Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Üdv' Gazda!

Ez a topic ahová betértél, játékkal kapcsolatos kérdéseidnek fenntartott hely, tehát úgynevezett
    "Help" topic Kérdések, amikhez nem találtál topicot témában.
    Ennek megfelelően arra kérünk, itt csak kérdésedet tedd fel.

Mielőtt kérdésedet lejegyzed, érdemes benézned az Enciklopédiába, ahol ABC sorrendben találsz ismertetőket a játékban fellelhető összes dologról, és lehet, hogy már ott választ kapsz felmerülő kérdésedre:

Minden más jellegű hozzászólás, tehát ami nem kérdés, OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése​

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

A fórumra vonatkozó előírásokat az alábbiakban találod meg:
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít azok be nem tartása alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván

a Farmerama csapata

csigusz10, alex0824, vengabor és 22 más kedveli ezt.
  2. kotkoda53

kotkoda53 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az Esti foci eventről lehet már tudni,hogy kb. mikor kezdődik?

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a következő event várhatóan csütörtökön 14 órakor fog indulni, figyelmedbe ajánlom az előzetes event naptárt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eventnaptár-tervezet-2024-július.25104/
    S várhatóan holnap fog megjelenni az ismertető róla.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

4. agyenge

agyenge Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a választ,és elnézést,de nem néztem az előzetes naptárt. Mégegyszer köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  5. galus62

galus62 Fórum-zöldfülű

Szia. Érdeklődöm, hogy a 12. illetve 16. sorban lévő ajándékot miért nem tudom a felhőbe kihelyezni. A teljes játékmezőt elkészítettem és ez a két ajándék mégsem válik beadhatóvá.

6. Dolphin

Szia,
    ahhoz, hogy ellenőrzést tudjak végezni Nálad, kérlek, add meg a Farmnevedet és Farm ID-dat. Sajnos ezek nélkül érdemben nem tudok segíteni.
    Várom az adatok pótlását. Köszönöm!

7. galus62

galus62 Fórum-zöldfülű

Szia. A farmnevem: galus62 A farm ID-met segíts megtalálni. Hol nézzem, mert nem találom-

8. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Itt egy leírás arról, hogy hol található az ID szám webes felületen, ill. kliensben: https://board-hu.farmerama.com/threads/user-id.488/

-ágianyu33-, Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  9. aida2330

aida2330 Fórumgróf

Szia!

Nem lehet, hogy azért nem tudod feltenni a felhőre, mert kitetted területre? Lehet, hogy meg is találod, ha körülnézel a dekoros területeken:);)

-ágianyu33-, Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  10. -kamilla13-

-kamilla13- Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ, sajnos a Dzsin láda aktuális jutalmát én az átvétel pillanatában sehol sem látom. Biztos béna vagyok. Mégegyszer köszönöm ,

11. Dolphin

Szia,
    nem ládát kapsz, hanem egy felugró ablakban érkezik az információ, hogy mi volt a jutalmad Dzsintől.
    Itt találod az aktuális információt a Vásárlási bónusz rendszerről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/vásárlási-bónusz-rendszer.19839/#post-1332314
    Jó játékot!

Swartsch és Luminary kedveli ezt.
  12. oncogito_

oncogito_ Haladó

Sziasztok!
    A Nyári kalendáriumnál nem látom a 11.-ét. Csak én nem találom?

13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A nyillal menj jobbra, s ott lesz. :)

Swartsch kedveli ezt.
  14. oncogito_

oncogito_ Haladó

Köszi, megvan. :D

15. .dina1.

.dina1. Haladó

Szia! Szeretném meg kérdezni, hogy a farmkupa felhősor1 miért a tárgyak soraiba van besorolva?

16. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Tévedésből ;)
    Már jelezték a központnak, a javítás folyamatban...

Swartsch és .dina1. kedveli ezt.
  17. .dina1.

.dina1. Haladó

Nagyon szépen köszönöm.

Sylja kedveli ezt.
  18. fedélnélküli

fedélnélküli Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Csak én nem látom a macikat az új dekorban? Talán a meleg miatt elbújtak? Szép hétvégét kívánok!

19. aida2330

aida2330 Fórumgróf

Szia!
    Nekem még nincs, tehát területen nem tudom megnézni, de az ismertető szerint sem mindig láthatóak. Még az esetleg lehet probléma, ha az animáció ki van nálad kapcsolva és így nem jönnek be a strandra.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ndékok-között-2024-július.25140/#post-1392733

kigyo51, -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  20. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia!
    Ezekre a Macikra gondolsz?
    upload_2024-7-5_16-38-45.png
    A Napi ajándékozásban keresd.:)

aida2330 és Kuzdern kedveli ezt.