Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Változást csak a fő farmon fogsz tapasztalni!
    Menteni kell a kiválasztás után az adatokat, valamint egy frissítés is szükséges!
    Íme egy kép a rózsaszín farmról;)

Klarissza1954 és jófarmerlány kedveli ezt.
  2. lara1948

lara1948 Járnitanuló

sziasztok nemtudom miért olyan lassú lett a játék hogy nem lehet játszani nem tölt be ,lefagy csak tölt mindíg, hiába van frissítve,és takarítva

rózsabimbó1 kedveli ezt.
  3. Angyalszárny

Kedves Játékostársak!

A tegnap óta fennálló technikai hibán folyamatosan dolgoznak a szakemberek.

A központból érkezett hivatalos levél alapján közvetítem, hogy ők (is) elnézést kérnek a hibáért,
    mindent megtesznek, hogy mielőbb helyreálljon a játék.
    Biztosítanak mindenkit arról, hogy milyen fontos számukra, hogy a játékosok bizalmát megőrizzék
    és kérik mindenki megértését és türelemét!
    Hivatalosan bejelentették, hogy az eventet, a party pörgetés akciót és a speciális dekor vásárt
    24 órával meghosszabbítják.

A játékosokat ért ilyen-olyan vesztesség miatti kompenzálást pedig megbeszélik és hivatalos közleményben tesszük közzé.
    Most a hibaelhárításra koncentrálnak elsősorban és nem a vigaszdíjra.

Matold és jófarmerlány kedveli ezt.
  4. Klarissza1954

Klarissza1954 Járnitanuló

Köszönöm szépen, mostmár nekem is rózsaszín lett a főfarmom. Én azt hittem, hogy egy kitehetőt is ki kell rakni, melyet ugyebár nem találtam:D. Az átváltás után kiléptem a farmból, majd a visszalépés után már rózsaszín lett.

jófarmerlány és Angyalszárny kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Igen, minden változás életbe lépéséhez szükséges a ki- illetve visszalépés.

Erre a beállítások felületén a rózsaszín farm kiválasztása lehetőségnél is felhívják a figyelmünket. (Kliens újratöltése.)

Klarissza1954 és jófarmerlány kedveli ezt.
  6. Molsen

Molsen Utánpótlás-írogató

A 24 órás hosszabbítás hogyan érinti a következő eventeket? Azok kezdése is csúszik, vagy időben fedik egymást? Abból is lehet még probléma.

*bálint* kedveli ezt.
  7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Most a hiba elhárítása az elsődleges cél. De minden bizonnyal számolnak a csúszás okozta következményekkel.
    Ha lesz erről hivatalos információnk közzé tesszük.

zoldliget és *bálint* kedveli ezt.
  8. Molsen

Molsen Utánpótlás-írogató

Köszi, csak azért, hogy kell-e hosszú érésűt vetni, és lehessen tervezni.

9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Kicsit furának tartom, hogy termelhetek ribizlit, de csak a 133. szinttől adhatom be. Ezt biztosan így gondolták? Igaz, már csak 1 szint kell, ki fogom bírni, csak úgy furdalja az oldalamat :)
    Általában, ha emlékeim nem csalnak, mindig a termelhetőség szintjével egyidejűleg be is lehetett adni a gazdakörbe a növényt.
    Kérlek Kedves Modik, jelezzétek felfelé, hogy ezt így is gondolták-e? Mert, ha igen, elég fura döntés.

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan melyik gazdaköri feladatról van szó? Mert előfordul olyan, hogy valami már elérhető, de a feladatba még van olyan, ami még nem.
    (133-tól van a mézkerep valószínűleg ez akadályoz)

libuskafarm kedveli ezt.
  11. a1a4

a1a4 Haladó

Tegnap estére eltűnt az aratógépemről 127 óra, és a paszulypatrónusomból szintén ennyi. Az állatgondozó és a vetőgép megmaradt. Hogy lehet ez? Minden egyéb teljesen rendben van a farmomon.

12. |Tamás|

Szia!

Ilyen biztosan nem fordul elő. Biztos az adott farmról van szó nem másikról?

13. a1a4

a1a4 Haladó

Csak egy farmom van ID:16640923

14. |Tamás|

Mennyinek kellene lennie?
    Hogy szerezted? Mikor?

a1a4 kedveli ezt.
  15. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Kedves Tamás! Örömmel olvastam a kompenzációról szóló értesítést. Férjem és jómagam részéről teljes mértékben elégedettek vagyunk amit kárpótlásul kapunk. Köszönjük a BP kollektívájának először is a bekövetkezett hiba súlyosságát tekintve azt igyekeztek orvosolni és sikeresen megoldották a problémát, zökkenő mentessé tették a játék folyamatát, másodsorban köszönjük a jóváíráscsomagot melyhez rövidesen hozzájutunk. Bízom abban , hogy a játékostársak osztják véleményemet. További szép napot kívánok.

16. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok nagyon köszönöm a számomra felfoghatatlanul sok munkát, amit az elmúlt napokban tettetek és a kompenzációs csomagot, amit kapunk. Remélem megoldódtak a hibák kijavításával kapcsolatos munkátok és Ti is mi is folytathatjuk a szokásos játékot. Köszönettel Jucus

-ágianyu33- és Éva0315 kedveli ezt.
  17. a1a4

a1a4 Haladó

Minden hónapban vásárolom. Kb. hasonló mennyiségnek kell lennie minden munkásnak, minimális eltéréssel, amikor a nyeremény valamilyen munkás, de az általában aratás szokott lenni. Jelenleg is még több, mint 100 óra állatgondozóm, és vetőgépem van. Egyébként pedig figyelemmel szoktam követni a mennyiségeket, mivel amikor fogytán van, veszem a következő adagot. Mivel a - ha jól emlékszem - a múlt héten volt akciós a munkás vásárlási lehetőség, megnéztem a saját időmet, és úgy döntöttem, hogy még nem kell vennem.

18. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Kedves Tamás! Előző levelemben elfejtettem kitérni arra, hogy a 100%-s tp bónusza az event növényere kupon, vagy az kiváltás pillanatában aktiválódik?

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Benne van az ismertetőben: az Éléskamrából tudod aktiválni, mint egy terméket.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Angyalszárny

Szia!
    Az említett bónusz az éléskamrába kerül és onnan kell manuálisan aktiválni!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.