GYIK Maja majmok szentélye

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: WildB, témanyitás ideje: 9.1.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. WildB

  WildB Fórum hercege

  Adj' Isten Farmerek!

  Ebben a topikban olvashattok a Maja majmok szentélyéről, a Bahamarama szigetének legújabb fejlesztéséről.

  [​IMG]
  A sziget ismertetőjét az alábbi linkre kattintva érhetitek el:
  Bahamarama

  Megkérnék mindenkit, hogy elsőként a sziget ismertetőjét olvassa el; ugyanis bizonyos dolgokat csak ott részleteztem és itt nem ismételtem meg!

  A szentélyt a sziget bal felső részén található maja piramist formázó kőépítményre kattintva nyithatjátok meg a bahamarama térképén:

  [​IMG]

  A másik lehetőség az előhívására a szintjelző csíkon az aranybanán ikonra való kattintás.

  Milyen célt szolgál pontosan a szentély?

  A szigeten a szántóföldi növények és fák termesztésének, valamint az egyes állatok előállításának, tenyésztésének a joga nem szintfüggő; tehát nem azzal szerzed meg a hozzáférést például egy adott fához, hogy elérsz egy előre kijelölt szintet, ahogyan ez a farmon működik. A szintlépésekkel mindössze egy új fizetőeszközt gyűjthettek: ez az arany banán, amelyből minden szintlépéskor 5 darabot fogunk kapni.

  [​IMG]

  Itt jön be a képbe a szentély, ahol az összegyűjtött arany banánokat válthatjuk be a különböző termelési jogok megszerzéséért cserébe.

  A másik fontos dolog a területnagyobbítás. A sziget 5 részre lett felosztva, amelyből kezdetben csak az első rész elérhető (vagy régebbi játékosoknak az első négy). A további területek is itt válthatóak ki.

  A tenyésztésről sem szabad megfeledkeznünk, hiszen egy ideje már ez is elérhető a szigeten. Az tenyésztési jogot is ki kell váltani. A farmon a tenyésztés a 21. szinttől elérhető. Mivel a sziget már a bölcs tölgy megjelenésétől fogva elméletileg kiváltható (14. szint), ezért előfordulhat hogy valaki hamarabb ki tudja váltani egy szigetes állat tenyésztésének szobrát, minthogy a farmon elérné a 21. szintet. Ez nem akadályozza a tenyésztést, tehát ebben az esetben rögtön nekiállhatunk az állataink fejlesztésének, de a farmon ettől függetlenül ki kell várni a megfelelő szintet! A tenyésztések szobra csak az alapól szobrának kiváltása után lesz aktív! A tölgyről ismert tenyésztési kezdőcsomagok és az egy magasabb tenyészállatot adó rúna is itt található meg szigetes tenyészthető állatok esetében. A szigeten tenyésztelepet csak akkor tudunk elhelyezni, ha már van kiváltott tenyésztési szobor!

  Egész pontosan tehát mit is lehet itt megszerezni?

  • szántóföldi növények termesztésének joga
  • fák ültetésének joga
  • ólak elhelyezésének joga
  • az erre alkalmas állatok esetében a tenyésztés joga
  • tenyésztő kezdőcsomag
  • 1 db magasabb szintű tenyészállat
  • földterületek felszabadítása
  Copyright © 2013 - Magyar FARMERAMA csapat

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is..
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.7.15
  Bathilda, Imi*, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
 2. WildB

  WildB Fórum hercege

  A szentély felépítése

  A szentély alapvető elemei a szobrok.

  [​IMG] [​IMG]

  A szobrok alakja és színe is jelentéssel bír. Az alak az adott szobor típusára utal, azaz hogy milyen funkciót rejt. A képen látható szobor szántóföldi növények ültetési jogának kiváltását takarja. A szín lehet bronz vagy arany szín. Előbbi esetében még nem aktiváltuk a szobrot, utóbbinál már igen.

  Találhatunk még ilyet is bizonyos helyeken: [​IMG]
  Ennek a zár jelnek nincs különösebb jelentősége. Olyan helyekre került ez, ahol jelenleg még nem található szobor, de a későbbiekben még kerülhet. Kinyitni ezeket tehát nem lehet, ahogyan rákattintva sem történik semmi.

  A szobrok sorokba vannak rendezve. Egy sorba maximum 5 szobor kerülhet, és minden sorban csak egyforma típusú szobrok lehetnek (tehát például csak fa alakú szobrok).

  A sornál még eggyel nagyobb egységek a kamrák. Összesen 8 kamra létezik jelenleg. Egy kamra két vagy három sort tartalmaz egymás alatt. A sorok minden esetben különböző típusú szobrokat tartalmaznak, tehát egy kamrán belül nem fordulhat elő például 2 ólak jogait tartalmazó sor. A kamrák között a szentély alsó részén található kör alakú gombokra kattintva válthatunk, az éppen kiválasztott kamra karikája felett egy majomfej található.

  [​IMG]
  A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.
  A képen jól látszanak az említett egységek:
  • Sárgával jelöltem a szobrokat,
  • pirossal a sorokat,
  • kékkel az aktuális kamrát.
  • Zölddel kereteztem a kamrák váltógombjait.
  • A barnával jelölt nyilak jelenleg nem aktívak. Amennyiben a későbbiek során újabb kamrák is bevezetésre kerülnek, még lehet szerepük.
  • A rózsaszínnel keretezett plusz gomb a következő kamra kiváltására szolgál, de erről még szólok.
  • A bal felső sarokban található Vissza feliratú táblára kattintva léphetünk ki a szentélyből.
  • A jobb felső sarokban levő Segítség feliratú tábla pedig a help ablakot rejti.
  Ha ráhúzzuk a kurzort egy szoborra, megjelenik szövegbuborékban róla némi információ:

  [​IMG]


  Ha pedig rá is kattintunk, akkor több eset lehetséges:

  • Ha már kiváltottuk:
  [​IMG]

  • Ha még nem váltottuk ki, és aktív a szobor (tehát rögtön kiváltható):
  [​IMG]

  • Ha még nem váltottuk ki, és inaktív (valamilyen feltétel nem teljesült az aktívvá váláshoz):
  [​IMG]

  Az inaktivitásnak több oka is lehet. Bizonyos esetekben a szövegbuborékban szerepel is, hogy mi kell még az aktiváláshoz. Csak akkor lesz aktív a szobor, ha az alábbiak közül egyik probléma sem áll fenn:

  • Nem áll rendelkezésre a szükséges mennyiségű arany banán.
  • A sorban tőle balra álló szobor még nincs aktiválva.
  Egy soron belül csak balról jobbra, sorban kihagyás nélkül haladva válthatjuk ki a szobrokat. Egy érintetlen aktív kamrában csak a sorok bal oldali, legelső eleme váltható ki kezdetben.
  • A kamra még nincs aktiválva.
  Kezdetben csak a legelső kamra aktív. Az inaktív kamrákban egyetlen szobrot sem lehet kiváltani. A kamrákat csak balról jobbra haladva lehet aktiválni. Ezt a korábbi képen rózsaszínnel keretezett plusz gombra kattintva arany banánért cserébe tehetjük meg. A plusz gomb mindig a legutolsó aktív és az első inaktív kamra kör alakú gombja között helyezkedik el. Az aktív kamrákat egy világoszöld sáv is jelzi, ami a bal szélről indul és az utolsó aktív kamra gombjáig tart.
  • Egyéb elő követelmény nem teljesül.
  Előfordulhat, hogy egy szobor egy másik sorban található szoborral is függésben áll. Amíg a követelmény szobor nincs kiváltva, addig nem váltható ki a vele függésben álló szobor sem, hiába áll mondjuk egy aktív kamrában a sor elején. Ilyen egyrészt a tenyésztéses szobrok esetében létezik, nevezetesen hogy a tenyésztés szobra nem váltható addig, amíg az alapól szobra nincs teljesítve. A másik hasonló eset a 4. terület felszabadításának szobra, ami a másik háromtól elkülönülten áll egyedül egy sorban, mégsem aktiválható amíg a másik három nincs kiváltva.
  Copyright © 2013 - Magyar FARMERAMA csapat

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Utoljára szerkesztett: 9.1.14
  Bathilda, Imi*, János1957 és 2 más kedveli ezt.
 3. WildB

  WildB Fórum hercege

  A kamrák elrendezése és tartalma

  Érdekesség, hogy az ólak, fák és szántóföldi növények ára számszerűleg megegyezik a régi rendszerben a megszerzésükhöz szükséges szinttel. Tehát például a licsifa régen a 24. szinttől volt elérhető, most pedig 24 arany banánba kerül a kiváltása.

  A Cukornád szobrot senkinek nem kell kiváltania, ez mindenkinél alapból teljesítve van!

  Most pedig következzen az egyes szobrok ára és az elrendezés táblázatos formában:

  Fontos! Ez a táblázat utolsó frissítési dátuma: 2017.09.15. Azóta érkezett pár újdonság a játékba azonban ezek NEM szerepelnek benne.
  "Naprakész" listáért görgőzz lentebb! >> Ide <<

  1. kamra
  Feloldás: ingyenes (automatikusan kiváltva)
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborBari MariMegrendelő
  ingyenes​
  Fahéj
  2. szoborTig RincsMegrendelő
  15​
  Mangó
  3. szoborAra CroftMegrendelő
  30​
  Tig Rincs, Elefánt
  Középső sor1. szobor1. mezőTöbb terület
  10​
  -
  2. szobor2. mezőTöbb terület
  20​
  1. mező
  3. szobor3. mezőTöbb terület
  30​
  2. mező
  4. szoborZuhatagok szigete I. bővítésTöbb terület
  40​
  -
  5. szoborZuhatagok szigete II. bővítésTöbb terület
  80​
  -
  Alsó sor1. szoborCukornádSzántóföldi növény
  ingyenes​
  automatikusan kiváltva
  2. szoborMaracujaSzántóföldi növény
  2​
  -
  3. szoborFahéjSzántóföldi növény
  4​
  Maracuja
  4. szoborRómai kökénySzántóföldi növény
  5​
  Fahéj
  5. szoborOkraSzántóföldi növény
  6​
  Római kökény
  2. kamra
  Feloldás: 10 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborBanánFa
  2​
  2. kamra
  2. szoborMandarinFa
  4​
  Banán
  3. szoborMangóFa
  5​
  Mandarin
  Középső sor1. szoborPapagájÓl
  2​
  2. kamra
  2. szoborMajomÓl
  6​
  Papagáj
  3. szoborElefántÓl
  10​
  Majom
  Alsó sor1. szoborSzőlőSzántóföldi növény
  1​
  2. kamra
  2. szoborVaníliaSzántóföldi növény
  3​
  Szőlő
  3. szoborAnanászSzántóföldi növény
  4​
  Vanília
  4. szoborÖrdögcsáklyaSzántóföldi növény
  7​
  Ananász
  5. szoborRáncos sárkányfüzérSzántóföldi növény
  12​
  Ördögcsáklya
  3. kamra
  Feloldás: 15 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborMajom tenyésztásTenyésztés
  20​
  3. kamra, Majom
  2. szoborMajom kezdőcsomagTenyésztés
  20​
  Majom tenyésztás
  3. szoborMajom jóváírásTenyésztés
  20​
  Majom kezdőcsomag
  Középső sor1. szoborKókuszFa
  3​
  3. kamra
  2. szoborFügeFa
  6​
  Kókusz
  3. szoborKiviFa
  7​
  Füge
  4. szoborEukaliptuszFa
  12​
  Kivi
  Alsó sor1. szoborManiókaSzántóföldi növény
  5​
  3. kamra
  2. szoborBroméliaSzántóföldi növény
  6​
  Manióka
  3. szoborCukkiniSzántóföldi növény
  7​
  Bromélia
  4. szoborJovellanaSzántóföldi növény
  8​
  Cukkini
  4. kamra
  Feloldás: 20 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborPandakuckóÓl
  15​
  4. kamra
  2. szoborPanda tenyésztésTenyésztés
  20​
  Pandakuckó
  3. szoborPanda kezdőcsomagTenyésztés
  20​
  Panda tenyésztés
  4. szoborPanda jóváírásTenyésztés
  20​
  Panda kezdőcsomag
  Középső sor1. szoborSárkány-gyümölcsFa
  8​
  4. kamra
  2. szoborGuavaFa
  11​
  Sárkány-gyümölcs
  3. szoborKakaóFa
  13​
  Guava
  4. szoborÉbenfaFa
  15​
  Kakaó
  Alsó sor1. szoborBorsSzántóföldi növény
  8​
  4. kamra
  2. szoborCsiliSzántóföldi növény
  9​
  Bors
  3. szoborBambuszSzántóföldi növény
  10​
  Csili
  4. szoborCukorcserjeSzántóföldi növény
  10​
  Bambusz
  5. kamra
  Feloldás: 25 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborElefánttenyésztésTenyésztés
  20​
  Elefánt
  2. szoborElefánt kezdőcsomagTenyésztés
  20​
  Elefánttenyésztés
  3. szoborElefánt jóváírásTenyésztés
  20​
  Elefánt kezdőcsomag
  Középső sor1. szoborAvokádóFa
  16​
  5. kamra
  2. szoborPapajaFa
  19​
  Avokádó
  3. szoborMakadámiafaFa
  25​
  Papaja
  4. szoborKönnyezőpálma-gyümölcsFa
  28​
  Makadámiafa
  Alsó sor1. szoborGyepSzántóföldi növény
  11​
  5. kamra
  2. szoborÉdesburgonyaSzántóföldi növény
  12​
  Gyep
  3. szoborFöldimogyoróSzántóföldi növény
  13​
  Édesburgonya
  4. szoborKaktuszfügeSzántóföldi növény
  16​
  Földimogyoró
  6. kamra
  Feloldás: 30 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborAloe VeraSzántóföldi növény
  14​
  6. kamra
  2. szoborJamszgyökérSzántóföldi növény
  15​
  Aloe Vera
  3. szoborPaprikaSzántóföldi növény
  17​
  Jamszgyökér
  4. szoborFöldicseresznyeSzántóföldi növény
  20​
  Paprika
  Alsó sor1. szoborLajhárÓl
  14​
  6. kamra
  2. szoborAnakondaÓl
  18​
  Lajhár
  3. szoborTeveÓl
  25​
  Anakonda
  4. szoborTukánodúÓl
  30​
  Teve
  5. szoborKoalakuckóÓl
  20​
  Tukánodú
  7. kamra
  Feloldás: 35 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborTeve tenyésztésTenyésztés
  20​
  7. kamra
  2. szoborTeve kezdőcsomagTenyésztés
  20​
  Teve tenyésztés
  3. szoborTeve jóváírásTenyésztés
  20​
  Teve kezdőcsomag
  Középső sor1. szobor4. mezőTöbb terület
  40​
  7. kamra,3. mező
  2. szoborBaha-vadaskertÓl
  45​
  4. mező
  3. szoborBaha-füvészkertÓl
  30​
  4. mező
  4. szoborBaha-manufaktúraÓl
  45​
  4. mező
  Alsó sor1. szoborKamkvatFa
  19​
  7. kamra
  2. szoborLicsiFa
  24​
  Kamkvat
  3. szoborMombinszilvaFa
  27​
  Licsi
  8. kamra
  Feloldás: 40 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborKikötőTöbb terület
  30​
  8. kamra
  Középső sor1. szoborDatolyaszilvaFa
  30​
  8. kamra
  2. szoborMatéFa
  32​
  Datolyaszilva
  3. szoborAcai pálmaFa
  42​
  Maté
  4. szoborPitombaFa
  44​
  Acai pálma
  5. szoborÖrdögcérnaFa
  46​
  Pitomba
  Alsó sor1. szoborKaktuszSzántóföldi növény
  20​
  8. kamra
  2. szoborHibiszkuszSzántóföldi növény
  22​
  Kaktusz
  3. szoborKávéSzántóföldi növény
  25​
  Hibiszkusz
  4. szoborGuaranaSzántóföldi növény
  27​
  Kávé
  5. szoborKeserű gyömbérSzántóföldi növény
  30​
  Guarana
  9. kamra
  Feloldás: 45 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborFókamedenceÓl
  45​
  9. kamra
  Középső sor1. szoborCsavarpálmaFa
  35​
  9. kamra
  2. szoborSzőlősóskaFa
  38​
  Csavarpálma
  3. szoborMoringaFa
  40​
  Szőlősóska
  4. szoborJávai almaFa
  43​
  Moringa
  Alsó sor1. szoborZöld teaSzántóföldi növény
  27​
  9. kamra
  2. szoborCitromfűSzántóföldi növény
  30​
  Zöld tea
  3. szoborGyömbérSzántóföldi növény
  32​
  Citromfű
  4. szoborKurkumaSzántóföldi növény
  35​
  Gyömbér
  10. kamra
  Feloldás: 45 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Felső sor1. szoborTamarillófaFa
  42​
  10. kamra
  2. szoborCukoralmafaFa
  44​
  Tamarillófa
  3. szoborLangszatfaFa
  46​
  Cukoralmafa
  4. szoborFrangipánfaFa
  48​
  Langszatfa
  Alsó sor1. szoborSárgadinnyeSzántóföldi növény
  32​
  10. kamra
  2. szoborPapiruszSzántóföldi növény
  35​
  Sárgadinnye
  3. szoborTündérrózsaSzántóföldi növény
  38​
  Papirusz
  4. szoborEgymagvútökSzántóföldi növény
  40​
  Tündérrózsa
  5. szoborHabanero paprikaSzántóföldi növény
  42​
  Egymagvútök
  11. kamra
  Feloldás: 45 arany banán
  Szobor pozíciója
  NeveTípusaSzükséges aranybanánKiváltás előfeltétele
  Középső sor1. szoborSolanum mammosumSzántóföldi növény
  40​
  11. kamra
  2. szoborRákollóvirágSzántóföldi növény
  42​
  Solanum mammosum

  Figyelem!

  A 3. kamrában található Majomtenyésztés csomag tartalma:

  • 20 majom
  • 20 bájital
  • 10 szupertáp
  • 1 darab egyes kifutó
  A 4. kamrában található Pandatenyésztés csomag tartalma:
  • 20 panda
  • 20 bájital
  • 10 szupertáp
  • 1 darab egyes kifutó

  A 7. kamrában található Tevetenyésztés csomag tartalma:
  • 20 teve
  • 20 bájital
  • 10 szupertáp
  • 1 darab egyes kifutó
  Az 5. kamrában található Elefánttenyésztés kezdőcsomag szobor
  Ára:
  20 AB
  Tartalma:   • 20 db elefánt
   • 20 db bájital
   • 10 db szupertáp
   • 1 db egyéni kifutó
  Elefánttenyésztés jóváírás szobor
  Ára:
  20 AB
  Tartalma:   • 1 db Tűzoltó elefánt

  Update: elefánttenyésztés csomag


  Copyright © 2013-17 - Magyar FARMERAMA csapat


  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Bathilda, Imi* és János1957 kedveli ezt.
 4. WildB

  WildB Fórum hercege

  Gyakran Ismételt kérdések

  Van 40 aranybanánom, mégsem tudom kiváltani az utolsó területet, Miért?

  • Még nem váltottad ki a 7. kamrát, ami az utolsó terület megszerzésének a feltétele.
  Elértem a 108. szintet, miért nem nyílt ki a 7. kamra?

  • Ez csak az átváltás pillanatában volt érvényes, akik később érik el a 108. szintet, azokra már nem érvényes. Automatikusan csak az 1. kamra kerül kinyitásra mindenki számára.
  Elértem a 120. szintet, és csak 5 aranybanánt kaptam, nem 10 darabot. Miért?

  • Csak 5 darab aranybanán jár szintlépéskor. (Csak az kapott 10 darabot, aki az átváltás pillanatában került a 120. szintre.)
  Kiváltottam a Licsifát 24 aranybanánért, még sincs a menümben a fa. Miért?
  • Aranybanánokért csak a termesztés jogát kaptad meg. A fát neked kell megvenned a gazdaboltban.
  Megszereztem egy fának a jogát, mégsem tudom megvásárolni. Hol tudom ezt megtenni?
  • A Tikibolt már nem található meg a szigeten. Vásárlási lehetőséghez a bal oldali menüben a piros bevásárlókosárra kell kattintanunk.
  [​IMG]

  Honnan tudom, hogy egy kamra már aktív?

  • Tőle balra nem látható egy + jel.
  [​IMG]


  Copyright © 2013 - Magyar FARMERAMA csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Utoljára szerkesztett: 9.1.14
  genka53, Bathilda, .dina1. és 3 más kedveli ezt.
 5. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU  "naprakész" maja szentély táblázat kamránként.


  kamra 1.png

  kamra 2. 2020.09.06.png

  kamra 3. 2020.09.06.png

  kamra 4 2020.09.06.png

  kamra 5 2020.09.06.png

  kamra 6 2020.09.06.png

  kamra 7 2020.09.06.png

  kamra 8  2020.09.06.png

  kamra 9 2020.09.06.png

  kamra 10 2020.09.06.png

  kamra 11 2020.09.06.png

  kamra 12..png  aktualizálás: bahama update 2020.10.09.

  Copyright © 2010 - 2020 Magyar FARMERAMA csapat
  |Tamás|


  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Utoljára szerkesztett: 9.10.20
  .dina1., bota493, János1957 és 13 más kedveli ezt.
 6. BackOffice

  BackOffice Team Leader Team Farmerama HU

  Az eddigieknek megfelelően, új állat tenyésztésével egy időben a szentélybe is bekerül két új szobor

  6. kamrában

  Anakondatenyésztés kezdőcsomag szobor
  Ára: 30 AB
  Tartalma:
  20 db anakonda
  20 db bájital
  10 db szupertáp
  1 db egyéni kifutó

  Anakondatenyésztés jóváírás szobor

  Ára: 30 AB
  Tartalma:
  1 db Kockás anakonda

  Copyright © 2010-2019 Magyar FARMERAMA csapat
  BackOffice

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Bathilda és .dina1. kedveli ezt.
 7. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Új növények

  Az értékek 1 darabra és 1x1-es területre vonatkoznak!
  Kamrában új sorban helyezkednek az ismertetőnek megfelelő sorrendben


  Ginzeng
  ginseng.gif
  Hozzáférés a 11-es kamrában 17 AB-ért.
  Gazdabolti ára: 295 CSP/db
  Érési idő: 17:00 óra
  Tapasztalatpont: 67,5 BTP
  Kategóriás besorolása: Egyéb
  Ültethető: Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Pajtaértéke:
  142 CSP
  Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van az Egyéb terményekre.
  Részletek << ITT >>

  Sisakbab
  lablabbean.gif
  Hozzáférés az 11-es kamrában 19 AB-ért.
  Gazdabolti ára: 335 CSP/db
  Érési idő: 19:00 óra
  Tapasztalatpont: 75,5 BTP
  Kategóriás besorolása: Zöldségek
  Ültethető: Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Pajtaértéke:
  161 CSP
  Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van a Zöldségekre.
  Részletek << ITT >>


  Viaszvirág
  hoya.gif
  Hozzáférés az 11-es kamrában 21 AB-ért.
  Gazdabolti ára: 350 CSP/db
  Érési idő: 20:00 óra
  Tapasztalatpont: 79,75 BTP
  Kategóriás besorolása: Virágok
  Ültethető: Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Pajtaértéke:
  171 CSP
  Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van a Virágokra
  Részletek << ITT >>

  Vízijácint
  waterhyacinth.gif
  Hozzáférés az 11-es kamrában 23 AB-ért.
  Gazdabolti ára: 370 CSP/db
  Érési idő: 21:00 óra
  Tapasztalatpont: 84 BTP
  Kategóriás besorolása: Virágok
  Ültethető: Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete
  Pajtaértéke:
  182 CSP
  Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van a Virágokra
  Részletek << ITT >>  Copyright © 2010 - 2019 Magyar FARMERAMA csapat
  |Tamás|


  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Bathilda, alpha58 és .dina1. kedveli ezt.
 8. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Új Fák

  Minden fa kihelyezhető: Bahama szigetre, Esőerdőbe, és a Zuhatagok szigetére
  .
  -
  Hozzáférés

  joga
  Kép
  Gazdabolti ár
  Érési idő
  BTP
  Termény
  Pajtaérték
  Korallfa
  2-es kamra
  14 AB​
  coraltree_upgrade_0.gif
  12.000 CSP​
  20:00​
  250 BTP​
  4 korallfa szirom​
  425​
  Korallfa XL
  -
  coraltree_upgrade_1.gif
  30.000 CSP​
  18:00​
  250 BTP​
  4 korallfa szirom​
  425​
  Korallfa XXL
  -
  coraltree_upgrade_2.gif
  80 FA​
  12:00​
  500 BTP​
  4 korallfa szirom​
  425​
  Pequifa
  4-es kamra
  20 AB​
  pequi_upgrade_0.gif
  12.000 CSP​
  20:00​
  250 TP​
  4 Pequigyümölcs​
  425​
  Pequifa XL
  -
  pequi_upgrade_1.gif
  30.000 CSP​
  18:00​
  250 TP​
  4 Pequigyümölcs​
  425​
  Pequifa XXL
  -
  pequi_upgrade_2.gif
  80 FA​
  12:00​
  500 BTP​
  4 Pequigyümölcs​
  425​
  Zsabotikábafa
  5-ös kamra
  34 AB​
  jabuticaba_upgrade_0.gif
  12.000 CSP​
  20:00​
  250 BTP​
  4 Zsabotikába szem​
  425​
  Zsabotikábafa
  XL
  -
  jabuticaba_upgrade_1.gif
  30.000 CSP​
  18:00​
  250 BTP​
  4 Zsabotikába szem​
  425​
  Zsabotikábafa
  XXL
  -
  jabuticaba_upgrade_2.gif
  80 FA​
  12:00​
  500 BTP​
  4 Zsabotikába szem​
  425​
  Fekete
  datolyaszilva
  7-es kamra
  32 AB​
  blacksapote_upgrade_0.gif
  12.000 CSP​
  20:00​
  250 BTP​
  4 Fekete
  datolyaszilva
  gyümölcs​
  425​
  Fekete
  datolyaszilva XL
  -
  blacksapote_upgrade_1.gif
  30.000 CSP​
  18:00​
  250 BTP​
  4 Fekete
  datolyaszilva
  gyümölcs​
  425​
  Fekete
  datolyaszilva XXL
  -
  blacksapote_upgrade_2.gif
  80 FA​
  12:00​
  500 BTP​
  4 Fekete
  datolyaszilva
  gyümölcs​
  425​
  .

  .
  Copyright © 2010 - 2019 Magyar FARMERAMA csapat
  |Tamás|


  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
 9. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Új tojásfejlesztés(ek)

  Vulkánbungaló 3. szint
  [​IMG]
  Meglévő vulkánbungalóra lehetséges ráhelyezni, így jobb tulajdonságokkal bír.
  Amit ad :
  3000 TP/BTP + 20% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
  Hozzáférés: 8. kamrában 20 AB-ért

  Vulkánbungaló 4. szint
  Amit ad :
  3500 TP/BTP + 25% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
  Hozzáférés: 8. kamrában 25 AB-ért

  Vulkánbungaló 5. szint
  Amit ad :
  4000 TP/BTP + 30% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
  Hozzáférés: 8. kamrában 30 AB-ért.

  .
  Copyright © 2010 - 2019 Magyar FARMERAMA csapat
  |Tamás|


  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.