi növény
  27​
  9. kamra
  2. szoborCitromfűSzántóföldi növény
  30​
  Zöld tea
  3. szoborGyömbérSzántóföldi növény
  32​
  Citromfű
  4. szoborKurkumaSzántóföldi növény
  35​
  Gyömbér
  10. kamra
  Feloldás: 45 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborTamarillófaFa
  42​
  10. kamra
  2. szoborCukoralmafaFa
  44​
  Tamarillófa
  3. szoborLangszatfaFa
  46​
  Cukoralmafa
  4. szoborFrangipánfaFa
  48​
  Langszatfa
  Alsó sor1. szoborSárgadinnyeSzántóföldi növény
  32​
  10. kamra
  2. szoborPapiruszSzántóföldi növény
  35​
  Sárgadinnye
  3. szoborTündérrózsaSzántóföldi növény
  38​
  Papirusz
  4. szoborEgymagvútökSzántóföldi növény
  40​
  Tündérrózsa
  5. szoborHabanero paprikaSzántóföldi növény
  42​
  Egymagvútök
  11. kamra
  Feloldás: 45 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Középső sor1. szoborSolanum mammosumSzántóföldi növény
  40​
  11. kamra
  2. szoborRákollóvirágSzántóföldi növény
  42​
  Solanum mammosum

  Figyelem!

  A 3. kamrában található Majomtenyésztés csomag tartalma:

  • 20 majom
  • 20 bájital
  • 10 szupertáp
  • 1 darab egyes kifutó
  A 4. kamrában található Pandatenyésztés csomag tartalma:
  • 20 panda
  • 20 bájital
  • 10 szupertáp
  • 1 darab egyes kifutó

  A 7. kamrában található Tevetenyésztés csomag tartalma:
  • 20 teve
  • 20 bájital
  • 10 szupertáp
  • 1 darab egyes kifutó
  Az 5. kamrában található Elefánttenyésztés kezdőcsomag szobor
  Ára:
  20 AB
  Tartalma:

  • 20 db elefánt
  • 20 db bájital
  • 10 db szupertáp
  • 1 db egyéni kifutó
  Elefánttenyésztés jóváírás szobor
  Ára:
  20 AB
  Tartalma:

  • 1 db Tűzoltó elefánt

  Update: elefánttenyésztés csomag
  Copyright © 2013-17 - Magyar FARMERAMA csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Kuzdern, Bathilda, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
 4. WildB

  WildB Fórum hercege

  Gyakran Ismételt kérdések

  Van 40 aranybanánom, mégsem tudom kiváltani az utolsó területet, Miért?

  • Még nem váltottad ki a 7. kamrát, ami az utolsó terület megszerzésének a feltétele.
  Elértem a 108. szintet, miért nem nyílt ki a 7. kamra?

  • Ez csak az átváltás pillanatában volt érvényes, akik később érik el a 108. szintet, azokra már nem érvényes. Automatikusan csak az 1. kamra kerül kinyitásra mindenki számára.
  Elértem a 120. szintet, és csak 5 aranybanánt kaptam, nem 10 darabot. Miért?

  • Csak 5 darab aranybanán jár szintlépéskor. (Csak az kapott 10 darabot, aki az átváltás pillanatában került a 120. szintre.)
  Kiváltottam a Licsifát 24 aranybanánért, még sincs a menümben a fa. Miért?
  • Aranybanánokért csak a termesztés jogát kaptad meg. A fát neked kell megvenned a gazdaboltban.
  Megszereztem egy fának a jogát, mégsem tudom megvásárolni. Hol tudom ezt megtenni?
  • A Tikibolt már nem található meg a szigeten. Vásárlási lehetőséghez a bal oldali menüben a piros bevásárlókosárra kell kattintanunk.
  [​IMG]

  Honnan tudom, hogy egy kamra már aktív?

  • Tőle balra nem látható egy + jel.
  [​IMG]


  Copyright © 2013 - Magyar FARMERAMA csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Utoljára szerkesztett: 9.1.14
  Kuzdern, genka53, Bathilda és 4 más kedveli ezt.
 5. |Tamás|

  |Tamás| Fórum elő legendája

  Naprakész, aktualizált
  Maja majmok szentélye táblázat, kamrák szerint
  2023. április 12-i dátummal

  kamra 01.png

  kamra 02.png

  kamra 03.png

  kamra 04.png

  kamra 05.png

  kamra 06.png

  kamra 07.png

  kamra 08.png

  9-dik kamra.png

  kamra 10.png

  kamra 11.png

  kamra 12.png

  13-dik kamra.png

  14-dik kamra.png

  Copyright © 2010 - 2022 Magyar FARMERAMA csapat
  |Tamás|


  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Kuzdern, .dina1., bota493 és 14 más kedveli ezt.
 6. BackOffice

  BackOffice Fórum elő legendája

  Az eddigieknek megfelelően, új állat tenyésztésével egy időben a szentélybe is bekerül két új szobor

  6. kamrában

  Anakondatenyésztés kezdőcsomag szobor
  Ára: 30 AB
  Tartalma:
  20 db anakonda
  20 db bájital
  10 db szupertáp
  1 db egyéni kifutó

  Anakondatenyésztés jóváírás szobor

  Ára: 30 AB
  Tartalma:
  1 db Kockás anakonda

  Copyright © 2010-2019 Magyar FARMERAMA csapat
  BackOffice

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Kuzdern, Bathilda és .dina1. kedveli ezt.
 7. |Tamás|

  |Tamás| Fórum elő legendája

  Új növények

  Az értékek 1 darabra és 1x1-es területre vonatkoznak!
  Kamrában új sorban helyezkednek az ismertetőnek megfelelő sorrendben


  Ginzeng
  ginseng.gif
  Hozzáférés a 11-es kamrában 17 AB-ért.
  Gazdabolti ára: 295 CSP/db
  Érési idő: 17:00 óra
  Tapasztalatpont: 67,5 BTP
  Kategóriás besorolása: Egyéb
  Ültethető: Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Pajtaértéke:
  142 CSP
  Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van az Egyéb terményekre.
  Részletek << ITT >>

  Sisakbab
  lablabbean.gif
  Hozzáférés az 11-es kamrában 19 AB-ért.
  Gazdabolti ára: 335 CSP/db
  Érési idő: 19:00 óra
  Tapasztalatpont: 75,5 BTP
  Kategóriás besorolása: Zöldségek
  Ültethető: Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Pajtaértéke:
  161 CSP
  Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van a Zöldségekre.
  Részletek << ITT >>


  Viaszvirág
  hoya.gif
  Hozzáférés az 11-es kamrában 21 AB-ért.
  Gazdabolti ára: 350 CSP/db
  Érési idő: 20:00 óra
  Tapasztalatpont: 79,75 BTP
  Kategóriás besorolása: Virágok
  Ültethető: Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Pajtaértéke:
  171 CSP
  Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van a Virágokra
  Részletek << ITT >>

  Vízijácint
  waterhyacinth.gif
  Hozzáférés az 11-es kamrában 23 AB-ért.
  Gazdabolti ára: 370 CSP/db
  Érési idő: 21:00 óra
  Tapasztalatpont: 84 BTP
  Kategóriás besorolása: Virágok
  Ültethető: Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Pajtaértéke:
  182 CSP
  Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van a Virágokra
  Részletek << ITT >>  Copyright © 2010 - 2019 Magyar FARMERAMA csapat
  |Tamás|


  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Fenyvesi1010, Kuzdern, Bathilda és 2 más kedveli ezt.
 8. |Tamás|

  |Tamás| Fórum elő legendája

  Új Fák

  Minden fa kihelyezhető: Bahama szigetre, Esőerdőbe, és a Zuhatagok szigetére
  .
  -
  Hozzáférés

  joga
  Kép
  Gazdabolti ár
  Érési idő
  BTP
  Termény
  Pajtaérték
  Korallfa
  2-es kamra
  14 AB​
  coraltree_upgrade_0.gif
  12.000 CSP​
  20:00​
  250 BTP​
  4 korallfa szirom​
  425​
  Korallfa XL
  -
  coraltree_upgrade_1.gif
  30.000 CSP​
  18:00​
  250 BTP​
  4 korallfa szirom​
  425​
  Korallfa XXL
  -
  coraltree_upgrade_2.gif
  80 FA​
  12:00​
  500 BTP​
  4 korallfa szirom​
  425​
  Pequifa
  4-es kamra
  20 AB​
  pequi_upgrade_0.gif
  12.000 CSP​
  20:00​
  250 TP​
  4 Pequigyümölcs​
  425​
  Pequifa XL
  -
  pequi_upgrade_1.gif
  30.000 CSP​
  18:00​
  250 TP​
  4 Pequigyümölcs​
  425​
  Pequifa XXL
  -
  pequi_upgrade_2.gif
  80 FA​
  12:00​
  500 BTP​
  4 Pequigyümölcs​
  425​
  Zsabotikábafa
  5-ös kamra
  34 AB​
  jabuticaba_upgrade_0.gif
  12.000 CSP​
  20:00​
  250 BTP​
  4 Zsabotikába szem​
  425​
  Zsabotikábafa
  XL
  -
  jabuticaba_upgrade_1.gif
  30.000 CSP​
  18:00​
  250 BTP​
  4 Zsabotikába szem​
  425​
  Zsabotikábafa
  XXL
  -
  jabuticaba_upgrade_2.gif
  80 FA​
  12:00​
  500 BTP​
  4 Zsabotikába szem​
  425​
  Fekete
  datolyaszilva
  7-es kamra
  32 AB​
  blacksapote_upgrade_0.gif
  12.000 CSP​
  20:00​
  250 BTP​
  4 Fekete
  datolyaszilva
  gyümölcs​
  425​
  Fekete
  datolyaszilva XL
  -
  blacksapote_upgrade_1.gif
  30.000 CSP​
  18:00​
  250 BTP​
  4 Fekete
  datolyaszilva
  gyümölcs​
  425​
  Fekete
  datolyaszilva XXL
  -
  blacksapote_upgrade_2.gif
  80 FA​
  12:00​
  500 BTP​
  4 Fekete
  datolyaszilva
  gyümölcs​
  425​
  .

  .
  Copyright © 2010 - 2019 Magyar FARMERAMA csapat
  |Tamás|


  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Fenyvesi1010, Kuzdern, Bathilda és 3 más kedveli ezt.
 9. |Tamás|

  |Tamás| Fórum elő legendája

  Új tojásfejlesztés(ek)

  Vulkánbungaló 3. szint
  [​IMG]
  Meglévő vulkánbungalóra lehetséges ráhelyezni, így jobb tulajdonságokkal bír.
  Amit ad :
  3000 TP/BTP + 20% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
  Hozzáférés: 8. kamrában 20 AB-ért

  Vulkánbungaló 4. szint
  Amit ad :
  3500 TP/BTP + 25% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
  Hozzáférés: 8. kamrában 25 AB-ért

  Vulkánbungaló 5. szint
  Amit ad :
  4000 TP/BTP + 30% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
  Hozzáférés: 8. kamrában 30 AB-ért.

  .
  Copyright © 2010 - 2019 Magyar FARMERAMA csapat
  |Tamás|


  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Fenyvesi1010, Kuzdern, Bathilda és 3 más kedveli ezt.
 10. mamarygen

  mamarygen Fórum elő legendája

  2021. szeptember 22. (szerda) 14:00-tól
  új növények és műhelyes ól a Maja majmok szentélyének kamráiban

  Új növények

  Golgotavirág

  [​IMG]

  Hozzáférés a Maja majmok szentélyében a 12-es kamrában 48 AB-ért, ha a kamra kiváltása megtörtént.
  Gazdabolti - magtárban - ára:
  295 CSP/db
  Érési idő: 16:30 óra
  Tapasztalatpont: 66,25 BTP
  Kategóriás besorolása: Virágok
  Ültethető: Baha ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Pajtaértéke: 144  Tiszmia

  [​IMG]

  Hozzáférés a Maja majmok szentélyében a 12-es kamrában 50 AB-ért, ha a golgotavirág szobra már kiváltott a sorban.
  Gazdabolti - magtárban - ára:
  365 CSP/db
  Érési idő: 20:30 óra
  Tapasztalatpont: 82,5 BTP
  Kategóriás besorolása: Egyéb
  Ültethető: Baha ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Pajtaértéke: 181


  ... ~~~...~~~...
  6. kamra információja bővült

  Új terményes ól

  Alvómaszkvarroda - a lajhár terményes ólja
  [​IMG]

  Elérhető: a Maja majmok szentélyében a 6. kamra lajhárvacok szobor kiváltásával -> ára: 14 AB <- mostantól a műhelyes ól és a termény készítése is lehetővé válik a lajhárvacok szobor kiváltásával
  Megépítéséhez szükséges a városi műhelyben: 50 ásó, 700 tégla, 5 fakalapács, 700 fa, 15 ventilátor
  Érési idő: 12:00 óra
  Termény: 1 db alvómaszk [​IMG]
  Tapasztalatpont: 200 TP
  Trágya mennyisége: 3 db
  Kihelyezhetősége: Baha ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Etetéséhez 1 db lajhártáp + 1 db lajhár szükséges
  Tárgy mérete: 2x2
  A termény pajtaértéke: 703

  .
  .
  Copyright © 2010-2021 - Magyar FARMERAMA csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Fenyvesi1010, Bathilda, János1957 és 6 más kedveli ezt.
 11. mamarygen

  mamarygen Fórum elő legendája


  Tigriskifutó
  A tigriskifutó használatához a hozzáférés joga - tigriskifutó szobor - kiváltandó a maja majmok szentélyének 9. kamrájából 75 arany banánért.

  [​IMG]

  Termény: 1 db tigris
  Érési idő: 11:00 óra
  Tapasztalatpont: 176 BTP
  Trágya mennyisége: 3 db
  Pajtaértéke: 880

  Gazdabolti ára: 8.900 CSP

  Részletes adatok <<ITT>>

  Terményes ól

  Tigrispapucsműhely

  A tigris terményes óljában, a tigrispapucsműhelyben készül a tigrispapucs termény.
  A terményes ól a műhelyben megépíthető.
  Az építési lehetőséghez nem kell külön szobrot kiváltani a szentélyben.
  Csupán a tigriskifutó szobor "megléte" a feltétel.

  [​IMG]

  Termény:
  1 db tigrispapucs
  Érési idő: 05:30 óra
  Tapasztalatpont: 95 BTP
  Trágya mennyisége: 2 db
  A termény pajtaértéke: 1.560
  Új növény


  (Az érték 1 darabra és 1x1-es területre vonatkozik!)

  Szörnyera majommaszk

  [​IMG]
  Hozzáférés a 12-es kamrában 54 AB-ért.
  Gazdabolti ára: 280 CSP/db
  Érési idő: 15:30 óra
  Tapasztalatpont: 62,5 BTP
  Kategóriás besorolása: Egyéb
  Ültethető: Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Pajtaértéke: 138,7 CSP


  .
  Copyright © 2010-2022 - Magyar FARMERAMA csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Bathilda, János1957, jucus1976 és 6 más kedveli ezt.
 12. mamarygen

  mamarygen Fórum elő legendája


  A Maja majmok szentélyében
  a 2022. júliusi tartalmi frissítések

  várhatóan
  Játékba kerül: 2022. július 20. (szerda) 10:00 órától


  A 12. kamrába új szobrok érkeznek


  12 új.png

  A 13. kamra új helyszíne lesz a szentélynek
  a feloldás a kamra használatához 20 arany banánba kerül
  13.png  Új növények

  Az értékek 1 darabra és 1x1-es területre vonatkoznak!

  Agavé
  [​IMG]
  Hozzáférés a 12. kamrában 56 AB-ért.
  Gazdabolti ára: 145 CSP/db
  Érési idő: 8:00 óra
  Tapasztalatpont: 32,25 BTP
  Kategóriás besorolása: Virágok
  Ültethető: Bahama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Pajtaértéke: 72,4 CSP
  Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van a Virágokra.
  Részletek << ITT >>

  Azték rezeda
  [​IMG]
  Hozzáférés a 12. kamrában 58 AB-ért.
  Gazdabolti ára: 135 CSP/db
  Érési idő: 7:30 óra
  Tapasztalatpont: 30,5 BTP
  Kategóriás besorolása: Virágok
  Ültethető: Bahama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Pajtaértéke: 68,6 CSP
  Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van a Virágokra.
  Részletek << ITT >>

  Kígyóvirág
  [​IMG]
  Hozzáférés a 12. kamrában 45 AB-ért.
  Gazdabolti ára: 165 CSP/db
  Érési idő: 9:30 óra
  Tapasztalatpont: 37,75 BTP
  Kategóriás besorolása: Egyéb
  Ültethető: Bahama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Pajtaértéke: 80,8 CSP
  Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van az Egyéb növényekre.
  Részletek << ITT >>

  Növénykosár
  [​IMG]
  Hozzáférés a 12. kamrában 47 AB-ért.
  Gazdabolti ára: 160 CSP/db
  Érési idő: 9:00 óra
  Tapasztalatpont: 36 BTP
  Kategóriás besorolása: Egyéb
  Ültethető: Bahama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Pajtaértéke: 77,4 CSP
  Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van az Egyéb növényekre.
  Részletek << ITT >>

  Aranybibe
  [​IMG]
  Hozzáférés a 12. kamrában 50 AB-ért.
  Gazdabolti ára: 275 CSP/db
  Érési idő: 15:30 óra
  Tapasztalatpont: 62,25 BTP
  Kategóriás besorolása: Egyéb
  Ültethető: Bahama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Pajtaértéke: 135,6 CSP
  Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van az Egyéb növényekre.
  Részletek << ITT >>

  Achiote
  [​IMG]
  Hozzáférés a 12. kamrában 55 AB-ért.
  Gazdabolti ára: 360 CSP/db
  Érési idő: 20:00 óra
  Tapasztalatpont: 80,75 BTP
  Kategóriás besorolása: Egyéb
  Ültethető: Bahama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Pajtaértéke: 180 CSP
  Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van az Egyéb növényekre.
  Részletek << ITT >>


  Új ólak

  Mandrill-lak
  [​IMG]

  Hozzáférés: 13. kamrában 80 AB-ért
  Gazdabolti ára: 7.400 CSP
  Érési idő: 18:00 óra
  Termény: 1 db mandrill
  [A mandrill állat pajtaértéke: 2.587]
  Tapasztalatpont: 270 BTP
  Trágya mennyisége: 4 db
  Kihelyezhetősége: Bahama ültetvény, Eső erdő, Zuhatagok szigete
  Etetéséhez 1 db mandrilltáp szükséges (3 mangó+1 moringagyümölcs)
  Tárgy mérete: 2x2

  Mandrill-lak 1. szint: sárga
  [​IMG]
  Gazdabolti ára: 17.000 CSP
  Érési idő: 16:15 óra
  Termény: 1 db mandrill
  Tapasztalatpont: 290 BTP
  Trágya mennyisége: 4 db
  Kihelyezhetősége: Bahama ültetvény, Eső erdő, Zuhatagok szigete
  Etetéséhez 1 db mandrilltáp szükséges
  Tárgy mérete: 2x2


  Mandrill-lak 2. szint: narancs
  [​IMG]
  Gazdabolti ára: 40 FA
  Érési idő: 23:30 óra
  Termény: 2 db mandrill
  Tapasztalatpont: 870 BTP
  Trágya mennyisége: 5 db
  Kihelyezhetősége: Bahama ültetvény, Eső erdő, Zuhatagok szigete
  Etetéséhez 1 db mandrilltáp szükséges
  Tárgy mérete: 2x2  Vombatlak
  [​IMG]
  Hozzáférés: 13. kamrában 80 AB-ért

  Gazdabolti ára: 8.300 CSP
  Érési idő: 16:00 óra
  Termény: 1 db vombat
  [A vombat állat pajtaértéke: 1.591]
  Tapasztalatpont: 235 BTP
  Trágya mennyisége: 4 db
  Kihelyezhetősége: Bahama ültetvény, Eső erdő, Zuhatagok szigete
  Etetéséhez 1 db vombattáp szükséges (2 paprika+3 kávé)
  Tárgy mérete: 2x2


  Vombatlak 1. szint: sárga
  [​IMG]
  Gazdabolti ára: 19.000 CSP
  Érési idő: 14:30 óra
  Termény: 1 db vombat
  Tapasztalatpont: 255 BTP
  Trágya mennyisége: 3 db
  Kihelyezhetősége: Bahama ültetvény, Eső erdő, Zuhatagok szigete
  Etetéséhez 1 db vombattáp szükséges
  Tárgy mérete: 2x2


  Vombatlak 2. szint: narancs
  [​IMG]
  Gazdabolti ára: 44 FA
  Érési idő: 21:00 óra
  Termény: 2 db vombat

  Tapasztalatpont: 765 BTP
  Trágya mennyisége: 5 db
  Kihelyezhetősége: Bahama ültetvény, Eső erdő, Zuhatagok szigete
  Etetéséhez 1 db vombattáp szükséges
  Tárgy mérete: 2x2


  Az ólak ismertetője az Enciklopédia -> Állatok, termények, ólak a játékban gyűjteményben abc-rendben megtalálhatók.


  Új fák

  Minden fa kihelyezhető: Bahama ültetvényre, Esőerdőbe, és a Zuhatagok szigetére

  -
  Hozzáférés

  joga
  Kép
  Gazdabolti ár
  Érési idő
  BTP
  Termény
  Pajtaérték
  Orgonafa
  13. kamra
  52 AB​
  [​IMG]
  14.500 CSP​
  20:00​
  280 BTP​
  4 Orgonafa szirom​
  690​
  Orgonafa XL
  -
  [​IMG]
  36.250 CSP​
  18:00​
  280 BTP​
  4 Orgonafa szirom​
  690​
  Orgonafa XXL
  -
  [​IMG]
  100 FA​
  12:00​
  560 BTP​
  4 Orgonafa szirom​
  690​
  Honduras mahagónifa
  13. kamra
  54 AB​
  [​IMG]
  15.000 CSP​
  20:00​
  310 TP​
  4 Honduras
  mahagónifa-gyümölcs​
  775​
  Honduras mahagónifa XL
  -
  [​IMG]
  37.500 CSP​
  18:00​
  310 TP​
  4 Honduras
  mahagónifa-gyümölcs​
  775​
  Honduras mahagónifa XXL
  -
  [​IMG]
  100 FA​
  12:00​
  620 BTP​
  4 Honduras
  mahagónifa-gyümölcs​
  775​
  Lángafa
  13. kamra
  56 AB​
  [​IMG]
  15.500 CSP​
  20:00​
  144 BTP​
  4 Lángfa szirom​
  355​
  Lángfa
  XL
  -
  [​IMG]
  38.750 CSP​
  18:00​
  144 BTP​
  4 Lángfa szirom​
  355​
  Lángfa
  XXL
  -
  [​IMG]
  103 FA​
  12:00​
  288 BTP​
  4 Lángfa szirom​
  355​
  Gumbo-limbo
  13. kamra
  58 AB​
  [​IMG]
  16.000 CSP​
  20:00​
  174 BTP​
  4 Gumbo-limbo
  gyümölcs​
  435​
  Gumbo-limbo XL
  -
  [​IMG]
  40.000 CSP​
  18:00​
  174 BTP​
  4 Gumbo-limbo
  gyümölcs​
  435​
  Gumbo-limbo XXL
  -
  [​IMG]
  106 FA​
  12:00​
  348 BTP​
  4 Gumbo-limbo
  gyümölcs​
  435​
  .
  Copyright © 2010-2022 - Magyar FARMERAMA csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  alpha58, Bathilda, János1957 és 4 más kedveli ezt.
 13. mamarygen

  mamarygen Fórum elő legendája

  A 2022. évi novemberi új belépő növények, fák és állatólak
  helye a Maja majmok szentélyében
  az érintett kamrákban

  Játékba kerülés ideje:
  2022. november 16. (szerda) 14:00 óra

  Csavart szittyó növény a 12. kamrában


  12-dik kamra képe jelölt.png

  12-dik kamra f.png


  Sármányvirág növény a 13. kamrában

  Dodófészek a 13. kamrában
  Kupuazufa a 13. kamrában


  13-dik kamra képe jelölt.png

  13-dik kamra fk.png

  .
  Copyright © 2010-2022 - Magyar FARMERAMA csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Bathilda, Kuzdern, alpha58 és még 1 ember kedveli ezt.
 14. mamarygen

  mamarygen Fórum elő legendája

  A 2023. év április hónapban játékba érkező növények, fák és terményes ól
  helye a Maja majmok szentélyében
  az érintett kamrákban

  Játékba kerülés ideje:
  2023. április 12. (szerda) 14:00 óra

  Bordáskel növény a 13. kamrában

  Perilla növény a 13. kamrában


  13-dik kamra jelz.png

  13-dik kamra ikonokkal jelz.png

  ...~~~...

  Új fa - neve Neesiafa - helye a 14. kamrában
  a feloldás a kamra használatához 25 arany banánba kerül

  (Az ismertető írásánál, teszt idején a fa neve egy már a játékban lévő fa nevével azonos volt, ami miatt itt még nem szerepel a kezdeményezett új név.)

  14-dik kamra jav.png

  14-dik kamrához jelz.png

  ...~~~...

  A szitakötő terményes ól helye a 9. kamrában
  a szitakötő-tó szoborhoz kapcsolódik.

  Elérhető: a Maja majmok szentélyében
  a 9. kamra szitakötő-tó szobor kiváltásával -> ára: 55 AB <- mostantól

  a műhelyes ól - pilótasapkagyár - és a termény - pilóta sapka - készítése is
  lehetővé válik a szitakötő-tó szobor kiváltásával.
  A műhelyes ól megépítése a városi műhelyben barkácscuccok felhasználásával lehetséges.


  9-dik kamra.png

  9-dik kamra -szitakötő-tó jelz.png
  .
  Copyright © 2010-2023 - Magyar FARMERAMA csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  János1957, Bathilda, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
 15. Swallow

  Swallow Mindentudó orákulum


  A 2023. év november hónapban játékba érkező növények, fák és állatólak
  helye a Maja majmok szentélyében
  az érintett kamrákban


  Játékba kerülés ideje:
  2023. november 2. (csütörtök) 14:00 óra

  Csokrosinda a 13. kamrában
  Balzsamkörte a 13. kamrában

  Kabócakuckó a 13. kamrában


  [​IMG]

  [​IMG]

  ...~~~...

  Juharlevelű lángfa a 14. kamrában

  [​IMG]

  [​IMG]

  Copyright © 2010-2023 - Magyar FARMERAMA csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  János1957, Bathilda, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
 16. Enike**

  Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

  A 2024. év április hónapban játékba érkező növény és fa, valamint a vöröspanda
  helye a Maja majmok szentélyében
  az érintett kamrákban


  Játékba kerülés ideje:
  2024. április 4 . (csütörtök) 14:00 óra  Vöröspanda a 13. kamrában


  [​IMG]

  [​IMG]

  ...~~~...

  Mennyei bambusz a 14. kamrában

  Havasszépe fa a 14. kamrában


  [​IMG]
  [​IMG]
   
 17. GYIK

  GYIK S-Moderator Team Farmerama HU


  Az eddigieknek megfelelően, az új állat tenyésztésével egy időben a Maja majmok szentélyébe is bekerül három új szobor.

  5. KAMRA

  Tigristenyésztés szobor

  Ára: 20 AB

  [​IMG]

  7. KAMRA

  Tigristenyésztés kezdőcsomag szobor
  Ára: 30 AB
  Tartalma:
  20 db tigris
  20 db bájital
  10 db szupertáp
  1 db egyéni kifutó


  [​IMG]

  Tigristenyésztés ajándékszobor
  Ára: 30 AB
  Tartalma:
  20 db tigris
  1 db Harci tigris

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Bathilda, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.