Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Üdv' Gazda!

Ez a topic ahová betértél, játékkal kapcsolatos kérdéseidnek fenntartott hely, tehát úgynevezett
    "Help" topic Kérdések, amikhez nem találtál topicot témában.
    Ennek megfelelően arra kérünk, itt csak kérdésedet tedd fel.

Mielőtt kérdésedet lejegyzed, érdemes benézned az Enciklopédiába, ahol ABC sorrendben találsz ismertetőket a játékban fellelhető összes dologról, és lehet, hogy már ott választ kapsz felmerülő kérdésedre:

Minden más jellegű hozzászólás, tehát ami nem kérdés, OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése​

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

A fórumra vonatkozó előírásokat az alábbiakban találod meg:
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít azok be nem tartása alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván

a Farmerama csapata

kmandy, csigusz10, alex0824 és 23 más kedveli ezt.
  2. anci0915

anci0915 Aktív író

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a szerencseérme mire jó?

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ez a Matrica sorozat egyik kelléke, az automatát tudod vele elindítani, amiből matricákat, vagy kellékeket tudsz szerezni.
    Itt tudsz róla bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ővítése-matrica-sorozatok.25321/#post-1399477
    A most futó matricasorozatról pedig itt találsz információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-sorozat-2.25792/
    További jó játékot!

Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  4. anci091551

anci091551 Haladó

Köszi!

Dolphin kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A Vadon állatai eventből kapod.

kigyo51 kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    kérdésedet áthoztam a nem megfelelő topikból.
    A Drakula papagájfészket a ma indult Vadon állatai eventből tudod megszerezni, az ismertetőt itt tudod megtekinteni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-vadon-állatai-2025-március.26091/

Az információt eléred az Enciklopédiában is, az Állatok, termények, ólak topikból, a #2-es bejegyzésben az állatok betűrendben vannak felsorolva, s ha rákattintasz, akkor az adott állat adatlapjára jutsz.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

kigyo51, Sali~*.*, Luminary és még 1 ember kedveli ezt.
  7. jazmin15

jazmin15 Junior szaki

Egy kis segítséget szeretnék. Melyik mühelybe lehet a selyemfonalat készíteni. Köszönöm

8. Dolphin

Szia,
    erre a kérdésre az Enciklopédiában találjuk meg a választ könnyen, az Állatok, termények, ólak fejezetben. A #2-es bekezdésben az Állatok vannak névsorban felsorolva, a #3-as bekezdésben pedig a Termények. A nevükre kattintva a részletes adatlapra jutunk.

A Selyemfonalat a Fonálfarm, a Pók terményes ólja adja, a Műhelyben nem megépíthető, de Gazdaköri küldetésből szerezhető, s csere napon is tudsz szerezni, itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-4#post-860850
    A Selyemfonál piacképes termék.
    További jó játékot!

Sali~*.*, Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  9. 20041029

20041029 Járnitanuló

Szia
    Selyem fonal gyártó mühelyt hol,hogy,miből lehet épiteni.Köszönöm a választ

10. Dolphin

Szia,
    pont a bejegyzésed / kérdésed felett van a válasz :)
    Kérlek, olvasd el ott, nem ismétlem meg.
    Érdemes kérdés feltevés előtt kicsit olvasgatni is, hátha másnak is volt már ilyen kérdése.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  11. jazmin15

jazmin15 Junior szaki

Köszönöm szépen

12. tompaker

tompaker Törekvő

Szia
    Nagyon szépen köszönöm. Ép kíváncsi vagyok rá, bár már elengedtem. Az event első részében nem jött semmi. A második event kezdetén jött pont az az egy darab Felszerelés láda IV, utána már csak a másodikra összpontosítottam, ott 2-3 darab bónusz láda jött. De ha megnézed nekem, meg köszönöm.
    tompaker ID: 16345874

13. Dolphin

Szia,
    áthoztalak segítségkérő topikba.
    Benéztem Hozzád, összesen 12 db ládát szereztél a Karneváli forgatagban:
    - 3 db Felszereléses láda IV-t az alábbi időpontokban: 2025-03-11 07:09:14, 2025-03-09 08:50:07, 2025-03-06 14:41:39
    - 9 db Bónuszládát pedig az alábbi időpontokban: 2025-03-11 22:18:21, 2025-03-11 15:40:32 - itt kettőt kaptál, 2025-03-09 19:53:24 - itt is kettőt kaptál el, 2025-03-09 08:49:41, 2025-03-09 00:20:55, 2025-03-07 17:23:33, 2025-03-06 14:42:09
    További jó játékot!

Sali~*.*, tompaker, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  14. tompaker

tompaker Törekvő

Szia!
    Így azért másként néz ki köszönöm szépen. Szuper vagy. További jó játékot neked is. És még egyszer hálás köszönet.:inlove:

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  15. 20041029

20041029 Járnitanuló

Köszönöm.És tényleg.Na vam még egy kérdésem..Az a feladat kész van,mégsem találom a selyemfonal elöállitó mühelyt.Ennyire béna vagyok???

16. apcimama

apcimama Junior szaki

Szía! apcimama vagyok csatlakozom a problémádhoz én sem találom a mühelyt,raktáron van selyemfonalam,de a feladathoz kevés.
    ID:19081940 Köszönettel apcimama

17. Dolphin

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, be tudok nézni Hozzád.
    Ezek nélkül sajnos nem tudom megnézni, hol van a Terményes ólad. Lehet elcserélted vmire... de ez csak találgatás.
    Várom az adatokat.

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    Selyemfonalat tudsz venni a piacon, tudsz nyitni a Műhely cuccok ládája II ládából is.
    Ellenőrzésem alapján 2 db Fonálfarm terményes ólad bent van a Dobozban, nem tudom, Te merre kereshetted, hogy nem találtad. Farmos területre tudod kitenni. A Keresőbe kezd el beírni a nevét, úgy nem kell lapozgatni a Műhelyek között.
    További jó játékot!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  19. apcimama

apcimama Junior szaki

Nagyon-nagyon szépen köszönöm ismét a gyors választ!

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. 20041029

20041029 Járnitanuló

Gazda: 20041029 ID: 53818544